Find billige fly til Albanien

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Albanien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Albanien

Bedste pris på enkeltbillet

305 kr.

Bedste pris på returbillet

581 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 25min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Albanien fra Danmark i de seneste 72 timer er 305 kr. (København Kastrup til Tirana Rinas).
Den bedste pris på en returbillet til Albanien fra Danmark i de seneste 72 timer er 581 kr. (København Kastrup til Tirana Rinas).
Det hurtigste fly til Albanien fra Danmark tager 14t. 25min. (København Kastrup til Tirana Rinas).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Albanien, herunder Wizz Air.

De billigste fly til byer i Albanien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Albanien fra Danmark

Brugbar information om dit fly til Albanien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Albanien

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Albanien er:
163 kr. pr. person med Wizz Air
426 kr. pr. person med Lufthansa
618 kr. pr. person med Wizz Air UK

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Albanien (Tirana Rinas), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 10t og .

Fly til Albanien kan fås så billigt som 102 kr. pr. billet. Vores brugere har dog en tendens til at finde flybilletter til Albanien for omkring 2.712 kr. i gennemsnit. Hvis du leder efter et godt tilbud på dit fly til Albanien, bør du overveje at bestille, hvis du finder noget til 2.402 kr. eller mindre.

Overvej at bestille fly til Albanien på en torsdag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en onsdag. Prøv at undgå at bestille fly til Albanien på en lørdag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Albanien

Find fly til disse populære byer i Albanien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Albanien

Se de billigste flyrejser til Albanien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnTirana10t. 00min.581 kr.
AalborgTirana28t. 30min.1.943 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Albanien

Der er på nuværende tidspunkt ingen flyselskaber, der tilbyder direkte rejse med fly til Albanien. Du finder derimod mange selskaber, der tager turen med mellemlandinger undervejs. Det er lige fra Adria Airways og Austrian Airlines til Norwegian, Lufthansa, Air Serbia, SAS samt mange andre.

Selv med et enkelt stop undervejs, kan flyrejser til Albanien fra Københavns Lufthavn klares på ca. fire timer. En rejse med ét stop fra Billund Lufthavn til Tirana tager ca. seks timer. Vælger du en af rejserne med længere rejsetid samt eventuelt to mellemlandinger, er priserne ofte billigere.

Det er ikke nødvendigt med et visum til Albanien, når rejsen varer mindre end 90 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt i minimum tre måneder efter rejsens slutdato.


Populære ruter til Albanien

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Tirana
Hurtigste flyvetid10t. 00min.
Laveste pris581 kr.
Fly fra Aalborg til Tirana
Hurtigste flyvetid28t. 30min.
Laveste pris1.943 kr.

Find fly til Albanien

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Albanien på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Albanien, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Albanien med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Albanien.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Albanien og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.