Find billige flybilletter til New York

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
New York (NYC)
tir.. 24.11.
tir.. 1.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i New York

Find de billigste fly til disse New York-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til New York?

Jo mere du ser, desto mere hungrer du efter at opleve alt hvad New York har at byde på. Det er en by med uendelige muligheder og en by fuld af kontraster: høje skyskrabere og grønne parker, ekslusive restauranter og street food stande, støjende taxier og nypolerede limousiner, opera og hip hop. New York er som en døgnåben forretning med et uendeligt udvalg på samtlige hylder.

New York lokker ganske enkelt turister til i alle årets 12 måneder, og der er ikke en sæson der ikke er fantastisk at opleve byen i. Alligevel er særligt sommeren det tidspunkt hvor flest vælger at rejse hertil og hvor priserne er højest. New York er favoritbyen hos mange, da den har det hele: shopping, underholdning, gastronomi og så er det altid her, du finder de nyeste trends i fuld flor.

Hvilket er det absolut billigste fly til New York?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til New York fra Atlanta for 615 kr.. Det er 82% billigere end de fleste flyrejsetilbud til New York. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til New York fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til New York?

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til New York fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.827 kr.. Hvis du ikke kan flyve til New York i september, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til New York i november har en gennemsnitlig pris på omkring 1.852 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til New York?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til New York 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til New York for 2.495 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til New York udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til New York for 1.833 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til New York på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til New York fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 2.194 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.701 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til New York.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til New York?

Det billigste tidspunkt at flyve til New York på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.164 kr.. Fly til New York koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 3.064 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvornår er det bedst at flyve til New York for at gå på sightseeing?

Når du planlægger din rejse til New York, bør du overveje, at april, maj og september måned normalt anses for at være det bedste tidspunkt at rejse på, hvis du gerne vil på sightseeing. Det er her, at vejret arter sig bedst. Seværdigheder som f.eks. Times Square er meget populære turistattraktioner.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af New York?

Lufthavn: Newark, Lufthavn: New York John F Kennedy eller Lufthavn: New Windsor Stewart kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til New York.

Findes der en billigere måde at flyve til New York på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: New York LaGuardia lufthavn for 2.764 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til New York

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til New York fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
TAP AIR PORTUGAL
13. dec.
CPH
København Kastrup
13t. 15min.
1 stop
EWR
Newark
18. dec.
EWR
Newark
12t. 45min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.833 kr.
Find lignende
Virgin Atlantic
18. feb.
CPH
København Kastrup
11t. 40min.
1 stop
JFK
New York John F Kennedy
22. feb.
JFK
New York John F Kennedy
10t. 00min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.877 kr.
Find lignende
Icelandair
30. jan.
CPH
København Kastrup
28t. 15min.
1 stop
JFK
New York John F Kennedy
6. feb.
JFK
New York John F Kennedy
10t. 25min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.997 kr.
Find lignende
LOT
2. apr.
CPH
København Kastrup
13t. 20min.
1 stop
EWR
Newark
9. apr.
EWR
Newark
20t. 15min.
1 stop
CPH
København Kastrup
2.028 kr.
Find lignende
KLM
17. mar.
CPH
København Kastrup
21t. 18min.
1 stop
JFK
New York John F Kennedy
24. mar.
JFK
New York John F Kennedy
16t. 20min.
1 stop
CPH
København Kastrup
2.097 kr.
Find lignende
Virgin Atlantic
1. apr.
CPH
København Kastrup
11t. 30min.
1 stop
JFK
New York John F Kennedy
5. apr.
JFK
New York John F Kennedy
12t. 00min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.972 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til New York

Hvis du leder efter enkeltbilletter til New York, så se nogle af vores tilbud herunder fra TAP AIR PORTUGAL og LOT
Billigst
Bedst
Hurtigst
TAP AIR PORTUGAL
12. dec.
CPH
København Kastrup
13t. 15min.
1 stop
EWR
Newark
1.193 kr.
Find lignende
LOT
27. dec.
CPH
København Kastrup
30t. 35min.
1 stop
JFK
New York John F Kennedy
1.231 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
6. dec.
CPH
København Kastrup
40t. 45min.
3 stop
EWR
Newark
1.325 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til New York?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til New York

Da rejser til New York er evigt populære, er listen med udbydere også lang. De amerikanske selskaber som United Airlines, US Airways og American Airlines er generelt billigst, men du kan også rejse med Norwegian, Air Berlin, SAS og mange andre. Der flyver adskillige direkte fly fra København, hvor rejsetiden er ca. 8 timer, skal du fra Billund må du foretage ét eller to stop undervejs, så flyvetiden bliver minimum 10 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i New York samt afstand til centrum

Når du rejser til New York lander du typisk enten i John F. Kennedy, LaGuardia eller Newark Liberty Lufthavn, hvorfra der er forskellige transportmuligheder når turen går videre ind til centrum. Den hurtigste måde er oftest med toget, da det ikke skal zig-zagge sig gennem den tunge trafik, men kan køre med faste stop. Taxi-kulturen i byen er udbredt og også mere komfortabel, men her skal man altså regne med ekstra rejsetid.

Transport fra John F. Kennedy til centrum:
Tag et Airtrain fra lufthavnen til Jamaica Station og videre derfra med et LIRR-tog mod Penn Station. Den samlede rejsetid er på ca. en time samt en pris på omkring 50 DKK.

Transport fra LaGuardia til centrum:
Hop på bus Q70 og stig af på Roosevelt Avenue, hvorfra du skal videre med toglinje 7, E, F, M eller R til en pris på ca. 35 DKK og en rejsetid på en lille time.

Transport fra Newark Liberty til centrum:
Tag toget (valgmulighederne er Acela Express, Northeast Corridor eller North Jersey Coastline) fra Newark Penn Station mod New York Penn med en rejsetid på 30 minutter (Informationer tjekket 04/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt i New York?

New York er i alle ordets betydninger en storby, også når det kommer til at komme rundt. Hver bydel har sit eget at byde på, og oplevelserne venter rundt om hvert et gadehjørne – derfor kan det være svært udelukkende at forlade sig på at kunne gå rundt i byen. Der er til gengæld masser af muligheder for at benytte offentlig transport, hvor du bl.a. kan hoppe på den underjordiske subway, som hurtigt og effektivt tager dig til din destination – billetprisen er ca. 20 DKK for en enkeltbillet.

Trafikken i New York er ret heftig grundet de mange millioner indbyggere, så er du i bil eller bus skal du påregne kø. Du kan benytte de ikoniske yellow cabs, hvor en tur fra eksempelvis Lower Manhattan til Central Park på ca. 7 km koster ca. 160 DKK.


Kan man rejse til New York uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til USA i op til 90 dage, forudsat at ens pas er gyldigt under hele opholdet. Derfor skal man også medbringe pas. Desuden er det et krav at ansøge om ESTA-godkendelse online senest 72 timer før afrejse. Bliver denne ansøgning afvist, skal du søge om visum. Husk altid at tjekke de nyeste regler med ambassaden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til New York


Tips og gode råd til New York

Hvordan får man den billigste flybillet til New York?

Du kan jævnligt være heldig at få gode tilbud på flybilletter til New York, men statistisk set er det månederne maj og november du skal kigge nærmere på, når du vil have de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – New York, februar 2018). Du kan også holde øje med Black Friday tilbud hos flyselskaberne i oktober, og være heldig at finde gode priser på fly til New York.

Hvad skal man se i New York?

Der er nok at tage fat på i New York, en by der konstant udvikler sig. Derfor vender mange rejsende tilbage igen og igen. Frihedsgudinden står majestætisk og tager imod alle besøgende på Liberty Island, mens en anden høj seværdighed – Empire State Building byder på en fantastisk udsigt over byens skyline. Når du har set på enorme skyskrabere et stykke tid, kan du tage i byens mest kendte oase, Central Park, og nyde en gåtur eller picnic. Der er også det ikoniske Times Square, hvor de fleste reklamer og film optaget i New York foregår. Få flere af vores bedste tips til New Yorks attraktioner.

Aktiviteter for børn

Brooklyn Children’s Museum er det perfekte sted for børn, hvor de kan lære om historie og videnskab, samtidig med at de også kan kigge på levende dyr. Tag også ungerne med op i One World Observatory, hvor selv Sky Pod-elevatorerne er en oplevelse i sig selv.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en god rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af uheld og skader undervejs på din rejse.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i New York.

Giver man drikkepenge i New York?

Selvom nogle restauranter har indført en no-tipping-politik, er det stadig normalt at give drikkepenge til rengøringsfolk, bartendere, frisører, taxichauffører og andre fag i servicebranchen.

Hvor er der god shopping?

I New York er der shoppingmuligheder stort set over alt, men særligt Madison Avenue og Fifth Avenue er populære steder at få brændt nogle penge af.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class