Find billige flybilletter til Molde

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre 6.8
fre 13.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Molde. De nuværende restriktioner til Molde er baseret på Norge rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Norge

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Molde

Find de billigste fly til disse Molde-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Molde

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Molde

København (CPH) til Ålesund (AES)

Fly til Molde ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ålesund, hvor den gennemsnitlige pris er 1.818 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MOLDE FRA KØBENHAVNfebruar22% billigereAt flyve fra København til Molde ​​koster i gennemsnit blot 1.435 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MOLDE FRA KØBENHAVNmaj25% dyrereDet koster cirka 2.294 kr. at flyve til Molde ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MOLDE FRA KØBENHAVNdecember332% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Molde fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Molde?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Molde?

  506 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Molde. Dette fly er fra Oslo og er 78% billigere end de fleste andre flyrejser til Molde. Hvis du vil finde den billigste pris til Molde fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Molde?

  Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Molde på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.435 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Molde i februar, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.454 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Molde?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Molde 56 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Molde for 1.829 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Molde på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Molde er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.629 kr.. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Molde for omkring 1.992 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Molde?

  Når du flyver til Molde fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.626 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.126 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Molde?

  Rejsende, som flyver til Molde, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kristiansund Kvernberget (54 km fra Molde centrum), Lufthavn: Ålesund (57 km fra Molde centrum), Lufthavn: Volda Hovden (83 km fra Molde centrum) eller Lufthavn: Sandane (114 km fra fra Molde centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Molde på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Molde Aro for 1.654 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Molde?

På nuværende tidspunkt inkluderer Norge rejserestriktioner rejser til Molde. Indrejserestriktioner

Norge har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke er statsborgere og beboere i Norge, eller et nærmeste familiemedlem. Der er nogle få undtagelser, f.eks. for journalister, søfarende og luftfartspersonale, udenlandske statsborgere, af hvilke særlige grunde indikerer, at de skal have ret til indrejse, såsom specifikt plejeansvar for personer i Norge eller andre tvingende velfærdshensyn, udenlandske statsborgere, der udfører kommerciel transport af varer og passagerer, udenlandske statsborgere, der arbejder i kritiske offentlige funktioner, og sundhedspersonale fra Sverige og Finland, der arbejder i de norske sundheds- og plejetjenester.

Indrejsekrav

Rejsende og flyselskabsbesætninger skal udfylde en href = "https://reg.entrynorway.no/"> tilmeldingsformular inden ankomst. Beboere i Norge, rejsende under 12 år, rejsende med diplomatpas eller servicepas, søfolk og militærpersonale er undtaget fra dette krav. På grund af coronavirusmutationen skal rejsende også tage en PCR-test ved den norske grænse.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke har opholdssted, skal bo i karantæne på et hotel i 10 dage efter deres ankomst. Omkostningerne ved at bo på et karantænehotel er NOK 500 pr. nat for både privatpersoner, der er bosiddende i et andet EU/EØS-land (voksne) og arbejdsgivere.

Hvis du planlægger rejser til Molde nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Molde