Find billige fly til Rochester, New York

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 5.12
man. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Rochester, New York

Få indsigter om din flyrejse til Rochester, New York, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Rochester, New York?

Hvis du ikke kan flyve til Rochester, New York i november, så er oktober den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Rochester, New York i oktober har en gennemsnitlig pris på omkring 4.926 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Rochester, New York?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Rochester, New York for 353 kr./person, hvilket er 95% billigere end gennemsnitsflyprisen til Rochester, New York. Hvis du vil finde den billigste pris til Rochester, New York fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rochester, New York på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Rochester, New York er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.763 kr.. Den dyreste dag at flyve til Rochester, New York er tirsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 9.177 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rochester, New York?

Når du flyver til Rochester, New York fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 5.970 kr. for fly med afgang om formiddagen. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 10.625 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rochester, New York

Find de billigste fly til disse Rochester, New York-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rochester, New York

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rochester

København (CPH) til Rochester, New York (ROC)

Fly til Rochester ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rochester Greater Rochester Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.188 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ROCHESTER, NEW YORK FRA KØBENHAVNnovember40% billigereAt flyve fra København til Rochester, New York ​​koster i gennemsnit blot 3.741 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ROCHESTER, NEW YORK FRA KØBENHAVNdecember56% dyrereDet koster cirka 9.680 kr. at flyve til Rochester, New York ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ROCHESTER, NEW YORK FRA KØBENHAVNjuli688% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rochester, New York fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Rochester, New York

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Rochester, New York. Hvis du har planer om at flyve til Rochester, New York, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Buffalo Niagara Intl (94 km fra Rochester, New York centrum), Lufthavn: Niagara Falls Intl (108 km fra Rochester, New York centrum), Lufthavn: Ithaca Tompkins County (120 km fra Rochester, New York centrum), Lufthavn: Syracuse Hancock Intl (122 km fra Rochester, New York centrum) eller Lufthavn: Corning-Elmira (125 km fra Rochester, New York centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Rochester, New York er normalt Lufthavn: Ithaca Tompkins County med en gennemsnitspris på 3.145 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvilke flyselskaber flyver til Rochester, New York?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Rochester, New York

Hvilke flyselskaber flyver til Rochester, New York?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Rochester, New York fra Danmark, KLM, Scandinavian Airlines, Lufthansa og American Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Virgin Atlantic-fly til Rochester, New York

Der er 21 fly med Virgin Atlantic til Rochester, New York på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er New York John F Kennedy, og den bedste pris på en Virgin Atlantic-billet, der er set på momondo, er 2.770 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Rochester, New York). Virgin Atlantic har en bedømmelse på 7,5 fra 201 brugeranmeldelser på momondo.

KLM-fly til Rochester, New York

Flytilbud med KLM til Rochester, New York begynder fra 2.958 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Billund. I en normal uge er flypriserne med KLM oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. New York John F Kennedy er det mest populære afgangssted med KLM til Rochester, New York, så generelt er der større tilgængelighed. KLM har fået en bedømmelse på 7,5/10 i 175 anmeldelser.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rochester, New York


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Rochester. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Rochester, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Rochester, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Rochester og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.