Hoteller i Esbjerg

Find de bedste tilbud på 99 hoteller i Esbjerg, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Esbjerg

Der er mange skønne hoteller i Esbjerg. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Esbjerg

Esbjerg Performing Arts Center
Esbjerg Vandtårn
Esbjerg Musikhus

Er der ledige hoteller i nærheden af Esbjerg Performing Arts Center?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Esbjerg Performing Arts Center. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 648 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Esbjerg Performing Arts Center minder meget om gennemsnitsprisen for hoteller i Esbjerg, som ligger på 642 kr..

Hoteller i nærheden af Esbjerg Performing Arts Center

Er der ledige hoteller i nærheden af Esbjerg Vandtårn?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Esbjerg i nærheden af Esbjerg Vandtårn, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Esbjerg Vandtårn og i gennemsnit koster hoteller i området 648 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Esbjerg Vandtårn minder meget om gennemsnitsprisen for hoteller i Esbjerg, som ligger på 642 kr..

Hoteller i nærheden af Esbjerg Vandtårn

Er der ledige hoteller i nærheden af Esbjerg Musikhus?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Esbjerg Musikhus ligger på 648 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Esbjerg Musikhus er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Esbjerg Musikhus minder meget om gennemsnitsprisen for hoteller i Esbjerg, som ligger på 642 kr..

Hoteller i nærheden af Esbjerg Musikhus

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Esbjerg

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Esbjerg
Lavsæson
juni
Højsæson
maj

Det billigste tidspunkt

74%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

32%

forventet prisstigning

Pris
198 kr. - 1.085 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
lørdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

659 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

480 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Esbjerg er: 1-2 stjerne, 54 dage før. 3 stjerne, 44 dage før.
1-2 stjerne
456 kr. - 715 kr.
3 stjerne
622 kr. - 764 kr.

Rejsetips til Esbjerg

Vores bedste tips til Esbjerg

Hvad koster et hotel i Esbjerg?

Hoteludbuddet er varieret i Esbjerg med noget for ethvert budget. Priserne afhænger især af lokation, sæson og faciliteter, men generelt koster en overnatning på hotel i Esbjerg et sted mellem ca. 400 og 1500 DKK. Prisniveauet dækker alt lige fra simple værelser til hoteller med udsigt og spa, og husk at holde øje med hotellernes gode tilbud.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Esbjerg?

Danmarks femtestørste by summer af liv om sommeren, hvor særligt perioden fra juni til august er attraktiv for turister. Hoteller i Esbjerg er hurtigt fyldte om sommeren, så book i god tid og glæd dig til udendørskoncerter, fisketure, loppemarkeder og guidede byture i solskin! Byen er dog stor nok til, at det er oplagt at nyde en billig overnatning resten af året, da der er nok at give sig til i form af kulturelle arrangementer, spændende spisesteder og meget andet.

Kan man rejse til Esbjerg på budget?

Esbjerg omfavner enhver type turist med et hjerteligt velkommen, hvilket betyder hoteller for alle segmenter. Dermed finder du også nemt et billigt hotel i Esbjerg. Steder som Danhostel og Cabinn er populære valg for budgetrejsende, der kombinerer opholdet med nogle af naturens gratis glæder og mad fra de billige spisesteder.

De bedste transportmidler i Esbjerg

Du kan nemt komme rundt til fods i Esbjerg, men det er også hurtigt og billigt at tage en af bybusserne. Linje A, B og C dækker hele midtbyen samt forstæderne. En enkeltbillet for voksne koster ca. 24 DKK. Prisen kan dog være højere – afhængig af antal zoner. Det er også populært at cykle i byen samt i den omkringliggende natur, så lej en tohjulet og få frisk luft og motion på ferien. Cykelleje koster ca. 75 DKK pr. dag.

Parkering i Esbjerg

Hvis du ankommer til Esbjerg i bil, så bliver du ikke ruineret i forhold til p-afgifter. Mange hoteller har parkeringspladser forbeholdt overnattende gæster, men endnu bedre – det er også gratis at parkere i byen! Nogle steder omkring havnen er der ingen begrænsninger, mens der andre steder kun må parkeres i eksempelvis 2 eller 4 timer.


Hvad koster et hotel i Esbjerg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Esbjerg
2 eller færre stjerner
Mest for pengene

Hotel Falken

6,9

579 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Mest for pengene

A-Rosa Sylt

8,5

1.546 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Esbjerg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Esbjerg har gode priser til det lille rejsebudget

Hostel Agger

8,0

148 kr.

Se hoteltilbud

Holiday home Hemmet II

8,5

228 kr.

Se hoteltilbud

Comfortable with a nice view and private house

222 kr.

Se hoteltilbud

Bramming City Guesthouse

8,0

253 kr.

Se hoteltilbud

Holiday home Blåbærvangen ka denmk

227 kr.

Se hoteltilbud

Torvegade (Id 064)

7,1

284 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Esbjerg

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hostel Agger

8,0

148 kr.

Se hoteltilbud

Eleonoras

9,1

475 kr.

Se hoteltilbud

Bramming City Guesthouse

8,0

253 kr.

Se hoteltilbud

Sylter Domizil

8,6

653 kr.

Se hoteltilbud

Alsbrogaard Deluxe Bed & Breakfast

9,6

555 kr.

Se hoteltilbud

Thyborøn Hotel

8,8

475 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo i Esbjerg?

De danske storbyer er spredt vidt omkring i landet, og helt ovre ved den smukke jyske vestkyst ligger Esbjerg, der byder på noget for alle rejsetyper. Unge rygsækrejsende og turister med hang til natteliv overnatter især i området omkring Skolegade, hvor Fitness World også ligger, så du kan få trænet tømmermændene væk dagen efter lige i centrum. Er du til shopping, så skal du bo på hotel i Esbjerg nær Kongensgade, som tilmed er Danmarks længste indkøbsgade med indkøbscentret Broen som prikken over i’et for enden af gaden. Det er nemt at finde et familievenligt hotel i Esbjerg, som også har mange attraktioner for de yngste. Se eksempelvis nærmere på hotellerne i den nordlige ende af byen, hvor der både er skøjtehal samt svømmestadion med eksotisk badeafdeling, bølgebassin og meget mere, der gør det attraktivt at rejse med børn.


Om Esbjerg

Esbjerg står ofte i skyggen af byer som Aarhus og Odense grundet en lidt mere isoleret lokation. Men turister valfarter dertil og booker hotel i Esbjerg hele året rundt. Der kører både busser og tog til byen, som ovenikøbet også har sin egen lufthavn. I Esbjerg er der noget for alle, hvad enten du er til vandrehjem, familiehotel, udsigt, street food og buffet eller luksushoteller og restauranter med fine franske retter på menuen. Beliggenheden ved både Vesterhavet og Vadehavet gør ligeledes byen til udgangspunkt for en kombineret by- og naturferie. Du kan handle løs i Kongensgade eller Broen den ene dag og tage på vadehavssafari den næste dag. En obligatorisk selfie foran skulpturen Mennesket ved Havet skal der også være plads til. Byen er også lig med underholdning i form af vandland, ishockeyarena, fodbold- og håndboldhold på eliteniveau, Esbjerg Festuge, Esbjerg Kunstmuseum og alt mulig andet, som fuldender din ferie og overnatning i Esbjerg. (Priser tjekket: 26/02/2019).


Rejseinformation: Esbjerg

Hvor længe bor vores brugere i Esbjerg?

Et ophold på 2 nætter er mest populært for personer, der besøger Esbjerg.

Hvad koster et hotel i Esbjerg?

Prisen for et hotelværelse i Esbjerg vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 735 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Esbjerg?

juni er den billigste måned at booke et hotel i Esbjerg. Priserne kan være 74% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Esbjerg?

fredag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Esbjerg. Den dyreste er typisk tirsdag.

Hvad koster et hotel i Esbjerg?

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Esbjerg koster ca. 539 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 197 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Esbjerg.

Hvis vi tager højde for vejret i Esbjerg, hvilke seværdigheder er så populære i marts?

Med en gennemsnitstemperatur på 2 °C og en forventet mængde nedbør på 30 mm er marts en god måned til at udforske omegnen omkring Esbjerg.