Find billige flybilletter til Rio de Janeiro

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Rio de Janeiro. De nuværende restriktioner til Rio de Janeiro er baseret på Brasilien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Brasilien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rio de Janeiro

Find de billigste fly til disse Rio de Janeiro-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Rio de Janeiro–Galeão Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rio de Janeiro

København (CPH) til Lufthavn: Rio de Janeiro–Galeão Intl (GIG)

Fly til Rio de Janeiro ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rio de Janeiro–Galeão Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.447 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RIO DE JANEIRO FRA KØBENHAVNmaj31% billigereAt flyve fra København til Rio de Janeiro ​​koster i gennemsnit blot 3.153 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RIO DE JANEIRO FRA KØBENHAVNdecember38% dyrereDet koster cirka 6.336 kr. at flyve til Rio de Janeiro ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RIO DE JANEIRO FRA KØBENHAVNdecember410% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rio de Janeiro fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rio de Janeiro?

I Rio de Janeiro kommer temperaturen sjældent under 20 grader, så for os danskere er det nærmest sommer året rundt. Det bedste tidspunkt at rejse til Rio de Janeiro anses for at være mellem december og marts, hvor vejret er helt perfekt til en badeferie. Byen er kendt for sine strande og mange natklubber hvor sambatonerne pulserer.

En af de mest populære måneder at rejse hertil i er i februar, hvor årets karneval finder sted. I denne måned vil du af samme grund også se markant højere priser på både flybilletter og hoteller. Det anbefales at bestille i op til et år i forvejen, hvis du ønsker at rejse til Rio de Janeiro i februar måned.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Rio de Janeiro?

  Brugere, der bestiller rejser til Rio de Janeiro fra Uberlândia, har fundet fly, der er 92% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Rio de Janeiro. Hvis du vil finde den billigste pris til Rio de Janeiro fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Rio de Janeiro?

  maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Rio de Janeiro fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.153 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Rio de Janeiro med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 3.461 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Rio de Janeiro?

  Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Rio de Janeiro er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 4.577 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 3.624 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rio de Janeiro på?

  Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Rio de Janeiro fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 3.953 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 5.828 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Rio de Janeiro.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rio de Janeiro?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Rio de Janeiro på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.690 kr.. Fly til Rio de Janeiro koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 5.804 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Rio de Janeiro?

  Lufthavn: Rio de Janeiro–Galeão Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Rio de Janeiro.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Rio de Janeiro på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Rio de Janeiro er normalt Lufthavn: Rio de Janeiro Santos Dumont med en gennemsnitspris på 2.513 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Rio de Janeiro?

På nuværende tidspunkt inkluderer Brasilien rejserestriktioner rejser til Rio de Janeiro. Indrejserestriktioner

Udenlandske statsborgere har adgang til Brasilien med fly. Dette er underlagt de regelmæssige adgangskrav. Brasilien har indstillet flyvninger fra Storbritannien og Sydafrika. Statsborgere fra Brasilien og ægtefæller, partnere, børn, forældre eller værger til en statsborger i Brasilien og rejsende med en permanent opholdstilladelse udstedt af Brasilien, der i de sidste 14 dage har været i eller transit gennem Storbritannien eller Sydafrika har lov til at komme ind transit gennem Brasilien. Udenlandske rejsende der opholder sig i op til 90 dage, kan i øjeblikket få adgang.

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 RT-PCR-testresultat, der er udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 2 år og børn under 12 år, der rejser sammen med en eller flere voksne, som har bevis for en negativ test, er fritaget for at fremvise et COVID-19 RT-PCR-testresultat. Rejsende og flypersonale skal udfylde en Formular til anmeldelse af rejsendes helbred indenfor 72 timer efter boarding og præsentere den ved ankomsten.

Karantænekrav

Statsborgere fra Brasilien og deres ægtefæller, partnere, børn, forældre eller værger til en statsborger i Brasilien og rejsende med en permanent opholdstilladelse udstedt af Brasilien, der har været i eller transit gennem Sydafrika eller Storbritannien i de sidste 14 dage er underlagt karantæne i 14 dage. Flypersonalet er underlagt karantæne på et hotel indtil deres næste fly.

Transitregler

Rejsende har lov til at rejse frit, så længe de ikke forlader det internationale lufthavnsområde og har en billet til videre rejser.

Hvis du planlægger rejser til Rio de Janeiro nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Rio de Janeiro

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rio de Janeiro fundet af momondos brugere for nylig
Air France
25. jan.
CPH15:20København Kastrup
14t. 35min.
1 stop
GIG05:55Rio de Janeiro–Galeão Intl
30. jan.
GIG11:30Rio de Janeiro–Galeão Intl
23t. 05min.
1 stop
CPH10:35København Kastrup
4.707 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. sep.
CPH11:25København Kastrup
23t. 35min.
2 stop
GIG11:00Rio de Janeiro–Galeão Intl
14. sep.
GIG11:40Rio de Janeiro–Galeão Intl
15t. 25min.
1 stop
CPH03:05København Kastrup
4.682 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. jan.
CPH11:10København Kastrup
18t. 20min.
1 stop
GIG05:30Rio de Janeiro–Galeão Intl
30. jan.
GIG16:00Rio de Janeiro–Galeão Intl
21t. 25min.
2 stop
CPH13:25København Kastrup
4.845 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. okt.
CPH14:30København Kastrup
22t. 05min.
2 stop
GIG12:35Rio de Janeiro–Galeão Intl
23. okt.
GIG17:10Rio de Janeiro–Galeão Intl
19t. 40min.
2 stop
CPH12:50København Kastrup
4.153 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. okt.
CPH02:00København Kastrup
18t. 35min.
1 stop
GIG20:35Rio de Janeiro–Galeão Intl
16. okt.
GIG11:25Rio de Janeiro–Galeão Intl
23t. 15min.
1 stop
CPH10:40København Kastrup
4.914 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. okt.
CPH14:30København Kastrup
22t. 05min.
2 stop
GIG12:35Rio de Janeiro–Galeão Intl
16. okt.
GIG17:10Rio de Janeiro–Galeão Intl
20t. 40min.
2 stop
CPH13:50København Kastrup
3.826 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Rio de Janeiro

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Rio de Janeiro, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France og KLM
Air France
21. sep.
CPH16:25København Kastrup
14t. 25min.
1 stop
GIG06:50Rio de Janeiro–Galeão Intl
4.669 kr.
Find lignende
KLM
20. aug.
CPH05:25København Kastrup
15t. 10min.
1 stop
GIG20:35Rio de Janeiro–Galeão Intl
2.819 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. aug.
CPH02:00København Kastrup
22t. 40min.
2 stop
GIG00:40Rio de Janeiro–Galeão Intl
3.127 kr.
Find lignende

Lufthavne i nærheden af Rio de Janeiro

Neden for finder du alle lufthavne i Rio de Janeiro samt deres afstand til centrum

Der er to lufthavne tæt på Rio de Janeiro: Rio de Janeiro-Galeão International Airport (GIG) og Santos Dumont Airport (SDU). Santos Lufthavn ligger kun 5 km fra byens centrum, hvor det er nemt at komme til byen med busser fra lufthavnen. Galeão International Airport er den største lufthavn i byen og ligger ca. 12 km fra byens centrum. Der er mulighed for at komme nemt til centrum med almindelige busser som kaldes Bus Rapid Transit (BRT), og undergrundsbanen fra Galeão International Airport. Billetprisen er ofte omkring 8-10 kr.


Populære fly til Rio de Janeiro

Find dine flybilletter til Rio de Janeiro blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Rio de Janeiro
Hurtigste flyvetid16t. 50min.
Laveste pris3.624 kr.
Fly fra Billund til Rio de Janeiro
Hurtigste flyvetid15t. 30min.
Laveste pris6.443 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Rio de Janeiro?

Du kan køre med metro rundt i Rio de Janeiro. Der er to metrolinjer, som kører til omkring 35 forskellige stationer, og en billet, som får dig fra A til B, koster ca. 8 kr. Du kan også komme rundt med BRT-busserne, og her koster billetten ca. 7 kr. Derudover er der almindelige offentlige Rio Ônibusser i byen. Startgebyret på taxaer i Rio de Janeiro ligger som regel omkring 5 kr., mens kilometerprisen plejer at være ca. 3kr. (1,5 BRL).


Kan man rejse til Rio de Janeiro uden pas eller visum?

Ja, som dansk statsborger kan du opholde dig i Rio de Janeiro i 90 dage uden visum, men du skal sørge for at have et pas, der er gyldigt mindst seks måneder fra indrejsen til Brasilien. Du bør og kan læse mere om pas og visum til ferier i Brasilien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Her kan du også tjekke reglerne for det land eller de lande, du mellemlander i.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rio de Janeiro


Tips og gode råd til Rio de Janeiro

Hvordan får man den billigste flybillet til Rio de Janeiro?

I november måned finder du statistisk set de billigste flybilletter til Rio de Janeiro fra København. Priserne på billetterne er typisk på deres bedste 57-59 dage før afrejse, så sigt efter at booke dine billetter i det tidsrum (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Rio de Janeiro, marts 2018).

Hvad skal man se i Rio de Janeiro?

I Rio handler det om at komme højt op over havet. De fleste kender sikkert byens mest anerkendte vartegn: Kristusstatuen, eller Cristo Redeontor, på toppen af bjerget Corcovado, der rager ca. 2.350 meter over byen, og hvorfra man kan nyde en fantastisk udsigt over havet og byen. Derudover anbefales det også at besøge bjerget Sukkertoppen, som de lokale kalder Pao de Acucar. Få flere anbefalinger til seværdigheder i Rio.

Aktiviteter for børn

Hele familien vil uden tvivl nyde en dag på de verdenskendte strande Ipanema eller Copacabana, hvor børnene kan have travlt med at bygge sandslotte dagen lang.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er ikke dækket af hverken det blå eller gule sygesikringsbevis i Brasilien, og derfor anbefales det at tegne en rejseforsikring. Derudover kan det være en god ide at kontakte egen læge seks uger før afrejse i forbindelse med eventuelle vaccinationer. Du kan læse mere om sundhedsforhold og rejseforsikring til rejser til Rio de Janeiro på udenrigsministeriets hjemmeside.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, du kan drikke vand fra hanen, men de lokale vælger ofte at købe flaskevand på grund af smagen.

Giver man drikkepenge i Rio de Janeiro?

Det er ikke obligatorisk, men du kan følge tommelfingerreglen om at lægge 10 % til regningen. En “servicio” på 10 % bliver ofte føjet til regningen. Du er ikke påkrævet at betale, men de fleste gør det. Derudover er det også kutyme at give roomservice og stuetjenesten en ekstra skilling. Du vil også opleve, at de fleste runder op til de næste øre i taxaer og endda i supermarkeder. På natklubber får folk et papir, hvor der noteres, hvor mange drinks du drikker i løbet af nattetimerne. Når du betaler, bliver de ekstra 10 “servicio” lagt til det samlede beløb, så du behøver ikke at give bartenderne flere drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Shopping Village Mall er et af de bedste indkøbscenter i Rio de Janeiro, og i dette shoppingområde kan du få fat i alle de dyre designermærker.