Hoteller i Boston, MA

Find tilbud på 422 hoteller i Boston, MA

Boston, MA, USA
30. juni — 1. juli2
Boston, MA, USA
tor. 30.6
fre. 1.7

Populære hoteller til en overnatning i Boston

Find det perfekte hotel til dit ophold i Boston
Pris
kr.548
kr.6416
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Bostons bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Boston

Pris

1.219 kr. – 3.395 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I BOSTONDorchester37% billigereHoteller i Dorchester er de billigste i Boston med kun 1.219 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I BOSTONBeacon Hill43% dyrereBeacon Hill har de højeste hotelpriser i Boston med værelser til 3.395 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I BOSTONDowntown68% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Downtown end i andre områder i Boston

Oplevelser i Boston


Hoteller i populære bydele i Boston

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Boston og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Boston?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Boston
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonseptemberdet dyreste tidspunkt
65%forventet prisfald
51%forventet prisstigning

Rejsepriser

639 kr. - 3.682 kr.

Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
19.112 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
4.495 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Boston er: 3 stjerne, 70 dage før. 4-5 stjerne, 34 dage før.

1-2 stjerne

1.118 kr. - 1.280 kr.

3 stjerne

1.400 kr. - 1.533 kr.

4-5 stjerne

2.012 kr. - 2.223 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Boston

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Boston

Laveste hotelpris

232 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

InterContinental Boston

Hoteller i nærheden af lufthavnen

660

Gennemsnitslængde på ophold

4 dage
Den billigste pris for et værelse i Boston, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 232 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Charles River Motel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på InterContinental Boston, det mest populære 5-stjernede hotel i Boston(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 1.285 anmeldelser).
Der er 660 hoteller i Boston tæt på Boston Logan Intl. Hilton Boston Logan Airport er det nærmeste og ligger 1,2 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 4 dage, når de overnatter på hoteller i Boston. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 4 dage i Boston lå i sidste uge på 9.849 kr..

Rejsetips til Boston

Hvis du gerne vil bo på et centralt hotel i Boston, skal du forvente en pris på omkring 414 USD (ca. 2500 DKK) per nat for et dobbeltværelse. Hvis du ikke har noget imod at rejse med offentlig transport eller at gå mange km om dagen, kan du booke et hotelværelse for 149 USD (ca. 900 DKK) per nat, hvis du vælger at bo i udkanten af byen som for eksempel tæt på Cambridge. Generelt er der gode muligheder for at bo for mindre end 331 USD (ca. 2000 DKK) per nat, hvis du vælger at bo ca. 3-4 km uden for centrum.Der ligger en lille håndfuld vandrerhjem i Boston, og du kan forvente en pris på omkring 50 USD (ca. 300 DKK) for en køjeseng på en sovesal. Skal du have dit eget værelse kan forvente at betale omkring 224 USD (ca. 1350 DKK).

Sagtens, Boston er en by hvor du let kan få tiden til at gå, blot ved at gå rundt i byen og beundre de forskellige attraktioner. Du kan blandt andet besøge kirken Old North Church, som ligger i kvarteret North End, der er kendt for sine italienske restauranter og gode bagerier. Du kan få en guidet rundvisning for ca. 1 USD (6 DKK). Du kan også få en gratis rundvisning på det offentlige bibliotek Boston Public Library, som ligger på Copley Square. Det sker hver mandag kl. 14.30, tirsdag og torsdag kl. 18.00 og fredag samt lørdag kl. 11.00. I Boston viser de dig ikke kun gratis rundt, de giver også gratis mad. Hver onsdag organiserer markedet Quincy Market en international madfestival, hvor du kan få gratis smagsprøver. Derudover kan det også anbefales at besøge Boston Common, som er den ældste park i Amerika.

Det er ikke mange amerikanske byer, som er gå-venlige, men det er Boston, hvor det især er hyggeligt at gå en tur langs vandet. Der er også gode muligheder for offentlig transport med metro, bus eller båd. Især metroen er nem at rejse med, da den er delt op i fem linjer, der kan kendes ved de forskellige farver rød, grøn, blå, orange og sølv. I Boston koster en metrobillet omkring 2,75 USD (ca. 17 DKK), og børn under 11 år rejser gratis med. Der er også mulighed for at købe en enkeltdagsbillet til en enkelt zone for omkring 12 USD (ca. 75 DKK) eller ca. 21.25 USD (ca. 135 DKK) for en uge. Derudover kan byens populære turistbusser “Old Town Trolley Tours of Boston” også anbefales. Billetpriserne svinger mellem 39 og 97 USD (ca. 235 og 585 DKK), alt efter hvor meget rabat de tilbyder, når du skal afsted på ferie til Boston.

Du skal være minimum 18 år for at checke ind på et hotel i Boston.

I de fleste tilfælde skal du som gæst på et hotel i Boston præsentere et betalingskort, når du tjekker ind. Betalingskortet vil kun blive brugt til at dække eventuelle skader i forbindelse med hotelopholdet.

Ja, på grund af den lave amerikanske mindsteløn lever mange tjenere i Boston af drikkepenge. Derfor er det kutyme at give omkring 15 % i drikkepenge, når man spiser på en restaurant. Derudover er det normalt at give taxachauffører omkring 15 % i drikkepenge og et par ekstra dollars til bartenderne.

Der er sikkert i Boston, men det anbefales, at du bliver i områder med mange mennesker på gaden i de sene timer på dagen.

Ja, på din ferie i Boston får du brug for en adapter til A- og B-stik, som har 120 volt.


Hvad koster et hotel i Boston pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Boston

3-stjernede hoteller

Billigst 1.582 kr.

Gennemsnitlig 1.839 kr.

Dyrest 1.839 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Boston

Disse billige hoteller og vandrehjem i Boston har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Boston

Disse Boston hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Boston

Hvis du gerne vil bo på et centralt hotel i Boston, bør du planlægge at bo i Back Bay tæt på pladsen Copley Square, hvor der ligger mange hoteller, butikker og spisesteder. Det er også i dette område, at du kan bo tæt på seværdigheder som kirken Old South Church og det offentlige bibliotek Boston Public Library. Derudover er det et godt udgangspunkt for offentlig transport.

Du kan også vælge et hotel i Boston, som ligger i Theatre District, hvor du finder nogle af de mest glamourøse og moderne steder i byen. Theatre District er Bostons svar på Broadway, og her kan du opleve de seneste teaterstykker og musicals, mens du er på ferie i Boston. Der er en sofistikeret atmosfære tæt på de mange teatre, hvor du også kan besøge restauranter og barer. Her kan du feste og nyde nattelivet til den lyse morgen.

Hvis du foretrækker at bo i et grønnere område, kan du vælge at bo i Cambridge, hvor du finder de to kendte studieanstalter Harvard University og Massachusetts Institute of Technology. Det er især en god ide at bo tæt på pladsen Harvard Square, hvor der ligger mange hyggelige cafeer.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Boston

Da englænderne kom til Amerika, var Boston en af de første byer, som de grundlagde, og når du rejser til Boston er der derfor god mulighed for at lære meget om kolonihistorien både på byens museer, og hvis du tager et kig på de engelske byhuse, som englænderne byggede i byen før uafhængigheden i 1776.

Udover at Boston minder om en europæisk storby, er det også en stor universitetsby. Både det verdenskendte Harvard Universitet og det berømte Massachusetts Institute of Technology, som mange kender som MIT, ligger i Boston. Begge institutioner har en vigtig indflydelse på ungdomskulturen og studenterlivet, som du kan opleve på tæt hold under din rejse.

Boston er en interessant by for sportsfans. Du kan blandt andet besøge den historiske Fenway Park, som er hjemmebanen for baseballholdet Boston Red Sox. Derudover spiller NBA basketballholdet Boston Celtics også i TD Garden, og selvom du måske ikke har interesse i basketball, er det altid en stor oplevelse at blive underholdt af de høje basketballspillere, de smukke heppekorsledere og den sjove maskot Lucky the Leprechaun.


Information about staying in Boston

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Boston

Det gennemsnitlige ophold i Boston varer 4 nights.

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Boston, er 2.051 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

november er den billigste måned at booke et hotel i Boston. Priserne kan være 65% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

mandag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Boston. Den dyreste er typisk torsdag.

Et hostel i Boston koster i gennemsnit ca. 1.206 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 845 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Boston pr. nat.

Folk booker ofte hoteller i Downtown, Back Bay, Dorchester og North End, når de besøger Boston.

Gennemsnitstemperaturen i Boston i juli er på omkring 23 °C, så det er et perfekt tidspunkt at bruge tid på noget sjovt og se nogen nyt udenfor ved populære seværdigheder i området.

Yes, Boston does have vacation rentals. Of the 29 vacation rentals in Boston, Temple Place Suites is the most popular among our users. Find vacation rentals in Boston.


momondos yndlingshoteller i Boston

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Boston

Boston Exclusive Corporate 30 Day Rental

145 Commercial Street, Boston, MA, United States

1.083 kr.

Furnished Studio in Downtown Boston #35

Boston, MA, USA

7,9
1.780 kr.

Central Chinatown 30 Day Stays

50 Oak Street, Boston, MA, United States

2.349 kr.

Stylish Studio on Newbury St #3

Boston, MA, USA

9,0
2.096 kr.
Residence Inn by Marriott Boston Downtown/Seaport

Residence Inn by Marriott Boston Downtown/Seaport

370 Congress Street, Boston, MA, United States

8,8
2.673 kr.
Canopy by Hilton Boston Downtown

Canopy by Hilton Boston Downtown

99 Blackstone Street, Boston, MA, United States

8,5
2.307 kr.
Spacious Beautiful One Bedrooms Condo In East Boston #7

Spacious Beautiful One Bedrooms Condo In East Boston #7

Boston, MA, USA

8,3
2.131 kr.

The Tower Room (Room 3) at The Perthshire House.

55 Perthshire RdUnit B, Boston, MA, United States

10,0
1.076 kr.
Bedroom Near Downtown Boston

Bedroom Near Downtown Boston

184 Heath Street, Boston, MA, United States

2,8
668 kr.

Homestay - Furnished Room for Rent

Boston, MA, USA

809 kr.

94 Charles Street by Thatch

Boston, MA, USA

8,2
2.715 kr.

Downtown Studio Apt, Perfect for Medical Workers

Boston, MA, USA

9,6
2.033 kr.
Little Pearl

Little Pearl

Boston, MA, USA

9,5
2.321 kr.

Homestay - Homestay - We have trees and grass

Boston, MA, USA

753 kr.
Fantastic 2 Bedroom Apartment Near Downtown

Fantastic 2 Bedroom Apartment Near Downtown

Boston, MA, USA

9,4
1.808 kr.
Harmony Medical Suites China Town

Harmony Medical Suites China Town

Boston, MA, USA

8,0
2.813 kr.

Renu At Concord Sq

44 Concord Square, Boston, MA, Usa, Boston, MA, United States

7,6
1.584 kr.

Private Studio Apt Near Mgh And Boston Common

Boston, MA, USA

9,0
1.927 kr.
Prudential Center

Prudential Center

Boston, MA, USA

893 kr.
Ocean 2br apt in seaport Boston steps from Downtown

Ocean 2br apt in seaport Boston steps from Downtown

Boston, MA, USA

5.346 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Boston


Hvorfor vælge momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Boston kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

momondo finder et godt sted at overnatte i Boston for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.