Find billige flybilletter til Edinburgh

Returrejse
Economy
Seattle (SEA)
Edinburgh (EDI)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Edinburgh. De nuværende restriktioner til Edinburgh er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.

Se nuværende Storbritannien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Edinburgh

Find de billigste fly til disse Edinburgh-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Edinburgh

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Edinburgh

København (CPH) til Edinburgh (EDI)

Fly til Edinburgh ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Edinburgh Turnhouse, hvor den gennemsnitlige pris er 774 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL EDINBURGH FRA KØBENHAVNjanuar41% billigereAt flyve fra København til Edinburgh ​​koster i gennemsnit blot 456 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL EDINBURGH FRA KØBENHAVNjuli45% dyrereDet koster cirka 1.117 kr. at flyve til Edinburgh ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL EDINBURGH FRA KØBENHAVNoktober311% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Edinburgh fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Edinburgh?

Den skotske hovedstad Edinburgh byder på fascinerende arkitektur og underskøn natur. Byen er kendt for sit bakkede terræn, de mange parker og grønne områder. Årstiderne minder en del om de danske, hvilket gør perioden fra juni til august mest populære at rejse i, men både forår og efterårsmånederne er ligeledes smukke. De bedste priser på fly til Edinburgh finder du typisk i september og november, så find det fornuftige tøj frem, et par gode sko og vend snuden mod Skotland! (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Edinburgh, januar 2018).

Hvilket er det absolut billigste fly til Edinburgh?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Edinburgh for 86 kr./person, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til Edinburgh. Hvis du vil finde den billigste pris til Edinburgh fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Edinburgh?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du bestille flyrejser til Edinburgh fra Danmark i marts i stedet. Fly til Edinburgh i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 530 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Edinburgh?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Edinburgh er 58 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 774 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 131 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Edinburgh på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Edinburgh er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til Edinburgh på en mandag kan finde billetter helt ned til 699 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en lørdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Edinburgh på en lørdag på 1.044 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Edinburgh?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Edinburgh normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Edinburgh om aftenen helt ned til 621 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Edinburgh på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.012 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Edinburgh?

Lufthavn: Dundee, Lufthavn: Glasgow Int, Lufthavn: Glasgow Prestwick, Lufthavn: Carlisle Lake District eller Lufthavn: Newcastle upon Tyne kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Edinburgh.

Findes der en billigere måde at flyve til Edinburgh på?

Med en gennemsnitspris på 1.672 kr. pr. person er Lufthavn: Newcastle upon Tyne den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Edinburgh. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Edinburgh?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Edinburgh. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Edinburgh nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Edinburgh Turnhouse

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Edinburgh Turnhouse fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
15. sep.
11:45Billund
1t. 35min.
13:20Edinburgh Turnhouse
19. sep.
03:05Edinburgh Turnhouse
1t. 25min.
04:30Billund
Ryanair
21. maj
13:45København Kastrup
1t. 50min.
15:35Edinburgh Turnhouse
24. maj
14:50Edinburgh Turnhouse
1t. 45min.
16:35København Kastrup
Ryanair
15. sep.
13:20København Kastrup
1t. 50min.
15:10Edinburgh Turnhouse
19. sep.
16:15Edinburgh Turnhouse
1t. 45min.
18:00København Kastrup
Ryanair
6. okt.
13:20København Kastrup
1t. 50min.
15:10Edinburgh Turnhouse
18. okt.
14:50Edinburgh Turnhouse
1t. 45min.
16:35København Kastrup
Ryanair
8. okt.
13:45København Kastrup
1t. 50min.
15:35Edinburgh Turnhouse
17. okt.
16:15Edinburgh Turnhouse
1t. 45min.
18:00København Kastrup
Ryanair
10. okt.
19:25København Kastrup
1t. 50min.
21:15Edinburgh Turnhouse
17. okt.
16:15Edinburgh Turnhouse
1t. 45min.
18:00København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Edinburgh Turnhouse

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Edinburgh, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM
KLM
3. maj
02:00København Kastrup
5t. 15min.
1 stop
07:15Edinburgh Turnhouse
Flere flyselskaber
3. maj
09:10København Kastrup
21t. 35min.
2 stop
06:45Edinburgh Turnhouse
1.030 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. maj
05:00København Kastrup
25t. 45min.
3 stop
06:45Edinburgh Turnhouse

Hvilke flyselskaber flyver til Edinburgh?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Edinburgh

De mange ugentlige flyafgange til Edinburgh serviceres af flyselskaber som Norwegian, KLM og SAS. En rejse med direkte fly kan klares på omkring 1 time og 45 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Edinburgh samt afstand til centrum

Edinburgh Lufthavn har et årligt passagerantal på over 12 millioner, der ankommer i lufthavnens eneste hovedterminal. Der er igangsat en udvidelsesplan, der skal foregå over de næste 25 år.

Når du skal fra Edinburgh lufthavn og ind til centrum kan du tage Airlink 100-bussen der er den billigste og hurtigste løsning, til en pris på ca. 38 DKK samt en rejsetid på omkring 30 minutter. Alternativt kan du også tage toget der tager omkring 39 minutter til en pris på ca. 47 DK (Information tjekket 20/06/2017).


Populære fly til Edinburgh

Find dine flybilletter til Edinburgh blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Edinburgh
Korteste rejsetid
1t. 50min.
Laveste pris
132 kr.
Fly fra Billund til Edinburgh
Korteste rejsetid
1t. 35min.
Laveste pris
562 kr.
Fly fra Aarhus til Edinburgh
Korteste rejsetid
7t. 30min.
Laveste pris
1.885 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Edinburgh?

Edinburgh er let at komme rundt i til fods, men du kan med fordel gøre brug af byens effektive offentlige transport der består af både busser, moderne sporvogne og tog.


Kan man rejse til Edinburgh uden pas eller visum?

Skotland er en del af Storbritannien, og da de ikke deltager i Schengensamarbejdet skal du stadig vise pas, når du ankommer i lufthavnen. Det er ikke nødvendigt at ansøge om visum, men tjek altid de nyeste regler hos den britiske ambassade.


Tips og gode råd til Edinburgh

Hvordan får man den billigste flybillet til Edinburgh?

Kigger man isoleret set på prisen, så får du de bedste flybilletpriser i september og november, og her bør du satse på at købe ca. 59 dage før afrejse hvor priserne statistisk set er bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Edinburgh, januar 2018).

Hvad skal man se i Edinburgh?

Edinburgh har et væld af fantastiske udsigtspunkter samt historiske monumenter, der blandet med den mere moderne bydel gør det til en fornøjelse at gå på opdagelse i. Edinburgh Castle er en af de seværdigheder du bør se, og herfra kan du nyde den smukkeste udsigt samt lære en masse historie om byens fortid.

En oase af flora og fauna finder du i Royal Botanic Garden, hvor du kan dufte og lytte samt nyde de afslappende omgivelser mellem rislende vandfald og eksotiske planter. Skotland er lig med Whisky, og derfor kommer du ikke udenom et besøg på The Scotch Whisky Experience, hvor du kan se produktionen og smage de gyldne dråber.

Palace of Holyroodhouse, der er dronningens officielle bolig i Skotland, samt The Scottish Parliament bør også være med på to-do-listen.

Aktiviteter for børn

Edinburgh Zoo er hjem for mere end 1000 dyr samt et fast underholdningsprogram for børn, hvor I blandt andet kan opleve pingvinparade og se nuttede pandaer. Dynamic Earth er en anden oplagt mulighed, hvor børnene kan lære om Big Bang og videnskab samt universets oprindelse og afprøve tidsmaskiner samt meget mere.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en god rejseforsikring som dækker, skulle der ske uheld på rejsen.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Edinburgh.

Giver man drikkepenge i Edinburgh?

Hvis ikke der er et servicetillæg inklusive på restaurantregningen, er det standard at give omkring 10 %. Derudover er det også kutyme at give taxichauffører drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Princes Street, George Street og Multrees Walk byder på gode shoppingmuligheder.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class