Hoteller i Rimini

Find de bedste tilbud på 1.501 hoteller i Rimini, Italien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Rimini

Der er mange skønne hoteller i Rimini. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Rimini

RDS Stadium
Arco di Augusto
Ponte di Tiberio

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af RDS Stadium?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Rimini, der er tættest på RDS Stadium. Gennemsnitsprisen i nærheden af RDS Stadium ligger på 427 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af RDS Stadium er normalt 8% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Rimini, som ligger på 391 kr..

Hoteller i nærheden af RDS Stadium

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Arco di Augusto?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Arco di Augusto. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 427 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Arco di Augusto er normalt 8% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Rimini, som ligger på 391 kr..

Hoteller i nærheden af Arco di Augusto

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Ponte di Tiberio?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Rimini tæt på Ponte di Tiberio, bør du forvente at skulle betale omkring 427 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 427 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Ponte di Tiberio. Hoteller i nærheden af Ponte di Tiberio er normalt 8% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Rimini, som ligger på 391 kr..

Hoteller i nærheden af Ponte di Tiberio

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Rimini

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Rimini
Lavsæson
marts
Højsæson
august

Det billigste tidspunkt

69%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

40%

forventet prisstigning

Pris
150 kr. - 813 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

586 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

566 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Rimini er: 1-2 stjerne, 86 dage før. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
389 kr. - 455 kr.
3 stjerne
442 kr. - 534 kr.
4-5 stjerne
699 kr. - 863 kr.

Rejsetips til Rimini

Vores bedste tips til Rimini

Hvordan finder man et billigt hotel i Rimini?

Da Rimini er kendt for sine mange overnatningsmuligheder, er der indkvartering for enhver smag og budget. De billigste overnatningsmuligheder fås på byens vandrehjem. Vandrehjem er ikke luksuriøse, men du får det basale, hvilket er nok for mange, når der skal rejses på budget. En overnatning på hotel i Rimini kan fås fra ca. 17 EUR (ca. 130 DKK). Der er gode muligheder for at bo billigt i en weekend, uge eller mere.

Kan man rejse på budget?

Rimini byder på flere forskellige billige eller gratis oplevelser og seværdigheder. Det gælder lige fra de gamle monumenter i byen i form af Arco d’Augusto, der var en del af den gamle forsvarsmur, samt Tempio Malatestiano, som er en ufærdig katedral, der blev påbegyndt i år 900. Strandene skal naturligvis også nydes. Det er muligt at holde en stranddag for ca. 20 EUR (ca. 150 DKK) om dagen med leje af liggestol og parasol samt diverse snacks og drikkevarer.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Langt de fleste hoteller i Rimini ligger i gåafstand til både strande og centrum. Skal du alligevel ud og opleve nogle af yderområderne, så tag bussen, hvor nummer 7, 8 og 9 er de mest anvendte ruter blandt turister. Billetprisen er ca. 1.50 EUR (ca. 11 DKK) for en billet til 1 zone.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Rimini?

Minimumalderen for indcheckning på hotel i Rimini er 18 år. Derfor vil der også blive forespurgt foto-ID for at verificere, at aldersgrænsen overholdes.

Skal man lægge depositum?

Et depositum er en del af det at foretage check-in på hotel i Rimini. Denne form for garanti kan stilles med kontanter eller via kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er pålagt tillæg og skatter på restaurantregninger i Rimini, og derfor forventes der som udgangspunkt ikke drikkepenge. Alligevel er det kutyme at give ca. 1-2 EUR (ca. 7.5-15 DKK), da byen er et turistresort.

Hvor sikkert er der i Rimini?

Rimini er en sikker by at opholde sig i. Det er dog stadig en god idé at holde ekstra opsyn med personlige værdier – både på strandene samt i tætpakkede områder.

Skal man medbringe adapter?

Ligesom i Danmark anvender man i Italien stiktype C og F. Dog ikke alle steder, for nogle hoteller bruger type L, der ikke er kompatibel med danske opladere. Så tjek op med hotellet, inden ankomst.


Hvad koster et hotel i Rimini pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Rimini
4 stjerner og op efter
Le Rose Suite Hotel
Mest for pengene

Le Rose Suite Hotel

8,6

441 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Rimini

Disse billige hoteller og vandrehjem i Rimini har gode priser til det lille rejsebudget
Hotel Merkury

Hotel Merkury

99 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Maena

Hotel Maena

185 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Cannes Rimini

Hotel Cannes Rimini

139 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Santanna

Hotel Santanna

8,0

192 kr.

Se hoteltilbud
Sunflower City Youth Hotel

Sunflower City Youth Hotel

7,9

145 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Leda

Hotel Leda

192 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Rimini

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Hotel Laika

Hotel Laika

7,8

198 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Villa Lalla

Hotel Villa Lalla

8,6

231 kr.

Se hoteltilbud
Sunflower City Youth Hotel

Sunflower City Youth Hotel

7,9

145 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Sacramora

Hotel Sacramora

7,3

205 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Principe di Piemonte

Hotel Principe di Piemonte

8,5

251 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Jana

Hotel Jana

8,0

205 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man overnatte i Rimini?

Rimini er en af de mest kendte turistdestinationer i Italien, og besøges hvert år af ca. 2.5 millioner turister. Byen er et perfekt sted, når du drømmer om ultimativ afslapning, takket være den formidable placering på Italiens østkyst ved Adriaterhavet.

Rimini kaldes også for byen med de 1000 hoteller, og derfor er der nok at vælge imellem. Trækplasteret er den 15 km lange sandstrand, der strækker sig fra nord til syd, og som du kan bo tæt på. Udsigt til Adriaterhavet er noget, der kan få alle til at stå tidligt op på hotellet. Du vil også gå sent i seng, for udsigten er ligeså smuk om aftenen. Området omkring Marina Di Rimini er dyrt, da hotellerne ligger perfekt, som i en sandwich mellem hav og by.

Det er kysten, der trækker, når turister vælger hotel i Rimini. Hotellerne ligger på rad og række hele vejen fra nord langs Viale Porto Palos, forbi byen og marinaen og videre sydpå langs promenaden Lungomare Giuseppe di Vittorio. Hvis du hellere vil bo i centrum, som stadig er ganske tæt på vandet, er distriktet ved den 2000 år gamle bro Ponte di Tiberio et populært sted. Det samme er Piazza Cavour, hvor hotellerne ligger tæt på torvets markeder samt restauranter, hvor du kan spise dig mæt i skaldyr og andre lækkerier fanget af de lokale fiskere.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Rimini

Det er ikke svært at se, hvorfor Rimini er så populær blandt både italienske og internationale turister. Selvom de fantastiske sandstrande trækker de største overskrifter, så byder byen også på historiske attraktioner i form af Tempio Malatestiano og Ponte di Tiberio.

Smukke parker som Parco Giovanni Paolo II og torve som Piazza Tre Martiri og Piazza Cavour er også værd at besøge, for ikke at glemme byens museer med Museo della Citta som omdrejningspunkt. Byen har et rigt natteliv med mange barer og dansesteder, så der er både seriøse, kulturelle oplevelser for de modne samt sjove festmuligheder for de yngre gæster, hvad enten det er på de afslappede strandbarer eller de mere eksklusive steder omkring Misano Monte.

Et ophold på hotel i Rimini er den perfekte ferie, hvad enten du har interesse i strandene, nattelivet, maden, historien eller noget af det hele. Når alle de klassiske monumenter er besøgt, så er det tid til afslapning. Strande er der nok af, og du vil se dem i flyveren fra luften, hvor de 15 km sandstrande er opdelt i zoner, hvor liggestole og parasoller er opsat struktureret.

Der er også underholdning for børnefamilier i form af Italia in Miniatura, der byder på over 200 miniaturemodeller af kendte bygninger. La Ruota Panoramica – et 55 meter højt pariserhjul – skal naturligvis også prøves med den bedste udsigt over området. Når du har ligget stille på solsengen og trænger til at røre dig, så nyd sjov og ballade i en af temaparkerne Fiabilandia eller Mirabilandia.


Rejseinformation: Rimini

Hvor længe bor vores brugere i Rimini?

Et ophold på 6 nætter er mest populært for personer, der besøger Rimini.

Hvad koster et hotel i Rimini?

Hoteller i Rimini tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 731 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Rimini?

marts er den billigste måned at booke et hotel i Rimini. Priserne kan være 70% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Rimini?

Prisen på et hotelværelse i Rimini varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og torsdag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Rimini?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Rimini er i gennemsnit 389 kr. pr. nat. Du kan spare 342 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Rimini.

Hvis vi tager højde for vejret i Rimini, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Med en gennemsnitstemperatur på 5 °C og en forventet mængde nedbør på 57 mm er december en god måned til at udforske omegnen omkring Rimini.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Rimini