Hoteller i Odder, Danmark

Find tilbud på 1 hoteller i Odder, Danmark

Odder, Danmark
3. feb. — 4. feb.2
lør. 4.2
ons. 8.2

Populære hoteller til en overnatning i Odder

Find det perfekte hotel til dit ophold i Odder
Pris
kr.334
kr.2190
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Odder?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Odder
LavsæsonjuliDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
8%forventet prisfald
10%forventet prisstigning

Rejsepriser

753 kr. - 916 kr.

Billigeste dag på ugenmandagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
879 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
548 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Odder

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Odder

Laveste hotelpris

211 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Four-Bedroom Holiday Home in Odder

Hoteller i nærheden af lufthavnen

403
Den billigste pris for et værelse i Odder, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 211 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Juulsgaard.
Få en komfortabel rejse med en booking på Four-Bedroom Holiday Home in Odder, det mest populære 5-stjernede hotel i Odder.
Der er 403 hoteller i Odder tæt på Billund. Zleep Hotel Billund er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Odder

De danske strande og handelsbyer er som bekendt mest besøgte og attraktive om sommeren. Især juli og august er populære måneder for både danskere og mange tyskere. Du kan med fordel undgå højsæsonen, hvis du ønsker at bo billigt. Odders hoteludvalg er nemt at overskue takket være byens størrelse, hvor de centrale hoteller – ligesom i alle mulige andre byer – er dyre med de bedste placeringer rent bymæssigt. Hvis du alligevel er til naturskønne omgivelser, så er det heldigt, at overnatningsmulighederne i mere landlige omgivelser oftest er billige. Det betyder ikke, at du bor klods op ad en bondegård, men derimod, at du er dejlig tæt på havets friske luft og mediterende brusen samt grønne områder med plads til fysisk udfoldelse for hele familien. Byens ferieboliger samt bed & breakfast-muligheder er de mest gunstige til priser fra omkring 500 DKK.

Som alle ved, så kan det være en dyr affære at holde ferie i Danmark, men det kan det være uanset, hvor du rejser hen, for det hele afhænger af planlægning og krav. Mange rejser til udlandet, men begår så den fejl, at gå glip af den danske sommer, når den endelig er der. Uanset hvor du bor i landet, så er det dog altid nemt at rejse til Odder, der byder på aktiviteter hele året rundt. Når først overnatningerne er på plads, så behøver du ikke at spendere spidsen af en jetjager, for at nyde byen. I august er der et stort kræmmermarked i forbindelse med optakten til Odder Byfest, men du kan også suge den hyggelige atmosfære til dig med en is på en bænk nær torvet. Det er oplagt at tage fiskestangen med på ferien i Odder samt medbringe eller leje en cykel, så oplandet og omgivelserne kan opleves på en tohjulet.

Pulsen i Odder findes i centrum, som er til at overskue med Rosensgade som hovedgågade samt byens torv med skulpturerne, der er et samlingspunkt. Derfor er det nemmest at begive sig rundt til fods, hvor de hyggelige gader kan nydes inden for en gåafstand på ca. 5-10 minutter.

Minimumsalderen for indcheckning på et hotel i Danmark er 18 år, hvilket dermed også er gældende for overnatningssteder i Odder.

Der vil blive opkrævet et depositum, hvad enten det er som kontanter eller en garanti på kreditkort, så vær klar med et ekstra beløb, hvor størrelsen afhænger af det specifikke hotel.


Hvad koster et hotel i Odder pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Odder

4-stjernede hoteller

Billigst 752 kr.

Gennemsnitlig 757 kr.

Dyrest 866 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Odder

Disse billige hoteller og vandrehjem i Odder har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Odder

Disse Odder hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Odder

Man forstår godt, hvorfor mange Aarhusianere flytter mod syd til Odder – billigere huspriser og en perfekt placering ud til kysten mellem Horsens og Aarhus, så der er ikke langt til de større byer. Når det kommer til hoteller, så er denne hyggelige by også med på konkurrencedygtige priser, for en provinsby med knap 12.000 indbyggere er en mindre kostelig affære sammenlignet med storbyerne.

Byen er især populær blandt børnefamilier, der nyder kombinationen af en hyggelig handelsby samt smukke naturområder. Det er i yderområderne samt øst for byen, du skal bo, hvis du vil være helt tæt på vand og skov. Langs kysten er der attraktive ferieboliger, hvor du også har privatliv samt en kort distance ind til den centrale del af Odder.

Stationsbyen Odder er også oplagt som feriemål for par, for byens intime stemning med gæstfrihed og hygge i centrum danner de perfekte rammer for en weekend getaway. Du har specialforretningerne samt de kulturelle institutioner lige uden for værelset, når du booker et hotel i Odder centrum.

Området omkring Rosensgade og rådhuset er stedet, hvor du bor lige i hjertet af byens puls, som indbyder til slentreture, indkøbsoplevelser og restaurantbesøg. Vil du kombinere en ferie i byen med et visit til nogle af Midtjyllands andre byer, så kan du med fordel bo omkring Odder Station, hvorfra der går busser og tog.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Odder

Odder ligger perfekt på den jyske østkyst, og byen har det hele for enhver type af gæst. Hoteller, specialforretninger og naturen er lige rundt om hjørnet. Byen er meget familievenlig, hvis du er til en overskuelig og hyggelig bykerne samt frisk luft i kombination med legepladser, bålpladser og andre underholdende ting.

Byens store svømmehal, den frivilligdrevne biograf, bowlingcenteret samt Odder Museum – der er nok at give sig til! Kombinationen af indendørs og udendørs aktiviteter gør det muligt at besøge byen hele året, men der er mest gang i den om sommeren. Mange turister vælger dog at booke en overnatning i de andre sæsoner, for naturens variation i området er lige fascinerende hele året.

Det er muligt at opleve Odder på en weekend, men det er også ideelt at forlænge ferien med nogle ekstra dage, hvis du vil have nogle naturoplevelser med. Letbanens forbindelse fra Aarhus til Odder gør det også oplagt at tage en dagstur til Danmarks anden største by.

En cykeltur for at se områdets mange herregårde er også et must, for ikke at tale om de velplejede golfbaner. Strande som Saksild eller Rude kommer du heller ikke udenom eller hvad med en tur til Tunø? En tur i Økologiens Have tæt på byen er også værd at overveje, da det er Danmarks største økologiske besøgshave. Odder er ganske enkelt by og natur i skønneste forening og nærhed!


Information about staying in Odder

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Odder

Et hotelværelse i Odder vil normalvis koste ca. 1.062 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Den billigste måned at booke et hotel i Odder er juli. Prisen på dit værelse kan være helt op til 9% billigere end i de dyreste måneder.

Hotelværelser i Odder er billigst søndag og dyrest torsdag.


momondos yndlingshoteller i Odder

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Odder

Holsteinshus B&B

Holsteinsgade 17, Odder, Central Jutland, Denmark

9,2
498 kr.

Petersholm

Petersholmsvej 165, Odder, Central Jutland, Denmark

8,1
880 kr.

Norsminde Kro Anneks

2 Gl Krovej, Odder, Central Jutland, Denmark

8,1
709 kr.

Juulsgaard

Odder, Midtjylland, Danmark

9,2
211 kr.

Hegnsly

Odder, Midtjylland, Danmark

9,7
1.398 kr.

Holiday home Granvej Odder II

Odder, Midtjylland, Danmark

804 kr.

Cozy Holiday Homein Odder with Terrace

Odder, Midtjylland, Danmark

7,0
341 kr.

Beautiful Holiday Home In Odder By The Sea

Odder, Midtjylland, Danmark

1.583 kr.

Alluring Holiday Home in Jutland with Garden Seating

Odder, Midtjylland, Danmark

8,0
512 kr.

Luxurious Holiday Home in Jutland Near Beach

Odder, Midtjylland, Danmark

6,3
286 kr.

3 bedroom accommodation in Odder

Odder, Midtjylland, Danmark

2.326 kr.

Four-Bedroom Holiday Home in Odder

Odder, Midtjylland, Danmark

784 kr.

Luxurious Holiday Home in Jutland with Private Hot Tub

Odder, Midtjylland, Danmark

1.808 kr.

3 bedroom accommodation in Odder

Odder, Midtjylland, Danmark

327 kr.

4 star holiday home in Odder

Odder, Midtjylland, Danmark

3.118 kr.

Luxurious Holiday Home in Jutland With Private Jacuzzi

Odder, Midtjylland, Danmark

2.005 kr.

5 star holiday home in Odder

Odder, Midtjylland, Danmark

8,3
907 kr.

4 person holiday home in Odder

Odder, Midtjylland, Danmark

4,8
1.937 kr.

5 star holiday home in Odder

Odder, Midtjylland, Danmark

6,0
1.630 kr.

5 person holiday home in Odder

Odder, Midtjylland, Danmark

4,0
408 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Odder


Hvorfor vælge momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Odder kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

momondo finder et godt sted at overnatte i Odder for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.