Hoteller i Marrakech, Marokko

Find tilbud på 936 hoteller i Marrakech, Marokko

Marrakech, Marokko
30. sep. — 1. okt.2
søn. 1.10
tor. 5.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Marrakech

Find det perfekte hotel til dit ophold i Marrakech
Pris
kr.275
kr.4565
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Marrakechs bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Marrakech

Pris

699 kr. – 3.574 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I MARRAKECHMenara46% billigereHoteller i Menara er de billigste i Marrakech med kun 699 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I MARRAKECHMedina64% dyrereMedina har de højeste hotelpriser i Marrakech med værelser til 3.574 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I MARRAKECHGueliz66% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Gueliz end i andre områder i Marrakech

Oplevelser i Marrakech


Hoteller i populære bydele i Marrakech

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Marrakech og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Marrakech?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Marrakech
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
72%forventet prisfald
74%forventet prisstigning

Rejsepriser

490 kr. - 6.750 kr.

Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
947 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.851 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Marrakech er: 1-2 stjerne, 85 dage før. 4-5 stjerne, 79 dage før.

1-2 stjerne

149 kr. - 177 kr.

3 stjerne

347 kr. - 396 kr.

4-5 stjerne

807 kr. - 863 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Marrakech

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Marrakech

Laveste hotelpris

149 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Bird Exclusive Guest House & Spa

Hoteller i nærheden af lufthavnen

7502

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Marrakech, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 149 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Riad Qodwa, et 4-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Bird Exclusive Guest House & Spa, det mest populære 5-stjernede hotel i Marrakech(bedømmelse på 9/10 ud fra 139 anmeldelser).
Der er 7.502 hoteller i Marrakech tæt på Marrakech Menara. Hostel sarsar artistic airport er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Marrakech. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Marrakech lå i sidste uge på 2.504 kr..

Rejsetips til Marrakech

Hvordan finder man et billigt hotel i Marrakech?

Marrakech byder hoteller for enhver smag og budget, og du finder her alt fra overdådig luksus til spartansk minimalisme. Det er muligt at bo billigt omkring medinaen, hvis du vælger et af budgethotellerne, der byder på ganske udmærkede forhold. Der findes også en del hostels til overkommelige priser, hvor du eksempelvis kan få en overnatning i august måned til omkring 50 DKK.

Kan man rejse til Marrakech på budget?

Det er muligt at rejse til Marrakech på budget, hvis du undgår de dyre turistposter. De største attraktioner skal naturligvis opleves, men ellers er der penge at spare ved eksempelvis at spise de samme steder som de lokale eller nyde noget af den smagfulde street food. Hvis du trænger til lidt skygge, så er det oplagt at besøge Cyber Park, der er velholdt med fine springvand, beplantninger og gratis Wi-Fi. Det er også oplagt at købe en kombineret museumsbillet til de tre attraktioner Musee de Marrakech, Almoravid Kubba og Ben Youssef Medrassa til en pris på ca. 40 DKK.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Marrakech?

I selve medinaen kan det hele opleves til fods, men skal du videre mod vest til Gueliz eller nogle af de andre områder, så er det nemmest at tage en bus, hvor nummer 1 kører mellem den gamle og nye bydel. Der kører også en rød turistbus, som man kan stå af og på, og dermed se den klassiske turistrute. Der kører desuden små hestevogne i byen, hvis du ønsker at prøve en anderledes og hyggelig transportform.

Kan man booke hotel i Marrakech uden kreditkort?

Det er muligt at booke hotel i Marrakech uden kreditkort på en lang række af byens overnatningssteder.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Marrakech?

Minimumsalderen er som udgangspunkt 18 år, når man ønsker at tjekke ind på hotel i Marrakech.

Skal man lægge depositum på hoteller i Marrakech?

Der skal lægges et depositum ved ankomst i form af kontanter eller via kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Marrakech?

I turistområderne er der ofte et tillæg inkluderet på regningen, men du kan godt lægge omkring 20-30 dirham (35-50 kr.) ved en tilfredsstillende betjening.

Hvor sikkert er der i Marrakech?

Marrakech er generelt en sikker by at færdes i, da politiet også er synlig i gaderne. Dog skal du være opmærksom på lommetyve og bruge almen sund fornuft på rejsen.

Skal man medbringe adapter til Marrakech?

Stikkontakterne er ikke ens alle steder i Marrakech, og derfor skal du medbringe en adapter.


Hvad koster et hotel i Marrakech pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Marrakech

3-stjernede hoteller

Billigst 408 kr.

Gennemsnitlig 439 kr.

Dyrest 495 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Marrakech

Disse billige hoteller og vandrehjem i Marrakech har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Marrakech

Hoteller med mest værdi for pengene i Marrakech

Disse Marrakech hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Marrakech

Marrakech i Marokko er en af de destinationer der er steget gevaldigt i popularitet over de seneste år, og det er i alt sandhed en livlig by med eksotiske aromaer, fascinerende arkitektur og spændende markeder.

Når du skal overnatte i Marrakech kan du lade dig checke ind i de smukke og traditionelle omgivelser i den gamle bydel, bedre kendt som medinaen. Det er selve byens hjerte, der er omkranset af en bymur, hvor hyggelige labyrintgader og små stræder gemmer på masser af lokale butikker. Medinaen er i dag på UNESCO’s verdensarvsliste, så du er helt tæt på nogle af de største attraktioner, når du bor i dette gamle centrum, hvor du også finder Afrikas største handelsplads kaldet Jemaa el Fna.

Som kontrast til medinaen er der opstået en nyere bydel i Marrakech og området Gueliz. Bydelen opstod omkring 1912, hvor Frankrig besatte Marrakech i de efterfølgende 44 år, og her vil du bemærke de mange forskellige europæiske stilarter. Det har også medført et rigt caféliv, mange shoppingmuligheder samt teater og parker i nærheden.

Det er også muligt at bo i et endnu nyere område kaldet Hivernage, hvor man især finder mange af Marrakechs store hoteller, og i samme område er der et aktivt natteliv. Har du lyst til at indlogere dig i mere eksotiske omgivelser, så er det muligt at vælge et hotel omkring palme-oasen Palmeraie, der er 22 km lang og består af mere end 150.000 palmetræer. Et andet populært område er bydelen Mellah i syd, der er kendt som det gamle jødiske kvarter.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Marrakech

Placeringen i det vestlige Marokko gør Marrakech til en perle på mange måder. Byen ligger ved Atlasbjergene samt tæt på Saharaørkenen, og de mange røde facader skaber en autentisk og rustik atmosfære med medinaen som centrum for historie og attraktioner.

Handelspladsen Jemaa el Fna er det helt store samlingspunkt i byen, hvor du kan opleve musik, dans og masser af anden underholdning både dag og aften. Byens mange souks (markeder) er også en oplevelse i sig selv, og det største ligger netop på Jemaa el Fna, men det er også en oplevelse at gå rundt i medinaens små gader, hvor du kan se arbejdende værksteder, hvad enten det er skomagere, keramikere eller andre typer af håndværk.

Marrakech byder på flere store attraktioner, hvor Koutobia-moskeen er et must see, da den er byens svar på Eiffeltårnet i Paris. Byen er også kendt for sine mange ”riads”, der er et traditionelt, marokkansk hus med en have eller gårdhave, hvor du kan overnatte. Det er tilmed muligt blot at nyde en frokost i disse smukke oaser, hvor arkitekturen er enestående.

Når du er på ferie i Marrakech, bør du naturligvis også prøve et såkaldt hammam, der er et dampbad, hvor du også kan få massage og renset kroppen.


Information om overnatning i Marrakech

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Marrakech

Hvor længe bor vores brugere i Marrakech?

Voes brugere er typisk i Marrakech i 2 nætter.

Hvad koster et hotel i Marrakech?

Hoteller i Marrakech tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 2.570 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Marrakech?

Den billigste måned at booke et hotel i Marrakech er november. Prisen på dit værelse kan være helt op til 73% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Marrakech?

Prisen på et hotelværelse i Marrakech varierer fra dag til dag, men generelt er torsdag billigst, og onsdag er dyrest.

Hvad koster et luksushotel i Marrakech?

Luksushoteller i Marrakech koster ca. 2.622 kr. pr. nat pr. person. Et luksushotel koster 33%% mere end et gennemsnitligt hotel i Marrakech, der koster ca. 2.570 kr. pr. nat pr. person.

Hvor skal man bo i Marrakech?

Populære områder i Marrakech er Gueliz, Medina, Mechouar-Kasbah og Menara.

Hvis vi tager højde for vejret i Marrakech, hvilke seværdigheder er så populære i oktober?

Temperaturerne i Marrakech er normalt på omkring 21 °C i oktober og chancen for regn er lav, så oktober er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.

Har Marrakech ferieboliger?

Ja, der er 6.507 ferieboliger i Marrakech. I øjeblikket er Appart avec vue Jardin/Majorelle den mest populære feriebolig i Marrakech, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Marrakech.

Har Marrakech hostels?

Yes, Marrakech hostels are available if you aren’t interested in staying at a traditional hotel. Hostel Dream Belko is the most popular out of the 67 hostels in Marrakech. Search for deals on hostels in Marrakech.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Marrakech?

Fra september 2023 er der 7.361 udbydere at vælge mellem for hoteller i Marrakech.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Marrakech?

Priser for hoteller i Marrakech opdateres hver dag.