Find billige flybilletter til Buffalo

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Buffalo. De nuværende restriktioner til Buffalo er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Buffalo

Find de billigste fly til disse Buffalo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Buffalo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Buffalo

København (CPH) til Rochester, New York (ROC)

Fly til Buffalo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rochester Greater Rochester Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.725 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BUFFALO FRA KØBENHAVNnovember31% billigereAt flyve fra København til Buffalo ​​koster i gennemsnit blot 4.291 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BUFFALO FRA KØBENHAVNjuli101% dyrereDet koster cirka 12.484 kr. at flyve til Buffalo ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BUFFALO FRA KØBENHAVNapril683% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Buffalo fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Buffalo?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Buffalo?

  Brugere, der bestiller rejser til Buffalo fra New York, har fundet fly, der er 81% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Buffalo. Hvis du vil finde den billigste pris til Buffalo fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Buffalo?

  november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Buffalo fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.291 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Buffalo i november, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 4.581 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Buffalo på?

  Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Buffalo fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 4.150 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Buffalo for omkring 9.080 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Buffalo?

  Lufthavn: Niagara Falls, Lufthavn: Jamestown Chautauqua County, Lufthavn: Rochester Greater Rochester Intl, Lufthavn: Bradford eller Lufthavn: Erie kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Buffalo.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Buffalo på?

  Lufthavn: Niagara Falls har en gennemsnitspris på 1.357 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Buffalo. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Buffalo?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Buffalo. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Buffalo nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Buffalo