Hoteller i Marrakech, Marokko

Find tilbud på 761 hoteller i Marrakech, Marokko

Marrakech, Marokko
24. juni — 25. juni2
Marrakech, Marokko
fre. 24.6
lør. 25.6

Populære hoteller til en overnatning i Marrakech

Find det perfekte hotel til dit ophold i Marrakech
Pris
kr.183
kr.2923
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Marrakechs bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Marrakech

Pris

605 kr. – 3.034 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I MARRAKECHMechouar-Kasbah49% billigereHoteller i Mechouar-Kasbah er de billigste i Marrakech med kun 605 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I MARRAKECHMedina61% dyrereMedina har de højeste hotelpriser i Marrakech med værelser til 3.034 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I MARRAKECHGueliz64% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Gueliz end i andre områder i Marrakech

Oplevelser i Marrakech


Hoteller i populære bydele i Marrakech

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Marrakech og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Marrakech?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Marrakech
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
61%forventet prisfald
49%forventet prisstigning

Rejsepriser

245 kr. - 1.243 kr.

Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
9.551 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
2.423 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Marrakech

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Marrakech

Laveste hotelpris

113 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech

Hoteller i nærheden af lufthavnen

3446

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Marrakech, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 113 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hôtel Ichbilia, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech, det mest populære 5-stjernede hotel i Marrakech(bedømmelse på 8,1/10 ud fra 1.121 anmeldelser).
Der er 3.446 hoteller i Marrakech tæt på Marrakech Menara. Dar Sarsar Airport er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Marrakech. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Marrakech lå i sidste uge på 2.994 kr..

Rejsetips til Marrakech

Marrakech byder hoteller for enhver smag og budget, og du finder her alt fra overdådig luksus til spartansk minimalisme. Det er muligt at bo billigt omkring medinaen, hvis du vælger et af budgethotellerne, der byder på ganske udmærkede forhold. Der findes også en del hostels til overkommelige priser, hvor du eksempelvis kan få en overnatning i august måned til omkring 50 DKK.

Det er muligt at rejse til Marrakech på budget, hvis du undgår de dyre turistposter. De største attraktioner skal naturligvis opleves, men ellers er der penge at spare ved eksempelvis at spise de samme steder som de lokale eller nyde noget af den smagfulde street food. Hvis du trænger til lidt skygge, så er det oplagt at besøge Cyber Park, der er velholdt med fine springvand, beplantninger og gratis Wi-Fi. Det er også oplagt at købe en kombineret museumsbillet til de tre attraktioner Musee de Marrakech, Almoravid Kubba og Ben Youssef Medrassa til en pris på ca. 40 DKK.

I selve medinaen kan det hele opleves til fods, men skal du videre mod vest til Gueliz eller nogle af de andre områder, så er det nemmest at tage en bus, hvor nummer 1 kører mellem den gamle og nye bydel. Der kører også en rød turistbus, som man kan stå af og på, og dermed se den klassiske turistrute. Der kører desuden små hestevogne i byen, hvis du ønsker at prøve en anderledes og hyggelig transportform.

Det er muligt at booke hotel i Marrakech uden kreditkort på en lang række af byens overnatningssteder.

Minimumsalderen er som udgangspunkt 18 år, når man ønsker at tjekke ind på hotel i Marrakech.

Der skal lægges et depositum ved ankomst i form af kontanter eller via kreditkort.

I turistområderne er der ofte et tillæg inkluderet på regningen, men du kan godt lægge omkring 20-30 dirham (35-50 kr.) ved en tilfredsstillende betjening.

Marrakech er generelt en sikker by at færdes i, da politiet også er synlig i gaderne. Dog skal du være opmærksom på lommetyve og bruge almen sund fornuft på rejsen.

Stikkontakterne er ikke ens alle steder i Marrakech, og derfor skal du medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Marrakech pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Marrakech

3-stjernede hoteller

Billigst 167 kr.

Gennemsnitlig 290 kr.

Dyrest 466 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Marrakech

Disse billige hoteller og vandrehjem i Marrakech har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Marrakech

Hoteller med mest værdi for pengene i Marrakech

Disse Marrakech hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Marrakech

Marrakech i Marokko er en af de destinationer der er steget gevaldigt i popularitet over de seneste år, og det er i alt sandhed en livlig by med eksotiske aromaer, fascinerende arkitektur og spændende markeder.

Når du skal overnatte i Marrakech kan du lade dig checke ind i de smukke og traditionelle omgivelser i den gamle bydel, bedre kendt som medinaen. Det er selve byens hjerte, der er omkranset af en bymur, hvor hyggelige labyrintgader og små stræder gemmer på masser af lokale butikker. Medinaen er i dag på UNESCO’s verdensarvsliste, så du er helt tæt på nogle af de største attraktioner, når du bor i dette gamle centrum, hvor du også finder Afrikas største handelsplads kaldet Jemaa el Fna.

Som kontrast til medinaen er der opstået en nyere bydel i Marrakech og området Gueliz. Bydelen opstod omkring 1912, hvor Frankrig besatte Marrakech i de efterfølgende 44 år, og her vil du bemærke de mange forskellige europæiske stilarter. Det har også medført et rigt caféliv, mange shoppingmuligheder samt teater og parker i nærheden.

Det er også muligt at bo i et endnu nyere område kaldet Hivernage, hvor man især finder mange af Marrakechs store hoteller, og i samme område er der et aktivt natteliv. Har du lyst til at indlogere dig i mere eksotiske omgivelser, så er det muligt at vælge et hotel omkring palme-oasen Palmeraie, der er 22 km lang og består af mere end 150.000 palmetræer. Et andet populært område er bydelen Mellah i syd, der er kendt som det gamle jødiske kvarter.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Marrakech

Placeringen i det vestlige Marokko gør Marrakech til en perle på mange måder. Byen ligger ved Atlasbjergene samt tæt på Saharaørkenen, og de mange røde facader skaber en autentisk og rustik atmosfære med medinaen som centrum for historie og attraktioner.

Handelspladsen Jemaa el Fna er det helt store samlingspunkt i byen, hvor du kan opleve musik, dans og masser af anden underholdning både dag og aften. Byens mange souks (markeder) er også en oplevelse i sig selv, og det største ligger netop på Jemaa el Fna, men det er også en oplevelse at gå rundt i medinaens små gader, hvor du kan se arbejdende værksteder, hvad enten det er skomagere, keramikere eller andre typer af håndværk.

Marrakech byder på flere store attraktioner, hvor Koutobia-moskeen er et must see, da den er byens svar på Eiffeltårnet i Paris. Byen er også kendt for sine mange ”riads”, der er et traditionelt, marokkansk hus med en have eller gårdhave, hvor du kan overnatte. Det er tilmed muligt blot at nyde en frokost i disse smukke oaser, hvor arkitekturen er enestående.

Når du er på ferie i Marrakech, bør du naturligvis også prøve et såkaldt hammam, der er et dampbad, hvor du også kan få massage og renset kroppen.


Information about staying in Marrakech

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Marrakech

Voes brugere er typisk i Marrakech i 6 nætter.

Hoteller i Marrakech tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 876 kr. pr. nat.

Den billigste måned at booke et hotel i Marrakech er september. Prisen på dit værelse kan være helt op til 62% billigere end i de dyreste måneder.

Prisen på et hotelværelse i Marrakech varierer fra dag til dag, men generelt er fredag billigst, og torsdag er dyrest.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Marrakech er 195 kr. pr. nat. Du kan spare 681 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Marrakech.

Populære områder i Marrakech er Medina, Gueliz, Annakhil og Menara.

Temperaturerne i Marrakech er normalt på omkring 23 °C i juni og chancen for regn er lav, så juni er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.

Ja, der er 82 ferieboliger i Marrakech. I øjeblikket er Palm Appart Club Marrakesh den mest populære feriebolig i Marrakech, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Marrakech.

Yes, Marrakech hostels are available if you aren’t interested in staying at a traditional hotel. Hotel Medina is the most popular out of the 83 hostels in Marrakech. Search for deals on hostels in Marrakech.


momondos yndlingshoteller i Marrakech

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Marrakech

Riad Spa Sindibad

413 Arset Ben Brahim Bab Doukkala, Marrakech, Morocco

9,1
473 kr.
Hôtel Racine

Hôtel Racine

Rue Oum Errabia, Marrakech, Morocco

8,4
374 kr.
Hotel Du Golf Rotana

Hotel Du Golf Rotana

Circuit de La Palmeraie, Marrakech, Morocco

7,9
798 kr.
Iberostar Club Palmeraie Marrakech

Iberostar Club Palmeraie Marrakech

Commune Rurale Alouidane - Sidi Youssef Ben Ali- Bp 3759 - Amerchich, Marrakech, Morocco

8,4
755 kr.
Novotel Marrakech Hivernage

Novotel Marrakech Hivernage

Rue Haroun Errachid, Marrakech, Morocco

7,2
572 kr.
Hôtel Riu Tikida Garden

Hôtel Riu Tikida Garden

Circuit de la Palmeraie BP 1585, Marrakech, Morocco

8,2
875 kr.
Medina Gardens - Adults Only

Medina Gardens - Adults Only

Arset Djnan La Khdar, Marrakech, Morocco

8,5
1.009 kr.
Riad Itrane

Riad Itrane

113, Derb Jamâa Derb Dabachi, Marrakech, Morocco

9,6
776 kr.
Royal Mansour Marrakech

Royal Mansour Marrakech

Rue Abou Abbas El Sebti, Marrakech, Morocco

9,7
9.684 kr.
Hotel Medina

Hotel Medina

1 Derb Sidi Bouloukat Riad Zitoune Lakdim, Marrakech, Morocco

7,8
92 kr.

Riad Amssaffah

Bab Taghzout Diour Saboun Amssafah, Marrakech, Morocco

536 kr.
Mandarin Oriental, Marrakech

Mandarin Oriental, Marrakech

Mandarin Oriental, Marrakech - Luxury 5 Star Hotel Route du Golf Royal, 40 000 Marrakech, Morocco, Marrakech, Morocco

9,2
6.564 kr.
Sirayane Boutique Hotel and Spa

Sirayane Boutique Hotel and Spa

KM 8 Route D'amezmiz, Marrakech, Morocco

9,1
1.002 kr.
Riad Nerja

Riad Nerja

152, Bab Aylane, Derb Caid Rassou, Marrakech, Morocco