Find billige flybilletter til Dublin

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 30.10
lør. 6.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Dublin.
Se nuværende rejserestriktioner for Irland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Dublin

Find de billigste fly til disse Dublin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dublin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dublin

København (CPH) til Dublin (DUB)

Fly til Dublin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Dublin, hvor den gennemsnitlige pris er 816 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DUBLIN FRA KØBENHAVNjanuar37% billigereAt flyve fra København til Dublin ​​koster i gennemsnit blot 511 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DUBLIN FRA KØBENHAVNjuni81% dyrereDet koster cirka 1.475 kr. at flyve til Dublin ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DUBLIN FRA KØBENHAVNoktober265% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dublin fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dublin?

Den irske storby Dublin ligger på østkysten, helt ud til Det Irske Hav, og byen er derfor præget af et typisk kystklima. Takket være læ fra bjerge og bakker, oplever Dublin dog et mildere klima end mange andre kystbyer. Sommeren er højsæson for tilrejsende, og det er også typisk her hvor du finder de højeste priser på fly og hotel. Undgå menneskemylderet og de høje priser ved at rejse hertil i det sene forår og tidlige efterår, hvor der stadig er masser af liv i byen.

Mærk koblingen mellem vikingefortid og nutidens pubkultur i historiske og charmerende Dublin.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Dublin?

  Den billigste måned at flyve til Dublin fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 511 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Dublin i januar, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 613 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Dublin?

  Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Dublin er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 816 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Dublin helt ned til 141 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Dublin på?

  Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Dublin fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 711 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Dublin på en søndag på 1.026 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Dublin?

  Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Dublin på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Dublin om aftenen helt ned til 527 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Dublin, så priserne er ofte dyrere på omkring 981 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Dublin?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Dublin. Hvis du har planer om at flyve til Dublin, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Waterford (140 km fra Dublin centrum).


Kan jeg flyve til Dublin fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Dublin

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Dublin.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Dublin.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Dublin.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Dublin?

Hjemrejse til Danmark fra Dublin

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Dublin skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Dublin er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Dublin nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Dublin

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dublin fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
10. nov.
CPH16:50København Kastrup
2t. 20min.
DUB19:10Dublin
14. nov.
DUB03:00Dublin
2t. 10min.
CPH05:10København Kastrup
Ryanair
10. nov.
CPH16:50København Kastrup
2t. 20min.
DUB19:10Dublin
14. nov.
DUB03:00Dublin
2t. 10min.
CPH05:10København Kastrup
Ryanair
11. dec.
CPH12:00København Kastrup
2t. 20min.
DUB14:20Dublin
13. dec.
DUB13:20Dublin
2t. 10min.
CPH15:30København Kastrup
Ryanair
30. nov.
CPH17:00København Kastrup
11t. 35min.
1 stop
DUB04:35Dublin
7. dec.
DUB04:25Dublin
2t. 10min.
CPH06:35København Kastrup
Ryanair
8. dec.
CPH16:50København Kastrup
2t. 20min.
DUB19:10Dublin
11. dec.
DUB08:25Dublin
2t. 10min.
CPH10:35København Kastrup
Ryanair
18. jan.
CPH08:00København Kastrup
2t. 20min.
DUB10:20Dublin
25. jan.
DUB04:25Dublin
2t. 10min.
CPH06:35København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Dublin

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Dublin, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
9. nov.
CPH08:00København Kastrup
2t. 20min.
DUB10:20Dublin
Ryanair
1. dec.
CPH16:50København Kastrup
2t. 20min.
DUB19:10Dublin
Ryanair
13. nov.
CPH12:00København Kastrup
2t. 20min.
DUB14:20Dublin

Hvilke flyselskaber flyver til Dublin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Dublin
 • Hvilke flyselskaber flyver til Dublin?

  For fly fra Danmark til Dublin, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Ryanair, SAS, KLM og Norwegian Air International. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Lufthavne i nærheden af Dublin

Neden for finder du alle lufthavne i Dublin samt deres afstand til centrum

To store terminaler samt mere end 28 millioner årlige passagerer gør Dublin Lufthavn til den 16. mest travle lufthavn i Europa. Når du ankommer i lufthavnen er bus, taxi og billeje dine tre transportmuligheder, og i 2026 er en direkte metrolinje klar til at forbinde by og lufthavn. Airport-Express-busserne er billigst, og der er mange at vælge imellem lige fra Airporthopper til Airlink 747 og 757 med en rejsetid på ca. 30 minutter og en pris på omkring 50 DKK.


Populære fly til Dublin

Find dine flybilletter til Dublin blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Dublin
Hurtigste flyvetid2t. 15min.
Laveste pris141 kr.
Fly fra Billund til Dublin
Hurtigste flyvetid2t. 05min.
Laveste pris211 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Dublin

Sightseeing til fods er nemt i Dublin, hvor mange af byens attraktioner ligger ganske tæt på hinanden. Derudover elsker Irerne at cykle, ligesom vi er vant til i Danmark, hvilket også gør det nemt at komme rundt på en tohjulet, da infrastrukturen tager højde for cyklister. Udover bentøj og cykel, så kommer du også nemt rundt i Dublin med både bus, sporvogn og tog. En heldagsbillet til ubegrænset kørsel med alle tre transportformer koster ca. 75 DKK.


Visumkrav for Dublin

Selvom Irland ikke er medlem af Schengenaftalen, så kan danske statsborgere stadig rejse til Dublin uden visum i op til 90 dage. Du skal dog stadigvæk huske et gyldigt pas. Tjek de nyeste regler hos den irske ambassade inden afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Dublin


De bedste oplevelser og seværdigheder i Dublin

Hvordan får man den billigste flybillet til Dublin?

Skal der spares penge på storbyferien, så kan i Dublin klares ved at bestille flybilletter i november og januar måned (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Dublin, februar 2018).

Hvad skal man se i Dublin?

Dublin byder alle tørstige turister velkommen, da byen både er kendt for sin smagfulde Whiskey samt lækre, cremede Guinness-øl, der kan smages i det anerkendte bryggeri Guinness Storehouse. Der findes også et whiskymuseum i byen, hvor du kan lære om hele historien bag de gyldne dråber.

Dublin er også kendt for sine mange særprægede bygninger, hvor katedralen St. Patrick’s Cathedral blot er en af mange, som du ikke bør gå glip af hverken indvendigt og udvendigt. Det samme gælder Christ Church Cathedral samt slottet Dublin Castle.

Af sportslige oplevelser er det værd at besøge byens smukke rugbystadion kaldet Aviva Stadium samt Croke Park sportsarena med tilhørende museum. Dublins landskaber samt floden River Liffey indbyder til ture i det fri, hvad enten det er på hesteryg, cykelture, trekking eller kajaksejlads på floden. Læs flere rejsetips til Dublin her.

Aktiviteter for børn

Dublin Zoo i Phoenix Park er en af verdens ældste zoologiske haver, hvor I kan opleve mere end 600 dyr samt forskellige fortællezoner, der lærer børn om biologi og anatomi. National Wax Museum er ligeledes et oplagt valg, når du rejser med børn, da stedet byder på underholdende indslag samt masser af vellignende voksdukker af alverdens kendte.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan sagtens drikke vand fra hanen i Dublin.

Giver man drikkepenge i Dublin?

Ligesom i Danmark, så har man i Dublin heller ikke en kultur, hvor drikkepenge er kutyme. Er du meget tilfreds med en service, så er det at give 10% dog altid en god tommelfingerregel.

Hvor er der god shopping?

Grafton Street, Powerscourt Townhouse Centre og Henry Street byder blandt andre på gode shoppingmuligheder.


Find billige flybilletter til andre byer i Irland

Irland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?