Hoteller i Gardermoen, Norge

Find tilbud på 14 hoteller i Gardermoen, Norge

Gardermoen, Norge
27. maj — 28. maj2
søn. 28.5
tor. 1.6

Populære hoteller til en overnatning i Gardermoen

Find det perfekte hotel til dit ophold i Gardermoen
Pris
kr.458
kr.1104
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Gardermoen


Hvornår skal man booke et hotel i Gardermoen?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Gardermoen
LavsæsonmartsDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
33%forventet prisfald
51%forventet prisstigning

Rejsepriser

705 kr. - 2.120 kr.

Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
2.120 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
702 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Gardermoen er: 4-5 stjerne, 70 dage før.

3 stjerne

708 kr. - 861 kr.

4-5 stjerne

1.014 kr. - 1.104 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Gardermoen

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Gardermoen

Laveste hotelpris

458 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

59

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Gardermoen, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 458 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Les Shared Home.
Der er 59 hoteller i Gardermoen tæt på Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Gardermoen. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Gardermoen lå i sidste uge på 5.000 kr..

Rejsetips til Gardermoen

Gardermoen er en lidt speciel størrelse, da den netop ligger klos op ad lufthavnen. Derfor kendetegner byens hoteller også de rejsetyper, der færdes meget i travle miljøer, og som har brug for et hvil om natten. Det bedste er dog alligevel at undgå de dyre luksushoteller direkte i hjertet af lufthavnen og i stedet søge mod en af byens Bed & Breakfast. Her får du noget af den lokale norske charme og gæstfrihed helt ind under huden, og værelserne er som altid i Skandinavien af høj standard. Priserne er som bekendt også ret høje i Norge, og en billig overnatning koster omkring 672 NOK (520 DKK). Her er området nord for byen er værd at overveje.

Hvis du udelukkende holder dig til byen Gardermoen, så er der penge at spare. Selve byen er nemlig lille og hyggelig, hvor lufthavnens toldfrie butikker er lokkende. Ellers skal byens yderområder også opleves, da de byder på seværdigheder primært af historisk karakter. Den mest oplaget seværdighed lige ved Museumsvegen er Forsvarets Flysamling, hvor du kan opleve det norske flyvevåbens udvikling helt tilbage fra omkring 1912. Entréen koster omkring 90 NOK (70 DKK), og så er der ellers fly for alle pengene! Gardermoen har spillet en vigtig rolle i norsk militærhistorie, hvilket du kan opleve på Ullensaker Museum, der holder til i en gammel militærbygning og byder på skiftende udstillinger om fortidens grusomheder.


Hvad koster et hotel i Gardermoen pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Gardermoen

3-stjernede hoteller

Billigst 587 kr.

Gennemsnitlig 815 kr.

Dyrest 882 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Gardermoen

Disse billige hoteller og vandrehjem i Gardermoen har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Gardermoen

Disse Gardermoen hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Gardermoen

Langt de fleste danskere vil sikkert forbinde Gardermoen med byens lufthavn. Det er også helt naturligt, da den bruges som landingsterminal, når turen går til Oslo.

Det er dog værd at overveje en overnatning i Gardermoen, som absolut også har noget at byde på. Byen er ikke stor, men der gemmer sig flere historiske oplevelser i områderne. Det er også oplagt at overnatte i byen, hvis du eksempelvis skal med et fly videre ud i verden og har en dag eller flere timers ventetid. Hotellerne ligger spredt over et større område, men mulighederne lige nord for centrum i området Kneppefeltet er længst væk fra lufthavnen, og dermed er der også mere ro.

Der er rigtig mange forretningsrejsende, som tager en overnatning på hotel i Gardermoen. Dem findes der flere af, hvor de dyrere og mere luksuriøse ligger inde på selve lufthavnsgrunden. Der kan du nærmest gå direkte fra gaten og direkte ind i receptionen.

Hotellerne på den vestlige side mellem lufthavnen og motorvej E16 er også en mulighed. Der skal du gå lidt fra hovedterminalerne, men her får du også et hotelværelse med alle de fornødne faciliteter, hvad enten det er Wi-Fi og skrivebord eller boblebad og udsigt til flyvemaskiner, der lander og letter.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Gardermoen

Denne lille, norske by tæt på Oslo bruges først og fremmest som opholdsby i forbindelse med andre rejser. Det udelukker dog ikke en overnatning i og omkring byen, der har lidt forskelligt at byde på. Ud over Ullensaker og flysamlingen bør du også overveje en tur til Eidsvoll 1814, der byder på et stykke norsk nationalhistorie, da det var der, forfatningen blev underskrevet samme år.

I dag er det et museum, hvor du kan lære om norsk historie, uafhængighed og demokrati, som i den grad også har forbindelse til danske rødder. Eidsvoll 1814 ligger nordøst for Gardermoen tæt på Hurdalssjøen, hvor bus nummer 440 kører til.

Du kommer både tilbage og frem i tiden, når du bor på hotel i Gardermoen. Historie er der nok af, og Gamle Hvam Museum er ingen undtagelse, hvor du kan opleve, hvordan norske bønder levede for over 300 år siden. I kontrast dertil står den moderne lufthavn og de skyskraber-lignende hoteller. En tur til Oslo er også yderst oplagt, for den norske hovedstad bugner med kulturelle tilbud.

Det er blot at tage Flytoget fra lufthavnen til en pris på ca. 190 NOK (147 DKK) pr. vej. Ønsker du blot at nyde en stor indkøbsoplevelse tæt på Gardermoen, så tag i Jessheim Storsenter med over 145 butikker. Den 10 minutter lange bustur foregår med bus 430.


Information about staying in Gardermoen

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Gardermoen

Det gennemsnitlige ophold i Gardermoen varer 5 nights.

Prisen for et hotelværelse i Gardermoen vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 951 kr. pr. nat.


Hvorfor vælge momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Gardermoen, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Gardermoen med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Gardermoen