Find billige flybilletter til Rio de Janeiro

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Rio de Janeiro (RIO)
fre.. 15.1.
fre.. 22.1.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Rio de Janeiro

Find de billigste fly til disse Rio de Janeiro-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rio de Janeiro?

I Rio de Janeiro kommer temperaturen sjældent under 20 grader, så for os danskere er det nærmest sommer året rundt. Det bedste tidspunkt at rejse til Rio de Janeiro anses for at være mellem december og marts, hvor vejret er helt perfekt til en badeferie. Byen er kendt for sine strande og mange natklubber hvor sambatonerne pulserer.

En af de mest populære måneder at rejse hertil i er i februar, hvor årets karneval finder sted. I denne måned vil du af samme grund også se markant højere priser på både flybilletter og hoteller. Det anbefales at bestille i op til et år i forvejen, hvis du ønsker at rejse til Rio de Janeiro i februar måned.

Hvilket er det absolut billigste fly til Rio de Janeiro?

Brugere, der bestiller rejser til Rio de Janeiro fra Uberlândia, har fundet fly, der er 86% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Rio de Janeiro. Hvis du vil finde den billigste pris til Rio de Janeiro fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Rio de Janeiro?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Rio de Janeiro på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.059 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Rio de Janeiro i maj, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Rio de Janeiro i november har en gennemsnitlig pris på omkring 3.358 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Rio de Janeiro?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Rio de Janeiro 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Rio de Janeiro for 4.441 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Rio de Janeiro på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 4.396 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rio de Janeiro på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Rio de Janeiro er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Rio de Janeiro på en onsdag kan finde billetter helt ned til 3.836 kr.. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Rio de Janeiro for omkring 5.653 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rio de Janeiro?

Når du flyver til Rio de Janeiro fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 4.317 kr. for fly med afgang om morgenen. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 5.654 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Rio de Janeiro?

Lufthavn: Rio de Janeiro–Galeão Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Rio de Janeiro.

Findes der en billigere måde at flyve til Rio de Janeiro på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Rio de Janeiro er normalt Lufthavn: Rio de Janeiro Santos Dumont med en gennemsnitspris på 1.498 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Rio de Janeiro

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rio de Janeiro fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
LATAM Airlines
6. maj
CPH
København Kastrup
18t. 20min.
2 stop
GIG
Rio de Janeiro–Galeão Intl
10. maj
GIG
Rio de Janeiro–Galeão Intl
18t. 25min.
2 stop
CPH
København Kastrup
4.396 kr.
Find lignende
Delta
8. apr.
BLL
Billund
25t. 45min.
2 stop
GIG
Rio de Janeiro–Galeão Intl
12. apr.
GIG
Rio de Janeiro–Galeão Intl
30t. 25min.
2 stop
BLL
Billund
5.025 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. jan.
CPH
København Kastrup
23t. 10min.
2 stop
GIG
Rio de Janeiro–Galeão Intl
30. jan.
GIG
Rio de Janeiro–Galeão Intl
21t. 45min.
2 stop
CPH
København Kastrup
5.147 kr.
Find lignende
KLM
31. jan.
BLL
Billund
32t. 20min.
2 stop
GIG
Rio de Janeiro–Galeão Intl
31. mar.
GIG
Rio de Janeiro–Galeão Intl
21t. 50min.
2 stop
BLL
Billund
5.495 kr.
Find lignende
Air France
8. apr.
BLL
Billund
17t. 15min.
1 stop
GIG
Rio de Janeiro–Galeão Intl
12. apr.
GIG
Rio de Janeiro–Galeão Intl
19t. 20min.
1 stop
BLL
Billund
5.709 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. jan.
CPH
København Kastrup
22t. 10min.
2 stop
SDU
Rio de Janeiro Santos Dumont
30. jan.
SDU
Rio de Janeiro Santos Dumont
21t. 55min.
2 stop
CPH
København Kastrup
5.153 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Rio de Janeiro?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Rio de Janeiro

Der er ingen direkte fly til Rio de Janeiro fra Danmark, men med en eller et par mellemlandinger kan du komme til byen – den hurtigste rute fra København er på 15 timer. Det er flyselskaber som Qatar, Lufthansa og KLM der står for flyvningen.

 

 


Lufthavne tæt på Rio de Janeiro

Herunder finder du alle lufthavne i Rio de Janeiro samt afstand til centrum

Der er to lufthavne tæt på Rio de Janeiro: Rio de Janeiro-Galeão International Airport (GIG) og Santos Dumont Airport (SDU). Santos Lufthavn ligger kun 5 km fra byens centrum, hvor det er nemt at komme til byen med busser fra lufthavnen. Galeão International Airport er den største lufthavn i byen og ligger ca. 12 km fra byens centrum. Der er mulighed for at komme nemt til centrum med almindelige busser som kaldes Bus Rapid Transit (BRT), og undergrundsbanen fra Galeão International Airport. Billetprisen er ofte omkring 8-10 kr.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Rio de Janeiro?

Du kan køre med metro rundt i Rio de Janeiro. Der er to metrolinjer, som kører til omkring 35 forskellige stationer, og en billet, som får dig fra A til B, koster ca. 8 kr. Du kan også komme rundt med BRT-busserne, og her koster billetten ca. 7 kr. Derudover er der almindelige offentlige Rio Ônibusser i byen. Startgebyret på taxaer i Rio de Janeiro ligger som regel omkring 5 kr., mens kilometerprisen plejer at være ca. 3kr. (1,5 BRL).


Kan man rejse til Rio de Janeiro uden pas eller visum?

Ja, som dansk statsborger kan du opholde dig i Rio de Janeiro i 90 dage uden visum, men du skal sørge for at have et pas, der er gyldigt mindst seks måneder fra indrejsen til Brasilien. Du bør og kan læse mere om pas og visum til ferier i Brasilien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Her kan du også tjekke reglerne for det land eller de lande, du mellemlander i.


Tips og gode råd til Rio de Janeiro

Hvordan får man den billigste flybillet til Rio de Janeiro?

I november måned finder du statistisk set de billigste flybilletter til Rio de Janeiro fra København. Priserne på billetterne er typisk på deres bedste 57-59 dage før afrejse, så sigt efter at booke dine billetter i det tidsrum (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Rio de Janeiro, marts 2018).

Hvad skal man se i Rio de Janeiro?

I Rio handler det om at komme højt op over havet. De fleste kender sikkert byens mest anerkendte vartegn: Kristusstatuen, eller Cristo Redeontor, på toppen af bjerget Corcovado, der rager ca. 2.350 meter over byen, og hvorfra man kan nyde en fantastisk udsigt over havet og byen. Derudover anbefales det også at besøge bjerget Sukkertoppen, som de lokale kalder Pao de Acucar. Få flere anbefalinger til seværdigheder i Rio.

Aktiviteter for børn

Hele familien vil uden tvivl nyde en dag på de verdenskendte strande Ipanema eller Copacabana, hvor børnene kan have travlt med at bygge sandslotte dagen lang.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er ikke dækket af hverken det blå eller gule sygesikringsbevis i Brasilien, og derfor anbefales det at tegne en rejseforsikring. Derudover kan det være en god ide at kontakte egen læge seks uger før afrejse i forbindelse med eventuelle vaccinationer. Du kan læse mere om sundhedsforhold og rejseforsikring til rejser til Rio de Janeiro på udenrigsministeriets hjemmeside.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, du kan drikke vand fra hanen, men de lokale vælger ofte at købe flaskevand på grund af smagen.

Giver man drikkepenge i Rio de Janeiro?

Det er ikke obligatorisk, men du kan følge tommelfingerreglen om at lægge 10 % til regningen. En “servicio” på 10 % bliver ofte føjet til regningen. Du er ikke påkrævet at betale, men de fleste gør det. Derudover er det også kutyme at give roomservice og stuetjenesten en ekstra skilling. Du vil også opleve, at de fleste runder op til de næste øre i taxaer og endda i supermarkeder. På natklubber får folk et papir, hvor der noteres, hvor mange drinks du drikker i løbet af nattetimerne. Når du betaler, bliver de ekstra 10 “servicio” lagt til det samlede beløb, så du behøver ikke at give bartenderne flere drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Shopping Village Mall er et af de bedste indkøbscenter i Rio de Janeiro, og i dette shoppingområde kan du få fat i alle de dyre designermærker.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class