Find billige flybilletter til Belo Horizonte

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Belo Horizonte

Find de billigste fly til disse Belo Horizonte-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Belo Horizonte Tancredo Neves Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Belo Horizonte

København (CPH) til Belo Horizonte (BHZ)

Fly til Belo Horizonte ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Belo Horizonte, hvor den gennemsnitlige pris er 6.847 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BELO HORIZONTE FRA KØBENHAVNoktober16% billigereAt flyve fra København til Belo Horizonte ​​koster i gennemsnit blot 5.779 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BELO HORIZONTE FRA KØBENHAVNdecember28% dyrereDet koster cirka 8.786 kr. at flyve til Belo Horizonte ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BELO HORIZONTE FRA KØBENHAVNdecember407% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Belo Horizonte fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Belo Horizonte?

Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til Belo Horizonte på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.779 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Belo Horizonte i oktober, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 5.864 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Belo Horizonte fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 6.847 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Belo Horizonte er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Belo Horizonte på en onsdag kan finde billetter helt ned til 6.079 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Belo Horizonte på en lørdag på 7.609 kr..

Når du flyver til Belo Horizonte fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 5.931 kr. for fly med afgang om formiddagen. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Belo Horizonte, så priserne er ofte dyrere på omkring 8.489 kr. pr. billet.Hvilke flyselskaber flyver til Belo Horizonte?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Belo Horizonte

Hvilke flyselskaber flyver til Belo Horizonte?

TAP AIR PORTUGAL er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Belo Horizonte. LATAM Airlines, SWISS og Air France er også populære valg på flyrejser til Belo Horizonte fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Belo Horizonte, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

TAP AIR PORTUGAL-fly til Belo Horizonte

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Belo Horizonte på momondo er TAP AIR PORTUGAL, som flyver 45 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Sao Paulo Alle lufthavne, hvor det bedste tilbud på TAP AIR PORTUGAL-fly til Belo Horizonte kostede 6.126 kr. (returrejse fra København Kastrup til Belo Horizonte fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 154 anmeldelser af TAP AIR PORTUGAL giver momondo-brugere bedømmelsen 7,5.

LATAM Airlines-fly til Belo Horizonte

LATAM Airlines flyver normalt til Belo Horizonte 71 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Belo Horizonte fra Sao Paulo Alle lufthavne. LATAM Airlines (bedømmelse: 7,2, 267 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Belo Horizonte, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en LATAM Airlines-billet, der er fundet på momondo til Belo Horizonte, var fra København Kastrup (4.669 kr. retur).


Kom i gang med at planlægge din rejse til Belo Horizonte


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Belo Horizonte. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Belo Horizonte, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Belo Horizonte. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Belo Horizonte. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.