Find billige flybilletter til New York

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
New York (NYC)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til New York. De nuværende restriktioner til New York er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i New York

Find de billigste fly til disse New York-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: New York LaGuardia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL New York

København (CPH) til Lufthavn: New York John F Kennedy (JFK)

Fly til New York ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til New York John F Kennedy, hvor den gennemsnitlige pris er 2.318 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NEW YORK FRA KØBENHAVNseptember27% billigereAt flyve fra København til New York ​​koster i gennemsnit blot 1.792 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NEW YORK FRA KØBENHAVNjuli58% dyrereDet koster cirka 3.861 kr. at flyve til New York ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NEW YORK FRA KØBENHAVNoktober495% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til New York fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til New York?

Jo mere du ser, desto mere hungrer du efter at opleve alt hvad New York har at byde på. Det er en by med uendelige muligheder og en by fuld af kontraster: høje skyskrabere og grønne parker, ekslusive restauranter og street food stande, støjende taxier og nypolerede limousiner, opera og hip hop. New York er som en døgnåben forretning med et uendeligt udvalg på samtlige hylder.

New York lokker ganske enkelt turister til i alle årets 12 måneder, og der er ikke en sæson der ikke er fantastisk at opleve byen i. Alligevel er særligt sommeren det tidspunkt hvor flest vælger at rejse hertil og hvor priserne er højest. New York er favoritbyen hos mange, da den har det hele: shopping, underholdning, gastronomi og så er det altid her, du finder de nyeste trends i fuld flor.

Hvilket er det absolut billigste fly til New York?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til New York fra Atlanta for 603 kr.. Det er 83% billigere end de fleste flyrejsetilbud til New York. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til New York fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til New York?

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til New York fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.792 kr.. Hvis du ikke kan flyve til New York i september, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til New York i november har en gennemsnitlig pris på omkring 1.817 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til New York?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til New York 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til New York for 2.447 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til New York udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til New York for 2.075 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til New York på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til New York fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 2.152 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.649 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til New York.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til New York?

Det billigste tidspunkt at flyve til New York på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.122 kr.. Fly til New York koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 3.004 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvornår er det bedst at flyve til New York for at gå på sightseeing?

Når du planlægger din rejse til New York, bør du overveje, at april, maj og september måned normalt anses for at være det bedste tidspunkt at rejse på, hvis du gerne vil på sightseeing. Det er her, at vejret arter sig bedst. Seværdigheder som f.eks. Times Square er meget populære turistattraktioner.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af New York?

Lufthavn: Newark, Lufthavn: New York John F Kennedy eller Lufthavn: New Windsor Stewart kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til New York.

Findes der en billigere måde at flyve til New York på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: New York LaGuardia for 2.556 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for New York?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til New York. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til New York nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til New York

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til New York fundet af momondos brugere for nylig
Icelandair
27. maj
10:25København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
21:10Newark
30. maj
16:30Newark
10t. 30min.
1 stop
03:00København Kastrup
2.143 kr.
Find lignende
Icelandair
15. maj
10:25København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
21:10Newark
22. maj
16:30Newark
10t. 30min.
1 stop
03:00København Kastrup
2.260 kr.
Find lignende
Icelandair
15. maj
10:25København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
21:10New York John F Kennedy
22. maj
16:25New York John F Kennedy
10t. 35min.
1 stop
03:00København Kastrup
2.260 kr.
Find lignende
Icelandair
15. apr.
10:05København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
21:00Newark
15. maj
16:30Newark
10t. 30min.
1 stop
03:00København Kastrup
2.365 kr.
Find lignende
Icelandair
6. apr.
10:05København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
21:00New York John F Kennedy
13. apr.
16:20New York John F Kennedy
10t. 35min.
1 stop
02:55København Kastrup
2.075 kr.
Find lignende
Icelandair
21. aug.
10:10København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
21:10Newark
4. sep.
16:30Newark
10t. 30min.
1 stop
03:00København Kastrup
2.297 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til New York

Hvis du leder efter enkeltbilletter til New York, så se nogle af vores tilbud herunder fra LOT
Lufthansa
29. mar.
08:50København Kastrup
12t. 10min.
1 stop
21:00Newark
1.860 kr.
Find lignende
United Airlines
3. apr.
05:30København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
17:45New York John F Kennedy
1.853 kr.
Find lignende
Lufthansa
16. apr.
02:50Billund
13t. 05min.
1 stop
15:55New York John F Kennedy
1.773 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til New York?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til New York

Da rejser til New York er evigt populære, er listen med udbydere også lang. De amerikanske selskaber som United Airlines, US Airways og American Airlines er generelt billigst, men du kan også rejse med Norwegian, Air Berlin, SAS og mange andre. Der flyver adskillige direkte fly fra København, hvor rejsetiden er ca. 8 timer, skal du fra Billund må du foretage ét eller to stop undervejs, så flyvetiden bliver minimum 10 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i New York samt afstand til centrum

Når du rejser til New York lander du typisk enten i John F. Kennedy, LaGuardia eller Newark Liberty Lufthavn, hvorfra der er forskellige transportmuligheder når turen går videre ind til centrum. Den hurtigste måde er oftest med toget, da det ikke skal zig-zagge sig gennem den tunge trafik, men kan køre med faste stop. Taxi-kulturen i byen er udbredt og også mere komfortabel, men her skal man altså regne med ekstra rejsetid.

Transport fra John F. Kennedy til centrum:
Tag et Airtrain fra lufthavnen til Jamaica Station og videre derfra med et LIRR-tog mod Penn Station. Den samlede rejsetid er på ca. en time samt en pris på omkring 50 DKK.

Transport fra LaGuardia til centrum:
Hop på bus Q70 og stig af på Roosevelt Avenue, hvorfra du skal videre med toglinje 7, E, F, M eller R til en pris på ca. 35 DKK og en rejsetid på en lille time.

Transport fra Newark Liberty til centrum:
Tag toget (valgmulighederne er Acela Express, Northeast Corridor eller North Jersey Coastline) fra Newark Penn Station mod New York Penn med en rejsetid på 30 minutter (Informationer tjekket 04/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt i New York?

New York er i alle ordets betydninger en storby, også når det kommer til at komme rundt. Hver bydel har sit eget at byde på, og oplevelserne venter rundt om hvert et gadehjørne – derfor kan det være svært udelukkende at forlade sig på at kunne gå rundt i byen. Der er til gengæld masser af muligheder for at benytte offentlig transport, hvor du bl.a. kan hoppe på den underjordiske subway, som hurtigt og effektivt tager dig til din destination – billetprisen er ca. 20 DKK for en enkeltbillet.

Trafikken i New York er ret heftig grundet de mange millioner indbyggere, så er du i bil eller bus skal du påregne kø. Du kan benytte de ikoniske yellow cabs, hvor en tur fra eksempelvis Lower Manhattan til Central Park på ca. 7 km koster ca. 160 DKK.


Kan man rejse til New York uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til USA i op til 90 dage, forudsat at ens pas er gyldigt under hele opholdet. Derfor skal man også medbringe pas. Desuden er det et krav at ansøge om ESTA-godkendelse online senest 72 timer før afrejse. Bliver denne ansøgning afvist, skal du søge om visum. Husk altid at tjekke de nyeste regler med ambassaden.


Tips og gode råd til New York

Hvordan får man den billigste flybillet til New York?

Du kan jævnligt være heldig at få gode tilbud på flybilletter til New York, men statistisk set er det månederne maj og november du skal kigge nærmere på, når du vil have de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – New York, februar 2018). Du kan også holde øje med Black Friday tilbud hos flyselskaberne i oktober, og være heldig at finde gode priser på fly til New York.

Hvad skal man se i New York?

Der er nok at tage fat på i New York, en by der konstant udvikler sig. Derfor vender mange rejsende tilbage igen og igen. Frihedsgudinden står majestætisk og tager imod alle besøgende på Liberty Island, mens en anden høj seværdighed – Empire State Building byder på en fantastisk udsigt over byens skyline. Når du har set på enorme skyskrabere et stykke tid, kan du tage i byens mest kendte oase, Central Park, og nyde en gåtur eller picnic. Der er også det ikoniske Times Square, hvor de fleste reklamer og film optaget i New York foregår. Få flere af vores bedste tips til New Yorks attraktioner.

Aktiviteter for børn

Brooklyn Children’s Museum er det perfekte sted for børn, hvor de kan lære om historie og videnskab, samtidig med at de også kan kigge på levende dyr. Tag også ungerne med op i One World Observatory, hvor selv Sky Pod-elevatorerne er en oplevelse i sig selv.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en god rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af uheld og skader undervejs på din rejse.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i New York.

Giver man drikkepenge i New York?

Selvom nogle restauranter har indført en no-tipping-politik, er det stadig normalt at give drikkepenge til rengøringsfolk, bartendere, frisører, taxichauffører og andre fag i servicebranchen.

Hvor er der god shopping?

I New York er der shoppingmuligheder stort set over alt, men særligt Madison Avenue og Fifth Avenue er populære steder at få brændt nogle penge af.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class