Hoteller i Boston

Hoteller i Boston, MA

Find tilbud på 308 hoteller i Boston, MA

Boston, MA, USA
8. mar. — 9. mar.2
søn. 3.3
tor. 7.3

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Boston

Find det perfekte hotel til dit ophold i Boston
Pris
kr.702
kr.1866
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Boston


Hoteller i populære bydele i Boston

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Boston og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Boston?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Boston
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
51%forventet prisfald
34%forventet prisstigning

Rejsepriser

872 kr. - 2.719 kr.

Billigeste dag på ugenmandager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
1.265 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
2.389 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Boston er: 1-2 stjerne, 63 dage før. 3 stjerne, 78 dage før. 4-5 stjerne, 53 dage før.

1-2 stjerne

1.246 kr. - 1.907 kr.

3 stjerne

1.253 kr. - 1.955 kr.

4-5 stjerne

1.184 kr. - 3.304 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Boston

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Boston

Laveste hotelpris

296 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

InterContinental Boston

Hoteller i nærheden af lufthavnen

3086
Den billigste pris for et værelse i Boston, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 296 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hi Boston - Hostel, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på InterContinental Boston, det mest populære 5-stjernede hotel i Boston(bedømmelse på 8,8/10 ud fra 1.501 anmeldelser).
Der er 3.086 hoteller i Boston tæt på Boston Logan Intl. Hilton Boston Logan Airport er det nærmeste og ligger 1,2 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Boston

Hvordan finder man et billigt hotel i Boston?

Hvis du gerne vil bo på et centralt hotel i Boston, skal du forvente en pris på omkring 414 USD (ca. 2500 DKK) per nat for et dobbeltværelse. Hvis du ikke har noget imod at rejse med offentlig transport eller at gå mange km om dagen, kan du booke et hotelværelse for 149 USD (ca. 900 DKK) per nat, hvis du vælger at bo i udkanten af byen som for eksempel tæt på Cambridge. Generelt er der gode muligheder for at bo for mindre end 331 USD (ca. 2000 DKK) per nat, hvis du vælger at bo ca. 3-4 km uden for centrum. Der ligger en lille håndfuld vandrerhjem i Boston, og du kan forvente en pris på omkring 50 USD (ca. 300 DKK) for en køjeseng på en sovesal. Skal du have dit eget værelse kan forvente at betale omkring 224 USD (ca. 1350 DKK).

Kan man rejse på budget?

Sagtens, Boston er en by hvor du let kan få tiden til at gå, blot ved at gå rundt i byen og beundre de forskellige attraktioner. Du kan blandt andet besøge kirken Old North Church, som ligger i kvarteret North End, der er kendt for sine italienske restauranter og gode bagerier. Du kan få en guidet rundvisning for ca. 1 USD (6 DKK). Du kan også få en gratis rundvisning på det offentlige bibliotek Boston Public Library, som ligger på Copley Square. Det sker hver mandag kl. 14.30, tirsdag og torsdag kl. 18.00 og fredag samt lørdag kl. 11.00. I Boston viser de dig ikke kun gratis rundt, de giver også gratis mad. Hver onsdag organiserer markedet Quincy Market en international madfestival, hvor du kan få gratis smagsprøver. Derudover kan det også anbefales at besøge Boston Common, som er den ældste park i Amerika.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er ikke mange amerikanske byer, som er gå-venlige, men det er Boston, hvor det især er hyggeligt at gå en tur langs vandet. Der er også gode muligheder for offentlig transport med metro, bus eller båd. Især metroen er nem at rejse med, da den er delt op i fem linjer, der kan kendes ved de forskellige farver rød, grøn, blå, orange og sølv. I Boston koster en metrobillet omkring 2,75 USD (ca. 17 DKK), og børn under 11 år rejser gratis med. Der er også mulighed for at købe en enkeltdagsbillet til en enkelt zone for omkring 12 USD (ca. 75 DKK) eller ca. 21.25 USD (ca. 135 DKK) for en uge. Derudover kan byens populære turistbusser “Old Town Trolley Tours of Boston” også anbefales. Billetpriserne svinger mellem 39 og 97 USD (ca. 235 og 585 DKK), alt efter hvor meget rabat de tilbyder, når du skal afsted på ferie til Boston.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Boston?

Du skal være minimum 18 år for at checke ind på et hotel i Boston.

Skal man lægge depositum?

I de fleste tilfælde skal du som gæst på et hotel i Boston præsentere et betalingskort, når du tjekker ind. Betalingskortet vil kun blive brugt til at dække eventuelle skader i forbindelse med hotelopholdet.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Ja, på grund af den lave amerikanske mindsteløn lever mange tjenere i Boston af drikkepenge. Derfor er det kutyme at give omkring 15 % i drikkepenge, når man spiser på en restaurant. Derudover er det normalt at give taxachauffører omkring 15 % i drikkepenge og et par ekstra dollars til bartenderne.

Hvor sikkert er der i Boston?

Der er sikkert i Boston, men det anbefales, at du bliver i områder med mange mennesker på gaden i de sene timer på dagen.

Skal man medbringe adapter?

Ja, på din ferie i Boston får du brug for en adapter til A- og B-stik, som har 120 volt.


Hvad koster et hotel i Boston pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Boston
2 stjerner
2 eller færre stjerner
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Boston

Disse billige hoteller og vandrehjem i Boston har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Boston

Hoteller med mest værdi for pengene i Boston

Disse Boston hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Boston

Hvis du gerne vil bo på et centralt hotel i Boston, bør du planlægge at bo i Back Bay tæt på pladsen Copley Square, hvor der ligger mange hoteller, butikker og spisesteder. Det er også i dette område, at du kan bo tæt på seværdigheder som kirken Old South Church og det offentlige bibliotek Boston Public Library. Derudover er det et godt udgangspunkt for offentlig transport.

Du kan også vælge et hotel i Boston, som ligger i Theatre District, hvor du finder nogle af de mest glamourøse og moderne steder i byen. Theatre District er Bostons svar på Broadway, og her kan du opleve de seneste teaterstykker og musicals, mens du er på ferie i Boston. Der er en sofistikeret atmosfære tæt på de mange teatre, hvor du også kan besøge restauranter og barer. Her kan du feste og nyde nattelivet til den lyse morgen.

Hvis du foretrækker at bo i et grønnere område, kan du vælge at bo i Cambridge, hvor du finder de to kendte studieanstalter Harvard University og Massachusetts Institute of Technology. Det er især en god ide at bo tæt på pladsen Harvard Square, hvor der ligger mange hyggelige cafeer.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Boston

Da englænderne kom til Amerika, var Boston en af de første byer, som de grundlagde, og når du rejser til Boston er der derfor god mulighed for at lære meget om kolonihistorien både på byens museer, og hvis du tager et kig på de engelske byhuse, som englænderne byggede i byen før uafhængigheden i 1776.

Udover at Boston minder om en europæisk storby, er det også en stor universitetsby. Både det verdenskendte Harvard Universitet og det berømte Massachusetts Institute of Technology, som mange kender som MIT, ligger i Boston. Begge institutioner har en vigtig indflydelse på ungdomskulturen og studenterlivet, som du kan opleve på tæt hold under din rejse.

Boston er en interessant by for sportsfans. Du kan blandt andet besøge den historiske Fenway Park, som er hjemmebanen for baseballholdet Boston Red Sox. Derudover spiller NBA basketballholdet Boston Celtics også i TD Garden, og selvom du måske ikke har interesse i basketball, er det altid en stor oplevelse at blive underholdt af de høje basketballspillere, de smukke heppekorsledere og den sjove maskot Lucky the Leprechaun.


Information om overnatning i Boston

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Boston

Hvad koster et hotel i Boston?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Boston, er 2.088 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Boston?

januar er den billigste måned at booke et hotel i Boston. Priserne kan være 52% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Boston?

søndag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Boston. Den dyreste er typisk tirsdag.

Hvad koster et luksushotel i Boston?

Den gennemsnitlige pris for et luksushotel i Boston er 3.063 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning koster et hotel i Boston 2.088 kr. pr. person pr. nat, hvilket svarer til en prisforskel på ca. 41%% for at bo på et luksushotel.

Hvor skal man bo i Boston?

Folk booker ofte hoteller i Downtown, Back Bay, Fenway–Kenmore og North End, når de besøger Boston.

Hvis vi tager højde for vejret i Boston, hvilke seværdigheder er så populære i marts?

Med en gennemsnitstemperatur på 3 °C og en ret lav chance for nedbør (101 mm) er marts en god måned til at udforske omegnen omkring Boston.

Har Boston ferieboliger?

Yes, Boston does have vacation rentals. Of the 2.938 vacation rentals in Boston, Stay Alfred on Longfellow Place Boston is the most popular among our users. Find vacation rentals in Boston.

Har Boston hostels?

Der er 9 hostels i Boston, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. The Sanctuary (Room 6) at The Perthshire House. er tilfældigvis det mest populære hostel i Boston i øjeblikket. Find tilbud på hostels i Boston.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Boston?

Fra februar 2024 er der 1.677 udbydere at vælge mellem for hoteller i Boston.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Boston?

Priser for hoteller i Boston blev sidst opdateret i dag.


momondos yndlingshoteller i Boston

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Boston

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Boston gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Boston kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Boston?

momondo finder et godt sted at overnatte i Boston for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Boston på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Boston

Populære kvarterer i Boston
Hoteller i kvarterer i den samme by bliver vist


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Boston
søn. 3.3
tor. 7.3
Send mig favorittilbud fra momondo