Find billige fly til Buffalo

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Buffalo

Få indsigter om din flyrejse til Buffalo, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Buffalo på?

Ifølge vores data er lørdag den billigste dag at flyve til Buffalo fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en lørdag var 4.344 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Buffalo for omkring 5.951 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Buffalo?

Det billigste tidspunkt at flyve til Buffalo på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.344 kr.. Fly til Buffalo koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 7.468 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Buffalo

Find de billigste fly til disse Buffalo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Buffalo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Buffalo

København (CPH) til Rochester, New York (ROC)

Fly til Buffalo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rochester Greater Rochester Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.257 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BUFFALO FRA KØBENHAVNnovember28% billigereAt flyve fra København til Buffalo ​​koster i gennemsnit blot 3.998 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BUFFALO FRA KØBENHAVNjuli57% dyrereDet koster cirka 8.739 kr. at flyve til Buffalo ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BUFFALO FRA KØBENHAVNjuli558% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Buffalo fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Buffalo

Hvilket er det absolut billigste fly til Buffalo?

Brugere, der booker rejser til Buffalo fra Raleigh, har fundet fly, der er 32% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Buffalo. Hvis du vil finde den billigste pris til Buffalo fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Buffalo?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Buffalo fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.998 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Buffalo i november, så bør du vente til december til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 4.472 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Buffalo?

Niagara Falls Intl Lufthavn, Jamestown Chautauqua County Lufthavn, Rochester Greater Rochester Intl Lufthavn, Bradford Lufthavn eller Erie Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Buffalo.

Findes der en billigere måde at flyve til Buffalo på?

Rochester Greater Rochester Intl Lufthavn har en gennemsnitspris på 912 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Buffalo. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Buffalo Niagara Intl Lufthavn?

Priser for fly til Buffalo Niagara Intl Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Buffalo Niagara Intl Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Buffalo Niagara Intl Lufthavn er 6 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Buffalo Niagara Intl Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Buffalo Niagara Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Buffalo Niagara Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Buffalo Niagara Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvilke flyselskaber flyver til Buffalo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Buffalo

Hvilke flyselskaber flyver til Buffalo?

KLM-fly til Buffalo

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Buffalo på momondo er KLM, som flyver 21 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Atlanta Hartsfield Jackson, hvor det bedste tilbud på KLM-fly til Buffalo kostede 3.352 kr. (returrejse fra Billund til Buffalo fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 355 anmeldelser af KLM giver momondo-brugere bedømmelsen 7,5.

Air France-fly til Buffalo

Air France-fly til Buffalo kan fås fra helt ned til 4.767 kr. (returrejse fra Billund fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 14 fly, som Air France flyver til Buffalo på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Air France til Buffalo er fra New York John F Kennedy. Air France er blevet bedømt med 7,3/10 af momondo-brugere i 483 anmeldelser.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Buffalo


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Buffalo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Buffalo. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Buffalo med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Buffalo på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Buffalo?

Når du har udført en søgning efter fly til Buffalo, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Buffalo lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Buffalo. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Buffalo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.