Fly Europa Irland

Find billige fly til Irland

fre.. 27.3.
fre.. 3.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til byer i Irland

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Irland

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Irland? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Dublin
Dublin Castle
Croke Park
St. Patrick's Cathedral
3Arena
Olympia Theatre
Cork
Cork City Gaol
St. Anne's Church
Cork Public Museum
Lewis Glucksman Gallery
Barryscourt Castle
Knock
Knock Shrine
Urlaur Abbey
Knock Folk Museum
Marian Shrine
Donegal
Donegal Castle
O'Donnel's Castle
Ardnamona Gardens
Castlebar
Museum of Country Life
Elmhall Graveyard
TF Royal Theatre and Event Centre
Martin Sheridan Monument
Franciscan Monastery

Billige flybilletter til Irland

Se de billigste flyrejser til Irland fundet af momondos brugere
Afgang Destination Bedste pris
København Dublin 779 kr
Billund Dublin 1.523 kr

Fly til Irland

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland byder på mange spændende nationer. En rejse med fly til Irland er en af mulighederne, hvor du kan opleve en frodig ø med vandgaranti fra alle sider. Det er lige fra Atlanterhavet, Det Irske Hav, Nordkanalen, Skt. Georges Kanal eller Det Keltiske Hav. Irland-rejser til hovedstaden Dublin er populære, da byen byder på masser af underholdning og kultur, hvad enten det er i form af nationalsporten rugby, de mange teatre eller byens festlige pub-kultur. Hovedstaden trækker mange turister til, men flyrejser til Irland er mere end det. Du kan selv få syn for sagen ved at rejse rundt med indenrigsfly, der er en behagelig og hurtig transportform. Oplev også byer som Cork eller Killarney eksempelvis, for at se den sydlige del af landet. Du kan med fordel anvende priskalenderen her på momondo, som viser de billigste dage. Det er velkendt, at det regner meget i Irland. Heldigvis er der ikke så ekstreme udsving i temperaturerne, hvilket også betyder et lidt mildere klima sammenlignet med England, da Irland er begunstiget af fugtige vinde. Dermed kan du også nyde en rejse med fly til Irland, uden at smelte i hede sommergrader eller fryse til is i minusgrader. Det er noget, som gør landet rejsevenligt hele året rundt – afhængig af interesser og rejseformål. Øen er kendetegnet ved et maritimt klima, hvor der falder mest regn på vestkysten, men du kan opleve sommer i hele landet fra juni til august.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Irland?

Forskellige typer af flyselskaber tilbyder direkte rejser med fly til Irland. Det er lige fra skandinaviske SAS til lavprisselskaber som Ryanair, der netop har hovedbase i Irland. Der er direkte afgange fra Københavns Lufthavn til Dublin.

Hvor lang tid tager det at flyve til Irland?

Den hurtigste direkte afgang fra København til Dublin tager ca. to timer og 15 minutter. Fra andre danske lufthavne samt til andre irske byer kommer der mellemlanding på. Du bestemmer selv, hvor mange, ved at sortere imellem mulighederne her i søgemaskinen på momondo. Ofte er rejserne billigere jo flere stop, der er undervejs.

Hvilken årstid skal man rejse til Irland

Det er oplagt at booke dine flybilletter til Irland med afrejse i sommersæsonen, der netop er varmest. Det sene forår samt det tidlige efterår er også populære årstider. Dog kan priserne stige omkring folkefesten St. Patrick’s Day. Er du til trekking og naturoplevelser, så er Irland en rejsevenlig destination hele året.


Populære rejsemål i Irland

Udforsk byer, som momondos brugere elsker, i Irland

Populære ruter til Irland

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra Copenhagen til Dublin
Korteste rejsetid
2t. 15min.
Laveste pris
779 kr
Fly fra Billund til Dublin
Korteste rejsetid
23t. 35min.
Laveste pris
1.523 kr
Fly Europa Irland