Find billige fly til Farmingdale

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 5.10
ons. 12.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Farmingdale

Få indsigter om din flyrejse til Farmingdale, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Farmingdale?

Rejsetiden fra Danmark til Farmingdale varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til New York John F Kennedy (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 8t. 35min.. En anden populær rute fra Danmark til Farmingdale er at flyve fra Billund til New York John F Kennedy, hvilket tager ca. 11t. 40min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Farmingdale

Find de billigste fly til disse Farmingdale-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: New York LaGuardia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Farmingdale

København (CPH) til Lufthavn: New York John F Kennedy (JFK)

Fly til Farmingdale ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til New York John F Kennedy, hvor den gennemsnitlige pris er 3.429 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Farmingdale

791 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Farmingdale. Dette fly er fra Boston og er 79% billigere end de fleste andre flyrejser til Farmingdale. Hvis du vil finde den billigste pris til Farmingdale fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Islip Long Island, Lufthavn: New York LaGuardia, Lufthavn: New York Skyports SPB, Lufthavn: Newark Liberty Intl eller Lufthavn: New Windsor Stewart kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Farmingdale.

Lufthavn: New York LaGuardia har en gennemsnitspris på 2.578 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Farmingdale. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Farmingdale?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Farmingdale

Hvilke flyselskaber flyver til Farmingdale?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Farmingdale fra Danmark, Scandinavian Airlines, Norwegian, KLM og Virgin Atlantic. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Farmingdale


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Farmingdale. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Farmingdale på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Farmingdale ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Farmingdale lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Farmingdale og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.