Find billige flybilletter til Svolvær

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Svolvær

Find de billigste fly til disse Svolvær-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Svolvær

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Svolvær

København (CPH) til Narvik (EVE)

Fly til Svolvær ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Narvik Evenes, hvor den gennemsnitlige pris er 1.760 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SVOLVÆR FRA KØBENHAVNmaj12% billigereAt flyve fra København til Svolvær ​​koster i gennemsnit blot 3.870 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SVOLVÆR FRA KØBENHAVNseptember10% dyrereDet koster cirka 4.823 kr. at flyve til Svolvær ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SVOLVÆR FRA KØBENHAVNapril905% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Svolvær fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Svolvær?

Der er mange flytilbud at vælge imellem, når du skal fra Københavns Lufthavn (CPH) til Svolvær Helle Lufthavn (SVJ) i Norge. Turen varierer i længde, men den gennemsnitlige flyrejse fra København til Svolvær er omkring otte timer. Hvis du i stedet vil flyve fra Aarhus Lufthavn (AAR), får turen en ekstra mellemlanding, der typisk er i København. Dette betyder, at du skal medregne to til tre timers ekstra rejsetid. Det samme gør sig gældende med flyrejser fra Aalborg Lufthavn (AAL), da denne flyrejse omfatter et ekstra stop i typisk Københavns Lufthavn.

Når du booker flybilletter til Svolvær i Norge, kan du desværre ikke booke direkte flyvninger, hvis du vil flyve fra en af de tre primære lufthavne i Danmark. Når du flyver fra København til Svolvær, har den mest almindelige tur en mellemlanding i Oslo Gardermoen (OSL), hvorfra du flyver til Bodø Lufthavn (BOO) og derfra direkte videre til Svolvær. Når du flyver fra enten Aarhus eller Aalborg, omfatter turen en ekstra mellemlanding i Københavns Lufthavn. Herfra følger du samme rute, som hvis din tur startede i København. Hver opmærksom på, at du under din mellemlanding i visse tilfælde skal tjekke både dig selv og din bagage ind igen. Dette er ikke altid tilfældet, men kan ske, når du skifter fra udenrigs- til indenrigsflyvninger. Medregn derfor tid til dette i din planlægning.

Brugere, der booker rejser til Svolvær fra Bodø, har fundet fly, der er 79% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Svolvær. Hvis du vil finde den billigste pris til Svolvær fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Svolvær på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.870 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Svolvær i maj, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.990 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Svolvær 41 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Svolvær for 4.377 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Svolvær er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Svolvær på en torsdag kan finde billetter helt ned til 4.413 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 5.047 kr..

Når du flyver til Svolvær fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 3.660 kr. for fly med afgang om aftenen. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 4.694 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Lufthavn: Leknes, Lufthavn: Stokmarknes Skagen, Lufthavn: Narvik Evenes, Lufthavn: Bodo eller Lufthavn: Røst Stolport kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Svolvær.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Svolvær Lufthavn: Narvik Evenes, hvor gennemsnitsprisen er 2.401 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Svolvær?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Svolvær

Hvilke flyselskaber flyver til Svolvær?

Wideroe er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Svolvær. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Svolvær, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Svolvær

Neden for finder du alle lufthavne i Svolvær samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Svolvær Lufthavn?

Svolvær Helle Lufthavn ligger ikke langt fra Svolvær centrum. Det er muligt at benytte de offentlige busser til og fra lufthavnen, der kun har enkelte stop på vejen. I lufthavnens åbningstider kan du også vælge at praje en taxa foran ankomsthallen. Taxaerne holder ved lufthavnen i hele dens åbningstid, men hvis du ankommer på et skævt tidspunkt, anbefales det at du booker én i forvejen. Det er selvfølgeligt også en mulighed at leje en bil. Hvis du booker den på forhånd, er du sikker på, at den står klar til dig, når du ankommer. Skal du fra Svolvær Lufthavn til de omkringliggende skiområder ved Lofoten, er det muligt at tage en Ekspresbus dertil.


Visumkrav for Svolvær

Når du booker din flybillet til Svolvær, behøver du hverken tænke på visum eller pas. Hvis du har et nordisk pas i hånden, er du nemlig ikke underlagt visum- eller paskrav. Du skal dog medbringe et billede-id som et kørekort, men her kan et pas også være en god idé. Hvis din flyrejse til Svolvær tager dig til et andet land uden for norden, skal du huske at medbringe dit pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Svolvær


De bedste oplevelser og seværdigheder i Svolvær

Svolvær by er indgangen til det omkringliggende Lofoten. Det ligger tæt ved Leknes og Røst og er den eneste by i Lofoten med en lufthavn. Dette gør også byen til den mest livlige i området uden at gå på kompromis med byens hyggelige atmosfære. Hvis du elsker at smage nye retter, så er Svolvær det helt rigtige sted at tage hen. Byen byder på nogle af Lofotens fineste restauranter, hvor du kan nyde friskfanget fisk og lokale retter. Når du står på kajen i Svolvær by, kan du ane Svinøya. Øen er kendt for sine små, røde fiskerhytter, og når du krydser broen til øen, får du et indblik i, hvordan den så ud tilbage i 1800-tallet. Hvis du elsker at fiske, så er der også rig mulighed for det i Svolvær. Den primære sæson for 'skrev' er mellem januar og april. Så er du i byen på dette tidspunkt, er det næsten et must at tage en tur med ud på en af de gamle fiskebåde.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Svolvær. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Svolvær, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Svolvær.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Svolvær. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.