Hoteller i Esbjerg

Find de bedste tilbud på 100 hoteller i Esbjerg, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Esbjerg

Der er mange skønne hoteller i Esbjerg. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Esbjerg

Esbjerg Performing Arts Center
Esbjerg Vandtårn
Esbjerg Musikhus

Er der ledige hoteller i nærheden af Esbjerg Performing Arts Center?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Esbjerg Performing Arts Center. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 726 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Esbjerg Performing Arts Center er normalt 5% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Esbjerg, som ligger på 687 kr..

Hoteller i nærheden af Esbjerg Performing Arts Center

Er der ledige hoteller i nærheden af Esbjerg Vandtårn?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Esbjerg i nærheden af Esbjerg Vandtårn, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Esbjerg Vandtårn og i gennemsnit koster hoteller i området 726 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Esbjerg Vandtårn er normalt 5% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Esbjerg, som ligger på 687 kr..

Hoteller i nærheden af Esbjerg Vandtårn

Er der ledige hoteller i nærheden af Esbjerg Musikhus?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Esbjerg Musikhus ligger på 726 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Esbjerg Musikhus er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Esbjerg Musikhus er normalt 5% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Esbjerg, som ligger på 687 kr..

Hoteller i nærheden af Esbjerg Musikhus

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Esbjerg

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Esbjerg
Lavsæson
juni
Højsæson
maj

Det billigste tidspunkt

73%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

33%

forventet prisstigning

Pris
211 kr. - 1.161 kr.
Dyreste dag på ugen
mandag
Billigeste dag på ugen
lørdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

798 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

494 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Esbjerg er: 1-2 stjerne, 54 dage før. 3 stjerne, 44 dage før.
1-2 stjerne
488 kr. - 765 kr.
3 stjerne
666 kr. - 818 kr.

Rejsetips til Esbjerg

Vores bedste tips til Esbjerg

Hvad koster et hotel i Esbjerg?

Hoteludbuddet er varieret i Esbjerg med noget for ethvert budget. Priserne afhænger især af lokation, sæson og faciliteter, men generelt koster en overnatning på hotel i Esbjerg et sted mellem ca. 400 og 1500 DKK. Prisniveauet dækker alt lige fra simple værelser til hoteller med udsigt og spa, og husk at holde øje med hotellernes gode tilbud.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Esbjerg?

Danmarks femtestørste by summer af liv om sommeren, hvor særligt perioden fra juni til august er attraktiv for turister. Hoteller i Esbjerg er hurtigt fyldte om sommeren, så book i god tid og glæd dig til udendørskoncerter, fisketure, loppemarkeder og guidede byture i solskin! Byen er dog stor nok til, at det er oplagt at nyde en billig overnatning resten af året, da der er nok at give sig til i form af kulturelle arrangementer, spændende spisesteder og meget andet.

Kan man rejse til Esbjerg på budget?

Esbjerg omfavner enhver type turist med et hjerteligt velkommen, hvilket betyder hoteller for alle segmenter. Dermed finder du også nemt et billigt hotel i Esbjerg. Steder som Danhostel og Cabinn er populære valg for budgetrejsende, der kombinerer opholdet med nogle af naturens gratis glæder og mad fra de billige spisesteder.

De bedste transportmidler i Esbjerg

Du kan nemt komme rundt til fods i Esbjerg, men det er også hurtigt og billigt at tage en af bybusserne. Linje A, B og C dækker hele midtbyen samt forstæderne. En enkeltbillet for voksne koster ca. 24 DKK. Prisen kan dog være højere – afhængig af antal zoner. Det er også populært at cykle i byen samt i den omkringliggende natur, så lej en tohjulet og få frisk luft og motion på ferien. Cykelleje koster ca. 75 DKK pr. dag.

Parkering i Esbjerg

Hvis du ankommer til Esbjerg i bil, så bliver du ikke ruineret i forhold til p-afgifter. Mange hoteller har parkeringspladser forbeholdt overnattende gæster, men endnu bedre – det er også gratis at parkere i byen! Nogle steder omkring havnen er der ingen begrænsninger, mens der andre steder kun må parkeres i eksempelvis 2 eller 4 timer.


Hvad koster et hotel i Esbjerg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Esbjerg
2 eller færre stjerner
Bb Esbjerg
Mest for pengene

Bb Esbjerg

7,3

422 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Hotel Britannia
Mest for pengene

Hotel Britannia

8,0

1.081 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Esbjerg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Esbjerg har gode priser til det lille rejsebudget
Bb Esbjerg

Bb Esbjerg

7,3

422 kr.

Scandic Olympic

Scandic Olympic

7,8

996 kr.

CABINN Esbjerg

CABINN Esbjerg

6,7

554 kr.

Hotel Britannia

Hotel Britannia

8,0

1.082 kr.


Hoteller med mest værdi for pengene i Esbjerg

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Bb Esbjerg

Bb Esbjerg

7,3

422 kr.

Hotel Britannia

Hotel Britannia

8,0

1.082 kr.

CABINN Esbjerg

CABINN Esbjerg

6,7

554 kr.


Hvor skal man overnatte i Esbjerg?

De danske storbyer er spredt vidt omkring i landet, og helt ovre ved den smukke jyske vestkyst ligger Esbjerg, der byder på noget for alle rejsetyper. Unge rygsækrejsende og turister med hang til natteliv overnatter især i området omkring Skolegade, hvor Fitness World også ligger, så du kan få trænet tømmermændene væk dagen efter lige i centrum. Er du til shopping, så skal du bo på hotel i Esbjerg nær Kongensgade, som tilmed er Danmarks længste indkøbsgade med indkøbscentret Broen som prikken over i’et for enden af gaden. Det er nemt at finde et familievenligt hotel i Esbjerg, som også har mange attraktioner for de yngste. Se eksempelvis nærmere på hotellerne i den nordlige ende af byen, hvor der både er skøjtehal samt svømmestadion med eksotisk badeafdeling, bølgebassin og meget mere, der gør det attraktivt at rejse med børn.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Esbjerg

Esbjerg står ofte i skyggen af byer som Aarhus og Odense grundet en lidt mere isoleret lokation. Men turister valfarter dertil og booker hotel i Esbjerg hele året rundt. Der kører både busser og tog til byen, som ovenikøbet også har sin egen lufthavn. I Esbjerg er der noget for alle, hvad enten du er til vandrehjem, familiehotel, udsigt, street food og buffet eller luksushoteller og restauranter med fine franske retter på menuen. Beliggenheden ved både Vesterhavet og Vadehavet gør ligeledes byen til udgangspunkt for en kombineret by- og naturferie. Du kan handle løs i Kongensgade eller Broen den ene dag og tage på vadehavssafari den næste dag. En obligatorisk selfie foran skulpturen Mennesket ved Havet skal der også være plads til. Byen er også lig med underholdning i form af vandland, ishockeyarena, fodbold- og håndboldhold på eliteniveau, Esbjerg Festuge, Esbjerg Kunstmuseum og alt mulig andet, som fuldender din ferie og overnatning i Esbjerg.


Rejseinformation: Esbjerg

Hvor længe bor vores brugere i Esbjerg?

Et ophold på 2 nætter er mest populært for personer, der besøger Esbjerg.

Hvad koster et hotel i Esbjerg?

Prisen for et hotelværelse i Esbjerg vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 818 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Esbjerg?

juni er den billigste måned at booke et hotel i Esbjerg. Priserne kan være 73% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Esbjerg?

fredag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Esbjerg. Den dyreste er typisk søndag.

Hvad koster et hotel i Esbjerg?

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Esbjerg koster ca. 485 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 333 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Esbjerg.

Hvis vi tager højde for vejret i Esbjerg, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Med en gennemsnitstemperatur på 2 °C og en forventet mængde nedbør på 50 mm er december en god måned til at udforske omegnen omkring Esbjerg.