Find billige flybilletter til Chicago

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Chicago (ORD)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Chicago. De nuværende restriktioner til Chicago er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Chicago

Find de billigste fly til disse Chicago-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Milwaukee

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Chicago

København (CPH) til Lufthavn: Chicago O'Hare Intl (ORD)

Fly til Chicago ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Chicago O'Hare Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.669 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CHICAGO FRA KØBENHAVNmaj18% billigereAt flyve fra København til Chicago ​​koster i gennemsnit blot 3.030 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CHICAGO FRA KØBENHAVNjuli32% dyrereDet koster cirka 4.848 kr. at flyve til Chicago ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CHICAGO FRA KØBENHAVNoktober207% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Chicago fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Chicago?

Chicago er en fantastisk amerikansk storby med skønne naturområder, enestående arkitektur og masser af muligheder for shopping i “The Windy City”, som byen også bliver kaldt. Sommerperioden er højsæsonen, hvor mange internationale og nationale turister rejser til byen. I lavsæsonen der løber mellem april og maj samt september og oktober er temperaturen lige tilpas ligesom du kan nyde godt af færre mennesker i byen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Chicago?

308 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Chicago. Dette fly er fra Raleigh og er 95% billigere end de fleste andre flyrejser til Chicago. Hvis du vil finde den billigste pris til Chicago fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Chicago?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Chicago på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.030 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Chicago i maj, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Chicago i november har en gennemsnitlig pris på omkring 3.283 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Chicago?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Chicago er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 3.686 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Chicago på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 2.955 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Chicago på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Chicago er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 3.818 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Chicago på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 4.463 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Chicago?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Chicago, hvor du kan finde priser helt ned til 3.353 kr.. Hvis du flyver fra Chicago om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Chicago, så priserne er ofte dyrere på omkring 4.446 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Chicago?

Lufthavn: Chicago O'Hare Intl eller Lufthavn: Chicago Greater Rockford kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Chicago.

Findes der en billigere måde at flyve til Chicago på?

Med en gennemsnitspris på 4.230 kr. pr. person er Lufthavn: Chicago Midway den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Chicago. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Chicago?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Chicago. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Chicago nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Chicago

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Chicago fundet af momondos brugere for nylig
Icelandair
6. okt.
CPH10:10København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
ORD21:20Chicago O'Hare Intl
10. okt.
ORD15:30Chicago O'Hare Intl
10t. 30min.
1 stop
CPH02:00København Kastrup
3.718 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
28. jul.
CPH08:50København Kastrup
14t. 15min.
1 stop
ORD23:05Chicago O'Hare Intl
12. aug.
ORD12:00Chicago O'Hare Intl
13t. 05min.
1 stop
CPH01:05København Kastrup
3.422 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
6. okt.
CPH05:10København Kastrup
12t. 05min.
1 stop
ORD17:15Chicago O'Hare Intl
10. okt.
ORD08:20Chicago O'Hare Intl
15t. 15min.
2 stop
CPH23:35København Kastrup
3.782 kr.
Find lignende
Icelandair
5. nov.
CPH09:10København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
ORD20:20Chicago O'Hare Intl
10. nov.
ORD13:30Chicago O'Hare Intl
16t. 45min.
1 stop
CPH06:15København Kastrup
3.706 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. sep.
CPH05:25København Kastrup
11t. 50min.
1 stop
ORD17:15Chicago O'Hare Intl
22. sep.
ORD07:10Chicago O'Hare Intl
16t. 25min.
2 stop
CPH23:35København Kastrup
3.668 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
6. okt.
CPH05:10København Kastrup
12t. 05min.
1 stop
ORD17:15Chicago O'Hare Intl
10. okt.
ORD15:55Chicago O'Hare Intl
16t. 45min.
1 stop
CPH08:40København Kastrup
3.756 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Chicago

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Chicago, så se nogle af vores tilbud herunder fra LOT
TAP AIR PORTUGAL
19. sep.
CPH08:50København Kastrup
14t. 15min.
1 stop
ORD23:05Chicago O'Hare Intl
2.178 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
25. aug.
CPH08:50København Kastrup
14t. 15min.
1 stop
ORD23:05Chicago O'Hare Intl
2.222 kr.
Find lignende
LOT
27. aug.
CPH03:00København Kastrup
15t. 15min.
2 stop
ORD18:15Chicago O'Hare Intl
1.641 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Chicago?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Chicago

Når turen går til Chicago kan du vælge mellem velkendte flyselskaber som Lufthansa, Virgin og SAS. Med SAS kan du flyve direkte til Chicago fra København, med en rejsetid på ca. 9 timer.


Lufthavne tæt på Chicago

Herunder finder du alle lufthavne i Chicago samt afstand til centrum

Der er i alt tre lufthavne tæt på Chicago, hvoraf disse to er de mest benyttede for internationale fly: Chicago O’Hare International Airport, som ligger 26 km nordvest fra Chicago Loop, som er centrum af byen, mens Midway International Airport ligger 14 km sydvest fra centrum.

Fra Midway International Airport er det nemmest at tage med toget på The Orange Line (den orange linje) når du skal ind mod centrum. Toget kører fra 4 om morgen til 1 om natten, og det koster omkring 15 kr. (2,25 USD) for en billet og ca. 40 kr. (5,75 USD) for et dagskort, hvor du kan rejse, lige så tosset du vil. Fra O’Hare lufthavn går der tog og busser til downtown Chicago. Kig efter ‘The Blue Line’ (Den blå linje) som kører 24 timer i døgnet fra terminal 2.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Chicago?

Modsat mange andre amerikanske storbyer, så er Chicago en by, hvor du næsten kan gå rundt uden at fare vild i centrum. Madison Street deler byen op i nord og syd, mens State Street deler byen op i øst og vest. Adressesystemet i byen tager udgangspunkt i krydset mellem de to gader. Hvis du skal til en adresse som fx 1000 South Cicero Avenue, så ved du, at det ligger ti gadehjørner syd fra Madison.

Chicago har også det næststørste offentlige transportsystem i USA, og togsystemet er delt op i farver med de førnævnte blå og orange linjer. Der er også mere end 100 busser i byen, som kører 24 timer i døgnet, og en busbillet koster ca. 15 kr. Du kan også købe en Ventra-billet til en kombineret tur med et skift mellem bus og tog, som koster ca. 20 kr. Der findes også Ventra endagsbilletter til ca. 65 kr., hvor du kan rejse med lige så mange tog og busser, som du ønsker.

Det er også nemt at komme rundt med turistbusser i byen. Du kan f.eks. tage med turistbussen Big Bus Chicago, hvor der er mulighed for at blive bragt helt til døren ved alle de store seværdigheder, og du kan hoppe af og på bussen. En billet til 24 timer koster ca. 225 kr. (36 USD), mens 48 timer koster ca. 300 kr. (45 USD), og 72 timer koster ca. 340 kr. (54 USD). Så det kan hurtigt svare sig at købe en billet, der gælder til tre dage. Du kan naturligvis også tage en taxa. Startgebyret er på 20 kr., og derefter koster det omkring 14 kr. per mile (som svarer til ca. 1,6 km). Derudover koster det ca. 2 kr. i minuttet.


Kan man rejse til Chicago uden pas eller visum?

Du behøver ikke søge visum hvis dit ophold i Chicago ikke varer længere end 90 dage. Det er derimod et krav, at du får en ESTA godkendelse. Dit pas skal være gyldigt i op til 6 måneder ud over dit ophold, og du kan rejse med forlængede danske pas, hvis dit pas er blevet udstedt efter den 1. august 2006. Du kan også læse mere om visum og ESTA på den amerikanske ambassades hjemmeside.


Tips og gode råd til Chicago

Hvordan får man den billigste flybillet til Chicago?

Forårsmåneden april er tidspunktet hvor du finder de billigste flybilletter fra København til Chicago. Forsøg at bestil dine flybilletter 41-53 dage før afrejse, hvor prisen statistisk set er på sit bedste (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Chicago, marts 2018).

Hvad skal man se i Chicago?

Der er mange seværdigheder i Chicago såsom parkområdet Millenium Park, der er kendt for koncertbygningen Jay Pritzker Pavilion designet af Frank Gehry. Baseball-stadionet Wrigley Field er også en velbesøgt bygning, selv når der ikke er kampe på programmet. Derudover anbefales det at gå en tur ved Lake Michigan samt nyde udsigten oppe fra skyskrabere som The Skydeck eller 360Chicago Observation Deck.

Aktiviteter for børn

Inviter hele familien med en tur i Lincoln Park Zoo, hvor der er zebraer, aber, flamingoer og meget mere. I kan også se på dyr i Shedd Aquarium, hvor børnene vil kunne beundre de store akvarier med blandt andet hajer og pingviner.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, USA har et af de dyreste sundhedssystemer i verden, og derfor kan det hurtigt blive bekosteligt, hvis du bliver akut syg eller kommer til skade, mens du er på ferie i Chicago. Derfor anbefales det at købe en rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Der er en høj koncentration af bly i vand fra hanen i Chicago, derfor anbefales det at du lader vandet løbe fra hanen i fem minutter, før du drikker det, for at få det reneste vand. Alternativet er, at købe vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Chicago?

Ja, det er normalt at give 15-20 % i drikkepenge på restauranter samt en ekstra dollar til bartenderne, når du bestiller en drink på en bar. Taxachauffører forventer også 15-20 procent samt et par ekstra dollars, hvis de hjælper dig med bagagen.

Hvor er der gode shoppingområder?

Du kan shoppe, lige så snart du lander i Chicago. Outlet-centret Fashion Outlets of Chicago ligger lige ved siden af O’Hare Lufthavn, og der er shuttlebusser til og fra lufthavnen. Her kan du få gode priser på over 130 designermærker. I centrum er Magnificent Mile og Streeterville blandt de bedste shoppingområder i byen med butikker såsom Nike, Tiffany & Co., Saks Fifth Avenue og meget mere.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class