Hoteller i Hobro

Find de bedste tilbud på 13 hoteller i Hobro, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Hobro

Der er mange skønne hoteller i Hobro. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Hobro

Rebild Bakker National Park
Fyrkat Fortifications
Fyrkat Viking Centre

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Rebild Bakker National Park?

Hoteller i nærheden af Rebild Bakker National Park er normalt 13% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hobro, som ligger på 770 kr..

Hoteller i nærheden af Rebild Bakker National Park

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Fyrkat Fortifications?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Hobro i nærheden af Fyrkat Fortifications, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 5 hoteller i nærheden af Fyrkat Fortifications og i gennemsnit koster hoteller i området 441 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Fyrkat Fortifications er normalt 42% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hobro, som ligger på 770 kr..

Hoteller i nærheden af Fyrkat Fortifications

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Fyrkat Viking Centre?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Fyrkat Viking Centre ligger på 478 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 4 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Fyrkat Viking Centre er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Fyrkat Viking Centre er normalt 37% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hobro, som ligger på 770 kr..

Hoteller i nærheden af Fyrkat Viking Centre

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Hobro

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hobro
Lavsæson
august
Højsæson
december

Det billigste tidspunkt

3%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

3%

forventet prisstigning

Pris
798 kr. - 836 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

777 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger


Rejsetips til Hobro

Vores bedste tips til Hobro

Hvad koster et hotel i Hobro?

Hobro byder dig velkommen som turist, forretningsrejsende eller andet med et bredt udbud af hoteller i forskellige prisklasser. Du kan få en overnatning i Hobro fra ca. 350 DKK op til ca. 1800 DKK. De billige hoteller er ofte billige, fordi der er lidt transporttid til byen samtidig med, at de ikke er udstyret med så mange faciliteter. Har du behov for mere luksus, så vælg et af de dyrere hoteller med spa, bar og hotelrestaurant.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Hobro?

Byen er mest livlig om sommeren med mange aktiviteter i midtbyen. Det er alt fra vikinge-skuespil til lysfest og Open by Night, så sommervejret rigtig kan nydes i det fri med lange lyse aftener. Der er også mulighed for vandsportsaktiviteter om sommeren eller andre aktiviteter i naturen. Du kan naturligvis bo på hotel i Hobro året rundt, for i de andre årstider er det oplagt at besøge byens museer samt at gå ture ved vandet.

Kan man rejse til Hobro på budget?

Du kan holde ferie i Hobro på et lavt budget. Det handler om planlægning, og når først du har fundet et billigt hotel i Hobro, er der kun udgifter til mad og eventuelle indkøb. Det er også oplagt at se på byens Bed & Breakfast samt vandrehjem, der er optimale steder at overnatte for familier. Der har du mulighed for selv at lave mad, og dermed selv handle ind i stedet for at gå på restaurant hver dag.

De bedste transportmidler i Hobro

Du kommer bedst rundt i Hobro til fods. I centrum kan du gå rundt mellem byens museer, Adelgade og fjorden, men skal du ud til vikingecenteret eller andre steder i udkanten, så kører der to bybusser i form af nummer 1 og 2 til en pris på ca. 24 DKK for en enkeltbillet. Hvad enten du bor på hotel i Hobro omkring centrum eller lidt uden for, så er det også en idé at leje en cykel. Det sker hos Hobro Turistbureau til en pris på ca. 125 DKK pr. døgn.

Parkering i Hobro

Når først du har booket et billigt hotel i Hobro, så tag blot bilen med. Du kan eksempelvis parkere i Korsgade eller mellem Kirkestræde og Morellgade. Vil du helt tæt på centrum, er der tidsbegrænsede p-pladser i Adelgade.


Hvad koster et hotel i Hobro pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Hobro
2 eller færre stjerner
Danhostel Hobro
Mest for pengene

Danhostel Hobro

8,2

494 kr.

Se hoteltilbud
3 stjerner
Bramslevgaard
Mest for pengene

Bramslevgaard

8,6

797 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Hotel Amerika
Mest for pengene

Hotel Amerika

8,3

837 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Hobro

Disse billige hoteller og vandrehjem i Hobro har gode priser til det lille rejsebudget
Danhostel Hobro

Danhostel Hobro

8,2

495 kr.

Bramslevgaard

Bramslevgaard

8,6

798 kr.

Hotel Amerika

Hotel Amerika

8,3

837 kr.


Hoteller med mest værdi for pengene i Hobro

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Hotel Amerika

Hotel Amerika

8,3

837 kr.

Danhostel Hobro

Danhostel Hobro

8,2

495 kr.

Bramslevgaard

Bramslevgaard

8,6

798 kr.


Hvor skal man overnatte i Hobro?

I Nordjylland mellem Randers og Aalborg finder du Hobro, som er en besøgsværdig provinsby i smukke omgivelser. Du vil opleve en gammel købstad med gode handelsmuligheder. Vil du bo lige der, hvor det meste sker, så søg på et hotel i Hobro omkring Adelgade. Det er byens hovedstrøg med et rigt udvalg af butikker, caféer og restauranter. Du kan også med fordel overveje at overnatte uden for centrum, da der findes hoteller i Hobro, som ligger tæt på Mariager Fjord. Hobro by ligger helt ud til fjorden, så der er gode muligheder for at bo med udsigt. Du kan ikke blot nyde godt af vand- og byliv, for der findes også skov og grønne omgivelser tæt på centrum. Ikke mindst i vest-byen omkring Onsild Å og Vesterfjord, hvor du kan bo i fred og ro samtidig med, at afstanden ind til centrum stadig er kort.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Hobro

Hobro har det hele, så du kan få en oplevelsesrig ferie. Mariager Fjord er omdrejningspunktet i byen, da vandet er garant for fisketure, badeture og vandreture. Om sommeren sejler turbåden Svanen omkring i fjorden, så du kan se byen fra vand-siden. Der arrangeres også guidede ture til lands, hvor du kan høre om byens gamle huse og historie. En anden historisk oplevelse venter ved vikingeborgen Fyrkat, som blev opført af Harald Blåtand i 980. I dag er borgen markeret med sten, og tæt på stedet ligger vikingegården med rekonstruerede huse samt interaktive værksteder og arrangementer for børn. Det er i det hele taget oplagt at se på Hobros familiehoteller, for der findes mange attraktioner for hele familien. GASmuseet er ligeledes et kulturelt tilbud, hvor alle kan være med.


Rejseinformation: Hobro

Hvor længe bor vores brugere i Hobro?

1 nat er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Hobro.

Hvad koster et hotel i Hobro?

Et hotelværelse i Hobro vil normalvis koste ca. 709 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Hobro?

Hoteller i Hobro er typisk billigst i august. Du kan forvente et prisfald på ca. 3% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Hobro?

Hotelværelser i Hobro er billigst torsdag og dyrest tirsdag.

Hvad koster et hotel i Hobro?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Hobro er i gennemsnit 494 kr. pr. nat. Du kan spare 215 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Hobro.