Hoteller i Utrecht, Holland

Find tilbud på 70 hoteller i Utrecht, Holland

Utrecht, Holland
3. feb. — 4. feb.2
lør. 4.2
ons. 8.2

Populære hoteller til en overnatning i Utrecht

Find det perfekte hotel til dit ophold i Utrecht
Pris
kr.204
kr.1460
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Utrechts bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Utrecht

Pris

599 kr. – 970 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I UTRECHTNoordwest28% billigereHoteller i Noordwest er de billigste i Utrecht med kun 599 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I UTRECHTWest14% dyrereWest har de højeste hotelpriser i Utrecht med værelser til 970 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I UTRECHTBinnenstad77% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Binnenstad end i andre områder i Utrecht

Oplevelser i Utrecht


Hoteller i populære bydele i Utrecht

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Utrecht og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Utrecht?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Utrecht
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
55%forventet prisfald
46%forventet prisstigning

Rejsepriser

487 kr. - 2.033 kr.

Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
1.996 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
256 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Utrecht er: 4-5 stjerne, 73 dage før.

1-2 stjerne

525 kr. - 737 kr.

3 stjerne

703 kr. - 819 kr.

4-5 stjerne

866 kr. - 955 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Utrecht

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Utrecht

Laveste hotelpris

205 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Grand Hotel Karel V

Hoteller i nærheden af lufthavnen

5006

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Utrecht, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 205 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Stayokay Hostel Utrecht Centrum, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Grand Hotel Karel V, det mest populære 5-stjernede hotel i Utrecht(bedømmelse på 8,8/10 ud fra 2.746 anmeldelser).
Der er 5.006 hoteller i Utrecht tæt på Amsterdam Schiphol. Amsterdam Apartments North Area er det nærmeste og ligger 0,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Utrecht. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Utrecht lå i sidste uge på 2.041 kr..

Rejsetips til Utrecht

Utrechts pulserende nerve finder du i midtbyen med kanalen Oudegracht. Denne fine kanal fra Middelalderen indhyller byens hjerte med en maritim og rigtig hyggelig stemning fyldt med spisesteder ved vandet. Det er denne kerne, du skal rykke ud af, når du vil bo billigere på hotel i Utrecht. Både området øst for Oudegracht omkring Wittevrouwen samt vestsiden ved Utrecht Centraal er generelt populære distrikter, når du vil bo billigt. Priserne I Holland svarer dog til niveauet generelt i Nordeuropa, hvor en overnatning kan fås fra ca. 40 EUR (300 DKK). Både lokale og internationale turister strømmer til Utrecht i sommermånederne, hvor Oudegracht er det perfekte sted for diverse sommerudflugter til vands og på land, hvilket kan få priserne til at stige i højsæsonen.

Hvis du har et begrænset budget eller blot ønsker at spare penge, så kan det snildt lade sig gøre i Utrecht. Flere af byens seværdigheder er gratis, og du kan f.eks. starte med den største, mest markante og ældste af dem alle – Utrecht Domkerk (opført i 1284), hvor det også er værd at spendere de ca. 9 EUR (67 DKK) for at gå de 465 trin op til tårnets top, hvor du finder byens bedste udsigt. Ingen ferie i Holland uden et besøg på et blomstermarked. Tulipanlandet byder dog på mange andre sorter. Farvefloret kan opleves på Bloemenmarkt ved Janskerkhof. Et måltid mad og en hollandsk pils skal også nydes på klassisk vis ved Oudegracht, hvor retter som kroketten, stampot og bitterballen skal smages. En gratis guidet rundtur er også en glimrende måde at lære byen at kende på. Gåturen starter ved domkirken, og det er standard at give lidt drikkepenge til guiden.

Da Utrecht er en kompakt by med langt de fleste attraktioner beliggende omkring den gamle kanal, så oplever du bedst byen til fods. Busser og sporvogne kan da også tages i brug, hvor en såkaldt U-OV-billet koster ca. 6 EUR (45 DKK) for 24 timers kørsel.

På de hollandske hoteller har man sat en minimumsalder på 18 år, så det er et krav at kunne fremvise et gyldigt ID med foto ved ankomst.

Der vil blive opkrævet et depositum, når du foretager indtjekning på et hotel i Utrecht. Langt de fleste steder er der frit valg i forhold til at betale garantien med enten kontanter eller kreditkort.

Selvom der allerede er tilføjet skatter og tillæg på regningen, når du modtager den, så er det stadig kutyme at give fooi (drikkepenge) i Holland. Regn med et beløb på ca. 5-10 %.

Utrecht er i omverdenen forbundet med at være en sikker by at opholde sig i. Et vågent øje med de personlige værdier skal du dog altid have – præcis som i enhver anden storby.

Du kan godt lade adapteren blive hjemme, for i Holland anvender man ligesom i Danmark stiktype C og F.


Hvad koster et hotel i Utrecht pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Utrecht

3-stjernede hoteller

Billigst 646 kr.

Gennemsnitlig 646 kr.

Dyrest 646 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Utrecht

Disse billige hoteller og vandrehjem i Utrecht har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Utrecht

Disse Utrecht hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Utrecht

Du kender uden tvivl og har måske været i Amsterdam, men en anden af de populære byer i Holland er Utrecht der ligeledes har en masse charme og historie at byde på. Det er en universitetsby med masser af studerende, hvilket også mærkes på bylivet.

Hvis du vil bo på hotel i Utrecht tæt på dette leben med masser af barer, cafeer og dansesteder, så vælg netop universitetskvarteret, der er centreret omkring steder som Nobelstraat og Janskerkhof. Et andet populært område er Domkwartier netop med byens vartegn Utrecht Domkerk i centrum, hvor du også finder mange restauranter ved pladsen Domplein.

Har du planer om museumsbesøg på din ferie, så er det oplagt at vælge et af hotellerne i den sydlige ende af Oudegracht tæt på kunstmusset Centraal Museum, det kulturhistoriske museum Museum Catharijneconvent og mange andre kulturelle oplevelser.

I samme kvarter finder du også Ledig Erf med et væld af hyggelige kneiper samt velbevarede middelalderhuse. Utrecht byder på mange handelsmuligheder, og hvis du elsker at svinge visakortet, så bo på hotel i kvarteret Vredenburg med både indkøbscentre, markeder og klassiske butiksgader. Skal du til Utrecht som forretningsrejsende, så vælg et af hotellerne omkring banegården – de er nemlig indrettet med kontorpladser og lignende faciliteter.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Utrecht

Utrecht er på mange måder en miniversion af Amsterdam. Utrecht har dog en helt anden charme, da den først og fremmest er mindre og dermed ikke helt så turistet. Det giver mulighed for at komme tættere på de lokale på byens markeder samt ved vandet med alle caféerne og spisestederne.

Byen er centreret omkring Oudegracht (gamle kanal) med de mange hyggelige huse og beværtninger omkring. En tur i pedalbåd er en sjov oplevelse, hvor man tøffer rundt lige i hjertet af byen og nærmest ligger til kaj på gadeplan. Det er muligt at købe en familiebillet til fire personer, som koster omkring 29 EUR (216 DKK) for halvanden times leje.

Du skal opleve Utrecht på alle de klassiske måder i form af en guidet rundtur til fods, sejlture på kanalen, men også cykelleje er værd at overveje. Det koster ca. 10 EUR (75 DKK) pr. dag, og udlejningen foregår omkring Domplein. Utrecht Domkerk og Domplein er netop et andet område, som tegner Utrechts signatur sammen med kanalerne.

Grønne områder finder du også i byen, hvor parken Botanische Tuinen Utrecht er et åndehul og en udstilling i noget, som vi alle forbinder Holland med – blomster og tulipaner!


Information about staying in Utrecht

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Utrecht

Det gennemsnitlige ophold i Utrecht varer 2 nights.

Prisen for et hotel i Utrecht afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 803 kr. pr. nat.

januar er den billigste måned at booke et hotel i Utrecht. Priserne kan være 56% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hotelværelser i Utrecht er billigst fredag og dyrest søndag.

Et luksushotel i Utrecht koster 887 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning hoster et hotel i Utrecht i gennemsnit 803 kr. pr. person, pr. nat og repræsenterer en prisforskel på 61 kr.% for et luksushotel.

Hostels i Utrecht koster typisk omkring 503 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 301 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Utrecht.

Områder som Binnenstad, Noordwest, Leidsche Rijn og Oost er populære, når folk booker hotel i Utrecht.

Med en gennemsnitstemperatur på 3 °C og en forventet mængde nedbør på 48 mm er februar en god måned til at udforske omegnen omkring Utrecht.


momondos yndlingshoteller i Utrecht

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Utrecht
Hotel Oorsprongpark

Hotel Oorsprongpark

F.C. Dondersstraat 12, Utrecht, Utrecht, Netherlands

7,2
525 kr.
Mother Goose Hotel

Mother Goose Hotel

Ganzenmarkt 26, Utrecht, Utrecht, Netherlands

8,9
1.003 kr.
Hotel Beijers

Hotel Beijers

Achter Sint Pieter 140, Utrecht, Utrecht, Netherlands

8,9
921 kr.
Cozy Cottage

Cozy Cottage

Utrecht, Utrecht, Holland

8,0
750 kr.
The Hunfeld

The Hunfeld

Mariaplaats 4, Utrecht, Utrecht, Netherlands

8,7
819 kr.
Utrechtcityapartments Huizingalaan

Utrechtcityapartments Huizingalaan

Utrecht, Utrecht, Holland

7,5
819 kr.
Star Lodge Hotels

Star Lodge Hotels

Biltsestraatweg 92, Utrecht, Utrecht, Netherlands

723 kr.
Hotel Domstad

Hotel Domstad

Parkstraat 5, Utrecht, Utrecht, Netherlands

8,6
478 kr.
Boutique Hotel Zies

Boutique Hotel Zies

Twijnstraat 58, Utrecht, Utrecht, Netherlands

9,0
928 kr.

Strowis Hostel

Boothstraat 8, Utrecht, Utrecht, Netherlands

8,0
252 kr.

Utrechtcityapartments - Weerdsingel

Utrecht, Utrecht, Holland

7,9
900 kr.

Hotel Simple

Domstraat 4, Utrecht, Utrecht, Netherlands

8,3
1.016 kr.

Logement Petit Beijers

16-17 Vismarkt, Utrecht, Utrecht, Netherlands

9,1
839 kr.

Monumental House With Sunny Roof Terrace And Breakfast

Utrecht, Utrecht, Holland

2.149 kr.

Luxury Studios With Kitchen

Vleutensevaart100, Utrecht, Utrecht, Netherlands

8,0
1.397 kr.

Brass

19 Janskerkhof, Utrecht, Utrecht, Netherlands

8,4
866 kr.

Cozy Pillow

13 Steenweg, Utrecht, Utrecht, Netherlands

8,6
880 kr.

Johannahoeve

544 Nedereindseweg, Utrecht, Utrecht, Netherlands

7,2
600 kr.

Wellness Suite Utrecht

72b Oude Pijlsweerdstraat, Utrecht, Utrecht, Netherlands

6,2
634 kr.

Economy Hotel

Balijelaan 19, Utrecht, Utrecht, Netherlands

1.180 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Utrecht


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Utrecht, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Når alle dine muligheder for overnatning i Utrecht er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.