Find billige fly til Tromsø

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Tromsø

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Tromsø

Bedste pris på enkeltbillet

341 kr.

Bedste pris på returbillet

667 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 15min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Tromsø fra Danmark i de seneste 72 timer er 341 kr. (København Kastrup til Tromsø Langnes).
Den bedste pris på en returbillet til Tromsø fra Danmark i de seneste 72 timer er 667 kr. (København Kastrup til Tromsø Langnes).
Det hurtigste fly til Tromsø fra Danmark tager 4t. 15min. (København Kastrup til Tromsø Langnes).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Tromsø, herunder Scandinavian Airlines og Norwegian.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tromsø

Find de billigste fly til disse Tromsø-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tromsø

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tromsø

København (CPH) til Tromsø (TOS)

Fly til Tromsø ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tromsø Langnes, hvor den gennemsnitlige pris er 1.812 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TROMSØ FRA KØBENHAVNjanuar21% billigereAt flyve fra København til Tromsø ​​koster i gennemsnit blot 1.428 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TROMSØ FRA KØBENHAVNjuli20% dyrereDet koster cirka 2.182 kr. at flyve til Tromsø ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TROMSØ FRA KØBENHAVNdecember381% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Tromsø fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Tromsø?

Det er hverken besværligt eller tidskrævende at komme til Tromsø i Norge. Fra København afgår der nemlig jævnligt direkte fly, som kun tager omkring et par timer. Det er typisk SAS, der står for flyvningen, men også Norwegian tilbyder mange gode flyrejser fra hovedstaden til Tromsø. Rejser du i stedet fra Billund Lufthavn, skal du forvente en enkel mellemlanding undervejs. Den samlede rejsetid varierer naturligvis, afhængig af hvorfra du flyver, og hvor lang din mellemlanding er, men du sagtens kan nå fra Jylland til den norske by på så lidt som mellem fem og seks timer.

Det er kun fra Købehavns Lufthavn, at du kan flyve direkte til Tromsø. Fra andre lufthavne i Danmark vil din rejse altid involvere en enkel eller to mellemlandinger. Fra lufthavnene i både Billund og Aalborg kan du forvente at skulle skifte fly i Oslo. Det er også tilfældet på nogle flyrejser fra København, som også kan risikere at indebære et stop undervejs. Det er dog sjældent et problem at finde noget at lave i Oslo Lufthavn (OSL), eftersom der er et godt udvalg af både spisesteder og butikker. Uanset hvor du flyver fra i Danmark, vil din rejse typisk være med enten SAS eller Norwegian, som begge tilbyder mange gode flyrejser til den norske ø.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Tromsø for 433 kr./person, hvilket er 86% billigere end gennemsnitsflyprisen til Tromsø. Hvis du vil finde den billigste pris til Tromsø fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Tromsø på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.428 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Tromsø i januar, så er det også billigt at flyve i maj. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.587 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Tromsø på, er omkring 49 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.812 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Tromsø helt ned til 667 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Tromsø er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.475 kr.. Den dyreste dag at flyve til Tromsø er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.139 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Tromsø på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.451 kr.. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Tromsø, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.819 kr. pr. billet.

Lufthavn: Bardufoss, Lufthavn: Sorkjosen, Lufthavn: Andenes, Lufthavn: Hasvik eller Lufthavn: Narvik Evenes kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Tromsø.

Lufthavn: Bardufoss har en gennemsnitspris på 2.374 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Tromsø. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Tromsø

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Tromsø fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
26. okt.
CPH03:50København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
TOS14:50Tromsø Langnes
30. okt.
TOS15:35Tromsø Langnes
12t. 15min.
1 stop
CPH03:50København Kastrup
Flere flyselskaber
7. sep.
CPH15:10København Kastrup
19t. 20min.
1 stop
TOS10:30Tromsø Langnes
14. sep.
TOS15:25Tromsø Langnes
12t. 00min.
1 stop
CPH03:25København Kastrup
Flere flyselskaber
23. okt.
CPH03:55København Kastrup
13t. 25min.
1 stop
TOS17:20Tromsø Langnes
3. nov.
TOS02:30Tromsø Langnes
4t. 00min.
1 stop
CPH06:30København Kastrup
Norwegian
11. nov.
CPH02:30København Kastrup
7t. 00min.
1 stop
TOS09:30Tromsø Langnes
14. nov.
TOS10:00Tromsø Langnes
5t. 00min.
1 stop
CPH15:00København Kastrup
Flere flyselskaber
18. sep.
CPH03:55København Kastrup
13t. 25min.
1 stop
TOS17:20Tromsø Langnes
25. sep.
TOS17:15Tromsø Langnes
11t. 35min.
1 stop
CPH04:50København Kastrup
Flere flyselskaber
24. aug.
CPH03:50København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
TOS14:50Tromsø Langnes
28. aug.
TOS17:15Tromsø Langnes
11t. 35min.
1 stop
CPH04:50København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Tromsø

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Tromsø, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian
Flere flyselskaber
30. okt.
CPH07:30København Kastrup
7t. 30min.
1 stop
TOS15:00Tromsø Langnes
Norwegian
2. nov.
CPH05:15København Kastrup
24t. 40min.
1 stop
TOS05:55Tromsø Langnes
Flere flyselskaber
24. aug.
CPH03:50København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
TOS14:50Tromsø Langnes

Hvilke flyselskaber flyver til Tromsø?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tromsø

Hvilke flyselskaber flyver til Tromsø?

For fly fra Danmark til Tromsø, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Norwegian, Scandinavian Airlines, Lufthansa og Wideroe. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Flyr AS-fly til Tromsø

Flyr AS flyver omkring 3 fly til Tromsø om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Oslo Gardermoen, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Flyr AS var på 1.410 kr. (København Kastrup til Tromsø). Brugerne har bedømt Flyr AS med 8,6/10 i over 3 anmeldelser på momondo.

Lufthansa-fly til Tromsø

Flytilbud med Lufthansa til Tromsø begynder fra 1.370 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Billund. I en normal uge er flypriserne med Lufthansa oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Oslo Gardermoen er det mest populære afgangssted med Lufthansa til Tromsø, så generelt er der større tilgængelighed. Lufthansa har fået en bedømmelse på 7,2/10 i 343 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Tromsø

Neden for finder du alle lufthavne i Tromsø samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Tromsø Lufthavn?

Når du lander i Tromsø Lufthavn (TOS) på Tromsøya, ankommer du til en mindre og yderst overskuelig lufthavn. Det er derfor nemt at finde din vej til både offentlig transport og bildudlejning. Selve lufthavnen ligger ikke langt fra centrum af byen, og det tager derfor heller ikke lang tid at komme til centrum af Tromsø med de lokale busruter 40 og 42. Du kan også vælge at benytte flybussen, som er en anelse hurtigere. De forskellige stoppesteder er uden for lufthavnen, og det er også her, at du finder de mange taxiholdepladser. Foretrækker du derimod selv at køre, så er der på første sal af lufthavnen et godt udvalg af forskellige anerkendte biludlejningsfirmaer. Uanset om du vælger bus, taxi eller udlejningsbil, så tager det typisk ikke mere end godt tyve minutter at komme ind til hjertet af Tromsø.


Populære fly til Tromsø

Find dine flybilletter til Tromsø blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Tromsø
Hurtigste flyvetid2t. 30min.
Laveste pris826 kr.

Visumkrav for Tromsø

Det kræver ikke andet end et gyldigt pas for dig at komme fra Danmark til Norge. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt du har et visum eller ej. Det eneste, du skal gøre, er at finde et godt flytilbud til Tromsø og derefter bestille dine billetter, så din rejse kan begynde.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tromsø


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tromsø

Tromsø byder på et hav af forskellige attraktioner i byen og fantastiske oplevelser i den vilde natur, som omringer både by og lufthavn. I centrum af den hyggelige by kan du besøge utallige seværdigheder, som for eksempel Ishavskatedralen. Den imponerende kirke skiller sig ud, og man får tydeligt øje på den selv, når man sidder i flyet. Derudover er Polarmuseet og planetariet uden tvivl begge et besøg værd. Det er dog typisk den rige natur, som hele året rundt trækker mange mennesker til Tromsø. Fra byen kan du vælge mellem forskellige ture både på land og til vands. Du kan prøve at køre med hundeslæde igennem sneen eller nyde synet af den norske kyst fra vandet af. Det mest imponerende, som du kan se i Tromsø og omegnen, er naturligvis nordlyset. Uanset hvor lang flyvningen fra Danmark til Norge har været, så vil det magiske grønne lys med garanti være hele rejsen værd. Du kan kombinere din søgen efter nordlyset med forskellige ture, som kan inkludere alt lige fra rensdyr til kajak. I Tromsø er det muligt at skabe mange uforglemmelige ferieminder.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Tromsø, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Tromsø. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Tromsø og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Tromsø

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Tromsø

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.