Hoteller i Rimini, Italien

Find tilbud på 947 hoteller i Rimini, Italien

Rimini, Rimini, Italien
25. nov. — 26. nov.2
søn. 26.11
tor. 30.11

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Rimini

Find det perfekte hotel til dit ophold i Rimini
Pris
kr.177
kr.1177
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Rimini


Hvornår skal man booke et hotel i Rimini?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Rimini
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
57%forventet prisfald
52%forventet prisstigning

Rejsepriser

259 kr. - 1.244 kr.

Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
265 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
779 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Rimini er: 1-2 stjerne, 61 dage før. 3 stjerne, 87 dage før.

1-2 stjerne

212 kr. - 1.012 kr.

3 stjerne

315 kr. - 821 kr.

4-5 stjerne

342 kr. - 2.175 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Rimini

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Rimini

Laveste hotelpris

171 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Grand Hotel Rimini

Hoteller i nærheden af lufthavnen

10069
Den billigste pris for et værelse i Rimini, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 171 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hotel Bianca Vela, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Grand Hotel Rimini, det mest populære 5-stjernede hotel i Rimini(bedømmelse på 8,4/10 ud fra 927 anmeldelser).
Der er 10.069 hoteller i Rimini tæt på Venedig Marco Polo. Resting Pods - Zzzleepandgo Vce Venice Airport er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Rimini

Hvordan finder man et billigt hotel i Rimini?

Da Rimini er kendt for sine mange overnatningsmuligheder, er der indkvartering for enhver smag og budget. De billigste overnatningsmuligheder fås på byens vandrehjem. Vandrehjem er ikke luksuriøse, men du får det basale, hvilket er nok for mange, når der skal rejses på budget. En overnatning på hotel i Rimini kan fås fra ca. 17 EUR (ca. 130 DKK). Der er gode muligheder for at bo billigt i en weekend, uge eller mere.

Kan man rejse på budget?

Rimini byder på flere forskellige billige eller gratis oplevelser og seværdigheder. Det gælder lige fra de gamle monumenter i byen i form af Arco d’Augusto, der var en del af den gamle forsvarsmur, samt Tempio Malatestiano, som er en ufærdig katedral, der blev påbegyndt i år 900. Strandene skal naturligvis også nydes. Det er muligt at holde en stranddag for ca. 20 EUR (ca. 150 DKK) om dagen med leje af liggestol og parasol samt diverse snacks og drikkevarer.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Langt de fleste hoteller i Rimini ligger i gåafstand til både strande og centrum. Skal du alligevel ud og opleve nogle af yderområderne, så tag bussen, hvor nummer 7, 8 og 9 er de mest anvendte ruter blandt turister. Billetprisen er ca. 1.50 EUR (ca. 11 DKK) for en billet til 1 zone.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Rimini?

Minimumalderen for indcheckning på hotel i Rimini er 18 år. Derfor vil der også blive forespurgt foto-ID for at verificere, at aldersgrænsen overholdes.

Skal man lægge depositum?

Et depositum er en del af det at foretage check-in på hotel i Rimini. Denne form for garanti kan stilles med kontanter eller via kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er pålagt tillæg og skatter på restaurantregninger i Rimini, og derfor forventes der som udgangspunkt ikke drikkepenge. Alligevel er det kutyme at give ca. 1-2 EUR (ca. 7.5-15 DKK), da byen er et turistresort.

Hvor sikkert er der i Rimini?

Rimini er en sikker by at opholde sig i. Det er dog stadig en god idé at holde ekstra opsyn med personlige værdier – både på strandene samt i tætpakkede områder.

Skal man medbringe adapter?

Ligesom i Danmark anvender man i Italien stiktype C og F. Dog ikke alle steder, for nogle hoteller bruger type L, der ikke er kompatibel med danske opladere. Så tjek op med hotellet, inden ankomst.


Hvad koster et hotel i Rimini pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Rimini

3-stjernede hoteller

Billigst 293 kr.

Gennemsnitlig 299 kr.

Dyrest 325 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Rimini

Disse billige hoteller og vandrehjem i Rimini har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Rimini

Disse Rimini hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Rimini

Rimini er en af de mest kendte turistdestinationer i Italien, og besøges hvert år af ca. 2.5 millioner turister. Byen er et perfekt sted, når du drømmer om ultimativ afslapning, takket være den formidable placering på Italiens østkyst ved Adriaterhavet.

Rimini kaldes også for byen med de 1000 hoteller, og derfor er der nok at vælge imellem. Trækplasteret er den 15 km lange sandstrand, der strækker sig fra nord til syd, og som du kan bo tæt på. Udsigt til Adriaterhavet er noget, der kan få alle til at stå tidligt op på hotellet. Du vil også gå sent i seng, for udsigten er ligeså smuk om aftenen. Området omkring Marina Di Rimini er dyrt, da hotellerne ligger perfekt, som i en sandwich mellem hav og by.

Det er kysten, der trækker, når turister vælger hotel i Rimini. Hotellerne ligger på rad og række hele vejen fra nord langs Viale Porto Palos, forbi byen og marinaen og videre sydpå langs promenaden Lungomare Giuseppe di Vittorio. Hvis du hellere vil bo i centrum, som stadig er ganske tæt på vandet, er distriktet ved den 2000 år gamle bro Ponte di Tiberio et populært sted. Det samme er Piazza Cavour, hvor hotellerne ligger tæt på torvets markeder samt restauranter, hvor du kan spise dig mæt i skaldyr og andre lækkerier fanget af de lokale fiskere.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Rimini

Det er ikke svært at se, hvorfor Rimini er så populær blandt både italienske og internationale turister. Selvom de fantastiske sandstrande trækker de største overskrifter, så byder byen også på historiske attraktioner i form af Tempio Malatestiano og Ponte di Tiberio.

Smukke parker som Parco Giovanni Paolo II og torve som Piazza Tre Martiri og Piazza Cavour er også værd at besøge, for ikke at glemme byens museer med Museo della Citta som omdrejningspunkt. Byen har et rigt natteliv med mange barer og dansesteder, så der er både seriøse, kulturelle oplevelser for de modne samt sjove festmuligheder for de yngre gæster, hvad enten det er på de afslappede strandbarer eller de mere eksklusive steder omkring Misano Monte.

Et ophold på hotel i Rimini er den perfekte ferie, hvad enten du har interesse i strandene, nattelivet, maden, historien eller noget af det hele. Når alle de klassiske monumenter er besøgt, så er det tid til afslapning. Strande er der nok af, og du vil se dem i flyveren fra luften, hvor de 15 km sandstrande er opdelt i zoner, hvor liggestole og parasoller er opsat struktureret.

Der er også underholdning for børnefamilier i form af Italia in Miniatura, der byder på over 200 miniaturemodeller af kendte bygninger. La Ruota Panoramica – et 55 meter højt pariserhjul – skal naturligvis også prøves med den bedste udsigt over området. Når du har ligget stille på solsengen og trænger til at røre dig, så nyd sjov og ballade i en af temaparkerne Fiabilandia eller Mirabilandia.


Information om overnatning i Rimini

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Rimini

Hvad koster et hotel i Rimini?

Hoteller i Rimini tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 692 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Rimini?

april er den billigste måned at booke et hotel i Rimini. Priserne kan være 57% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Rimini?

Prisen på et hotelværelse i Rimini varierer fra dag til dag, men generelt er onsdag billigst, og torsdag er dyrest.

Hvad koster et luksushotel i Rimini?

Den gennemsnitlige pris for et luksushotel i Rimini er 890 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning koster et hotel i Rimini 692 kr. pr. person pr. nat, hvilket svarer til en prisforskel på ca. 41%% for at bo på et luksushotel.

Hvis vi tager højde for vejret i Rimini, hvilke seværdigheder er så populære i november?

Med en gennemsnitstemperatur på 9 °C og en forventet mængde nedbør på 73 mm er november en god måned til at udforske omegnen omkring Rimini.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Rimini?

Antallet af udbydere for hoteller i Rimini er 1.734 fra november 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Rimini?

Priser for hoteller i Rimini opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Rimini

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Rimini

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Rimini gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Rimini fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Rimini?

momondo finder et godt sted at overnatte i Rimini for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rimini på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.