Find billige fly til Albanien fra 296 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 11.12
man. 18.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Albanien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Albanien

Bedste pris på enkeltbillet

296 kr.

Bedste pris på returbillet

758 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 10min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Albanien fra Danmark i de seneste 72 timer er 296 kr. (København Kastrup til Tirana Rinas).
Den bedste pris på en returbillet til Albanien fra Danmark i de seneste 72 timer er 758 kr. (København Kastrup til Tirana Rinas).
Det hurtigste fly til Albanien fra Danmark tager 5t. 10min. (København Kastrup til Tirana Rinas).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Albanien, herunder LOT, Austrian Airlines og Pegasus Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Albanien

Få indsigter om din flyrejse til Albanien, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly til Albanien?

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Albanien er:
301 kr. pr. person med Wizz Air Malta
338 kr. pr. person med Wizz Air
448 kr. pr. person med Wizz Air UK
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Albanien?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Albanien (Tirana Rinas), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 4t. 05min. og .

Hvilke flyselskaber flyver til Albanien?

Du kan finde fly til Albanien med 11 flyselskaber. Hvis du er usikker på, hvilket selskab du skal flyve med, kan du overveje at booke dit fly med Austrian Airlines, Lufthansa eller Air Serbia, eftersom disse er de mest populære blandt vores brugere. Austrian Airlines er det mest foretrukne, idet 40% af momondos rejsende booker fly med dette flyselskab.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Albanien? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Albanien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Albanien fra Danmark
Tirana
Tirana

Brugbar information om dit fly til Albanien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Albanien

Hvad er den mest populære lufthavn i Albanien at flyve til?

Hvor meget koster fly til Albanien?

Fly til Albanien kan fås så billigt som 1.327 kr. pr. billet. Vores brugere har dog en tendens til at finde flybilletter til Albanien for omkring 1.991 kr. i gennemsnit. Hvis du leder efter et godt tilbud på dit fly til Albanien, bør du overveje at bestille, hvis du finder noget til 1.496 kr. eller mindre.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Albanien?

Overvej at bestille fly til Albanien på en torsdag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en tirsdag. Prøv at undgå at bestille fly til Albanien på en søndag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Albanien?

Priser for fly til Albanien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Albanien?

Antallet af udbydere for fly til Albanien er 13 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Albanien?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Albanien hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Albanien?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Albanien kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Albanien. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Albanien

Find fly til disse populære byer i Albanien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Albanien

Se de billigste flyrejser til Albanien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnTirana4t. 05min.710 kr.
AalborgTirana15t. 10min.2.419 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Albanien

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Albanien?

Der er på nuværende tidspunkt ingen flyselskaber, der tilbyder direkte rejse med fly til Albanien. Du finder derimod mange selskaber, der tager turen med mellemlandinger undervejs. Det er lige fra Adria Airways og Austrian Airlines til Norwegian, Lufthansa, Air Serbia, SAS samt mange andre.

Hvor lang tid tager det at flyve til Albanien?

Selv med et enkelt stop undervejs, kan flyrejser til Albanien fra Københavns Lufthavn klares på ca. fire timer. En rejse med ét stop fra Billund Lufthavn til Tirana tager ca. seks timer. Vælger du en af rejserne med længere rejsetid samt eventuelt to mellemlandinger, er priserne ofte billigere.

Kan man rejse til Albanien uden pas eller visum?

Det er ikke nødvendigt med et visum til Albanien, når rejsen varer mindre end 90 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt i minimum tre måneder efter rejsens slutdato.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Albanien

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Albanien?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Albanien falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Albanien med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Albanien?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Albanien på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Albanien, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Albanien med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Albanien med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Albanien?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Albanien.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Albanien lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Albanien og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Albanien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.