Find billige flybilletter til Lexington

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lexington

Find de billigste fly til disse Lexington-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lexington

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lexington

København (CPH) til Cincinnati (CVG)

Fly til Lexington ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cincinnati Cinci./N. Kentucky, hvor den gennemsnitlige pris er 6.135 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LEXINGTON FRA KØBENHAVNjuni25% billigereAt flyve fra København til Lexington ​​koster i gennemsnit blot 4.900 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LEXINGTON FRA KØBENHAVNdecember116% dyrereDet koster cirka 14.090 kr. at flyve til Lexington ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LEXINGTON FRA KØBENHAVNmaj673% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lexington fra København i maj end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lexington?

Flyrejser til Lexington Blue Grass (LEX) tager mellem 16 og 20 timer, forudsat du flyver fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup. Hvis du flyver fra Aarhus Lufthavn (AAL) eller Aalborg Lufthavn (AAR), skal du normalt medregne fire timer mere oveni rejsetiden, da det første stop på din flyrejse til Lexington ofte er Københavns Lufthavn. Herfra fortsætter turen videre mod en europæisk lufthavn, hvorefter du skal med en eller to flyvninger mere videre til Lexington. Turens længde afhænger primært af mellemlandingernes varighed, og derfor vil du opleve en smule variation når du leder efter flytilbud til Lexington.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til Lexington fra danske lufthavne. Turen har fra København omkring typisk to mellemlandinger, og fra jyske lufthavne har den tre. Fra København flyver du videre til lufthavne som Amsterdam Schiphol (AMS) og Paris Charles De Gaulle (CDG), hvorfra du sætter dig videre på et fly til USA. Her er dit første stop ofte i amerikanske lufthavne som Detroit Metro (DTW) og Atlanta Hartsfield Jackson (ATL), hvorfra turen går direkte videre til Lexington. Det er altså først fra amerikansk jord, at det er muligt at finde direkte flyvninger til Lexington.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Lexington, lå på 540 kr./pr. person fra Tampa, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Lexington. Hvis du vil finde de billigste priser til Lexington fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Lexington i juni, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 5.170 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Lexington fra Danmark på en mandag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en mandag helt ned til 5.521 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Lexington på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 6.267 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Lufthavn: Louisville Intl, Lufthavn: Cincinnati Cinci./N. Kentucky eller Lufthavn: Cincinnati kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Lexington.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Lexington Lufthavn: Lexington Blue Grass, hvor gennemsnitsprisen er 5.129 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Lexington

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lexington fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Lexington?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lexington

Hvilke flyselskaber flyver til Lexington?

For fly fra Danmark til Lexington, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som KLM, British Airways, American Airlines og Virgin Atlantic. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

KLM-fly til Lexington

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Lexington på momondo er KLM, som flyver 18 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Atlanta Hartsfield Jackson, hvor det bedste tilbud på KLM-fly til Lexington kostede 5.521 kr. (returrejse fra Aalborg til Lexington fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 133 anmeldelser af KLM giver momondo-brugere bedømmelsen 7,7.

American Airlines-fly til Lexington

5.615 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med American Airlines til Lexington, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra København Kastrup. American Airlines har 19 fly til Lexington de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 776 momondo-brugere har anmeldt American Airlines, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,1/10.


Lufthavne i nærheden af Lexington

Neden for finder du alle lufthavne i Lexington samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Lexington fra lufthavnen?

Fra Lexington Blue Grass Lufthavn har du mange muligheder for transport til centrum. Transit Authority of Lexington (LexTran) driver offentlige express busser der dagligt kører mellem lufthavnen og de centrale stop ved Transit Center og Vine Street. Mellem lufthavnen og Fayette kører linje 21 færre gange i døgnet. Denne bus har ekstra stop på vejen, men holder ved mange centrale lokationer mellem lufthavn og centrum. Du finder de offentlige busser lige udenfor ankomsthallen. Hvis du ønsker at benytte de mange taxa services, finder du dem udenfor ankomsthallen lige efter bagageafhentningen. Har du lejet en bil, er de mange biludljeningsfirmaer samlet ved Car Rental Center i samme område. Efter du har fået nøglen til din bil, afhentes den på de nærliggende parkeringspladser i gå-afstand til lufthavnen, eller bliver kørt til ankomsthallen efter aftale. Flere store hoteller i Lexington tilbyder shuttle busser til- og fra lufthavnen, og vil du benytte dig af denne service skal du booke direkte med dem.


Populære fly til Lexington

Find dine flybilletter til Lexington blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Lexington
Hurtigste flyvetid33t. 31min.
Laveste pris9.460 kr.

Visumkrav for Lexington

Når du har købt flybilletter til Lexington, skal du ansøge om et ESTA. Dette gøres online, og kun hvis din rejse er under 90 dage. Skal du opholde dig i USA i mere end tre måneder, skal du søge om visum. Har du et forlænget dansk pas, skal du på rejser under 90 dage søge om visum, da det ikke anerkendes med ESTA. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lexington


De bedste oplevelser og seværdigheder i Lexington

Lexington i Kentucky er kendt for mange spændende attraktioner. Byen er bedst kendt for deres storslåede natur, kreative kulturliv, spændende køkken og rige historie. Hvis du er vild med friluftsoplevelser, så finder du masser her. Selve byen har mere end 90 parker til både hunde, mennesker og heste. Et af de mest velbesøgte trails er Raven Run Nature Sanctuary, hvor du både kan cykle og vandre op ad det næsten 20 km lange Legacy Trail. I byen finder du mange restauranter, der laver mad af lokale råvarer. Flere af dem ligger endda i forbindelse med gårde, så du finder ikke friskere mad end her. Smag på klassiske sydstats-retter og spændende desserter med lokal bourbon. byen er nemlig kendt for deres whiskey og mange mikrobryggerier, så her er rig mulighed for at smage dig gennem områdets spændende historie.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Alle flysøgninger til Lexington på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Lexington, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Lexington. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.