Find billige fly til Buffalo

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 23.8
tir. 30.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Buffalo

Find de billigste fly til disse Buffalo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Buffalo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Buffalo

København (CPH) til Buffalo (BUF)

Fly til Buffalo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Buffalo Niagara Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 7.286 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BUFFALO FRA KØBENHAVNmaj21% billigereAt flyve fra København til Buffalo ​​koster i gennemsnit blot 5.790 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BUFFALO FRA KØBENHAVNoktober37% dyrereDet koster cirka 9.972 kr. at flyve til Buffalo ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BUFFALO FRA KØBENHAVNjuli650% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Buffalo fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Buffalo?

Brugere, der booker rejser til Buffalo fra Orlando, har fundet fly, der er 95% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Buffalo. Hvis du vil finde den billigste pris til Buffalo fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Buffalo fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.790 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Buffalo i maj, så bør du vente til april til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 5.827 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Buffalo på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 5.778 kr.. Fly til Buffalo koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 8.037 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Lufthavn: Niagara Falls Intl, Lufthavn: Jamestown Chautauqua County, Lufthavn: Rochester Greater Rochester Intl, Lufthavn: Bradford eller Lufthavn: Erie kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Buffalo.

Lufthavn: Erie har en gennemsnitspris på 3.416 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Buffalo. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Buffalo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Buffalo

Hvilke flyselskaber flyver til Buffalo?

Scandinavian Airlines er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Buffalo. Air France, United Airlines og British Airways er også populære valg på flyrejser til Buffalo fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Buffalo, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Buffalo


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Buffalo. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Buffalo på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Buffalo, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Buffalo. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Buffalo

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Buffalo

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.