Find billige flybilletter til Edinburgh

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man 2.8
man 9.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Edinburgh. De nuværende restriktioner til Edinburgh er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Edinburgh

Find de billigste fly til disse Edinburgh-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Edinburgh

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Edinburgh

København (CPH) til Edinburgh (EDI)

Fly til Edinburgh ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Edinburgh Turnhouse, hvor den gennemsnitlige pris er 781 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL EDINBURGH FRA KØBENHAVNjanuar41% billigereAt flyve fra København til Edinburgh ​​koster i gennemsnit blot 460 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL EDINBURGH FRA KØBENHAVNjuli45% dyrereDet koster cirka 1.127 kr. at flyve til Edinburgh ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL EDINBURGH FRA KØBENHAVNoktober311% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Edinburgh fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Edinburgh?

Den skotske hovedstad Edinburgh byder på fascinerende arkitektur og underskøn natur. Byen er kendt for sit bakkede terræn, de mange parker og grønne områder. Årstiderne minder en del om de danske, hvilket gør perioden fra juni til august mest populære at rejse i, men både forår og efterårsmånederne er ligeledes smukke. De bedste priser på fly til Edinburgh finder du typisk i september og november, så find det fornuftige tøj frem, et par gode sko og vend snuden mod Skotland! (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Edinburgh, januar 2018).

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Edinburgh?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Edinburgh for 87 kr./person, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til Edinburgh. Hvis du vil finde den billigste pris til Edinburgh fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Edinburgh?

  Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Edinburgh på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 460 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Edinburgh i januar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Edinburgh i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 535 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Edinburgh?

  Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Edinburgh fra Danmark er 58 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 781 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Edinburgh helt ned til 277 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Edinburgh på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Edinburgh er på en mandag, hvor der kan findes priser helt ned til 705 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.054 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Edinburgh.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Edinburgh?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Edinburgh på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 627 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 1.022 kr. i gennemsnit. Fly til Edinburgh fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Edinburgh?

  Lufthavn: Dundee, Lufthavn: Glasgow Int, Lufthavn: Glasgow Prestwick, Lufthavn: Carlisle Lake District eller Lufthavn: Newcastle upon Tyne kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Edinburgh.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Edinburgh på?

  Med en gennemsnitspris på 1.688 kr. pr. person er Lufthavn: Newcastle upon Tyne den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Edinburgh. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Edinburgh?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Edinburgh. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Edinburgh nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Edinburgh

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Edinburgh fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
17. sep.
CPH18:40København Kastrup
1t. 50min.
EDI20:30Edinburgh Turnhouse
19. sep.
EDI16:15Edinburgh Turnhouse
1t. 45min.
CPH18:00København Kastrup
Flere flyselskaber
30. aug.
CPH08:05København Kastrup
1t. 50min.
EDI09:55Edinburgh Turnhouse
6. sep.
EDI14:50Edinburgh Turnhouse
1t. 45min.
CPH16:35København Kastrup
Ryanair
28. nov.
CPH17:10København Kastrup
1t. 55min.
EDI19:05Edinburgh Turnhouse
2. dec.
EDI14:35Edinburgh Turnhouse
1t. 50min.
CPH16:25København Kastrup
Ryanair
26. nov.
CPH09:25København Kastrup
1t. 55min.
EDI11:20Edinburgh Turnhouse
28. nov.
EDI13:55Edinburgh Turnhouse
1t. 50min.
CPH15:45København Kastrup
Ryanair
17. sep.
CPH04:30København Kastrup
7t. 40min.
1 stop
EDI12:10Edinburgh Turnhouse
19. sep.
EDI16:15Edinburgh Turnhouse
1t. 45min.
CPH18:00København Kastrup
Ryanair
30. aug.
CPH03:45København Kastrup
15t. 45min.
1 stop
EDI19:30Edinburgh Turnhouse
6. sep.
EDI14:50Edinburgh Turnhouse
1t. 45min.
CPH16:35København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Edinburgh

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Edinburgh, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
24. sep.
CPH18:40København Kastrup
1t. 50min.
EDI20:30Edinburgh Turnhouse
Ryanair
24. sep.
CPH18:40København Kastrup
1t. 50min.
EDI20:30Edinburgh Turnhouse
Ryanair
20. sep.
CPH18:00København Kastrup
1t. 50min.
EDI19:50Edinburgh Turnhouse

Hvilke flyselskaber flyver til Edinburgh?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Edinburgh

De mange ugentlige flyafgange til Edinburgh serviceres af flyselskaber som Norwegian, KLM og SAS. En rejse med direkte fly kan klares på omkring 1 time og 45 minutter.


Lufthavne i nærheden af Edinburgh

Neden for finder du alle lufthavne i Edinburgh samt deres afstand til centrum

Edinburgh Lufthavn har et årligt passagerantal på over 12 millioner, der ankommer i lufthavnens eneste hovedterminal. Der er igangsat en udvidelsesplan, der skal foregå over de næste 25 år.

Når du skal fra Edinburgh lufthavn og ind til centrum kan du tage Airlink 100-bussen der er den billigste og hurtigste løsning, til en pris på ca. 38 DKK samt en rejsetid på omkring 30 minutter. Alternativt kan du også tage toget der tager omkring 39 minutter til en pris på ca. 47 DK (Information tjekket 20/06/2017).


Populære fly til Edinburgh

Find dine flybilletter til Edinburgh blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Edinburgh
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris372 kr.
Fly fra Billund til Edinburgh
Hurtigste flyvetid1t. 40min.
Laveste pris554 kr.
Fly fra Aarhus til Edinburgh
Hurtigste flyvetid23t. 20min.
Laveste pris2.286 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Edinburgh?

Edinburgh er let at komme rundt i til fods, men du kan med fordel gøre brug af byens effektive offentlige transport der består af både busser, moderne sporvogne og tog.


Kan man rejse til Edinburgh uden pas eller visum?

Skotland er en del af Storbritannien, og da de ikke deltager i Schengensamarbejdet skal du stadig vise pas, når du ankommer i lufthavnen. Det er ikke nødvendigt at ansøge om visum, men tjek altid de nyeste regler hos den britiske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Edinburgh


Tips og gode råd til Edinburgh

Hvordan får man den billigste flybillet til Edinburgh?

Kigger man isoleret set på prisen, så får du de bedste flybilletpriser i september og november, og her bør du satse på at købe ca. 59 dage før afrejse hvor priserne statistisk set er bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Edinburgh, januar 2018).

Hvad skal man se i Edinburgh?

Edinburgh har et væld af fantastiske udsigtspunkter samt historiske monumenter, der blandet med den mere moderne bydel gør det til en fornøjelse at gå på opdagelse i. Edinburgh Castle er en af de seværdigheder du bør se, og herfra kan du nyde den smukkeste udsigt samt lære en masse historie om byens fortid.

En oase af flora og fauna finder du i Royal Botanic Garden, hvor du kan dufte og lytte samt nyde de afslappende omgivelser mellem rislende vandfald og eksotiske planter. Skotland er lig med Whisky, og derfor kommer du ikke udenom et besøg på The Scotch Whisky Experience, hvor du kan se produktionen og smage de gyldne dråber.

Palace of Holyroodhouse, der er dronningens officielle bolig i Skotland, samt The Scottish Parliament bør også være med på to-do-listen.

Aktiviteter for børn

Edinburgh Zoo er hjem for mere end 1000 dyr samt et fast underholdningsprogram for børn, hvor I blandt andet kan opleve pingvinparade og se nuttede pandaer. Dynamic Earth er en anden oplagt mulighed, hvor børnene kan lære om Big Bang og videnskab samt universets oprindelse og afprøve tidsmaskiner samt meget mere.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en god rejseforsikring som dækker, skulle der ske uheld på rejsen.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Edinburgh.

Giver man drikkepenge i Edinburgh?

Hvis ikke der er et servicetillæg inklusive på restaurantregningen, er det standard at give omkring 10 %. Derudover er det også kutyme at give taxichauffører drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Princes Street, George Street og Multrees Walk byder på gode shoppingmuligheder.