Hoteller i Tromsø

Find de bedste tilbud på 170 hoteller i Tromsø, Norge

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Tromsø

Der er mange skønne hoteller i Tromsø. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Tromsø

Tromsø University Museum
Polaria
Tromsø domkirke

Er der ledige hoteller i nærheden af Tromsø University Museum?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Tromsø tæt på Tromsø University Museum, bør du forvente at skulle betale omkring 934 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 934 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Tromsø University Museum. Hoteller i nærheden af Tromsø University Museum er normalt 9% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Tromsø, som ligger på 848 kr..

Hoteller i nærheden af Tromsø University Museum

Er der ledige hoteller i nærheden af Polaria?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Polaria. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 675 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Polaria er normalt 20% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Tromsø, som ligger på 848 kr..

Hoteller i nærheden af Polaria

Er der ledige hoteller i nærheden af Tromsø domkirke?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Tromsø tæt på Tromsø domkirke, bør du forvente at skulle betale omkring 675 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 675 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Tromsø domkirke. Hoteller i nærheden af Tromsø domkirke er normalt 20% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Tromsø, som ligger på 848 kr..

Hoteller i nærheden af Tromsø domkirke

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Tromsø

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Tromsø
Lavsæson
april
Højsæson
januar

Det billigste tidspunkt

36%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

31%

forventet prisstigning

Pris
563 kr. - 1.249 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
tirsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

705 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

732 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Tromsø er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
534 kr. - 726 kr.
3 stjerne
864 kr. - 956 kr.
4-5 stjerne
1.134 kr. - 1.352 kr.

Rejsetips til Tromsø

Vores bedste tips til Tromsø

Hvordan finder man et billigt hotel i Tromsø?

Norge er som bekendt ret dyr at leve, bo og rejse i, men det ændrer ikke ved, at du stadig kan bo rimelig billigt – omkostningernes generelle prisniveau taget i betragtning. Ved at rykke ind mod øens midte og dermed vest for centrum er der penge at spare. Der finder du nemlig en række hostels og budgethoteller til priser fra omkring 518 NOK (ca. 400 DKK). Standarden er som altid høj i Skandinavien, så du får et fint værelse til prisen.

Kan man rejse på budget?

Når først du har lagt penge til side til hotel, fly og mad, så er det oplagt at nyde nogle af byens gratis fornøjelser. Fotografimuseet Perspektivet byder på skiftende udstillinger, hvor temaet ofte er den omkringliggende natur, og det er tilmed gratis at komme ind. Kroppen skal også bruges, når du opholder dig i byen, hvor turen op til Storsteinen er det hele værd, når du står på toppen med udsigt ind over centrum. Vel nede igen, kan du tage et hvil i verdens nordligste domkirke – Tromsø Domkirke. Byens fauna og flora bør også ses nord for byen i Tromsø Arktisk-alpine Botaniske Hage, hvor du kan opleve planter fra de arktiske zoner. Når du har travet nok rundt og trænger til noget at skylle oplevelserne ned med, så besøg byens stolthed – bryggeriet Mack, hvor de gyldne dråber er det perfekte valg, når feriens input skal fordøjes.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Tromsøs kompakte bymidte oplever du bedst til fods. Der kører også mange busser, som er uundværlige, når du skal rundt på øen. Billetprisen for en enkeltbillet er ca. 50 NOK (omkring 39 DKK).

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Tromsø?

Husk at medbringe foto-ID, når du skal bo på hotel i Tromsø. Der er nemlig et krav om, at du skal være fyldt 18 år før check-in.

Skal man lægge depositum?

Der vil blive opkrævet et depositum ved ankomsten til hotellet. Dette garantibeløb kan stilles med enten kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Da lønningerne og priserne i Norge er høje, har man ikke en udpræget kultur med at give drikkepenge.

Hvor sikkert er der i Tromsø?

Tromsø er en sikker by at opholde sig i. Hovedbyen ligger tilmed på en ø, hvor folk er vant til at passe på hinanden, men det skader naturligvis ikke at tage de gængse forholdsregler.

Skal man medbringe adapter?

I Norge anvender man stiktype C og F, så du kan trygt lade adapteren blive hjemme.


Hvad koster et hotel i Tromsø pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Tromsø
3 stjerner
Smarthotel Tromso
Mest for pengene

Smarthotel Tromso

7,9

672 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Radisson Blu Hotel, Tromso
#1 Mest populær

Radisson Blu Hotel, Tromso

8,4

1.028 kr.

Se hoteltilbud
Clarion Collection Hotel Aurora
Mest for pengene

Clarion Collection Hotel Aurora

8,0

976 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Tromsø

Disse billige hoteller og vandrehjem i Tromsø har gode priser til det lille rejsebudget
Tromso Activities Hostel

Tromso Activities Hostel

8,1

403 kr.

Se hoteltilbud
Bed And Waffles

Bed And Waffles

9,0

620 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Tromsø

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Tromsø?

Langt oppe i Nordvestnorge finder du byen Tromsø helt tæt på det sted, hvor grænsen mellem Sverige og Finland mødes. Det betyder, at byen er en udpræget vinterdestination, men også om sommeren er der rigeligt at opleve. Byen er spredt ud over øen Tromsøya, fastlandet Kvaløya mod vest og Tromsdalen mod øst. Det er på sydøstsiden af Tromsøya, at byens centrum ligger. Det er også der, du finder alle hotellerne. Da det netop er en ø, har du mulighed for at bo med udsigt ud over sundet samt til den smukke Tromsøbroen. Gaderne langs kajen tæt på turistkontoret og Nordnorsk Kunstmuseum er oplagte steder at bo på hotel i Tromsø – lige mellem vand og by.

Hvis du vil bo tæt på indkøbsmuligheder og et livligt caféliv, så vælg et af hotellerne i nærheden af Storgata. I samme område kan du også vågne til synet af Tromsø Domkirke fra 1861. Det er værd at gå til en gudstjeneste her, hvad enten du er troende eller ej; kirken er nemlig usædvanlig grundet sin primære trækonstruktion. Tromsø byder også på grønne områder med Kongeparken som omdrejningspunkt, der giver mulighed for at bo lidt længere inde på øen. Rykker du ud af byen og lidt op mod nordvest, så er det muligt at bo tæt på Tromsø Lufthavn, hvilket især er praktisk for forretningsrejsende.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Tromsø

Umiddelbart forbinder man Tromsø med vinteraktiviteter, hvad enten det er skiløb eller anden snesjov. Men byen er et populært rejsemål hele året rundt grundet de mange naturoplevelser, der styres af universets kræfter. Nordlys (aurora borealis) er byens og områdets helt store attraktion, som du bør opleve mindst én gang i livet.

Dette farverige fænomen finder sted mellem september og marts og er af forskellig styrke, og det er naturligvis oplagt at booke en guidet tur. Du kan opleve de smukke farver fra midtbyen, men oplevelsen er mere komplet ved at tage ud i mere åbne områder uden forstyrrende bygninger og gadelys. En guidet tur koster omkring 1.200 NOK (ca. 926 DKK).

Det er ikke kun nordlys, som virker dragende på alverdens turister: Mellem den 20. maj og 20. juli kan du opleve midnatssolen. I Tromsø betyder det, at solen er på hele døgnet rundt, og det er ligeledes muligt at booke en guidet tur til ca. samme pris som en nordlystur. En slædetur med rensdyr eller hunde i front er også en uforglemmelig oplevelse. Så und dig selv at opleve naturens muligheder i Tromsø.

Når du skal op i højderne og er for træt til at gå, så tag svævebanen op til Storsteinen i 421 meters højde med den smukkeste udsigt. Om sommeren, hvor sneen er smeltet, står der trekking, cykelture, kajakture og fisketure på programmet, og husk også at besøge den ikoniske Ishavskatedralen i Tromsdalen.


Rejseinformation: Tromsø

Hvor længe bor vores brugere i Tromsø?

Et ophold på 3 nætter er mest populært for personer, der besøger Tromsø.

Hvad koster et hotel i Tromsø?

Et hotelværelse i Tromsø vil normalvis koste ca. 1.076 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Tromsø?

april er den billigste måned at booke et hotel i Tromsø. Priserne kan være 36% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Tromsø?

Hotelværelser i Tromsø er generelt billigst mandag og dyrest fredag.

Hvad koster et hotel i Tromsø?

Et hostel i Tromsø koster i gennemsnit ca. 763 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 313 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Tromsø pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Tromsø, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Tromsø i december, er det godt at vide, at der med en gennemsnitstemperatur på -3 °C og ca. 105 mm forventet nedbør findes nogle aktivieteter og seværdigheder, som er velegnede til vejret.