Hoteller i Rimini

Find de bedste tilbud på 1.385 hoteller i Rimini, Italien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Rimini

Der er mange skønne hoteller i Rimini. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Rimini

105 Stadium
Arco di Augusto
Ponte di Tiberio

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af 105 Stadium?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Rimini, der er tættest på 105 Stadium. Gennemsnitsprisen i nærheden af 105 Stadium ligger på 456 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af 105 Stadium er normalt 19% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Rimini, som ligger på 368 kr..

Hoteller i nærheden af 105 Stadium

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Arco di Augusto?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Arco di Augusto. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 456 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Arco di Augusto er normalt 19% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Rimini, som ligger på 368 kr..

Hoteller i nærheden af Arco di Augusto

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Ponte di Tiberio?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Rimini tæt på Ponte di Tiberio, bør du forvente at skulle betale omkring 456 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 456 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Ponte di Tiberio. Hoteller i nærheden af Ponte di Tiberio er normalt 19% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Rimini, som ligger på 368 kr..

Hoteller i nærheden af Ponte di Tiberio

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Rimini

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Rimini
Lavsæson
marts
Højsæson
august

Det billigste tidspunkt

69%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

40%

forventet prisstigning

Pris
141 kr. - 764 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

551 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

533 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Rimini er: 1-2 stjerne, 86 dage før. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
366 kr. - 428 kr.
3 stjerne
415 kr. - 502 kr.
4-5 stjerne
657 kr. - 812 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Rimini

Hvordan finder man et billigt hotel i Rimini?

Da Rimini er kendt for sine mange overnatningsmuligheder, er der indkvartering for enhver smag og budget. De billigste overnatningsmuligheder fås på byens vandrehjem. Vandrehjem er ikke luksuriøse, men du får det basale, hvilket er nok for mange, når der skal rejses på budget. En overnatning på hotel i Rimini kan fås fra ca. 17 EUR (ca. 130 DKK). Der er gode muligheder for at bo billigt i en weekend, uge eller mere.

Kan man rejse på budget?

Rimini byder på flere forskellige billige eller gratis oplevelser og seværdigheder. Det gælder lige fra de gamle monumenter i byen i form af Arco d’Augusto, der var en del af den gamle forsvarsmur, samt Tempio Malatestiano, som er en ufærdig katedral, der blev påbegyndt i år 900. Strandene skal naturligvis også nydes. Det er muligt at holde en stranddag for ca. 20 EUR (ca. 150 DKK) om dagen med leje af liggestol og parasol samt diverse snacks og drikkevarer.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Langt de fleste hoteller i Rimini ligger i gåafstand til både strande og centrum. Skal du alligevel ud og opleve nogle af yderområderne, så tag bussen, hvor nummer 7, 8 og 9 er de mest anvendte ruter blandt turister. Billetprisen er ca. 1.50 EUR (ca. 11 DKK) for en billet til 1 zone.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Rimini?

Minimumalderen for indcheckning på hotel i Rimini er 18 år. Derfor vil der også blive forespurgt foto-ID for at verificere, at aldersgrænsen overholdes.

Skal man lægge depositum?

Et depositum er en del af det at foretage check-in på hotel i Rimini. Denne form for garanti kan stilles med kontanter eller via kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er pålagt tillæg og skatter på restaurantregninger i Rimini, og derfor forventes der som udgangspunkt ikke drikkepenge. Alligevel er det kutyme at give ca. 1-2 EUR (ca. 7.5-15 DKK), da byen er et turistresort.

Hvor sikkert er der i Rimini?

Rimini er en sikker by at opholde sig i. Det er dog stadig en god idé at holde ekstra opsyn med personlige værdier – både på strandene samt i tætpakkede områder.

Skal man medbringe adapter?

Ligesom i Danmark anvender man i Italien stiktype C og F. Dog ikke alle steder, for nogle hoteller bruger type L, der ikke er kompatibel med danske opladere. Så tjek op med hotellet, inden ankomst.


Hvad koster et hotel i Rimini pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Rimini

Hostels og billige hoteller i Rimini

Disse billige hoteller og vandrehjem i Rimini har gode priser til det lille rejsebudget
Sunflower Beach Backpacker Hostel

Sunflower Beach Backpacker Hostel

8,9

118 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Sole Mio Rimini

Hotel Sole Mio Rimini

8,0

162 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Delizia

Hotel Delizia

131 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Radar

Hotel Radar

8,3

168 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Mexico

Hotel Mexico

149 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Ariminum

Hotel Ariminum

7,0

192 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Rimini

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Sunflower Beach Backpacker Hostel

Sunflower Beach Backpacker Hostel

8,9

118 kr.

Se hoteltilbud
Parco Dei Principi

Parco Dei Principi

8,5

353 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Royal Plaza

Hotel Royal Plaza

7,8

261 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Rosabianca

Hotel Rosabianca

8,1

273 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Polo

Hotel Polo

8,3

279 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Gaston

Hotel Gaston

8,1

261 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Rimini?

Rimini er en af de mest kendte turistdestinationer i Italien, og besøges hvert år af ca. 2.5 millioner turister. Byen er et perfekt sted, når du drømmer om ultimativ afslapning, takket være den formidable placering på Italiens østkyst ved Adriaterhavet.

Rimini kaldes også for byen med de 1000 hoteller, og derfor er der nok at vælge imellem. Trækplasteret er den 15 km lange sandstrand, der strækker sig fra nord til syd, og som du kan bo tæt på. Udsigt til Adriaterhavet er noget, der kan få alle til at stå tidligt op på hotellet. Du vil også gå sent i seng, for udsigten er ligeså smuk om aftenen. Området omkring Marina Di Rimini er dyrt, da hotellerne ligger perfekt, som i en sandwich mellem hav og by.

Det er kysten, der trækker, når turister vælger hotel i Rimini. Hotellerne ligger på rad og række hele vejen fra nord langs Viale Porto Palos, forbi byen og marinaen og videre sydpå langs promenaden Lungomare Giuseppe di Vittorio. Hvis du hellere vil bo i centrum, som stadig er ganske tæt på vandet, er distriktet ved den 2000 år gamle bro Ponte di Tiberio et populært sted. Det samme er Piazza Cavour, hvor hotellerne ligger tæt på torvets markeder samt restauranter, hvor du kan spise dig mæt i skaldyr og andre lækkerier fanget af de lokale fiskere.


Om Rimini

Det er ikke svært at se, hvorfor Rimini er så populær blandt både italienske og internationale turister. Selvom de fantastiske sandstrande trækker de største overskrifter, så byder byen også på historiske attraktioner i form af Tempio Malatestiano og Ponte di Tiberio.

Smukke parker som Parco Giovanni Paolo II og torve som Piazza Tre Martiri og Piazza Cavour er også værd at besøge, for ikke at glemme byens museer med Museo della Citta som omdrejningspunkt. Byen har et rigt natteliv med mange barer og dansesteder, så der er både seriøse, kulturelle oplevelser for de modne samt sjove festmuligheder for de yngre gæster, hvad enten det er på de afslappede strandbarer eller de mere eksklusive steder omkring Misano Monte.

Et ophold på hotel i Rimini er den perfekte ferie, hvad enten du har interesse i strandene, nattelivet, maden, historien eller noget af det hele. Når alle de klassiske monumenter er besøgt, så er det tid til afslapning. Strande er der nok af, og du vil se dem i flyveren fra luften, hvor de 15 km sandstrande er opdelt i zoner, hvor liggestole og parasoller er opsat struktureret.

Der er også underholdning for børnefamilier i form af Italia in Miniatura, der byder på over 200 miniaturemodeller af kendte bygninger. La Ruota Panoramica – et 55 meter højt pariserhjul – skal naturligvis også prøves med den bedste udsigt over området. Når du har ligget stille på solsengen og trænger til at røre dig, så nyd sjov og ballade i en af temaparkerne Fiabilandia eller Mirabilandia.

Priser er tjekket 01-03-2018.


Rejseinformation: Rimini

Hvor længe bor vores brugere i Rimini?

Et ophold på 6 nætter er mest populært for personer, der besøger Rimini.

Hvad koster et hotel i Rimini?

Hoteller i Rimini tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 425 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Rimini?

marts er den billigste måned at booke et hotel i Rimini. Priserne kan være 70% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Rimini?

Prisen på et hotelværelse i Rimini varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og torsdag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Rimini?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Rimini er i gennemsnit 357 kr. pr. nat. Du kan spare 68 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Rimini.

Hvis vi tager højde for vejret i Rimini, hvilke seværdigheder er så populære i maj?

Der forventes generelt kun lidt regn (50 mm) og en gennemsnitstemperatur på 16 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Rimini kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.