Bil Irland Dublin

Billeje i Dublin

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Dublin

fre.. 10.7.
Middag
lør.. 11.7.
Middag
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det billigst at leje en bil i Dublin?

Alle
40 kr - 594 kr
Economy
33 kr - 192 kr

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Dublin er i januar. Med en lejepris på kun 40 kr pr. dag er prisen 72% lavere end resten af året. Den dyreste måned er december. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i januar. I Dublin kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.

Biludlejningsfirmaer i Dublin

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Dublin

Tilbage til alle udbydere

Enterprise

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8,5

Vurdering baseret på 12.843 anmeldelser

Se alle 4 steder

Avis

Vurdering af udbyder: God 7,6

Vurdering baseret på 2.332 anmeldelser

Se alle 3 steder

Hertz

Vurdering af udbyder: God 7,4

Vurdering baseret på 3.875 anmeldelser

Se alle 5 steder

Budget

Vurdering af udbyder: God 7,4

Vurdering baseret på 4.255 anmeldelser

Se alle 3 steder

Dollar

Vurdering af udbyder: God 7,3

Vurdering baseret på 6.412 anmeldelser

Se alle 3 steder

Sixt

Vurdering af udbyder: God 7,2

Vurdering baseret på 1.325 anmeldelser

Se alle 5 steder

Thrifty

Vurdering af udbyder: God 7,1

Vurdering baseret på 2.742 anmeldelser

Se alle 3 steder

Payless

Vurdering af udbyder: God 6,6

Vurdering baseret på 2.670 anmeldelser

Se alle 2 steder

Information om din rejse til Dublin

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Dublin?

Dublin har så meget at byde på, og det er svært at nå det hele til fods. Ud over selve storbyen findes der masser af perler i områderne, hvor naturen er byens – og hele Irlands – kendetegn. Billeje i Dublin kræver en minimumsalder, som varierer mellem udlejningsselskaberne. Hos Flizzr skal du eksempelvis være fyldt 21 år for at kunne booke en af firmaets små lejebiler. Ved leje af mellemklassebiler skal du være mindst 25 år, mens booking af luksusbiler kræver en mindstealder på 30 år. Derudover skal alle chauffører under 25 år betale et ung-fører-gebyr på ca. 38 EUR (ca. 284 DKK) pr. dag. Hos Dooley skal du til sammenligning også være mindst 21 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst to år. Ønsker du at booke en udlejningsbil i luksusklassen skal du være fyldt 28 år. Derudover opkræver Dooley ligeledes et tillægsgebyr for chauffører under 25 år på ca. 40 EUR (ca. 299 DKK) pr. dag. Du finder lignende alderskrav og regler hos andre udbydere som eksempelvis Sixt, Avis, Hertz, Europcar og mange andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Inden du sætter dig bag rattet i forbindelse med billeje i Dublin, skal du kende til Irlands trafik- og færdselsregler. En af de største forskelle sammenlignet med kørsel i Danmark er, at du i Dublin skal køre i venstre side af vejen. Derudover skal fartgrænserne overholdes, og de lyder på maks. 50 km/t i byen og maks. 120 km/t på motorveje. Biludlejning indebærer også overholdelse af promillegrænsen, der i Irland ligger på maks. 0,5. Har du under tre års køreerfaring, er promillen dog på maks. 0,2. Der skal desuden betales afgifter for at benytte landets motorveje, hvilket sker via betalingsanlæg.

Parkering

Når du lejer en bil i Dublin, skal du også have byens parkeringsmuligheder i tankerne. Der er mange parkeringspladser i centrum, som er opdelt i p-zoner. Gul zone er den mest centrale til en timepris på ca. 2.90 EUR (ca. 22 DKK), mens rød zone koster ca. 2.40 EUR (ca. 18 DKK) pr. time. Den grønne zone kaldes også zone tre og ligger et stykke længere ude af centrum og har en timepris på ca. 1.60 EUR (ca. 12 DKK). I gul zone skal du betale for parkering mandag til lørdag fra kl. 7-19 samt søndag fra kl. 14-18. I rød zone skal der betales mandag-lørdag fra kl. 7-19, mens du i grøn zone skal betale mandag-fredag fra kl. 8-18. Der findes også mange p-huse i byen.

Udflugtsmål i og omkring Dublin

Billig billeje er lig med ture i det fri på dine præmisser. I hvert fald i forhold til, hvad du vil se, samt hvornår du vil tage en pause. Wicklow Mountains er besøgsværdig grundet den underskønne natur. Her kan du opleve den bedårende irske natur med alt fra hesteridning, fiskeri, trekking og alt mulig andet. En køretur til et af Irlands mest kendte slotte i form af Blarney Castle er også anbefalelsesværdigt.

Hvilke forsikringer skal man have?

En skræddersyet forsikring i forbindelse med billeje i Dublin er helt afgørende for din ferie. Den højeste risiko løbes med en basisforsikring, der som udgangspunkt er inkluderet hos de fleste udlejningsfirmaer. Derfor gør du klogt i at se på selvrisikoen, der med fordel kan minimeres eller helt fjernes, så du ikke skal af med egenbetaling, hvis der opstår skader. Vil du være helforsikret, så tegn ekstra dækning på hjul, dæk, ruder og andre ydre elementer, der normalt ikke er en del af grunddækningen.

Kan man bruge sit danske kørekort i Dublin, eller skal man have et internationalt?

Da Irland er et EU-land, kan du bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Dublin. Danske kørekort er nemlig gyldige i hele EU.

Hvor i Dublin kan man hente og aflevere sin lejebil?

Dublin Lufthavn er omdrejningspunkt for størstedelen af biludlejning i Dublin. Det er især her, du kan hente og aflevere din lejebil. Der findes dog også alternativer i centrum. (Priser tjekket 30/09/2018).

Afstanden fra Lufthavn: Dublin til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Dublins biludlejningsdisk

Clayton Hotel Dublin Airport

Stockhole Lane

2.7 km fra lufthavnen

Louis Fitzgerald Hotel

Newland's Cross, Exit 1A Naas Road, Dublin 22

15.2 km fra lufthavnen

Jurys Inn Dublin Parnell Street

Moore Street Plaza

8.4 km fra lufthavnen

Radisson Blu St. Helen's Hotel, Dublin

Stillorgan Road, Blackrock County

14.0 km fra lufthavnen

Riu Plaza The Gresham Dublin

23 Upper O'Connell Street

8.4 km fra lufthavnen

Red Cow Moran Hotel

Red Cow Complex, Naas Road

14.2 km fra lufthavnen

Holiday Inn Express Dublin Airport

Northwood Park

2.5 km fra lufthavnen

Ballsbridge Hotel

Pembroke Road

10.6 km fra lufthavnen

Temple Bar Lane by the KeyCollections

19 Temple Lane South

9.1 km fra lufthavnen

The Plaza Hotel

Belgard Road, Tallaght

17.4 km fra lufthavnen

Kinlay House Hostel

2/12 Lord Edward Street

9.3 km fra lufthavnen

Temple Bar Hotel

13-17 Fleet Street Temple Bar

9.0 km fra lufthavnen

Dublin Skylon Hotel

27 Upper Drumcondra Rd.

6.0 km fra lufthavnen

Oliver St. John Gogarty's Hostel

Anglesea Street, Temple Bar

9.0 km fra lufthavnen

Ashling Hotel Dublin

Parkgate Street

9.1 km fra lufthavnen

Crowne Plaza Dublin - Blanchardstown

Blanchardstown Centre

9.9 km fra lufthavnen

Generator Dublin

Smithfield Square

8.9 km fra lufthavnen

Clayton Hotel Ballsbridge

Merrion Road, Ballsbridge

11.3 km fra lufthavnen

Biludlejning i Dublin

337 brugere har søgt efter billeje i Dublin med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Dublin for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Alamo, Enterprise, og National er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Dublin. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Dublin i august?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 110 kr for at leje en bil i august i Dublin. Et særligt godt tilbud vil være omkring 94 kr, hvilket er den laveste pris, vi har set for Dublin indtil videre. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 90 kr. Der var flere valgmuligheder fra omkring 156 kr.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Dublin har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Dublin er billigst gennem Easirent på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 45 kr, men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 154 kr/dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Dublin biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Dublin ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Dublin. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Dublin i august måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 13 °C og nedbør på 60 mm i august, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Dublin. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i august måned og er et populært valg blandt Dublin rejsende. Leje af en Standard i Dublin koster 313 kr/dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Dublin har flest biludlejningssteder?

Sixt har 5 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 273 kr/dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Dublin?

50 km/t. er fartgrænsen i Dublin, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Dublin er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Dublin så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.


Planlæg din rejse til Dublin med fly og hotel

Bil Irland Dublin
 • Midnat
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Middag
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Midnat
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Middag
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00