Find billige flybilletter til Chicago

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Chicago (CHI)
ons.. 25.11.
ons.. 2.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Chicago

Find de billigste fly til disse Chicago-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Chicago?

Chicago er en fantastisk amerikansk storby med skønne naturområder, enestående arkitektur og masser af muligheder for shopping i “The Windy City”, som byen også bliver kaldt. Sommerperioden er højsæsonen, hvor mange internationale og nationale turister rejser til byen. I lavsæsonen der løber mellem april og maj samt september og oktober er temperaturen lige tilpas ligesom du kan nyde godt af færre mennesker i byen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Chicago?

306 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Chicago. Dette fly er fra Raleigh og er 96% billigere end de fleste andre flyrejser til Chicago. Hvis du vil finde den billigste pris til Chicago fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Chicago?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Chicago på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.012 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Chicago i maj, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.263 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Chicago?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Chicago på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 3.664 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Chicago helt ned til 2.328 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Chicago på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Chicago fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 3.795 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.443 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Chicago.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Chicago?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Chicago normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Chicago om formiddagen helt ned til 3.405 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Chicago, så priserne er ofte dyrere på omkring 4.594 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Chicago?

Lufthavn: Chicago O'Hare Intl eller Lufthavn: Chicago Greater Rockford kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Chicago.

Findes der en billigere måde at flyve til Chicago på?

Med en gennemsnitspris på 4.431 kr. pr. person er Lufthavn: Chicago Midway den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Chicago. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Chicago

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Chicago fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
LOT
21. dec.
CPH
København Kastrup
30t. 40min.
1 stop
ORD
Chicago O'Hare Intl
28. dec.
ORD
Chicago O'Hare Intl
28t. 25min.
1 stop
CPH
København Kastrup
2.328 kr.
Find lignende
Icelandair
28. apr.
CPH
København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
ORD
Chicago O'Hare Intl
2. maj
ORD
Chicago O'Hare Intl
10t. 30min.
1 stop
CPH
København Kastrup
2.899 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. dec.
CPH
København Kastrup
16t. 00min.
1 stop
ORD
Chicago O'Hare Intl
29. dec.
ORD
Chicago O'Hare Intl
11t. 10min.
1 stop
CPH
København Kastrup
3.282 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
29. jan.
BLL
Billund
31t. 20min.
1 stop
ORD
Chicago O'Hare Intl
2. feb.
ORD
Chicago O'Hare Intl
29t. 25min.
1 stop
BLL
Billund
3.740 kr.
Find lignende
KLM
17. dec.
CPH
København Kastrup
27t. 15min.
1 stop
ORD
Chicago O'Hare Intl
27. dec.
ORD
Chicago O'Hare Intl
17t. 45min.
1 stop
CPH
København Kastrup
3.878 kr.
Find lignende
SAS
28. apr.
CPH
København Kastrup
12t. 50min.
1 stop
ORD
Chicago O'Hare Intl
2. maj
ORD
Chicago O'Hare Intl
8t. 15min.
CPH
København Kastrup
4.186 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Chicago

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Chicago, så se nogle af vores tilbud herunder fra LOT, Air Canada og Lufthansa
Billigst
Bedst
Hurtigst
LOT
21. dec.
CPH
København Kastrup
30t. 40min.
1 stop
ORD
Chicago O'Hare Intl
1.305 kr.
Find lignende
Air Canada
1. dec.
CPH
København Kastrup
34t. 22min.
2 stop
ORD
Chicago O'Hare Intl
2.780 kr.
Find lignende
Lufthansa
1. dec.
CPH
København Kastrup
16t. 00min.
1 stop
ORD
Chicago O'Hare Intl
2.855 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Chicago?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Chicago

Når turen går til Chicago kan du vælge mellem velkendte flyselskaber som Lufthansa, Virgin og SAS. Med SAS kan du flyve direkte til Chicago fra København, med en rejsetid på ca. 9 timer.


Lufthavne tæt på Chicago

Herunder finder du alle lufthavne i Chicago samt afstand til centrum

Der er i alt tre lufthavne tæt på Chicago, hvoraf disse to er de mest benyttede for internationale fly: Chicago O’Hare International Airport, som ligger 26 km nordvest fra Chicago Loop, som er centrum af byen, mens Midway International Airport ligger 14 km sydvest fra centrum.

Fra Midway International Airport er det nemmest at tage med toget på The Orange Line (den orange linje) når du skal ind mod centrum. Toget kører fra 4 om morgen til 1 om natten, og det koster omkring 15 kr. (2,25 USD) for en billet og ca. 40 kr. (5,75 USD) for et dagskort, hvor du kan rejse, lige så tosset du vil. Fra O’Hare lufthavn går der tog og busser til downtown Chicago. Kig efter ‘The Blue Line’ (Den blå linje) som kører 24 timer i døgnet fra terminal 2.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Chicago?

Modsat mange andre amerikanske storbyer, så er Chicago en by, hvor du næsten kan gå rundt uden at fare vild i centrum. Madison Street deler byen op i nord og syd, mens State Street deler byen op i øst og vest. Adressesystemet i byen tager udgangspunkt i krydset mellem de to gader. Hvis du skal til en adresse som fx 1000 South Cicero Avenue, så ved du, at det ligger ti gadehjørner syd fra Madison.

Chicago har også det næststørste offentlige transportsystem i USA, og togsystemet er delt op i farver med de førnævnte blå og orange linjer. Der er også mere end 100 busser i byen, som kører 24 timer i døgnet, og en busbillet koster ca. 15 kr. Du kan også købe en Ventra-billet til en kombineret tur med et skift mellem bus og tog, som koster ca. 20 kr. Der findes også Ventra endagsbilletter til ca. 65 kr., hvor du kan rejse med lige så mange tog og busser, som du ønsker.

Det er også nemt at komme rundt med turistbusser i byen. Du kan f.eks. tage med turistbussen Big Bus Chicago, hvor der er mulighed for at blive bragt helt til døren ved alle de store seværdigheder, og du kan hoppe af og på bussen. En billet til 24 timer koster ca. 225 kr. (36 USD), mens 48 timer koster ca. 300 kr. (45 USD), og 72 timer koster ca. 340 kr. (54 USD). Så det kan hurtigt svare sig at købe en billet, der gælder til tre dage. Du kan naturligvis også tage en taxa. Startgebyret er på 20 kr., og derefter koster det omkring 14 kr. per mile (som svarer til ca. 1,6 km). Derudover koster det ca. 2 kr. i minuttet.


Kan man rejse til Chicago uden pas eller visum?

Du behøver ikke søge visum hvis dit ophold i Chicago ikke varer længere end 90 dage. Det er derimod et krav, at du får en ESTA godkendelse. Dit pas skal være gyldigt i op til 6 måneder ud over dit ophold, og du kan rejse med forlængede danske pas, hvis dit pas er blevet udstedt efter den 1. august 2006. Du kan også læse mere om visum og ESTA på den amerikanske ambassades hjemmeside.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Chicago


Tips og gode råd til Chicago

Hvordan får man den billigste flybillet til Chicago?

Forårsmåneden april er tidspunktet hvor du finder de billigste flybilletter fra København til Chicago. Forsøg at bestil dine flybilletter 41-53 dage før afrejse, hvor prisen statistisk set er på sit bedste (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Chicago, marts 2018).

Hvad skal man se i Chicago?

Der er mange seværdigheder i Chicago såsom parkområdet Millenium Park, der er kendt for koncertbygningen Jay Pritzker Pavilion designet af Frank Gehry. Baseball-stadionet Wrigley Field er også en velbesøgt bygning, selv når der ikke er kampe på programmet. Derudover anbefales det at gå en tur ved Lake Michigan samt nyde udsigten oppe fra skyskrabere som The Skydeck eller 360Chicago Observation Deck.

Aktiviteter for børn

Inviter hele familien med en tur i Lincoln Park Zoo, hvor der er zebraer, aber, flamingoer og meget mere. I kan også se på dyr i Shedd Aquarium, hvor børnene vil kunne beundre de store akvarier med blandt andet hajer og pingviner.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, USA har et af de dyreste sundhedssystemer i verden, og derfor kan det hurtigt blive bekosteligt, hvis du bliver akut syg eller kommer til skade, mens du er på ferie i Chicago. Derfor anbefales det at købe en rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Der er en høj koncentration af bly i vand fra hanen i Chicago, derfor anbefales det at du lader vandet løbe fra hanen i fem minutter, før du drikker det, for at få det reneste vand. Alternativet er, at købe vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Chicago?

Ja, det er normalt at give 15-20 % i drikkepenge på restauranter samt en ekstra dollar til bartenderne, når du bestiller en drink på en bar. Taxachauffører forventer også 15-20 procent samt et par ekstra dollars, hvis de hjælper dig med bagagen.

Hvor er der gode shoppingområder?

Du kan shoppe, lige så snart du lander i Chicago. Outlet-centret Fashion Outlets of Chicago ligger lige ved siden af O’Hare Lufthavn, og der er shuttlebusser til og fra lufthavnen. Her kan du få gode priser på over 130 designermærker. I centrum er Magnificent Mile og Streeterville blandt de bedste shoppingområder i byen med butikker såsom Nike, Tiffany & Co., Saks Fifth Avenue og meget mere.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class