Find billige flybilletter til Dublin

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Dublin (DUB)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Dublin. De nuværende restriktioner til Dublin er baseret på Irland rejserestriktioner.

Se nuværende Irland rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Dublin

Find de billigste fly til disse Dublin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dublin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dublin

København (CPH) til Dublin (DUB)

Fly til Dublin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Dublin, hvor den gennemsnitlige pris er 791 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DUBLIN FRA KØBENHAVNjanuar37% billigereAt flyve fra København til Dublin ​​koster i gennemsnit blot 495 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DUBLIN FRA KØBENHAVNjuni81% dyrereDet koster cirka 1.430 kr. at flyve til Dublin ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DUBLIN FRA KØBENHAVNoktober265% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dublin fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dublin?

Den irske storby Dublin ligger på østkysten, helt ud til Det Irske Hav, og byen er derfor præget af et typisk kystklima. Takket være læ fra bjerge og bakker, oplever Dublin dog et mildere klima end mange andre kystbyer. Sommeren er højsæson for tilrejsende, og det er også typisk her hvor du finder de højeste priser på fly og hotel. Undgå menneskemylderet og de høje priser ved at rejse hertil i det sene forår og tidlige efterår, hvor der stadig er masser af liv i byen.

Mærk koblingen mellem vikingefortid og nutidens pubkultur i historiske og charmerende Dublin.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Dublin?

Den billigste måned at flyve til Dublin fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 495 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Dublin i januar, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 594 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Dublin?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Dublin er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 791 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Dublin helt ned til 316 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Dublin på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Dublin fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 690 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Dublin på en søndag på 995 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Dublin?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Dublin på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Dublin om aftenen helt ned til 511 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Dublin, så priserne er ofte dyrere på omkring 951 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Dublin?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Dublin. Hvis du har planer om at flyve til Dublin, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Waterford (140 km fra Dublin centrum).


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Dublin?

På nuværende tidspunkt inkluderer Irland rejserestriktioner rejser til Dublin. Indrejserestriktioner

Irland er ikke i øjeblikket i færd med at indføre adgangsbegrænsninger, men alle rejsende, der ankommer til landet fra områder undtagen Nordirland, skal udfylde en formular til lokalisering af offentlige sundhedspassagerer.

Indrejsekrav

Rejsende på 16 år eller derover skal udfylde en COVID-19-formular før ankomst på https://cvd19plf-prod1.powerappsportals.com/en-us/ Fra 16. januar skal alle ankomne rejsende (undtagen dem der ankommer fra Nordirland) fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før deres ankomst. Børn i alderen 6 år og derunder er undtaget fra dette krav. Internationale transportarbejdere, herunder arbejdere inden for luftfarts-, sø- og vejtransportsektorer, er også undtaget fra dette krav, når de rejser under udførelsen af deres opgaver.

Karantænekrav

Alle rejsende er underlagt en 14-dages karantæneperiode som skal foretages på den adresse, der er angivet på Passenger Locator Form. Personer, der rejser fra et andet land til Irland og ankommer via Nordirland, skal også overholde det obligatoriske karantænekrav. Rejsende kan forlade området at tage en RT-PCR-test ikke mindre end 5 dage efter din ankomst, hvis de modtager en skriftlig bekræftelse på, at resultatet af denne test er negativ/Ikke detekteret, så kan deres karantæneperiode slutte. Alle rejsende, der ankommer fra Brasilien og Sydafrika, skal gennemføre de fulde 14 dage med karantæne, uanset om de har et negativt testresultat. Der er nogle begrænsede undtagelser fra kravet om at gennemføre obligatorisk karantæne: Patienter, der rejser af presserende medicinske årsager, internationale transportarbejdere i besiddelse af et bilag 3-certifikat; Chauffører af tunge godskøretøjer; Luftfarts- og søfartsbesætning, Gardaí/forsvarsstyrker, mens de udfører deres opgaver, rejser til staten i henhold til en arrestordre, udleveringsprocedure eller anden obligatorisk juridisk forpligtelse, diplomater eller rejser for at udføre funktionen eller levere tjenester til en embedsmand eller valgt repræsentant, transitpassagerer, der ankommer med henblik på at rejse til en anden stat, og som ikke forlader havnen eller lufthavnen.

Hvis du planlægger rejser til Dublin nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Dublin

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dublin fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
5. jul.
BLL14:00Billund
1t. 55min.
DUB15:55Dublin
16. jul.
DUB14:40Dublin
1t. 55min.
BLL16:35Billund
Ryanair
6. jul.
CPH10:35København Kastrup
2t. 15min.
DUB12:50Dublin
15. jul.
DUB07:25Dublin
2t. 05min.
CPH09:30København Kastrup
Ryanair
5. jul.
CPH10:05København Kastrup
2t. 15min.
DUB12:20Dublin
15. jul.
DUB07:25Dublin
2t. 05min.
CPH09:30København Kastrup
Ryanair
3. okt.
CPH09:25København Kastrup
2t. 15min.
DUB11:40Dublin
6. okt.
DUB07:25Dublin
2t. 05min.
CPH09:30København Kastrup
Flere flyselskaber
6. jul.
CPH10:35København Kastrup
2t. 15min.
DUB12:50Dublin
15. jul.
DUB05:45Dublin
4t. 15min.
1 stop
CPH10:00København Kastrup
Ryanair
6. jul.
BLL06:10Billund
5t. 45min.
1 stop
DUB11:55Dublin
16. jul.
DUB14:40Dublin
1t. 55min.
BLL16:35Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Dublin

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Dublin, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
2. jun.
CPH11:00København Kastrup
2t. 15min.
DUB13:15Dublin
Ryanair
2. jun.
CPH03:20København Kastrup
8t. 35min.
1 stop
DUB11:55Dublin
KLM
14. maj
CPH07:50København Kastrup
11t. 35min.
1 stop
DUB19:25Dublin
1.102 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Dublin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Dublin

Mulighederne er mange når rejsen går til Dublin. Vælg mellem lavprisselskaber som Norwegian, easyJet og Air Berlin og de klassiske udbydere såsom KLM, Lufthansa, Air France og mange andre. Med et direkte fly fra København tager turen blot 2 timer og 15 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Dublin samt afstand til centrum

To store terminaler samt mere end 28 millioner årlige passagerer gør Dublin Lufthavn til den 16. mest travle lufthavn i Europa. Når du ankommer i lufthavnen er bus, taxi og billeje dine tre transportmuligheder, og i 2026 er en direkte metrolinje klar til at forbinde by og lufthavn. Airport-Express-busserne er billigst, og der er mange at vælge imellem lige fra Airporthopper til Airlink 747 og 757 med en rejsetid på ca. 30 minutter og en pris på omkring 50 DKK (Information tjekket 15/06/2017).


Populære fly til Dublin

Find dine flybilletter til Dublin blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Dublin
Korteste rejsetid
2t. 15min.
Laveste pris
502 kr.
Fly fra Billund til Dublin
Korteste rejsetid
4t. 50min.
Laveste pris
818 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Dublin?

Sightseeing til fods er nemt i Dublin, hvor mange af byens attraktioner ligger ganske tæt på hinanden. Derudover elsker Irerne at cykle, ligesom vi er vant til i Danmark, hvilket også gør det nemt at komme rundt på en tohjulet, da infrastrukturen tager højde for cyklister. Udover bentøj og cykel, så kommer du også nemt rundt i Dublin med både bus, sporvogn og tog. En heldagsbillet til ubegrænset kørsel med alle tre transportformer koster ca. 75 DKK.


Kan man rejse til Dublin uden pas eller visum?

Selvom Irland ikke er medlem af Schengenaftalen, så kan danske statsborgere stadig rejse til Dublin uden visum i op til 90 dage. Du skal dog stadigvæk huske et gyldigt pas. Tjek de nyeste regler hos den irske ambassade inden afrejse.


Tips og gode råd til Dublin

Hvordan får man den billigste flybillet til Dublin?

Skal der spares penge på storbyferien, så kan i Dublin klares ved at bestille flybilletter i november og januar måned (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Dublin, februar 2018).

Hvad skal man se i Dublin?

Dublin byder alle tørstige turister velkommen, da byen både er kendt for sin smagfulde Whiskey samt lækre, cremede Guinness-øl, der kan smages i det anerkendte bryggeri Guinness Storehouse. Der findes også et whiskymuseum i byen, hvor du kan lære om hele historien bag de gyldne dråber.

Dublin er også kendt for sine mange særprægede bygninger, hvor katedralen St. Patrick’s Cathedral blot er en af mange, som du ikke bør gå glip af hverken indvendigt og udvendigt. Det samme gælder Christ Church Cathedral samt slottet Dublin Castle.

Af sportslige oplevelser er det værd at besøge byens smukke rugbystadion kaldet Aviva Stadium samt Croke Park sportsarena med tilhørende museum. Dublins landskaber samt floden River Liffey indbyder til ture i det fri, hvad enten det er på hesteryg, cykelture, trekking eller kajaksejlads på floden. Læs flere rejsetips til Dublin her.

Aktiviteter for børn

Dublin Zoo i Phoenix Park er en af verdens ældste zoologiske haver, hvor I kan opleve mere end 600 dyr samt forskellige fortællezoner, der lærer børn om biologi og anatomi. National Wax Museum er ligeledes et oplagt valg, når du rejser med børn, da stedet byder på underholdende indslag samt masser af vellignende voksdukker af alverdens kendte.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan sagtens drikke vand fra hanen i Dublin.

Giver man drikkepenge i Dublin?

Ligesom i Danmark, så har man i Dublin heller ikke en kultur, hvor drikkepenge er kutyme. Er du meget tilfreds med en service, så er det at give 10% dog altid en god tommelfingerregel.

Hvor er der god shopping?

Grafton Street, Powerscourt Townhouse Centre og Henry Street byder blandt andre på gode shoppingmuligheder.Find billige flybilletter til andre byer i Irland

Irland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class