Hoteller i Tromsø

Hoteller i Tromsø, Norge

Find tilbud på 30 hoteller i Tromsø, Norge

Tromsø, Norge
8. mar. — 9. mar.2
søn. 3.3
tor. 7.3

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Tromsø

Find det perfekte hotel til dit ophold i Tromsø
Pris
kr.357
kr.1749
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Tromsø


Hvornår skal man booke et hotel i Tromsø?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Tromsø
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
53%forventet prisfald
46%forventet prisstigning

Rejsepriser

528 kr. - 2.070 kr.

Billigeste dag på ugenonsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
804 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.951 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Tromsø er: 1-2 stjerne, 71 dage før. 3 stjerne, 59 dage før. 4-5 stjerne, 65 dage før.

1-2 stjerne

496 kr. - 1.838 kr.

3 stjerne

496 kr. - 2.678 kr.

4-5 stjerne

743 kr. - 11.936 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Tromsø

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Tromsø

Laveste hotelpris

227 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Sjursnes Fjordferie

Hoteller i nærheden af lufthavnen

431

Gennemsnitslængde på ophold

9 dage
Den billigste pris for et værelse i Tromsø, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 227 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Tromso Activities Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Sjursnes Fjordferie, det mest populære 5-stjernede hotel i Tromsø.
Der er 431 hoteller i Tromsø tæt på Tromsø Langnes. Norwagon - CamperVan for the adventurous er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 9 dage, når de overnatter på hoteller i Tromsø. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 9 dage i Tromsø lå i sidste uge på 10.031 kr..

Rejsetips til Tromsø

Hvordan finder man et billigt hotel i Tromsø?

Norge er som bekendt ret dyr at leve, bo og rejse i, men det ændrer ikke ved, at du stadig kan bo rimelig billigt – omkostningernes generelle prisniveau taget i betragtning. Ved at rykke ind mod øens midte og dermed vest for centrum er der penge at spare. Der finder du nemlig en række hostels og budgethoteller til priser fra omkring 518 NOK (ca. 400 DKK). Standarden er som altid høj i Skandinavien, så du får et fint værelse til prisen.

Kan man rejse på budget?

Når først du har lagt penge til side til hotel, fly og mad, så er det oplagt at nyde nogle af byens gratis fornøjelser. Fotografimuseet Perspektivet byder på skiftende udstillinger, hvor temaet ofte er den omkringliggende natur, og det er tilmed gratis at komme ind. Kroppen skal også bruges, når du opholder dig i byen, hvor turen op til Storsteinen er det hele værd, når du står på toppen med udsigt ind over centrum. Vel nede igen, kan du tage et hvil i verdens nordligste domkirke – Tromsø Domkirke. Byens fauna og flora bør også ses nord for byen i Tromsø Arktisk-alpine Botaniske Hage, hvor du kan opleve planter fra de arktiske zoner. Når du har travet nok rundt og trænger til noget at skylle oplevelserne ned med, så besøg byens stolthed – bryggeriet Mack, hvor de gyldne dråber er det perfekte valg, når feriens input skal fordøjes.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Tromsøs kompakte bymidte oplever du bedst til fods. Der kører også mange busser, som er uundværlige, når du skal rundt på øen. Billetprisen for en enkeltbillet er ca. 50 NOK (omkring 39 DKK).

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Tromsø?

Husk at medbringe foto-ID, når du skal bo på hotel i Tromsø. Der er nemlig et krav om, at du skal være fyldt 18 år før check-in.

Skal man lægge depositum?

Der vil blive opkrævet et depositum ved ankomsten til hotellet. Dette garantibeløb kan stilles med enten kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Da lønningerne og priserne i Norge er høje, har man ikke en udpræget kultur med at give drikkepenge.

Hvor sikkert er der i Tromsø?

Tromsø er en sikker by at opholde sig i. Hovedbyen ligger tilmed på en ø, hvor folk er vant til at passe på hinanden, men det skader naturligvis ikke at tage de gængse forholdsregler.

Skal man medbringe adapter?

I Norge anvender man stiktype C og F, så du kan trygt lade adapteren blive hjemme.


Hvad koster et hotel i Tromsø pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Tromsø

3-stjernede hoteller

Billigst 1.428 kr.

Gennemsnitlig 1.730 kr.

Dyrest 2.312 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 stjerner
2 eller færre stjerner
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Tromsø

Disse billige hoteller og vandrehjem i Tromsø har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Tromsø

Disse Tromsø hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Tromsø

Langt oppe i Nordvestnorge finder du byen Tromsø helt tæt på det sted, hvor grænsen mellem Sverige og Finland mødes. Det betyder, at byen er en udpræget vinterdestination, men også om sommeren er der rigeligt at opleve. Byen er spredt ud over øen Tromsøya, fastlandet Kvaløya mod vest og Tromsdalen mod øst. Det er på sydøstsiden af Tromsøya, at byens centrum ligger. Det er også der, du finder alle hotellerne. Da det netop er en ø, har du mulighed for at bo med udsigt ud over sundet samt til den smukke Tromsøbroen. Gaderne langs kajen tæt på turistkontoret og Nordnorsk Kunstmuseum er oplagte steder at bo på hotel i Tromsø – lige mellem vand og by.

Hvis du vil bo tæt på indkøbsmuligheder og et livligt caféliv, så vælg et af hotellerne i nærheden af Storgata. I samme område kan du også vågne til synet af Tromsø Domkirke fra 1861. Det er værd at gå til en gudstjeneste her, hvad enten du er troende eller ej; kirken er nemlig usædvanlig grundet sin primære trækonstruktion. Tromsø byder også på grønne områder med Kongeparken som omdrejningspunkt, der giver mulighed for at bo lidt længere inde på øen. Rykker du ud af byen og lidt op mod nordvest, så er det muligt at bo tæt på Tromsø Lufthavn, hvilket især er praktisk for forretningsrejsende.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Tromsø

Umiddelbart forbinder man Tromsø med vinteraktiviteter, hvad enten det er skiløb eller anden snesjov. Men byen er et populært rejsemål hele året rundt grundet de mange naturoplevelser, der styres af universets kræfter. Nordlys (aurora borealis) er byens og områdets helt store attraktion, som du bør opleve mindst én gang i livet.

Dette farverige fænomen finder sted mellem september og marts og er af forskellig styrke, og det er naturligvis oplagt at booke en guidet tur. Du kan opleve de smukke farver fra midtbyen, men oplevelsen er mere komplet ved at tage ud i mere åbne områder uden forstyrrende bygninger og gadelys. En guidet tur koster omkring 1.200 NOK (ca. 926 DKK).

Det er ikke kun nordlys, som virker dragende på alverdens turister: Mellem den 20. maj og 20. juli kan du opleve midnatssolen. I Tromsø betyder det, at solen er på hele døgnet rundt, og det er ligeledes muligt at booke en guidet tur til ca. samme pris som en nordlystur. En slædetur med rensdyr eller hunde i front er også en uforglemmelig oplevelse. Så und dig selv at opleve naturens muligheder i Tromsø.

Når du skal op i højderne og er for træt til at gå, så tag svævebanen op til Storsteinen i 421 meters højde med den smukkeste udsigt. Om sommeren, hvor sneen er smeltet, står der trekking, cykelture, kajakture og fisketure på programmet, og husk også at besøge den ikoniske Ishavskatedralen i Tromsdalen.


Information om overnatning i Tromsø

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Tromsø

Hvor længe bor vores brugere i Tromsø?

Et ophold på 9 nætter er mest populært for personer, der besøger Tromsø.

Hvad koster et hotel i Tromsø?

Et hotelværelse i Tromsø vil normalvis koste ca. 1.341 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Tromsø?

september er den billigste måned at booke et hotel i Tromsø. Priserne kan være 53% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Tromsø?

Hotelværelser i Tromsø er generelt billigst tirsdag og dyrest mandag.

Hvad koster et luksushotel i Tromsø?

Luksushoteller i Tromsø koster ca. 2.992 kr. pr. nat pr. person. Et luksushotel koster 63%% mere end et gennemsnitligt hotel i Tromsø, der koster ca. 1.341 kr. pr. nat pr. person.

Hvis vi tager højde for vejret i Tromsø, hvilke seværdigheder er så populære i marts?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Tromsø i marts, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -2 °C, og chancen for sne er lav med kun 69 mm forventet nedbør.

Har Tromsø ferieboliger?

Yes, Tromsø does have vacation rentals. Of the 471 vacation rentals in Tromsø, Bjørvika Apartments Vervet Tromsø is the most popular among our users. Find vacation rentals in Tromsø.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Tromsø?

Der er 414 udbydere for hoteller i Tromsø fra februar 2024.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Tromsø?

Priser for hoteller i Tromsø opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Tromsø

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Tromsø

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Tromsø gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Tromsø med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Tromsø på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Tromsø?

momondo finder et godt sted at overnatte i Tromsø for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tromsø på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Tromsø
søn. 3.3
tor. 7.3
Send mig favorittilbud fra momondo