Flyrejser Europa Spanien Andalusien

Find billige flybilletter til Andalusien

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Malaga (AGP)
tor.. 12.8.
tor.. 19.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Andalusien. De nuværende restriktioner til Andalusien er baseret på Spanien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

De billigste fly til byer i Andalusien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Andalusien fra Danmark
Malaga
Malaga

Brugbar information om dit fly til Andalusien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Andalusien

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Andalusien?

Fly til Andalusien variere afhængig af måned, flyselsskab, hvornår du bestiller, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo brugere forvente at bruge omkring 1.758 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Andalusien er 36 kr./pr. person.

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Malaga?

670% af momondos brugere besøger Malaga oftere end andre byer i Andalusien. På rejser til Malaga er Lufthavn: Malaga typisk den praktiske lufthavn at flyve til.

Hvordan er vejret i Andalusien?

Temperaturene i Andalusien ligger mellem 12 °C og 25 °C alt afhængig af årstiden. Den varmeste måned i Andalusien er juli, og den koldeste måned i Andalusien er januar. Hvis man gerne vil rejse i en mere tør måned, kan man med fordel overveje juli, august, eller juni, hvor der falder mindre regn sammenlignet med resten af året.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Andalusien?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Andalusien. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Andalusien nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Skal du til Andalusien? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Andalusien.
Malaga
Andalusien

Palacio de Deportes José María Martín Carpena
Fundación Picasso
Castillo de Gibralfaro
Estadio La Rosaleda
Estadio Ciudad de Málaga
Sevilla
Andalusien

Alcázar
Estadio Benito Villamarin
Palacio Municipal de Deportes San Pablo
Hospital de los Venerables
Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán
Jerez de la Frontera
Andalusien

Circuito de Jerez
Zoobotánico Jerez
Iglesia de San Miguel
Archaeological Museum of Jerez
Estadio Municipal de Chapín
Granada
Andalusien

Alhambra
Plaza Bib-Rambla
Federico Garcia Lorca Museum
Fuentes de las Batallas
Capilla Real
Almería
Andalusien

Almeria Beach
Estadio de los Juegos Mediterráneos
Alcazaba Fortress
Puerta de Purchena Square
Catedral de Almería
Fuengirola
Andalusien

Castillo Sohail
Fuengirola Zoo
Playa Fuengirola
Las Gaviotas Beach
Playa Torreblanca
Torremolinos
Andalusien

Aqualand
SEA LIFE Benalmádena
Plaza Costa del Sol
Crocodile Park
El Templo Tattoo Museo

Lufthavne i Andalusien

Der er mange muligheder, når du skal flyve til Andalusien. Her på kortet kan du se både priser og destinationer

Billige flybilletter til Andalusien

Se de billigste flyrejser til Andalusien fundet af momondos brugere i Danmark
Afgang Destination Bedste pris
Billund Malaga 239 kr.
København Malaga 289 kr.
Billund Sevilla 396 kr.
København Sevilla 610 kr.
Aalborg Malaga 774 kr.
Aarhus Malaga 843 kr.
Billund Granada 1.019 kr.
København Granada 1.063 kr.
København Jerez de la Frontera 1.856 kr.
København Almería 1.869 kr.

Populære fly til Andalusien

Find dine flybilletter til Andalusien blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Malaga
Korteste rejsetid
3t. 35min.
Laveste pris
240 kr.
Fly fra København til Malaga
Korteste rejsetid
3t. 40min.
Laveste pris
290 kr.
Fly fra Billund til Sevilla
Korteste rejsetid
3t. 30min.
Laveste pris
397 kr.
Fly fra København til Sevilla
Korteste rejsetid
5t. 45min.
Laveste pris
611 kr.
Fly fra Aalborg til Malaga
Korteste rejsetid
3t. 55min.
Laveste pris
774 kr.
Fly fra Aarhus til Malaga
Korteste rejsetid
6t. 00min.
Laveste pris
844 kr.
Fly fra Billund til Granada
Korteste rejsetid
9t. 00min.
Laveste pris
1.020 kr.
Fly fra København til Granada
Korteste rejsetid
11t. 00min.
Laveste pris
1.064 kr.
Fly fra København til Jerez de la Frontera
Korteste rejsetid
5t. 20min.
Laveste pris
1.857 kr.
Fly fra København til Almería
Korteste rejsetid
17t. 25min.
Laveste pris
1.869 kr.
Vis flere

Find fly til Andalusien

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Flyrejser Europa Spanien Andalusien
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class