Billeje i Buffalo, New York

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Buffalo, New York

Buffalo, NY, USA
11. okt. — 18. okt.
Samme aflevering
Buffalo, NY, USA
ons. 11.10
Middag
ons. 18.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Buffalo

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Buffalo

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Buffalo?

De billigste udlejningsbiler i Buffalo kan normalt findes gennem Avis. Når du booker hos Avis, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 300 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Buffalo er 300 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Buffalo?

De fleste momondo-brugere lejer en Ford Escape in Buffalo, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Mazda CX-5. Hvis du er interesseret i at leje en Ford Escape, er priserne i gennemsnit på 652 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Ford Escape in Buffalo på helt ned til 501 kr. om dagen. Leje af en Mazda CX-5 in Buffalo ligger i gennemsnit på 974 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 498 kr. om dagen.

Vigtige oplysninger om billeje i Buffalo

Det er en praktisk måde at komme rundt i byen på, hvis man lejer bil i Buffalo. Buffalo er kendt for sit livlige rekreative område Canalside og sine shoppingmuligheder på Elmwood Avenue. Men hvis du planlægger at tage til Buffalo, skal du vide, at dens største attraktion er Niagara Falls. De imponerende vandfald ligger kun en halv times kørsel fra byens centrum. Parkering bør ikke være et problem, men der er parkeringsmuligheder på gaden i centrum. Du skal også holde øje med skilte, der angiver den side af gaden, du har lov til at parkere på i forhold til rengøring af gaden. Der er masser af biludlejningssteder at vælge imellem i Buffalo, hvilket gør processen ligetil.

Er det under et besøg værd at leje en bil, mens du besøger Buffalo?

Du vil være glad for, at du har en udlejningsbil til Niagara Falls for at sikre, at dit besøg i Buffalo er fuldført. På vej dertil kan du tage til den charmerende by Niagara-on-the-Lake for at gå en tur langs Niagara River eller besøge en vingård. Kørsel er også en nem måde at komme rundt i byen på. Vi anbefaler, at du holder dig væk fra Transit Road (ny-78) i myldretiden, Main Street og Delaware Avenue er også kendt for at blive temmelig overbelastet. Parkering er ikke for svært, du skal bare sørge for at læse eventuelle skilte, der begrænser den side, du kan parkere på, afhængigt af ugedagen. Buffalo er kendt for sit vintersnefald. Husk dette, når du kører i din Buffalo-billeje i disse måneder, og tag de nødvendige forholdsregler for en sikker køretur.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg huske, når jeg kører i Buffalo?

I Buffalo, en almindelig måde at komme i problemer er parkering på den forkerte side af gaden på grund af deres "alternative side parkering" regel. Når dine rejseplaner til Buffalo er om vinteren, skal du huske på, at der er specifikke regler, der skal følges i forbindelse med sne og is på dit køretøj. Før du kører, skal du fjerne al sne fra toppen af køretøjet, da det kan forårsage en ulykke, mens du er på farten. Sørg også for, at forruden er fri, samt at forlygterne og bremselygterne er klar. Hvis du planlægger at drikke, anbefaler vi, at du efterlader din Buffalo-billeje. I staten New York er det ulovligt at køre under indflydelse.

Skal jeg have en særlig kørekort eller tilladelse til at køre en lejet bil i Buffalo, hvis jeg besøger et andet land?

Før du ankommer til din Biludlejning i Buffalo, skal du huske, at du skal være 21 år eller ældre for at leje en bil. Hvis du ønsker at få udlejningsbiler i Buffalo med kørekort fra et andet land, behøver du ikke have en særlig tilladelse. Ikke desto mindre anbefaler vi, at du har en tilladelse fra International Driver, især hvis licensen fra dit hjemland ikke er i det latinske alfabet.


Find billig billeje i Buffalo, New York

Find den lejebil i Buffalo, der passer til dine behov

Lille

325 kr. - 1.065 kr.

Alle biltyper

289 kr. - 1.343 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Buffalo, USA er 349 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Buffalo, USA er i juni. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 325 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Buffalo. I Buffalo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Buffalo, USA er 339 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Buffalo, USA er i april. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 279 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Buffalo. I Buffalo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Buffalo, USA er 322 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Buffalo, USA er i april. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 308 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Buffalo. I Buffalo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Buffalo, USA er 333 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Buffalo, USA er i januar. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 289 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Buffalo. I Buffalo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Buffalo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Buffalo, New York

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

9,0

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

9,1

Value

8,6

Enterprise Rent-A-Car

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

7,1

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,4

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

6,8

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,7

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

7,2

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,6

Hertz

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,7

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,8

Value

6,3

Dollar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

5,9

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,7

Value

5,5

Easirent

1 kontor

National

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Buffalo

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Buffalo

Populære biltyper

Intermediate, SUV, Compact

Billigste lejebil

501 kr.

Den mest populære model

Kia Rio
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Buffalo i de seneste 72 timer: Intermediate, SUV, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Buffalo er 501 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 501 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Buffalo i de seneste 7 dage er Kia Rio. Vores brugere foretrækker også Kia Soul som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Buffalo

Herunder vises de mest populære hoteller i Buffalo

Kørsel i lejebil i Buffalo – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Buffalo, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Buffalo, New York biludlejning?

Udlejningsbiler i Buffalo fra populære udlejningssteder så som Budget, Hertz og Alamo tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Buffalo, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Buffalo i november måned?

Buffalo har gennemsnitlige temperaturer på -1 °C og omkring 99 mm nedbør i november måned. For at være bedst muligt forberedt til din rejse til Buffalo bør du leje en SUV. Når du lejer en SUV sikrer du, at du sikkert og nemt kan køre igennem de sne- og isbelagte gader i Buffalo. Leje af en SUV i Buffalo koster 515 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Buffalo, New York?

40 km/t. er fartgrænsen i Buffalo, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Buffalo er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Buffalo så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Ford Escape in Buffalo?

Hvordan er vejret i Buffalo, NY i oktober?

I oktober er der normalt 89 mm nedbør i Buffalo og en gennemsnitstemperatur på 10 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Buffalo, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Buffalo om vejret i resten af New York?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Buffalo og rundt i New York eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 11 °C og ca. 84,8 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Buffalo?

Priser for biler i Buffalo blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Buffalo?

Der er 21 udbydere for biler i Buffalo fra oktober 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Buffalo?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Buffalo. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Buffalo?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Buffalo. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Se flere lejebiler i New York

Find billige udlejningsbiler i New York

Kom i gang med at planlægge din rejse til Buffalo


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Buffalo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Buffalo. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Buffalo?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Buffalo. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Buffalo med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Buffalo, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Buffalo på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Buffalo.

Kan jeg finde billeje i Buffalo, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Buffalo.

Kan jeg søge efter billeje i Buffalo med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Buffalo med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Buffalo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.