Find billige fly til Molde

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Molde

Find de billigste fly til disse Molde-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Molde

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Molde

København (CPH) til Ålesund (AES)

Fly til Molde ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ålesund, hvor den gennemsnitlige pris er 1.972 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Molde?

En flyrejse til Molde i Norge – altså Molde Lufthavn (MOL) – fra København i Danmark via Københavns Lufthavn (CPH) tager i gennemsnit seks timer. Turens varighed afhænger dog af mellemlandingernes placering og længde. Hvis du vælger en flybillet til Molde fra det jyske, kan du flyve fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL). Fra disse to lufthavne skal du medregne en ekstra flyvetid på omkring tre timer, da turen har en ekstra mellemlanding – ofte i København. Du finder flere ugentlige afgange fra alle tre lufthavne til Model i Norge, og de tager alle typisk under ti timer.

Når du vælger en flyrejse til Molde fra Københavns Lufthavn, har du en mellemlanding på vejen. Denne er oftest i Norges største lufthavn, Oslo Gardermoen (OSL). Herfra flyver du direkte til Molde. Når du flyver fra enten Aarhus eller Aalborg, har du en ekstra mellemlanding på vejen i typisk København. Herfra flyver du til Oslo og videre til Molde. Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Molde i Norge, men de mange ugentlige afgange gør det nemt at finde en rute, der passer til dig og din tidsplan.

587 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Molde. Dette fly er fra Oslo og er 79% billigere end de fleste andre flyrejser til Molde. Hvis du vil finde den billigste pris til Molde fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er juni den billigste måned at flyve fra Danmark til Molde på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.709 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Molde i juni, så bør du vente til oktober til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.716 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Molde 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Molde for 2.338 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Molde er på en mandag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.900 kr.. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Molde for omkring 2.415 kr..

Når du flyver til Molde fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.898 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.326 kr..

Rejsende, som flyver til Molde, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kristiansund Kvernberget (54 km fra Molde centrum), Lufthavn: Ålesund (57 km fra Molde centrum), Lufthavn: Volda Hovden (83 km fra Molde centrum) eller Lufthavn: Sandane (114 km fra fra Molde centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Molde Aro for 1.446 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Molde?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Molde

Hvilke flyselskaber flyver til Molde?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Molde fra Danmark, Norwegian og Scandinavian Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Scandinavian Airlines-fly til Molde

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Molde på momondo er Scandinavian Airlines, som flyver 4 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Oslo Gardermoen, hvor det bedste tilbud på Scandinavian Airlines-fly til Molde kostede 1.344 kr. (returrejse fra Aalborg til Molde fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 271 anmeldelser af Scandinavian Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 7,0.

Norwegian-fly til Molde

Norwegian flyver normalt til Molde 10 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Molde fra Oslo Gardermoen. Norwegian (bedømmelse: 6,4, 74 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Molde, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Norwegian-billet, der er fundet på momondo til Molde, var fra Billund (711 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Molde

Neden for finder du alle lufthavne i Molde samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Molde Lufthavn?

Det er muligt at vælge fra et stort udvalg af flytilbud til Molde i Norge. Når du har valgt den afgang, som passer dig bedst, har afhentet din bagage og træder ud i ankomsthallen, er du ikke langt fra centrum. Du finder også et bredt udvalg af muligheder for transport, heriblandt taxa, lejebil og bus. FRAM-busserne holder lige uden for ankomsthallen og kører cirka hvert 20. minut. Ruten tager dig direkte til centrum på typisk under cirka en halv time. Det er også muligt at leje en minibus, hvilket er smart, hvis I rejser mange sammen. Busserne skal bookes på forhånd. I lufthavnen finder du også skranker, hvor du kan leje bil. Det anbefales, at du har booket denne inden afgang, så den står klar til dig, når du ankommer. Samme sted som busserne finder du taxaholdepladserne. Du kan praje en taxa i lufthavnens åbningstid eller booke den i forvejen.


Visumkrav for Molde

Som nordisk statsborger har du ikke pligt til at vise pas, når du krydser grænsen til de andre nordiske lande. Du behøver heller ikke erhverve dig et visum. Du skal dog medbringe gyldigt billed-ID. Hvis du ønsker at leje en bil eller har booket en flyrejse til Molde som krydser landegrænser til lande uden for norden, skal du dog pakke passet alligevel.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Molde


De bedste oplevelser og seværdigheder i Molde

Molde er kendt som rosernes by og byder på billedskønne udsigtspunkter og charmerende byliv. Byen ligger tæt ved Romsdalsfjorden, og fra byens højeste punkter kan du nyde udsigten over denne. Det er populært blandt rejsende at bruge tid på udsigten. Du kan blandt andet nyde hele 222 bjergtoppe fra samme udkigspunkt. Du når derop med bil eller til fods. Hvis du elsker kultur, kommer du ikke skuffet hjem fra Molde. Slå et smut forbi Romsdal Museum, der er sammensat af flere forskellige bygninger, hvilket danner rammen om en unik museumsoplevelse. I centrum af byen er en gåtur en oplevelse i sig selv, da der i hele centrum findes smukke statuetter, roser og skjulte udsigtspunkter. Hvis din flyrejse til Molde skal være lig med en lokal norsk oplevelse, kan du se de lokale hold spille på Aker Stadium. For de naturglade findes der en båd, som tager dig fra Molde til Hjertoya; en smuk lille ø med vandreruter og grønne træer. Her findes der også et fiskemuseum, hvor du kan lære om Norges historie og områdets udvikling gennem tiden.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Molde på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Molde, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Molde med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Molde, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Molde, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Molde spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Molde

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Molde

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.