Billeje i Dublin

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Dublin

Dublin, Irland
11. dec. — 18. dec.
Dublin, Irland
man. 11.12
Middag
man. 18.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Dublin

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Dublin

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Dublin?

De billigste udlejningsbiler i Dublin kan normalt findes gennem FLIZZR. Når du booker hos FLIZZR, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 93 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Dublin er 122 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Dublin har flest lokationer?

keddy by Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Dublin, med 11 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Dublin?

Leje af Nissan Qashqai og Volkswagen T-Cross in Dublin er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Nissan Qashqai in Dublin kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 532 kr./dag og kan gå helt ned til 143 kr./dag. Priser på leje af en Volkswagen T-Cross kan også variere, men plejer at ligge på omkring 381 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 159 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Dublin

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Dublin
Economy183 kr./dag
Lille mellemklasse199 kr./dag
Standard255 kr./dag
Mini188 kr./dag
Luksus495 kr./dag
Kompakt SUV206 kr./dag
Mellemstor SUV259 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Dublin

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Dublin?

Dublin har så meget at byde på, og det er svært at nå det hele til fods. Ud over selve storbyen findes der masser af perler i områderne, hvor naturen er byens – og hele Irlands – kendetegn. Billeje i Dublin kræver en minimumsalder, som varierer mellem udlejningsselskaberne. Hos Flizzr skal du eksempelvis være fyldt 21 år for at kunne booke en af firmaets små lejebiler. Ved leje af mellemklassebiler skal du være mindst 25 år, mens booking af luksusbiler kræver en mindstealder på 30 år. Derudover skal alle chauffører under 25 år betale et ung-fører-gebyr på ca. 38 EUR (ca. 284 DKK) pr. dag. Hos Dooley skal du til sammenligning også være mindst 21 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst to år. Ønsker du at booke en udlejningsbil i luksusklassen skal du være fyldt 28 år. Derudover opkræver Dooley ligeledes et tillægsgebyr for chauffører under 25 år på ca. 40 EUR (ca. 299 DKK) pr. dag. Du finder lignende alderskrav og regler hos andre udbydere som eksempelvis Sixt, Avis, Hertz, Europcar og mange andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Inden du sætter dig bag rattet i forbindelse med billeje i Dublin, skal du kende til Irlands trafik- og færdselsregler. En af de største forskelle sammenlignet med kørsel i Danmark er, at du i Dublin skal køre i venstre side af vejen. Derudover skal fartgrænserne overholdes, og de lyder på maks. 50 km/t i byen og maks. 120 km/t på motorveje. Biludlejning indebærer også overholdelse af promillegrænsen, der i Irland ligger på maks. 0,5. Har du under tre års køreerfaring, er promillen dog på maks. 0,2. Der skal desuden betales afgifter for at benytte landets motorveje, hvilket sker via betalingsanlæg.

Parkering

Når du lejer en bil i Dublin, skal du også have byens parkeringsmuligheder i tankerne. Der er mange parkeringspladser i centrum, som er opdelt i p-zoner. Gul zone er den mest centrale til en timepris på ca. 2.90 EUR (ca. 22 DKK), mens rød zone koster ca. 2.40 EUR (ca. 18 DKK) pr. time. Den grønne zone kaldes også zone tre og ligger et stykke længere ude af centrum og har en timepris på ca. 1.60 EUR (ca. 12 DKK). I gul zone skal du betale for parkering mandag til lørdag fra kl. 7-19 samt søndag fra kl. 14-18. I rød zone skal der betales mandag-lørdag fra kl. 7-19, mens du i grøn zone skal betale mandag-fredag fra kl. 8-18. Der findes også mange p-huse i byen.

Udflugtsmål i og omkring Dublin

Billig billeje er lig med ture i det fri på dine præmisser. I hvert fald i forhold til, hvad du vil se, samt hvornår du vil tage en pause. Wicklow Mountains er besøgsværdig grundet den underskønne natur. Her kan du opleve den bedårende irske natur med alt fra hesteridning, fiskeri, trekking og alt mulig andet. En køretur til et af Irlands mest kendte slotte i form af Blarney Castle er også anbefalelsesværdigt.

Hvilke forsikringer skal man have?

En skræddersyet forsikring i forbindelse med billeje i Dublin er helt afgørende for din ferie. Den højeste risiko løbes med en basisforsikring, der som udgangspunkt er inkluderet hos de fleste udlejningsfirmaer. Derfor gør du klogt i at se på selvrisikoen, der med fordel kan minimeres eller helt fjernes, så du ikke skal af med egenbetaling, hvis der opstår skader. Vil du være helforsikret, så tegn ekstra dækning på hjul, dæk, ruder og andre ydre elementer, der normalt ikke er en del af grunddækningen.

Kan man bruge sit danske kørekort i Dublin, eller skal man have et internationalt?

Da Irland er et EU-land, kan du bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Dublin. Danske kørekort er nemlig gyldige i hele EU.

Hvor i Dublin kan man hente og aflevere sin lejebil?

Dublin Lufthavn er omdrejningspunkt for størstedelen af biludlejning i Dublin. Det er især her, du kan hente og aflevere din lejebil. Der findes dog også alternativer i centrum.


Find billig billeje i Dublin

Find den lejebil i Dublin, der passer til dine behov

Lille cars

144 kr. - 1.169 kr.

Alle biltyper

178 kr. - 2.410 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Dublin, Irland er 406 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Dublin, Irland er i januar. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 144 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 61% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dublin. I Dublin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Dublin.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Dublin, Irland er 586 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Dublin, Irland er i januar. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 201 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dublin. I Dublin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Dublin.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Dublin, Irland er 2.015 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Dublin, Irland er i februar. Prisen er 83% lavere end resten af året og ligger på kun 346 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 49% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dublin. I Dublin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Dublin, Irland er 574 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Dublin, Irland er i januar. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 208 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dublin. I Dublin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Dublin.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Dublin, Irland er 2.065 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Dublin, Irland er i februar. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 423 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 51% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dublin. I Dublin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Dublin, Irland er 1.150 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Dublin, Irland er i december. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 473 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dublin. I Dublin kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus car i Dublin.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

183 kr./dag

5 mar. - 12 mar.
Opel Corsa
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

188 kr./dag

5 mar. - 12 mar.
Volkswagen up!
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

199 kr./dag

5 mar. - 12 mar.
Volkswagen Golf

Biludlejningsfirmaer i Dublin

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Dublin

Enterprise Rent-A-Car

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,2

Samlet

9,1

Afhentning/aflevering

8,8

Value

8,1

keddy by Europcar

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,6

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,4

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,4

Value

6,9

Dollar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

7,4

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

7,5

Value

6,3

FLIZZR

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,3

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,7

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,4

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,2

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,0

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,4

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,7

Value

5,8

Hurtige fakta om biludlejning i Dublin

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Dublin

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

Economy, SUV, Intermediate

Billigste lejebil

110 kr.

Den mest populære model

Nissan Qashqai
Det mest populære biludlejningsbureau i Dublin, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Easirent og Budget
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Dublin i de seneste 72 timer: Economy, SUV, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Dublin er 110 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 275 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Dublin i de seneste 7 dage er Nissan Qashqai. Vores brugere foretrækker også Volkswagen T-Cross som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Dublin

Herunder vises de mest populære hoteller i Dublin

Kørsel i lejebil i Dublin – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Dublin, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Dublin, Irland i januar?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 220 kr. for at leje en bil i januar i Dublin. Et særligt godt tilbud vil være omkring 220 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Dublin indtil videre. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 106 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 267 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Dublin, Irland biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Dublin ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Dublin. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Dublin i januar måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 5 °C og nedbør på 49 mm i januar, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Dublin. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i januar måned og er et populært valg blandt Dublin rejsende. Leje af en Standard i Dublin koster 347 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Dublin, Irland?

50 km/t. er fartgrænsen i Dublin, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Dublin er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Dublin så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volkswagen Tiguan in Dublin?

Hvordan er vejret i Dublin, Irland i december?

Normalt er vejret i Dublin i december måned 6 °C og den forventede nedbør er 73 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Dublin om vejret i resten af Dublin?

Dem, der gerne vil leje bil i Dublin til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Dublin i december måned normalt er ca. 6 °C med 73 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Dublin?

Priser for biler i Dublin opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Dublin?

Fra december 2023 er der 84 udbydere at vælge mellem for biler i Dublin.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Dublin?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Dublin. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Dublin?

For at leje en bil i Dublin, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Dublin?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Dublin, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Dublin?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Dublin på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Dublin med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Dublin og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Dublin på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Dublin.

Kan jeg finde billeje i Dublin, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Dublin.

Kan jeg søge efter billeje i Dublin med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Dublin.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dublin på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.