Hoteller i Nordamerika

Find tilbud på hoteller i Nordamerika

10. aug. — 11. aug.2
Indtast by, hotel, lufthavn, adresse eller seværdighed
ons. 10.8
tor. 11.8

Nordamerikas bedste lande at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære lande i Nordamerika

Pris

548 kr. – 4.335 kr.

BILLIGSTE LAND I NORDAMERIKAMexico68% billigereHoteller i Mexico er de billigste i Nordamerika med kun 548 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE LAND I NORDAMERIKABermuda61% dyrereBermuda har de højeste hotelpriser i Nordamerika med værelser til 4.335 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE LAND I NORDAMERIKAUSA78% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i USA end i andre lande i Nordamerika

Hoteller i populære lande i Nordamerika

Nedenfor vises de mest populære lande til overnatning i Nordamerika og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Nyttig indsigt i hoteller i Nordamerika

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Nordamerika

Laveste hotelpris

161 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Westhouse Hotel New York

Hoteller i nærheden af lufthavnen

466
Den billigste pris for et værelse i Nordamerika, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 161 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Excalibur Hotel and Casino, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Westhouse Hotel New York, det mest populære 5-stjernede hotel i Nordamerika(bedømmelse på 8/10 ud fra 517 anmeldelser).
Der er 466 hoteller i Nordamerika tæt på Los Angeles Intl. Neugut Lax er det nærmeste og ligger 0,2 km fra denne lufthavn.

Information about staying in Nordamerika

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Nordamerika

Den billigste destination for rejsende, der gerne vil til Nordamerika, er Washington D.C., som har hoteller, der er 83% billigere end gennemsnitsprisen i Nordamerika. Den gennemsnitlige pris pr. nat for et hotel i Washington D.C. er 248 kr.. Hvis du gerne vil have alternativer til Washington D.C., kan du også rejse til Williamsburg eller Baltimore.

Hotelpriser pr. nat i Williamsburg ligger normalt kun på 1.136 kr., hvilket er 21% under gennemsnitsprisen for hoteller i Nordamerika.

Hvis du er mere interesseret i Baltimore, kan du finde et hotel der til ca. 1.297 kr. pr. nat, hvilket er 10% billigere end gennemsnittet i Nordamerika.


Overnat i disse lande i Nordamerika

Find gode tilbud på hoteller i disse populære lande i Nordamerika

Hoteller på andre kontinenter

Se hotelpriserne på disse andre kontinenter

Kom i gang med at planlægge din rejse til Nordamerika


Hvorfor vælge momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Nordamerika, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Nordamerika med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.