Find billige fly til Molde

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Molde

Få indsigter om din flyrejse til Molde, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Molde?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Molde på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.210 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Molde i marts, så bør du vente til august til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.323 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Molde på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Molde er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.459 kr.. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Molde for omkring 1.658 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Molde?

Når du flyver til Molde fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.486 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.516 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Molde?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Molde du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 3t. 40min. at flyve fra København Kastrup til Ålesund. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Ålesund. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Molde?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Molde 57 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Molde for 1.743 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Molde

Find de billigste fly til disse Molde-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Molde

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Molde

København (CPH) til Ålesund (AES)

Fly til Molde ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ålesund, hvor den gennemsnitlige pris er 1.561 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MOLDE FRA KØBENHAVNmarts31% billigereAt flyve fra København til Molde ​​koster i gennemsnit blot 1.210 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MOLDE FRA KØBENHAVNmaj53% dyrereDet koster cirka 2.668 kr. at flyve til Molde ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MOLDE FRA KØBENHAVNjuli482% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Molde fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Molde

Hvor lang tid tager det at flyve til Molde?

En flyrejse til Molde i Norge – altså Molde Lufthavn (MOL) – fra København i Danmark via Københavns Lufthavn (CPH) tager i gennemsnit seks timer. Turens varighed afhænger dog af mellemlandingernes placering og længde. Hvis du vælger en flybillet til Molde fra det jyske, kan du flyve fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL). Fra disse to lufthavne skal du medregne en ekstra flyvetid på omkring tre timer, da turen har en ekstra mellemlanding – ofte i København. Du finder flere ugentlige afgange fra alle tre lufthavne til Model i Norge, og de tager alle typisk under ti timer.

Hvorfra flyver man direkte til Molde?

Når du vælger en flyrejse til Molde fra Københavns Lufthavn, har du en mellemlanding på vejen. Denne er oftest i Norges største lufthavn, Oslo Gardermoen (OSL). Herfra flyver du direkte til Molde. Når du flyver fra enten Aarhus eller Aalborg, har du en ekstra mellemlanding på vejen i typisk København. Herfra flyver du til Oslo og videre til Molde. Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Molde i Norge, men de mange ugentlige afgange gør det nemt at finde en rute, der passer til dig og din tidsplan.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Molde?

Rejsende, som flyver til Molde, kan måske finde bedre priser til Kristiansund Kvernberget Lufthavn (54 km fra Molde centrum), Ålesund Lufthavn (57 km fra Molde centrum), Volda Hovden Lufthavn (83 km fra Molde centrum) eller Sandane Lufthavn (114 km fra fra Molde centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Molde på?

Du kan finde tilbud til Molde Aro Lufthavn for 462 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Molde Aro Lufthavn?

Priser for fly til Molde Aro Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Molde Aro Lufthavn?

Fra september 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Molde Aro Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Molde Aro Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Molde Aro Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Molde Aro Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Molde Aro Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Molde Aro Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvilke flyselskaber flyver til Molde?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Molde

Hvilke flyselskaber flyver til Molde?

Scandinavian Airlines-fly til Molde

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Molde på momondo er Scandinavian Airlines, som flyver 4 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Oslo Gardermoen, hvor det bedste tilbud på Scandinavian Airlines-fly til Molde kostede 913 kr. (returrejse fra Aalborg til Molde fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 445 anmeldelser af Scandinavian Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 7,2.

Norwegian-fly til Molde

Norwegian flyver normalt til Molde 7 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Molde fra Oslo Gardermoen. Norwegian (bedømmelse: 6,7, 105 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Molde, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Norwegian-billet, der er fundet på momondo til Molde, var fra Billund (970 kr. retur).


Visumkrav for Molde

Er der krav til pas og visum for at komme til Molde?

Som nordisk statsborger har du ikke pligt til at vise pas, når du krydser grænsen til de andre nordiske lande. Du behøver heller ikke erhverve dig et visum. Du skal dog medbringe gyldigt billed-ID. Hvis du ønsker at leje en bil eller har booket en flyrejse til Molde som krydser landegrænser til lande uden for norden, skal du dog pakke passet alligevel.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Molde


De bedste oplevelser og seværdigheder i Molde

Hvad kan man se i Molde?

Molde er kendt som rosernes by og byder på billedskønne udsigtspunkter og charmerende byliv. Byen ligger tæt ved Romsdalsfjorden, og fra byens højeste punkter kan du nyde udsigten over denne. Det er populært blandt rejsende at bruge tid på udsigten. Du kan blandt andet nyde hele 222 bjergtoppe fra samme udkigspunkt. Du når derop med bil eller til fods. Hvis du elsker kultur, kommer du ikke skuffet hjem fra Molde. Slå et smut forbi Romsdal Museum, der er sammensat af flere forskellige bygninger, hvilket danner rammen om en unik museumsoplevelse. I centrum af byen er en gåtur en oplevelse i sig selv, da der i hele centrum findes smukke statuetter, roser og skjulte udsigtspunkter. Hvis din flyrejse til Molde skal være lig med en lokal norsk oplevelse, kan du se de lokale hold spille på Aker Stadium. For de naturglade findes der en båd, som tager dig fra Molde til Hjertoya; en smuk lille ø med vandreruter og grønne træer. Her findes der også et fiskemuseum, hvor du kan lære om Norges historie og områdets udvikling gennem tiden.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Molde?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Molde på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Molde, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Molde med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Molde med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Molde?

Når du har udført en søgning efter fly til Molde, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Molde lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Molde, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Molde spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Molde på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.