Find billige fly til Dublin

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Dublin

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Dublin

Bedste pris på enkeltbillet

93 kr.

Bedste pris på returbillet

143 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 05min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Dublin fra Danmark i de seneste 72 timer er 93 kr. (Billund til Dublin).
Den bedste pris på en returbillet til Dublin fra Danmark i de seneste 72 timer er 143 kr. (Billund til Dublin).
Det hurtigste fly til Dublin fra Danmark tager 2t. 05min. (Billund til Dublin).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Dublin, herunder Scandinavian Airlines og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Dublin

Få indsigter om din flyrejse til Dublin, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Dublin?

Den billigste måned at flyve til Dublin fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 573 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Dublin i januar, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 687 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Dublin?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Dublin for 157 kr./person, hvilket er 83% billigere end gennemsnitsflyprisen til Dublin. Hvis du vil finde den billigste pris til Dublin fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Dublin på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Dublin fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 877 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Dublin på en søndag på 1.280 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Dublin?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Dublin på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Dublin om aftenen helt ned til 431 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Dublin, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.291 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Dublin?

Rejsetiden fra Danmark til Dublin varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Dublin (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 2t. 15min.. En anden populær rute fra Danmark til Dublin er at flyve fra Billund til Dublin, hvilket tager ca. 2t. 05min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Dublin?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Dublin er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.078 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Dublin

Find de billigste fly til disse Dublin-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dublin

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dublin

København (CPH) til Dublin (DUB)

Fly til Dublin ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Dublin, hvor den gennemsnitlige pris er 1.078 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DUBLIN FRA KØBENHAVNjanuar47% billigereAt flyve fra København til Dublin ​​koster i gennemsnit blot 573 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DUBLIN FRA KØBENHAVNjuli51% dyrereDet koster cirka 1.625 kr. at flyve til Dublin ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DUBLIN FRA KØBENHAVNoktober186% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dublin fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Dublin

Den irske storby Dublin ligger på østkysten, helt ud til Det Irske Hav, og byen er derfor præget af et typisk kystklima. Takket være læ fra bjerge og bakker, oplever Dublin dog et mildere klima end mange andre kystbyer. Sommeren er højsæson for tilrejsende, og det er også typisk her hvor du finder de højeste priser på fly og hotel. Undgå menneskemylderet og de høje priser ved at rejse hertil i det sene forår og tidlige efterår, hvor der stadig er masser af liv i byen.

Mærk koblingen mellem vikingefortid og nutidens pubkultur i historiske og charmerende Dublin.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Dublin. Hvis du har planer om at flyve til Dublin, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Waterford (140 km fra Dublin centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Dublin Lufthavn: Waterford, hvor gennemsnitsprisen er 911 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Dublin

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dublin fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Dublin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Dublin

Hvilke flyselskaber flyver til Dublin?

For fly fra Danmark til Dublin, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Ryanair, Scandinavian Airlines, Norwegian Air International og KLM. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

SWISS-fly til Dublin

SWISS flyver til Dublin ca. 7 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos SWISS, men der er fundet priser på helt ned til 823 kr. fra København Kastrup til Dublin. SWISS er blevet bedømt med 8,4/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

KLM-fly til Dublin

903 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med KLM til Dublin, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Aalborg. KLM har 18 fly til Dublin de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 175 momondo-brugere har anmeldt KLM, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,5/10.


Lufthavne i nærheden af Dublin

Neden for finder du alle lufthavne i Dublin samt deres afstand til centrum

To store terminaler samt mere end 28 millioner årlige passagerer gør Dublin Lufthavn til den 16. mest travle lufthavn i Europa. Når du ankommer i lufthavnen er bus, taxi og billeje dine tre transportmuligheder, og i 2026 er en direkte metrolinje klar til at forbinde by og lufthavn. Airport-Express-busserne er billigst, og der er mange at vælge imellem lige fra Airporthopper til Airlink 747 og 757 med en rejsetid på ca. 30 minutter og en pris på omkring 50 DKK.


Populære fly til Dublin

Find dine flybilletter til Dublin blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Dublin
Hurtigste flyvetid2t. 15min.
Laveste pris193 kr.
Fly fra Billund til Dublin
Hurtigste flyvetid1t. 55min.
Laveste pris143 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Dublin

Sightseeing til fods er nemt i Dublin, hvor mange af byens attraktioner ligger ganske tæt på hinanden. Derudover elsker Irerne at cykle, ligesom vi er vant til i Danmark, hvilket også gør det nemt at komme rundt på en tohjulet, da infrastrukturen tager højde for cyklister. Udover bentøj og cykel, så kommer du også nemt rundt i Dublin med både bus, sporvogn og tog. En heldagsbillet til ubegrænset kørsel med alle tre transportformer koster ca. 75 DKK.


Visumkrav for Dublin

Selvom Irland ikke er medlem af Schengenaftalen, så kan danske statsborgere stadig rejse til Dublin uden visum i op til 90 dage. Du skal dog stadigvæk huske et gyldigt pas. Tjek de nyeste regler hos den irske ambassade inden afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Dublin


De bedste oplevelser og seværdigheder i Dublin

Skal der spares penge på storbyferien, så kan i Dublin klares ved at bestille flybilletter i november og januar måned (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Dublin, februar 2018).

Dublin byder alle tørstige turister velkommen, da byen både er kendt for sin smagfulde Whiskey samt lækre, cremede Guinness-øl, der kan smages i det anerkendte bryggeri Guinness Storehouse. Der findes også et whiskymuseum i byen, hvor du kan lære om hele historien bag de gyldne dråber. Dublin er også kendt for sine mange særprægede bygninger, hvor katedralen St. Patrick’s Cathedral blot er en af mange, som du ikke bør gå glip af hverken indvendigt og udvendigt. Det samme gælder Christ Church Cathedral samt slottet Dublin Castle. Af sportslige oplevelser er det værd at besøge byens smukke rugbystadion kaldet Aviva Stadium samt Croke Park sportsarena med tilhørende museum. Dublins landskaber samt floden River Liffey indbyder til ture i det fri, hvad enten det er på hesteryg, cykelture, trekking eller kajaksejlads på floden. Læs flere rejsetips til Dublin her.

En rejseforsikring anbefales altid, så du er dækket i tilfælde af uheld.

Man kan sagtens drikke vand fra hanen i Dublin.

Ligesom i Danmark, så har man i Dublin heller ikke en kultur, hvor drikkepenge er kutyme. Er du meget tilfreds med en service, så er det at give 10% dog altid en god tommelfingerregel.

Grafton Street, Powerscourt Townhouse Centre og Henry Street byder blandt andre på gode shoppingmuligheder.


Find billige flybilletter til andre byer i Irland

Irland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Dublin, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Dublin, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Dublin på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Dublin.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Dublin lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Dublin og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.