Hoteller i Boston

Find de bedste tilbud på 1.264 hoteller i Boston, Massachusetts

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Boston

Der er mange skønne hoteller i Boston. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Boston

Fenway Park
TD Garden
Boston Convention and Exhibition Center

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Fenway Park?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Fenway Park ligger på 1.752 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Fenway Park er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Fenway Park er normalt 30% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Boston, som ligger på 1.223 kr..

Hoteller i nærheden af Fenway Park

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af TD Garden?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af TD Garden. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 1.725 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af TD Garden er normalt 29% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Boston, som ligger på 1.223 kr..

Hoteller i nærheden af TD Garden

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Boston Convention and Exhibition Center?

Hoteller i nærheden af Boston Convention and Exhibition Center er normalt 16% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Boston, som ligger på 1.223 kr..

Hoteller i nærheden af Boston Convention and Exhibition Center

Find billig overnatning i Bostons populære bydele

Søg hoteller i Bostons nabolag, og find det område der passer dig bedst


Det bedste tidspunkt at booke hotel i Boston

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Boston
Lavsæson
januar
Højsæson
april

Det billigste tidspunkt

42%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

36%

forventet prisstigning

Pris
996 kr. - 2.650 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.894 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.585 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Boston er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
859 kr. - 966 kr.
3 stjerne
1.244 kr. - 1.396 kr.
4-5 stjerne
1.686 kr. - 1.894 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Boston

Hvordan finder man et billigt hotel i Boston?

Hvis du gerne vil bo på et centralt hotel i Boston, skal du forvente en pris på omkring 414 USD (ca. 2500 DKK) per nat for et dobbeltværelse. Hvis du ikke har noget imod at rejse med offentlig transport eller at gå mange km om dagen, kan du booke et hotelværelse for 149 USD (ca. 900 DKK) per nat, hvis du vælger at bo i udkanten af byen som for eksempel tæt på Cambridge. Generelt er der gode muligheder for at bo for mindre end 331 USD (ca. 2000 DKK) per nat, hvis du vælger at bo ca. 3-4 km uden for centrum.

Der ligger en lille håndfuld vandrerhjem i Boston, og du kan forvente en pris på omkring 50 USD (ca. 300 DKK) for en køjeseng på en sovesal. Skal du have dit eget værelse kan forvente at betale omkring 224 USD (ca. 1350 DKK).

Kan man rejse på budget?

Sagtens, Boston er en by hvor du let kan få tiden til at gå, blot ved at gå rundt i byen og beundre de forskellige attraktioner. Du kan blandt andet besøge kirken Old North Church, som ligger i kvarteret North End, der er kendt for sine italienske restauranter og gode bagerier. Du kan få en guidet rundvisning for ca. 1 USD (6 DKK). Du kan også få en gratis rundvisning på det offentlige bibliotek Boston Public Library, som ligger på Copley Square. Det sker hver mandag kl. 14.30, tirsdag og torsdag kl. 18.00 og fredag samt lørdag kl. 11.00. I Boston viser de dig ikke kun gratis rundt, de giver også gratis mad. Hver onsdag organiserer markedet Quincy Market en international madfestival, hvor du kan få gratis smagsprøver. Derudover kan det også anbefales at besøge Boston Common, som er den ældste park i Amerika.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er ikke mange amerikanske byer, som er gå-venlige, men det er Boston, hvor det især er hyggeligt at gå en tur langs vandet. Der er også gode muligheder for offentlig transport med metro, bus eller båd. Især metroen er nem at rejse med, da den er delt op i fem linjer, der kan kendes ved de forskellige farver rød, grøn, blå, orange og sølv. I Boston koster en metrobillet omkring 2,75 USD (ca. 17 DKK), og børn under 11 år rejser gratis med. Der er også mulighed for at købe en enkeltdagsbillet til en enkelt zone for omkring 12 USD (ca. 75 DKK) eller ca. 21.25 USD (ca. 135 DKK) for en uge. Derudover kan byens populære turistbusser “Old Town Trolley Tours of Boston” også anbefales. Billetpriserne svinger mellem 39 og 97 USD (ca. 235 og 585 DKK), alt efter hvor meget rabat de tilbyder, når du skal afsted på ferie til Boston.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Boston?

Du skal være minimum 18 år for at checke ind på et hotel i Boston.

Skal man lægge depositum?

I de fleste tilfælde skal du som gæst på et hotel i Boston præsentere et betalingskort, når du tjekker ind. Betalingskortet vil kun blive brugt til at dække eventuelle skader i forbindelse med hotelopholdet.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Ja, på grund af den lave amerikanske mindsteløn lever mange tjenere i Boston af drikkepenge. Derfor er det kutyme at give omkring 15 % i drikkepenge, når man spiser på en restaurant. Derudover er det normalt at give taxachauffører omkring 15 % i drikkepenge og et par ekstra dollars til bartenderne.

Hvor sikkert er der i Boston?

Der er sikkert i Boston, men det anbefales, at du bliver i områder med mange mennesker på gaden i de sene timer på dagen.

Skal man medbringe adapter?

Ja, på din ferie i Boston får du brug for en adapter til A- og B-stik, som har 120 volt.


Hvad koster et hotel i Boston pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Boston
3 stjerner
Holiday Inn Boston - Dedham Hotel & Conference Center
Mest for pengene

Holiday Inn Boston - Dedham Hotel & Conference Center

7,4

960 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Boston Park Plaza
#1 Mest populær

Boston Park Plaza

7,2

1.635 kr.

Se hoteltilbud
Boston Omni Parker House Hotel
Mest for pengene

Boston Omni Parker House Hotel

8,2

1.465 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Boston

Disse billige hoteller og vandrehjem i Boston har gode priser til det lille rejsebudget
Holiday Inn Boston - Dedham Hotel & Conference Center

Holiday Inn Boston - Dedham Hotel & Conference Center

7,4

960 kr.

Se hoteltilbud
Boston Omni Parker House Hotel

Boston Omni Parker House Hotel

8,2

1.465 kr.

Se hoteltilbud
Boston Park Plaza

Boston Park Plaza

7,2

1.636 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Boston

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Boston Omni Parker House Hotel

Boston Omni Parker House Hotel

8,2

1.465 kr.

Se hoteltilbud
Holiday Inn Boston - Dedham Hotel & Conference Center

Holiday Inn Boston - Dedham Hotel & Conference Center

7,4

960 kr.

Se hoteltilbud
Boston Park Plaza

Boston Park Plaza

7,2

1.636 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Boston?

Hvis du gerne vil bo på et centralt hotel i Boston, bør du planlægge at bo i Back Bay tæt på pladsen Copley Square, hvor der ligger mange hoteller, butikker og spisesteder. Det er også i dette område, at du kan bo tæt på seværdigheder som kirken Old South Church og det offentlige bibliotek Boston Public Library. Derudover er det et godt udgangspunkt for offentlig transport.

Du kan også vælge et hotel i Boston, som ligger i Theatre District, hvor du finder nogle af de mest glamourøse og moderne steder i byen. Theatre District er Bostons svar på Broadway, og her kan du opleve de seneste teaterstykker og musicals, mens du er på ferie i Boston. Der er en sofistikeret atmosfære tæt på de mange teatre, hvor du også kan besøge restauranter og barer. Her kan du feste og nyde nattelivet til den lyse morgen.

Hvis du foretrækker at bo i et grønnere område, kan du vælge at bo i Cambridge, hvor du finder de to kendte studieanstalter Harvard University og Massachusetts Institute of Technology. Det er især en god ide at bo tæt på pladsen Harvard Square, hvor der ligger mange hyggelige cafeer.


Om Boston

Da englænderne kom til Amerika, var Boston en af de første byer, som de grundlagde, og når du rejser til Boston er der derfor god mulighed for at lære meget om kolonihistorien både på byens museer, og hvis du tager et kig på de engelske byhuse, som englænderne byggede i byen før uafhængigheden i 1776.

Udover at Boston minder om en europæisk storby, er det også en stor universitetsby. Både det verdenskendte Harvard Universitet og det berømte Massachusetts Institute of Technology, som mange kender som MIT, ligger i Boston. Begge institutioner har en vigtig indflydelse på ungdomskulturen og studenterlivet, som du kan opleve på tæt hold under din rejse.

Boston er en interessant by for sportsfans. Du kan blandt andet besøge den historiske Fenway Park, som er hjemmebanen for baseballholdet Boston Red Sox. Derudover spiller NBA basketballholdet Boston Celtics også i TD Garden, og selvom du måske ikke har interesse i basketball, er det altid en stor oplevelse at blive underholdt af de høje basketballspillere, de smukke heppekorsledere og den sjove maskot Lucky the Leprechaun.

Priserne i artiklen er tjekket den 05-03-2018.


Rejseinformation: Boston

Hvor længe bor vores brugere i Boston?

Det gennemsnitlige ophold i Boston varer 4 nights.

Hvad koster et hotel i Boston?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Boston, er 1.214 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Boston?

januar er den billigste måned at booke et hotel i Boston. Priserne kan være 42% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Boston?

lørdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Boston. Den dyreste er typisk tirsdag.

Hvad koster et hotel i Boston?

Et hostel i Boston koster i gennemsnit ca. 718 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 495 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Boston pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Boston, hvilke seværdigheder er så populære i juli?

Gennemsnitstemperaturen i Boston i juli er på omkring 23 °C, så det er et perfekt tidspunkt at bruge tid på noget sjovt og se nogen nyt udenfor ved populære seværdigheder i området.