Hoteller i Utrecht

Find de bedste tilbud på 173 hoteller i Utrecht, Holland

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Utrecht

Der er mange skønne hoteller i Utrecht. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Utrecht

Dom Church Utrecht
Dutch Railway Museum
Vredenburg

Er der ledige hoteller i nærheden af Dom Church Utrecht?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Dom Church Utrecht ligger på 709 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Dom Church Utrecht er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Dom Church Utrecht er normalt 1% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Utrecht, som ligger på 702 kr..

Hoteller i nærheden af Dom Church Utrecht

Er der ledige hoteller i nærheden af Dutch Railway Museum?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Utrecht, der er tættest på Dutch Railway Museum. Gennemsnitsprisen i nærheden af Dutch Railway Museum ligger på 709 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Dutch Railway Museum er normalt 1% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Utrecht, som ligger på 702 kr..

Hoteller i nærheden af Dutch Railway Museum

Er der ledige hoteller i nærheden af Vredenburg?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Utrecht tæt på Vredenburg, bør du forvente at skulle betale omkring 709 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 709 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Vredenburg. Hoteller i nærheden af Vredenburg er normalt 1% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Utrecht, som ligger på 702 kr..

Hoteller i nærheden af Vredenburg

Find billig overnatning i Utrechts populære bydele

Søg efter hoteller i bydele i Utrecht

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Utrecht

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Utrecht
Lavsæson
juli
Højsæson
oktober

Det billigste tidspunkt

28%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

25%

forventet prisstigning

Pris
527 kr. - 953 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

966 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

644 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Utrecht er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
460 kr. - 618 kr.
3 stjerne
664 kr. - 782 kr.
4-5 stjerne
894 kr. - 960 kr.

Rejsetips til Utrecht

Vores bedste tips til Utrecht

Hvordan finder man et billigt hotel i Utrecht?

Utrechts pulserende nerve finder du i midtbyen med kanalen Oudegracht. Denne fine kanal fra Middelalderen indhyller byens hjerte med en maritim og rigtig hyggelig stemning fyldt med spisesteder ved vandet. Det er denne kerne, du skal rykke ud af, når du vil bo billigere på hotel i Utrecht.

Både området øst for Oudegracht omkring Wittevrouwen samt vestsiden ved Utrecht Centraal er generelt populære distrikter, når du vil bo billigt. Priserne I Holland svarer dog til niveauet generelt i Nordeuropa, hvor en overnatning kan fås fra ca. 40 EUR (300 DKK). Både lokale og internationale turister strømmer til Utrecht i sommermånederne, hvor Oudegracht er det perfekte sted for diverse sommerudflugter til vands og på land, hvilket kan få priserne til at stige i højsæsonen.

Kan man rejse på budget?

Hvis du har et begrænset budget eller blot ønsker at spare penge, så kan det snildt lade sig gøre i Utrecht. Flere af byens seværdigheder er gratis, og du kan f.eks. starte med den største, mest markante og ældste af dem alle – Utrecht Domkerk (opført i 1284), hvor det også er værd at spendere de ca. 9 EUR (67 DKK) for at gå de 465 trin op til tårnets top, hvor du finder byens bedste udsigt.

Ingen ferie i Holland uden et besøg på et blomstermarked. Tulipanlandet byder dog på mange andre sorter. Farvefloret kan opleves på Bloemenmarkt ved Janskerkhof. Et måltid mad og en hollandsk pils skal også nydes på klassisk vis ved Oudegracht, hvor retter som kroketten, stampot og bitterballen skal smages. En gratis guidet rundtur er også en glimrende måde at lære byen at kende på. Gåturen starter ved domkirken, og det er standard at give lidt drikkepenge til guiden.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Da Utrecht er en kompakt by med langt de fleste attraktioner beliggende omkring den gamle kanal, så oplever du bedst byen til fods. Busser og sporvogne kan da også tages i brug, hvor en såkaldt U-OV-billet koster ca. 6 EUR (45 DKK) for 24 timers kørsel.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Utrecht?

På de hollandske hoteller har man sat en minimumsalder på 18 år, så det er et krav at kunne fremvise et gyldigt ID med foto ved ankomst.

Skal man lægge depositum?

Der vil blive opkrævet et depositum, når du foretager indtjekning på et hotel i Utrecht. Langt de fleste steder er der frit valg i forhold til at betale garantien med enten kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Selvom der allerede er tilføjet skatter og tillæg på regningen, når du modtager den, så er det stadig kutyme at give fooi (drikkepenge) i Holland. Regn med et beløb på ca. 5-10 %.

Hvor sikkert er der i Utrecht?

Utrecht er i omverdenen forbundet med at være en sikker by at opholde sig i. Et vågent øje med de personlige værdier skal du dog altid have – præcis som i enhver anden storby.

Skal man medbringe adapter?

Du kan godt lade adapteren blive hjemme, for i Holland anvender man ligesom i Danmark stiktype C og F.


Hvad koster et hotel i Utrecht pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Utrecht

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Utrecht

Disse billige hoteller og vandrehjem i Utrecht har gode priser til det lille rejsebudget
Stayokay Hostel Utrecht Centrum

Stayokay Hostel Utrecht Centrum

8,7

158 kr.

Se hoteltilbud
Stone Hostel Utrecht

Stone Hostel Utrecht

6,6

303 kr.

Se hoteltilbud
BUNK Hotel Utrecht

BUNK Hotel Utrecht

8,4

191 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Holland Lodge

Hotel Holland Lodge

6,1

368 kr.

Se hoteltilbud
The Studenthostel B&B Utrecht City Center

The Studenthostel B&B Utrecht City Center

7,0

198 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Oorsprongpark

Hotel Oorsprongpark

7,3

368 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Utrecht

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Stayokay Hostel Utrecht Centrum

Stayokay Hostel Utrecht Centrum

8,7

158 kr.

Se hoteltilbud
NH Utrecht

NH Utrecht

8,3

565 kr.

BUNK Hotel Utrecht

BUNK Hotel Utrecht

8,4

191 kr.

Se hoteltilbud
NH Centre Utrecht

NH Centre Utrecht

7,8

467 kr.

Se hoteltilbud
The Studenthostel B&B Utrecht City Center

The Studenthostel B&B Utrecht City Center

7,0

198 kr.

Se hoteltilbud
Holiday Inn Express Utrecht - Papendorp

Holiday Inn Express Utrecht - Papendorp

7,9

427 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man overnatte i Utrecht?

Du kender uden tvivl og har måske været i Amsterdam, men en anden af de populære byer i Holland er Utrecht der ligeledes har en masse charme og historie at byde på. Det er en universitetsby med masser af studerende, hvilket også mærkes på bylivet.

Hvis du vil bo på hotel i Utrecht tæt på dette leben med masser af barer, cafeer og dansesteder, så vælg netop universitetskvarteret, der er centreret omkring steder som Nobelstraat og Janskerkhof. Et andet populært område er Domkwartier netop med byens vartegn Utrecht Domkerk i centrum, hvor du også finder mange restauranter ved pladsen Domplein.

Har du planer om museumsbesøg på din ferie, så er det oplagt at vælge et af hotellerne i den sydlige ende af Oudegracht tæt på kunstmusset Centraal Museum, det kulturhistoriske museum Museum Catharijneconvent og mange andre kulturelle oplevelser.

I samme kvarter finder du også Ledig Erf med et væld af hyggelige kneiper samt velbevarede middelalderhuse. Utrecht byder på mange handelsmuligheder, og hvis du elsker at svinge visakortet, så bo på hotel i kvarteret Vredenburg med både indkøbscentre, markeder og klassiske butiksgader. Skal du til Utrecht som forretningsrejsende, så vælg et af hotellerne omkring banegården – de er nemlig indrettet med kontorpladser og lignende faciliteter.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Utrecht

Utrecht er på mange måder en miniversion af Amsterdam. Utrecht har dog en helt anden charme, da den først og fremmest er mindre og dermed ikke helt så turistet. Det giver mulighed for at komme tættere på de lokale på byens markeder samt ved vandet med alle caféerne og spisestederne.

Byen er centreret omkring Oudegracht (gamle kanal) med de mange hyggelige huse og beværtninger omkring. En tur i pedalbåd er en sjov oplevelse, hvor man tøffer rundt lige i hjertet af byen og nærmest ligger til kaj på gadeplan. Det er muligt at købe en familiebillet til fire personer, som koster omkring 29 EUR (216 DKK) for halvanden times leje.

Du skal opleve Utrecht på alle de klassiske måder i form af en guidet rundtur til fods, sejlture på kanalen, men også cykelleje er værd at overveje. Det koster ca. 10 EUR (75 DKK) pr. dag, og udlejningen foregår omkring Domplein. Utrecht Domkerk og Domplein er netop et andet område, som tegner Utrechts signatur sammen med kanalerne.

Grønne områder finder du også i byen, hvor parken Botanische Tuinen Utrecht er et åndehul og en udstilling i noget, som vi alle forbinder Holland med – blomster og tulipaner!


Rejseinformation: Utrecht

Hvor længe bor vores brugere i Utrecht?

Det gennemsnitlige ophold i Utrecht varer 3 nights.

Hvad koster et hotel i Utrecht?

Prisen for et hotel i Utrecht afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 610 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Utrecht?

juli er den billigste måned at booke et hotel i Utrecht. Priserne kan være 28% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Utrecht?

Hotelværelser i Utrecht er billigst lørdag og dyrest tirsdag.

Hvad koster et hotel i Utrecht?

Hostels i Utrecht koster typisk omkring 278 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 332 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Utrecht.

Hvis vi tager højde for vejret i Utrecht, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Med en gennemsnitstemperatur på 4 °C og en ret lav chance for nedbør (77 mm) er december en god måned til at udforske omegnen omkring Utrecht.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Utrecht

Folk, der udviste interesse for Utrecht, kiggede også på

Ikke helt fastlåst på Utrecht? Så find gode hoteltilbud disse steder