Hoteller i Tromsø, Norge

Find tilbud på 27 hoteller i Tromsø, Norge

Tromsø, Norge
3. dec. — 4. dec.2
søn. 4.12
tor. 8.12

Populære hoteller til en overnatning i Tromsø

Find det perfekte hotel til dit ophold i Tromsø
Pris
kr.269
kr.1641
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Tromsø


Hvornår skal man booke et hotel i Tromsø?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Tromsø
LavsæsonmajDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
46%forventet prisfald
27%forventet prisstigning

Rejsepriser

614 kr. - 1.569 kr.

Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
1.611 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
842 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Tromsø

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Tromsø

Laveste hotelpris

270 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Sjursnes Fjordferie

Hoteller i nærheden af lufthavnen

198

Gennemsnitslængde på ophold

13 dage
Den billigste pris for et værelse i Tromsø, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 270 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Beijing home.
Få en komfortabel rejse med en booking på Sjursnes Fjordferie, det mest populære 5-stjernede hotel i Tromsø.
Der er 198 hoteller i Tromsø tæt på Tromsø Langnes. Norwagon - CamperVan for the adventurous er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 13 dage, når de overnatter på hoteller i Tromsø. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 13 dage i Tromsø lå i sidste uge på 16.369 kr..

Rejsetips til Tromsø

Norge er som bekendt ret dyr at leve, bo og rejse i, men det ændrer ikke ved, at du stadig kan bo rimelig billigt – omkostningernes generelle prisniveau taget i betragtning. Ved at rykke ind mod øens midte og dermed vest for centrum er der penge at spare. Der finder du nemlig en række hostels og budgethoteller til priser fra omkring 518 NOK (ca. 400 DKK). Standarden er som altid høj i Skandinavien, så du får et fint værelse til prisen.

Når først du har lagt penge til side til hotel, fly og mad, så er det oplagt at nyde nogle af byens gratis fornøjelser. Fotografimuseet Perspektivet byder på skiftende udstillinger, hvor temaet ofte er den omkringliggende natur, og det er tilmed gratis at komme ind. Kroppen skal også bruges, når du opholder dig i byen, hvor turen op til Storsteinen er det hele værd, når du står på toppen med udsigt ind over centrum. Vel nede igen, kan du tage et hvil i verdens nordligste domkirke – Tromsø Domkirke. Byens fauna og flora bør også ses nord for byen i Tromsø Arktisk-alpine Botaniske Hage, hvor du kan opleve planter fra de arktiske zoner. Når du har travet nok rundt og trænger til noget at skylle oplevelserne ned med, så besøg byens stolthed – bryggeriet Mack, hvor de gyldne dråber er det perfekte valg, når feriens input skal fordøjes.

Tromsøs kompakte bymidte oplever du bedst til fods. Der kører også mange busser, som er uundværlige, når du skal rundt på øen. Billetprisen for en enkeltbillet er ca. 50 NOK (omkring 39 DKK).

Husk at medbringe foto-ID, når du skal bo på hotel i Tromsø. Der er nemlig et krav om, at du skal være fyldt 18 år før check-in.

Der vil blive opkrævet et depositum ved ankomsten til hotellet. Dette garantibeløb kan stilles med enten kontanter eller kreditkort.

Da lønningerne og priserne i Norge er høje, har man ikke en udpræget kultur med at give drikkepenge.

Tromsø er en sikker by at opholde sig i. Hovedbyen ligger tilmed på en ø, hvor folk er vant til at passe på hinanden, men det skader naturligvis ikke at tage de gængse forholdsregler.

I Norge anvender man stiktype C og F, så du kan trygt lade adapteren blive hjemme.


Hvad koster et hotel i Tromsø pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Tromsø

3-stjernede hoteller

Billigst 765 kr.

Gennemsnitlig 1.175 kr.

Dyrest 2.166 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Tromsø

Disse billige hoteller og vandrehjem i Tromsø har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Tromsø

Disse Tromsø hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Tromsø

Langt oppe i Nordvestnorge finder du byen Tromsø helt tæt på det sted, hvor grænsen mellem Sverige og Finland mødes. Det betyder, at byen er en udpræget vinterdestination, men også om sommeren er der rigeligt at opleve. Byen er spredt ud over øen Tromsøya, fastlandet Kvaløya mod vest og Tromsdalen mod øst. Det er på sydøstsiden af Tromsøya, at byens centrum ligger. Det er også der, du finder alle hotellerne. Da det netop er en ø, har du mulighed for at bo med udsigt ud over sundet samt til den smukke Tromsøbroen. Gaderne langs kajen tæt på turistkontoret og Nordnorsk Kunstmuseum er oplagte steder at bo på hotel i Tromsø – lige mellem vand og by.

Hvis du vil bo tæt på indkøbsmuligheder og et livligt caféliv, så vælg et af hotellerne i nærheden af Storgata. I samme område kan du også vågne til synet af Tromsø Domkirke fra 1861. Det er værd at gå til en gudstjeneste her, hvad enten du er troende eller ej; kirken er nemlig usædvanlig grundet sin primære trækonstruktion. Tromsø byder også på grønne områder med Kongeparken som omdrejningspunkt, der giver mulighed for at bo lidt længere inde på øen. Rykker du ud af byen og lidt op mod nordvest, så er det muligt at bo tæt på Tromsø Lufthavn, hvilket især er praktisk for forretningsrejsende.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Tromsø

Umiddelbart forbinder man Tromsø med vinteraktiviteter, hvad enten det er skiløb eller anden snesjov. Men byen er et populært rejsemål hele året rundt grundet de mange naturoplevelser, der styres af universets kræfter. Nordlys (aurora borealis) er byens og områdets helt store attraktion, som du bør opleve mindst én gang i livet.

Dette farverige fænomen finder sted mellem september og marts og er af forskellig styrke, og det er naturligvis oplagt at booke en guidet tur. Du kan opleve de smukke farver fra midtbyen, men oplevelsen er mere komplet ved at tage ud i mere åbne områder uden forstyrrende bygninger og gadelys. En guidet tur koster omkring 1.200 NOK (ca. 926 DKK).

Det er ikke kun nordlys, som virker dragende på alverdens turister: Mellem den 20. maj og 20. juli kan du opleve midnatssolen. I Tromsø betyder det, at solen er på hele døgnet rundt, og det er ligeledes muligt at booke en guidet tur til ca. samme pris som en nordlystur. En slædetur med rensdyr eller hunde i front er også en uforglemmelig oplevelse. Så und dig selv at opleve naturens muligheder i Tromsø.

Når du skal op i højderne og er for træt til at gå, så tag svævebanen op til Storsteinen i 421 meters højde med den smukkeste udsigt. Om sommeren, hvor sneen er smeltet, står der trekking, cykelture, kajakture og fisketure på programmet, og husk også at besøge den ikoniske Ishavskatedralen i Tromsdalen.


Information about staying in Tromsø

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Tromsø

Et ophold på 13 nætter er mest populært for personer, der besøger Tromsø.

Et hotelværelse i Tromsø vil normalvis koste ca. 1.293 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

maj er den billigste måned at booke et hotel i Tromsø. Priserne kan være 47% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hotelværelser i Tromsø er generelt billigst mandag og dyrest søndag.

Luksushoteller i Tromsø koster ca. 1.364 kr. pr. nat pr. person. Et luksushotel koster 36 kr.% mere end et gennemsnitligt hotel i Tromsø, der koster ca. 1.293 kr. pr. nat pr. person.

Et hostel i Tromsø koster i gennemsnit ca. 597 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 696 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Tromsø pr. nat.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Tromsø i december, er det godt at vide, at der med en gennemsnitstemperatur på -3 °C og ca. 105 mm forventet nedbør findes nogle aktivieteter og seværdigheder, som er velegnede til vejret.

Yes, Tromsø does have vacation rentals. Of the 114 vacation rentals in Tromsø, Tromsø Lodge & Camping is the most popular among our users. Find vacation rentals in Tromsø.


momondos yndlingshoteller i Tromsø

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Tromsø
Yggdrasil farmhotel retreat & spa

Yggdrasil farmhotel retreat & spa

Leirstrandvegen 1557, Tromsø, Troms, Norway

9,2
1.044 kr.
Arctic Rooms Rektor

Arctic Rooms Rektor

Rektor Horstsgate 15, Tromsø, Troms, Norway

6,7
533 kr.
Enter Tromsø Apartments

Enter Tromsø Apartments

Tromsø, Troms, Norge

1.674 kr.
Norwagon - CamperVan for the adventurous

Norwagon - CamperVan for the adventurous

Tromsø, Troms, Norge

959 kr.

Studio1

Tromsø, Troms, Norge

7,9
1.123 kr.
Sea View City Apartment

Sea View City Apartment

Tromsø, Troms, Norge

7,4
902 kr.
Tromsø City Apartments

Tromsø City Apartments

Tromsø, Troms, Norge

9,6
648 kr.
Ta Storgata City Apartments

Ta Storgata City Apartments

106 Storgata, Tromsø, Troms, Norway

8,5
1.357 kr.

FeelHome One bedroom apartment Vidarsveg

Tromsø, Troms, Norge

8,9
1.037 kr.

Luxury Penthouse apartment best location with parking Tromso

Tromsø, Troms, Norge

2.785 kr.

2 Roms leilighet i nærheten av Tromsø sentrum.

Tromsø, Troms, Norge

8,9
1.357 kr.

View of Tromsø

Tromsø, Troms, Norge

8,0
1.178 kr.

FeelHome small 1 bedroom apartment Polar vegen

Tromsø, Troms, Norge

8,3
852 kr.

Kvaløya Lodge

Tromsø, Troms, Norge

9,7
1.676 kr.
Nordic Host - The Getaway

Nordic Host - The Getaway

Tromsø, Troms, Norge

959 kr.

Arctic Homes - Tromso Residence

Tromsø, Troms, Norge

9,7
1.953 kr.

The Arctic Villa in Tromsø

Tromsø, Troms, Norge

8,7
1.636 kr.

Tromsø Homestay

Tromsø, Troms, Norge

5,0
877 kr.

Strand Apartments

Tromsø, Troms, Norge

8,9
966 kr.

Winterhouse Apartments

Tromsø, Troms, Norge

7,6
2.081 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tromsø


Hvorfor vælge momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Tromsø med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Tromsø på ét samlet sted.

momondo finder et godt sted at overnatte i Tromsø for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.