Find billige fly til Svolvær

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Svolvær

Få indsigter om din flyrejse til Svolvær, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Svolvær?

Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til Svolvær på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.750 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Svolvær i oktober, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.764 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Svolvær på?

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Svolvær?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Svolvær 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Svolvær for 4.081 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Svolvær

Find de billigste fly til disse Svolvær-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Svolvær

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Svolvær

København (CPH) til Bodø (BOO)

Fly til Svolvær ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bodo, hvor den gennemsnitlige pris er 1.824 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SVOLVÆR FRA KØBENHAVNoktober9% billigereAt flyve fra København til Svolvær ​​koster i gennemsnit blot 3.750 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SVOLVÆR FRA KØBENHAVNjuli18% dyrereDet koster cirka 4.840 kr. at flyve til Svolvær ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SVOLVÆR FRA KØBENHAVNjuli425% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Svolvær fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Svolvær

Hvor lang tid tager det at flyve til Svolvær?

Der er mange flytilbud at vælge imellem, når du skal fra Københavns Lufthavn (CPH) til Svolvær Helle Lufthavn (SVJ) i Norge. Turen varierer i længde, men den gennemsnitlige flyrejse fra København til Svolvær er omkring otte timer. Hvis du i stedet vil flyve fra Aarhus Lufthavn (AAR), får turen en ekstra mellemlanding, der typisk er i København. Dette betyder, at du skal medregne to til tre timers ekstra rejsetid. Det samme gør sig gældende med flyrejser fra Aalborg Lufthavn (AAL), da denne flyrejse omfatter et ekstra stop i typisk Københavns Lufthavn.

Hvorfra flyver man direkte til Svolvær?

Når du booker flybilletter til Svolvær i Norge, kan du desværre ikke booke direkte flyvninger, hvis du vil flyve fra en af de tre primære lufthavne i Danmark. Når du flyver fra København til Svolvær, har den mest almindelige tur en mellemlanding i Oslo Gardermoen (OSL), hvorfra du flyver til Bodø Lufthavn (BOO) og derfra direkte videre til Svolvær. Når du flyver fra enten Aarhus eller Aalborg, omfatter turen en ekstra mellemlanding i Københavns Lufthavn. Herfra følger du samme rute, som hvis din tur startede i København. Hver opmærksom på, at du under din mellemlanding i visse tilfælde skal tjekke både dig selv og din bagage ind igen. Dette er ikke altid tilfældet, men kan ske, når du skifter fra udenrigs- til indenrigsflyvninger. Medregn derfor tid til dette i din planlægning.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Svolvær?

Leknes Lufthavn, Stokmarknes Skagen Lufthavn, Narvik Evenes Lufthavn, Bodo Lufthavn eller Røst Stolport Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Svolvær.

Findes der en billigere måde at flyve til Svolvær på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Svolvær Svolvær Helle Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 803 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Svolvær Helle Lufthavn?

Priser for fly til Svolvær Helle Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Svolvær Helle Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Svolvær Helle Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Svolvær Helle Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Svolvær Helle Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Svolvær Helle Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvilke flyselskaber flyver til Svolvær?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Svolvær

Hvilke flyselskaber flyver til Svolvær?


Visumkrav for Svolvær

Er der krav til pas og visum for at komme til Svolvær?

Når du booker din flybillet til Svolvær, behøver du hverken tænke på visum eller pas. Hvis du har et nordisk pas i hånden, er du nemlig ikke underlagt visum- eller paskrav. Du skal dog medbringe et billede-id som et kørekort, men her kan et pas også være en god idé. Hvis din flyrejse til Svolvær tager dig til et andet land uden for norden, skal du huske at medbringe dit pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Svolvær


De bedste oplevelser og seværdigheder i Svolvær

Hvad kan man se i Svolvær?

Svolvær by er indgangen til det omkringliggende Lofoten. Det ligger tæt ved Leknes og Røst og er den eneste by i Lofoten med en lufthavn. Dette gør også byen til den mest livlige i området uden at gå på kompromis med byens hyggelige atmosfære. Hvis du elsker at smage nye retter, så er Svolvær det helt rigtige sted at tage hen. Byen byder på nogle af Lofotens fineste restauranter, hvor du kan nyde friskfanget fisk og lokale retter. Når du står på kajen i Svolvær by, kan du ane Svinøya. Øen er kendt for sine små, røde fiskerhytter, og når du krydser broen til øen, får du et indblik i, hvordan den så ud tilbage i 1800-tallet. Hvis du elsker at fiske, så er der også rig mulighed for det i Svolvær. Den primære sæson for 'skrev' er mellem januar og april. Så er du i byen på dette tidspunkt, er det næsten et must at tage en tur med ud på en af de gamle fiskebåde.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Svolvær?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Svolvær. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Svolvær med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Svolvær, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Svolvær?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Svolvær.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Svolvær lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Svolvær. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Svolvær på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.