Hoteltilbud Nordamerika

Hoteller i Nordamerika

Find de bedste hoteltilbud i Nordamerika

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |

Bestil hotel i populære lande i Nordamerika

Har du planer om at rejse til Nordamerika, men er usikker på, hvor du skal tage hen? Find ud af, hvilke lande de bedste tilbud er i
Pris
727 kr. - 1.902 kr.
MEST POPULÆRE LAND I NORDAMERIKA USA 64% flere besøg fra brugere Der er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i USA end i andre lande i Nordamerika
BILLIGT LAND I NORDAMERIKA Canada 48% billigere Hoteller i Canada er billigere end andre populære destinationer i Nordamerika til kun 727 kr. pr. nat i gennemsnit.
DYRT LAND I NORDAMERIKA Mexico 27% dyrere Hoteller i Mexico er dyrere end andre populære destinationer i Nordamerika med værelsespriser på 1.902 kr. pr. nat i gennemsnit.

Rejseinformation: Nordamerika

Hvilken destination er mest populær blandt brugere, der leder efter hotel i Nordamerika?

De mest populære destinationer i Nordamerika er New York (besøges 89% oftere af momondo-brugere), Los Angeles (besøges 49% oftere af momondo-brugere) og Las Vegas (besøges 49% oftere af momondo-brugere). Disse byer er gode valg, når du planlægger en rejse til Nordamerika.

På hvilke destinationer er det billigst at bestille hotel i Nordamerika?

Den billigste destination for rejsende, der gerne vil til Nordamerika, er Morelia, som har hoteller, der er 57% billigere end gennemsnitsprisen i Nordamerika. Den gennemsnitlige pris pr. nat for et hotel i Morelia er 603 kr.. Hvis du gerne vil have alternativer til Morelia, kan du også rejse til Toronto eller Orlando.

Hotelpriser pr. nat i Toronto ligger normalt kun på 727 kr., hvilket er 49% under gennemsnitsprisen for hoteller i Nordamerika.

Hvis du er mere interesseret i Orlando, kan du finde et hotel der til ca. 808 kr. pr. nat, hvilket er 42% billigere end gennemsnittet i Nordamerika.

Hvad er den mest populære seværdighed i Nordamerika?

De mest populære seværdigheder i Nordamerika er Venice Beach, Times Square og Walt Disney World Resort. Disse seværdigheder er normalt meget populære turistdestinationer.

Venice Beach ligger i Los Angeles, hvor gennemsnitsprisen på et hotelværelse er 2.004 kr./nat.

Times Square ligger i New York, hvor gennemsnitsprisen på et hotelværelse er 1.622 kr./nat.

Walt Disney World Resort ligger i Orlando, hvor gennemsnitsprisen på et hotelværelse er 808 kr./nat.

Hvad vurderes som en billig pris på et hotel i Nordamerika?

Gennemsnitsprisen for et hotelværelse i Nordamerika er 1.392 kr./nat. momondo vurderer alle priser derunder som billige for vores brugere.

Hvis du gerne vil besøge et land i Nordamerika, der normalt er til den billige side, kan du overveje at besøge Canada (727 kr./nat i gennemsnit), {4} ({5}/nat i gennemsnit) og {6} ({7}/nat i gennemsnit). Det er de billigste lande i Nordamerika at bestille hotel i.


Find den rette pris til ophold i Nordamerika

Er du ikke sikker på, hvor du skal bestille hotel i Nordamerika? Tag et kig på disse smukke lande, og find et passende sted til din tur

Oplev verden

Har du allerede bestilt din rejse til Nordamerika? Måske skal din næste tur gå til et af disse smukke steder
Hoteltilbud Nordamerika