Find billige flybilletter til Rio de Janeiro

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Rio de Janeiro (RIO)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Rio de Janeiro. De nuværende restriktioner til Rio de Janeiro er baseret på Brasilien rejserestriktioner.

Se nuværende Brasilien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rio de Janeiro

Find de billigste fly til disse Rio de Janeiro-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Rio de Janeiro–Galeão Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rio de Janeiro

København (CPH) til Lufthavn: Rio de Janeiro–Galeão Intl (GIG)

Fly til Rio de Janeiro ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rio de Janeiro–Galeão Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.410 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RIO DE JANEIRO FRA KØBENHAVNmaj31% billigereAt flyve fra København til Rio de Janeiro ​​koster i gennemsnit blot 3.126 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RIO DE JANEIRO FRA KØBENHAVNdecember38% dyrereDet koster cirka 6.283 kr. at flyve til Rio de Janeiro ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RIO DE JANEIRO FRA KØBENHAVNdecember410% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rio de Janeiro fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rio de Janeiro?

I Rio de Janeiro kommer temperaturen sjældent under 20 grader, så for os danskere er det nærmest sommer året rundt. Det bedste tidspunkt at rejse til Rio de Janeiro anses for at være mellem december og marts, hvor vejret er helt perfekt til en badeferie. Byen er kendt for sine strande og mange natklubber hvor sambatonerne pulserer.

En af de mest populære måneder at rejse hertil i er i februar, hvor årets karneval finder sted. I denne måned vil du af samme grund også se markant højere priser på både flybilletter og hoteller. Det anbefales at bestille i op til et år i forvejen, hvis du ønsker at rejse til Rio de Janeiro i februar måned.

Hvilket er det absolut billigste fly til Rio de Janeiro?

Brugere, der bestiller rejser til Rio de Janeiro fra Uberlândia, har fundet fly, der er 92% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Rio de Janeiro. Hvis du vil finde den billigste pris til Rio de Janeiro fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Rio de Janeiro?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Rio de Janeiro på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.126 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Rio de Janeiro i maj, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Rio de Janeiro i november har en gennemsnitlig pris på omkring 3.432 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Rio de Janeiro?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Rio de Janeiro 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Rio de Janeiro for 4.539 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Rio de Janeiro på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 4.430 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rio de Janeiro på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Rio de Janeiro er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Rio de Janeiro på en onsdag kan finde billetter helt ned til 3.920 kr.. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Rio de Janeiro for omkring 5.780 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rio de Janeiro?

Når du flyver til Rio de Janeiro fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 4.651 kr. for fly med afgang om morgenen. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 5.755 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Rio de Janeiro?

Lufthavn: Rio de Janeiro–Galeão Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Rio de Janeiro.

Findes der en billigere måde at flyve til Rio de Janeiro på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Rio de Janeiro er normalt Lufthavn: Rio de Janeiro Santos Dumont med en gennemsnitspris på 2.492 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Rio de Janeiro?

På nuværende tidspunkt inkluderer Brasilien rejserestriktioner rejser til Rio de Janeiro. Indrejserestriktioner

Udenlandske statsborgere har adgang til Brasilien med fly. Dette er underlagt de regelmæssige adgangskrav. Brasilien har indstillet flyvninger fra Storbritannien og Sydafrika. Statsborgere fra Brasilien og ægtefæller, partnere, børn, forældre eller værger til en statsborger i Brasilien og rejsende med en permanent opholdstilladelse udstedt af Brasilien, der i de sidste 14 dage har været i eller transit gennem Storbritannien eller Sydafrika har lov til at komme ind transit gennem Brasilien. Udenlandske rejsende der opholder sig i op til 90 dage, kan i øjeblikket få adgang.

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 RT-PCR-testresultat, der er udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 2 år og børn under 12 år, der rejser sammen med en eller flere voksne, som har bevis for en negativ test, er fritaget for at fremvise et COVID-19 RT-PCR-testresultat. Rejsende og flypersonale skal udfylde en Formular til anmeldelse af rejsendes helbred indenfor 72 timer efter boarding og præsentere den ved ankomsten.

Karantænekrav

Statsborgere fra Brasilien og deres ægtefæller, partnere, børn, forældre eller værger til en statsborger i Brasilien og rejsende med en permanent opholdstilladelse udstedt af Brasilien, der har været i eller transit gennem Sydafrika eller Storbritannien i de sidste 14 dage er underlagt karantæne i 14 dage. Flypersonalet er underlagt karantæne på et hotel indtil deres næste fly.

Transitregler

Rejsende har lov til at rejse frit, så længe de ikke forlader det internationale lufthavnsområde og har en billet til videre rejser.

Hvis du planlægger rejser til Rio de Janeiro nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Rio de Janeiro

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rio de Janeiro fundet af momondos brugere for nylig
Air France
10. jun.
16:25København Kastrup
18t. 35min.
2 stop
11:00Rio de Janeiro Santos Dumont
13. jun.
06:45Rio de Janeiro Santos Dumont
19t. 35min.
2 stop
02:20København Kastrup
7.032 kr.
Find lignende
Air France
10. jun.
16:25København Kastrup
18t. 35min.
2 stop
11:00Rio de Janeiro Santos Dumont
13. jun.
06:45Rio de Janeiro Santos Dumont
19t. 35min.
2 stop
02:20København Kastrup
7.045 kr.
Find lignende
KLM
10. jun.
02:00København Kastrup
21t. 25min.
2 stop
23:25Rio de Janeiro Santos Dumont
13. jun.
10:55Rio de Janeiro Santos Dumont
18t. 00min.
2 stop
04:55København Kastrup
6.221 kr.
Find lignende
Lufthansa
25. jun.
10:55Billund
22t. 40min.
2 stop
09:35Rio de Janeiro–Galeão Intl
29. jun.
10:00Rio de Janeiro–Galeão Intl
19t. 15min.
2 stop
05:15Billund
7.556 kr.
Find lignende
Lufthansa
25. jun.
10:55Billund
22t. 40min.
2 stop
09:35Rio de Janeiro–Galeão Intl
29. jun.
10:00Rio de Janeiro–Galeão Intl
19t. 15min.
2 stop
05:15Billund
7.563 kr.
Find lignende
LATAM Airlines
2. sep.
12:30København Kastrup
21t. 00min.
2 stop
09:30Rio de Janeiro–Galeão Intl
6. sep.
15:00Rio de Janeiro–Galeão Intl
22t. 30min.
2 stop
13:30København Kastrup
5.528 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Rio de Janeiro?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Rio de Janeiro

Der er ingen direkte fly til Rio de Janeiro fra Danmark, men med en eller et par mellemlandinger kan du komme til byen – den hurtigste rute fra København er på 15 timer. Det er flyselskaber som Qatar, Lufthansa og KLM der står for flyvningen.

 

 


Lufthavne tæt på Rio de Janeiro

Herunder finder du alle lufthavne i Rio de Janeiro samt afstand til centrum

Der er to lufthavne tæt på Rio de Janeiro: Rio de Janeiro-Galeão International Airport (GIG) og Santos Dumont Airport (SDU). Santos Lufthavn ligger kun 5 km fra byens centrum, hvor det er nemt at komme til byen med busser fra lufthavnen. Galeão International Airport er den største lufthavn i byen og ligger ca. 12 km fra byens centrum. Der er mulighed for at komme nemt til centrum med almindelige busser som kaldes Bus Rapid Transit (BRT), og undergrundsbanen fra Galeão International Airport. Billetprisen er ofte omkring 8-10 kr.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Rio de Janeiro?

Du kan køre med metro rundt i Rio de Janeiro. Der er to metrolinjer, som kører til omkring 35 forskellige stationer, og en billet, som får dig fra A til B, koster ca. 8 kr. Du kan også komme rundt med BRT-busserne, og her koster billetten ca. 7 kr. Derudover er der almindelige offentlige Rio Ônibusser i byen. Startgebyret på taxaer i Rio de Janeiro ligger som regel omkring 5 kr., mens kilometerprisen plejer at være ca. 3kr. (1,5 BRL).


Kan man rejse til Rio de Janeiro uden pas eller visum?

Ja, som dansk statsborger kan du opholde dig i Rio de Janeiro i 90 dage uden visum, men du skal sørge for at have et pas, der er gyldigt mindst seks måneder fra indrejsen til Brasilien. Du bør og kan læse mere om pas og visum til ferier i Brasilien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Her kan du også tjekke reglerne for det land eller de lande, du mellemlander i.


Tips og gode råd til Rio de Janeiro

Hvordan får man den billigste flybillet til Rio de Janeiro?

I november måned finder du statistisk set de billigste flybilletter til Rio de Janeiro fra København. Priserne på billetterne er typisk på deres bedste 57-59 dage før afrejse, så sigt efter at booke dine billetter i det tidsrum (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Rio de Janeiro, marts 2018).

Hvad skal man se i Rio de Janeiro?

I Rio handler det om at komme højt op over havet. De fleste kender sikkert byens mest anerkendte vartegn: Kristusstatuen, eller Cristo Redeontor, på toppen af bjerget Corcovado, der rager ca. 2.350 meter over byen, og hvorfra man kan nyde en fantastisk udsigt over havet og byen. Derudover anbefales det også at besøge bjerget Sukkertoppen, som de lokale kalder Pao de Acucar. Få flere anbefalinger til seværdigheder i Rio.

Aktiviteter for børn

Hele familien vil uden tvivl nyde en dag på de verdenskendte strande Ipanema eller Copacabana, hvor børnene kan have travlt med at bygge sandslotte dagen lang.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er ikke dækket af hverken det blå eller gule sygesikringsbevis i Brasilien, og derfor anbefales det at tegne en rejseforsikring. Derudover kan det være en god ide at kontakte egen læge seks uger før afrejse i forbindelse med eventuelle vaccinationer. Du kan læse mere om sundhedsforhold og rejseforsikring til rejser til Rio de Janeiro på udenrigsministeriets hjemmeside.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, du kan drikke vand fra hanen, men de lokale vælger ofte at købe flaskevand på grund af smagen.

Giver man drikkepenge i Rio de Janeiro?

Det er ikke obligatorisk, men du kan følge tommelfingerreglen om at lægge 10 % til regningen. En “servicio” på 10 % bliver ofte føjet til regningen. Du er ikke påkrævet at betale, men de fleste gør det. Derudover er det også kutyme at give roomservice og stuetjenesten en ekstra skilling. Du vil også opleve, at de fleste runder op til de næste øre i taxaer og endda i supermarkeder. På natklubber får folk et papir, hvor der noteres, hvor mange drinks du drikker i løbet af nattetimerne. Når du betaler, bliver de ekstra 10 “servicio” lagt til det samlede beløb, så du behøver ikke at give bartenderne flere drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Shopping Village Mall er et af de bedste indkøbscenter i Rio de Janeiro, og i dette shoppingområde kan du få fat i alle de dyre designermærker.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class