Hoteller i Hobro, Danmark

Find tilbud på 4 hoteller i Hobro, Danmark

Hobro, Danmark
3. feb. — 4. feb.2
lør. 4.2
ons. 8.2

Populære hoteller til en overnatning i Hobro

Find det perfekte hotel til dit ophold i Hobro
Pris
kr.306
kr.1406
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Hobro?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hobro
LavsæsonmajDet billigste tidspunkt
Højsæsonseptemberdet dyreste tidspunkt
17%forventet prisfald
11%forventet prisstigning

Rejsepriser

871 kr. - 1.178 kr.

Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
1.193 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
585 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Hobro

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Hobro

Laveste hotelpris

307 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

403
Den billigste pris for et værelse i Hobro, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 307 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Snehojgaard Bed & Breakfast, et 1-stjernet hotel.
Der er 403 hoteller i Hobro tæt på Billund. Zleep Hotel Billund er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Hobro

Hobro byder dig velkommen som turist, forretningsrejsende eller andet med et bredt udbud af hoteller i forskellige prisklasser. Du kan få en overnatning i Hobro fra ca. 350 DKK op til ca. 1800 DKK. De billige hoteller er ofte billige, fordi der er lidt transporttid til byen samtidig med, at de ikke er udstyret med så mange faciliteter. Har du behov for mere luksus, så vælg et af de dyrere hoteller med spa, bar og hotelrestaurant.

Byen er mest livlig om sommeren med mange aktiviteter i midtbyen. Det er alt fra vikinge-skuespil til lysfest og Open by Night, så sommervejret rigtig kan nydes i det fri med lange lyse aftener. Der er også mulighed for vandsportsaktiviteter om sommeren eller andre aktiviteter i naturen. Du kan naturligvis bo på hotel i Hobro året rundt, for i de andre årstider er det oplagt at besøge byens museer samt at gå ture ved vandet.

Du kan holde ferie i Hobro på et lavt budget. Det handler om planlægning, og når først du har fundet et billigt hotel i Hobro, er der kun udgifter til mad og eventuelle indkøb. Det er også oplagt at se på byens Bed & Breakfast samt vandrehjem, der er optimale steder at overnatte for familier. Der har du mulighed for selv at lave mad, og dermed selv handle ind i stedet for at gå på restaurant hver dag.


Hvad koster et hotel i Hobro pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Hobro

3-stjernede hoteller

Billigst 584 kr.

Gennemsnitlig 585 kr.

Dyrest 585 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Hobro

Disse billige hoteller og vandrehjem i Hobro har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Hobro

Disse Hobro hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Hobro

I Nordjylland mellem Randers og Aalborg finder du Hobro, som er en besøgsværdig provinsby i smukke omgivelser. Du vil opleve en gammel købstad med gode handelsmuligheder. Vil du bo lige der, hvor det meste sker, så søg på et hotel i Hobro omkring Adelgade. Det er byens hovedstrøg med et rigt udvalg af butikker, caféer og restauranter. Du kan også med fordel overveje at overnatte uden for centrum, da der findes hoteller i Hobro, som ligger tæt på Mariager Fjord. Hobro by ligger helt ud til fjorden, så der er gode muligheder for at bo med udsigt. Du kan ikke blot nyde godt af vand- og byliv, for der findes også skov og grønne omgivelser tæt på centrum. Ikke mindst i vest-byen omkring Onsild Å og Vesterfjord, hvor du kan bo i fred og ro samtidig med, at afstanden ind til centrum stadig er kort.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Hobro

Hobro har det hele, så du kan få en oplevelsesrig ferie. Mariager Fjord er omdrejningspunktet i byen, da vandet er garant for fisketure, badeture og vandreture. Om sommeren sejler turbåden Svanen omkring i fjorden, så du kan se byen fra vand-siden. Der arrangeres også guidede ture til lands, hvor du kan høre om byens gamle huse og historie. En anden historisk oplevelse venter ved vikingeborgen Fyrkat, som blev opført af Harald Blåtand i 980. I dag er borgen markeret med sten, og tæt på stedet ligger vikingegården med rekonstruerede huse samt interaktive værksteder og arrangementer for børn. Det er i det hele taget oplagt at se på Hobros familiehoteller, for der findes mange attraktioner for hele familien. GASmuseet er ligeledes et kulturelt tilbud, hvor alle kan være med.


Information about staying in Hobro

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Hobro

Et hotelværelse i Hobro vil normalvis koste ca. 873 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hoteller i Hobro er typisk billigst i maj. Du kan forvente et prisfald på ca. 17% i denne periode.

Hotelværelser i Hobro er billigst lørdag og dyrest søndag.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Hobro er i gennemsnit 396 kr. pr. nat. Du kan spare 478 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Hobro.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Hobro


Hvorfor vælge momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Hobro kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Hobro ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.