Find billige fly til Edinburgh

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Edinburgh

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Edinburgh

Bedste pris på enkeltbillet

101 kr.

Bedste pris på returbillet

159 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 40min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Edinburgh fra Danmark i de seneste 72 timer er 101 kr. (Billund til Edinburgh Turnhouse).
Den bedste pris på en returbillet til Edinburgh fra Danmark i de seneste 72 timer er 159 kr. (København Kastrup til Edinburgh Turnhouse).
Det hurtigste fly til Edinburgh fra Danmark tager 1t. 40min. (Billund til Edinburgh Turnhouse).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Edinburgh, herunder Ryanair og easyJet.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Edinburgh

Find de billigste fly til disse Edinburgh-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Edinburgh

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Edinburgh

København (CPH) til Edinburgh (EDI)

Fly til Edinburgh ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Edinburgh Turnhouse, hvor den gennemsnitlige pris er 919 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL EDINBURGH FRA KØBENHAVNfebruar42% billigereAt flyve fra København til Edinburgh ​​koster i gennemsnit blot 534 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL EDINBURGH FRA KØBENHAVNjuli87% dyrereDet koster cirka 1.716 kr. at flyve til Edinburgh ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL EDINBURGH FRA KØBENHAVNjuli302% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Edinburgh fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Edinburgh?

Den skotske hovedstad Edinburgh byder på fascinerende arkitektur og underskøn natur. Byen er kendt for sit bakkede terræn, de mange parker og grønne områder. Årstiderne minder en del om de danske, hvilket gør perioden fra juni til august mest populære at rejse i, men både forår og efterårsmånederne er ligeledes smukke. De bedste priser på fly til Edinburgh finder du typisk i september og november, så find det fornuftige tøj frem, et par gode sko og vend snuden mod Skotland! (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Edinburgh, januar 2018).

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Edinburgh for 37 kr./person, hvilket er 99% billigere end gennemsnitsflyprisen til Edinburgh. Hvis du vil finde den billigste pris til Edinburgh fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Edinburgh på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 534 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Edinburgh i februar, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Edinburgh i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 541 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Edinburgh fra Danmark er 25 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 919 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Edinburgh helt ned til 159 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Edinburgh er på en fredag, hvor der kan findes priser helt ned til 727 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.144 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Edinburgh.

Det billigste tidspunkt at flyve til Edinburgh på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 651 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 1.063 kr. i gennemsnit. Fly til Edinburgh fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Lufthavn: Dundee, Lufthavn: Glasgow Int, Lufthavn: Glasgow Prestwick, Lufthavn: Carlisle Lake District eller Lufthavn: Newcastle upon Tyne kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Edinburgh.

Med en gennemsnitspris på 132 kr. pr. person er Lufthavn: Glasgow Prestwick den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Edinburgh. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Edinburgh

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Edinburgh fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
19. sep.
CPH19:05København Kastrup
1t. 50min.
EDI20:55Edinburgh Turnhouse
26. sep.
EDI15:55Edinburgh Turnhouse
1t. 45min.
CPH17:40København Kastrup
Ryanair
9. sep.
BLL19:00Billund
1t. 40min.
EDI20:40Edinburgh Turnhouse
16. sep.
EDI16:00Edinburgh Turnhouse
1t. 35min.
BLL17:35Billund
Ryanair
19. sep.
CPH19:05København Kastrup
1t. 50min.
EDI20:55Edinburgh Turnhouse
26. sep.
EDI15:55Edinburgh Turnhouse
1t. 45min.
CPH17:40København Kastrup
Ryanair
19. sep.
CPH19:05København Kastrup
1t. 50min.
EDI20:55Edinburgh Turnhouse
26. sep.
EDI15:55Edinburgh Turnhouse
1t. 45min.
CPH17:40København Kastrup
Ryanair
12. sep.
BLL18:15Billund
1t. 40min.
EDI19:55Edinburgh Turnhouse
16. sep.
EDI16:00Edinburgh Turnhouse
1t. 35min.
BLL17:35Billund
Ryanair
16. sep.
BLL19:00Billund
1t. 40min.
EDI20:40Edinburgh Turnhouse
19. sep.
EDI15:15Edinburgh Turnhouse
1t. 35min.
BLL16:50Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Edinburgh

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Edinburgh, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og easyJet
Ryanair
26. aug.
BLL19:40Billund
1t. 40min.
EDI21:20Edinburgh Turnhouse
Ryanair
22. aug.
BLL18:15Billund
1t. 40min.
EDI19:55Edinburgh Turnhouse
Ryanair
19. sep.
CPH19:05København Kastrup
1t. 50min.
EDI20:55Edinburgh Turnhouse

Hvilke flyselskaber flyver til Edinburgh?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Edinburgh

Hvilke flyselskaber flyver til Edinburgh?

På rejser til Edinburgh fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Ryanair, Norwegian, KLM eller easyJet. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Norwegian Air International-fly til Edinburgh

3 Norwegian Air International-fly flyver til Edinburgh i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra København Kastrup til Edinburgh, der er den mest populære rute, som Norwegian Air International har til Edinburgh. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Norwegian Air International-fly til Edinburgh, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 404 kr. og afgik fra Aalborg. Norwegian Air International er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 9,1/10 af 29 af vores brugere.

KLM-fly til Edinburgh

Et andet populært valg for fly til Edinburgh er KLM (7,6/10, 154 anmeldelser). De fleste KLM-fly, der lander i Edinburgh, kommer fra Amsterdam Schiphol, men der er 18 KLM-fly til Edinburgh fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med KLM, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 982 kr. (Aalborg til Edinburgh, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Edinburgh

Neden for finder du alle lufthavne i Edinburgh samt deres afstand til centrum

Edinburgh Lufthavn har et årligt passagerantal på over 12 millioner, der ankommer i lufthavnens eneste hovedterminal. Der er igangsat en udvidelsesplan, der skal foregå over de næste 25 år.

Når du skal fra Edinburgh lufthavn og ind til centrum kan du tage Airlink 100-bussen der er den billigste og hurtigste løsning, til en pris på ca. 38 DKK samt en rejsetid på omkring 30 minutter. Alternativt kan du også tage toget der tager omkring 39 minutter til en pris på ca. 47 DK.


Populære fly til Edinburgh

Find dine flybilletter til Edinburgh blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Edinburgh
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris180 kr.
Fly fra Billund til Edinburgh
Hurtigste flyvetid1t. 40min.
Laveste pris159 kr.
Fly fra Aarhus til Edinburgh
Hurtigste flyvetid21t. 40min.
Laveste pris3.338 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Edinburgh

Edinburgh er let at komme rundt i til fods, men du kan med fordel gøre brug af byens effektive offentlige transport der består af både busser, moderne sporvogne og tog.


Visumkrav for Edinburgh

Skotland er en del af Storbritannien, og da de ikke deltager i Schengensamarbejdet skal du stadig vise pas, når du ankommer i lufthavnen. Det er ikke nødvendigt at ansøge om visum, men tjek altid de nyeste regler hos den britiske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Edinburgh


De bedste oplevelser og seværdigheder i Edinburgh

Kigger man isoleret set på prisen, så får du de bedste flybilletpriser i september og november, og her bør du satse på at købe ca. 59 dage før afrejse hvor priserne statistisk set er bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Edinburgh, januar 2018).

Edinburgh har et væld af fantastiske udsigtspunkter samt historiske monumenter, der blandet med den mere moderne bydel gør det til en fornøjelse at gå på opdagelse i. Edinburgh Castle er en af de seværdigheder du bør se, og herfra kan du nyde den smukkeste udsigt samt lære en masse historie om byens fortid.En oase af flora og fauna finder du i Royal Botanic Garden, hvor du kan dufte og lytte samt nyde de afslappende omgivelser mellem rislende vandfald og eksotiske planter. Skotland er lig med Whisky, og derfor kommer du ikke udenom et besøg på The Scotch Whisky Experience, hvor du kan se produktionen og smage de gyldne dråber.Palace of Holyroodhouse, der er dronningens officielle bolig i Skotland, samt The Scottish Parliament bør også være med på to-do-listen.

Det anbefales altid at købe en god rejseforsikring som dækker, skulle der ske uheld på rejsen.

Du kan godt drikke vand fra hanen i Edinburgh.

Hvis ikke der er et servicetillæg inklusive på restaurantregningen, er det standard at give omkring 10 %. Derudover er det også kutyme at give taxichauffører drikkepenge.

Princes Street, George Street og Multrees Walk byder på gode shoppingmuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Edinburgh, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Edinburgh, så du sparer tid og penge.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Edinburgh med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Edinburgh.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Edinburgh lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Edinburgh og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Edinburgh

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Edinburgh

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.