Lej en bil i Dublin, Irland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Dublin, Irland

Dublin, Irland
29. jul — 5. aug
Samme aflevering
Dublin, Irland
tor 29.7
Middag
tor 5.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Dublin, Irland

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

60 kr. - 368 kr.

Alle biltyper

69 kr. - 405 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Dublin, Irland, er 138 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Dublin, Irland, er i februar. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 60 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dublin. I Dublin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Dublin.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Dublin, Irland, er 202 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Dublin, Irland, er i november. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 108 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dublin. I Dublin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Dublin.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Dublin, Irland, er 310 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Dublin, Irland, er i februar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 319 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dublin. I Dublin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Dublin.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Dublin, Irland, er 177 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Dublin, Irland, er i november. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 161 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dublin. I Dublin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Dublin.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Sixt

188 kr./dag

30 aug – 8 sep
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

193 kr./dag

30 aug – 8 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
FLIZZR

203 kr./dag

30 aug – 8 sep
Kia Rio Hatchback

Biludlejningsfirmaer i Dublin

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Dublin, Irland
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,3

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

6,6
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

6,5

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

6,1
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

6,6

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

6,1

Valuta for pengerne

5,3
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,5

Comfort

6,6

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,6

Valuta for pengerne

5,3
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,1

Comfort

8,9

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,7

Valuta for pengerne

8,1
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,1

Comfort

7,2

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

5,7
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

2,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

6,4

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,7

Valuta for pengerne

5,7

Information om din rejse til Dublin

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Dublin?

Dublin har så meget at byde på, og det er svært at nå det hele til fods. Ud over selve storbyen findes der masser af perler i områderne, hvor naturen er byens – og hele Irlands – kendetegn. Billeje i Dublin kræver en minimumsalder, som varierer mellem udlejningsselskaberne. Hos Flizzr skal du eksempelvis være fyldt 21 år for at kunne booke en af firmaets små lejebiler. Ved leje af mellemklassebiler skal du være mindst 25 år, mens booking af luksusbiler kræver en mindstealder på 30 år. Derudover skal alle chauffører under 25 år betale et ung-fører-gebyr på ca. 38 EUR (ca. 284 DKK) pr. dag. Hos Dooley skal du til sammenligning også være mindst 21 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst to år. Ønsker du at booke en udlejningsbil i luksusklassen skal du være fyldt 28 år. Derudover opkræver Dooley ligeledes et tillægsgebyr for chauffører under 25 år på ca. 40 EUR (ca. 299 DKK) pr. dag. Du finder lignende alderskrav og regler hos andre udbydere som eksempelvis Sixt, Avis, Hertz, Europcar og mange andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Inden du sætter dig bag rattet i forbindelse med billeje i Dublin, skal du kende til Irlands trafik- og færdselsregler. En af de største forskelle sammenlignet med kørsel i Danmark er, at du i Dublin skal køre i venstre side af vejen. Derudover skal fartgrænserne overholdes, og de lyder på maks. 50 km/t i byen og maks. 120 km/t på motorveje. Biludlejning indebærer også overholdelse af promillegrænsen, der i Irland ligger på maks. 0,5. Har du under tre års køreerfaring, er promillen dog på maks. 0,2. Der skal desuden betales afgifter for at benytte landets motorveje, hvilket sker via betalingsanlæg.

Parkering

Når du lejer en bil i Dublin, skal du også have byens parkeringsmuligheder i tankerne. Der er mange parkeringspladser i centrum, som er opdelt i p-zoner. Gul zone er den mest centrale til en timepris på ca. 2.90 EUR (ca. 22 DKK), mens rød zone koster ca. 2.40 EUR (ca. 18 DKK) pr. time. Den grønne zone kaldes også zone tre og ligger et stykke længere ude af centrum og har en timepris på ca. 1.60 EUR (ca. 12 DKK). I gul zone skal du betale for parkering mandag til lørdag fra kl. 7-19 samt søndag fra kl. 14-18. I rød zone skal der betales mandag-lørdag fra kl. 7-19, mens du i grøn zone skal betale mandag-fredag fra kl. 8-18. Der findes også mange p-huse i byen.

Udflugtsmål i og omkring Dublin

Billig billeje er lig med ture i det fri på dine præmisser. I hvert fald i forhold til, hvad du vil se, samt hvornår du vil tage en pause. Wicklow Mountains er besøgsværdig grundet den underskønne natur. Her kan du opleve den bedårende irske natur med alt fra hesteridning, fiskeri, trekking og alt mulig andet. En køretur til et af Irlands mest kendte slotte i form af Blarney Castle er også anbefalelsesværdigt.

Hvilke forsikringer skal man have?

En skræddersyet forsikring i forbindelse med billeje i Dublin er helt afgørende for din ferie. Den højeste risiko løbes med en basisforsikring, der som udgangspunkt er inkluderet hos de fleste udlejningsfirmaer. Derfor gør du klogt i at se på selvrisikoen, der med fordel kan minimeres eller helt fjernes, så du ikke skal af med egenbetaling, hvis der opstår skader. Vil du være helforsikret, så tegn ekstra dækning på hjul, dæk, ruder og andre ydre elementer, der normalt ikke er en del af grunddækningen.

Kan man bruge sit danske kørekort i Dublin, eller skal man have et internationalt?

Da Irland er et EU-land, kan du bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Dublin. Danske kørekort er nemlig gyldige i hele EU.

Hvor i Dublin kan man hente og aflevere sin lejebil?

Dublin Lufthavn er omdrejningspunkt for størstedelen af biludlejning i Dublin. Det er især her, du kan hente og aflevere din lejebil. Der findes dog også alternativer i centrum. (Priser tjekket 30/09/2018).


Afstanden fra Dublin, Irland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Dublins biludlejningsdisk

Biludlejning i Dublin

337 brugere har søgt efter billeje i Dublin med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Dublin for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Budget, Avis, og Europcar er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Dublin. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Dublin, Irland i august?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 66 kr. for at leje en bil i august i Dublin. Et særligt godt tilbud vil være omkring 66 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Dublin indtil videre. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 23 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 79 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Dublin har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Dublin er billigst gennem Easirent på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 43 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 170 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Dublin, Irland biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Dublin ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Dublin. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Dublin i august måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 13 °C og nedbør på 60 mm i august, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Dublin. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i august måned og er et populært valg blandt Dublin rejsende. Leje af en Standard i Dublin koster 300 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Dublin har flest biludlejningssteder?

Hertz har 5 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 364 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Dublin, Irland?

50 km/t. er fartgrænsen i Dublin, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Dublin er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Dublin så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Dublin, Irland i juli?

Normalt er vejret i Dublin i juli måned 16 °C og den forventede nedbør er 56 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Vejret i Dublin i juli vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Dublin. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Dublin plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Ka, Volkswagen Polo og Ford Fiesta.

Minder vejret i Dublin om vejret i resten af Dublin?

Dem, der gerne vil leje bil i Dublin til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Dublin i juli måned normalt er ca. 16 °C med 56 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Irland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Cork, Shannon og Knock i Irland

Biludlejning i lufthavne i Dublin

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Dublin

Kom i gang med at planlægge din rejse til Dublin