Fly Afrika Sydafrika Kapstaden

Find billige flybilletter til Kapstaden

tor.. 18.10.
tor.. 25.10.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kapstaden?

+60%
+40%
+20%
Grundpris
Pris
4.696 - 7.044 DKK

Der er få steder på jorden, som har hele pakken – og Cape Town er en af den. Den sydafrikanske by byder på imponerende natur, interessant historie, nervepirrende safarier samt fantastisk mad og vin. For danskerne er det nærmest sommer hele året rundt i Cape Town, hvor gennemsnitstemperaturen kun når ned under 15 grader fra maj til september. Du kan opleve spændende hestevæddeløb i januar eller nyde sommerkoncerter i november måned, hvor temperaturen for alvorlig stiger i Cape Town.


Flytilbud fundet på momondo

Se nogle af de bedste priser fundet af momondos brugere
KLM
KLM
CPH
16 jan.
Lufthavn: København Kastrup
15t 40m
1 stop
CPT
Lufthavn: Kapstaden Cape Town Intl
KLM
CPT
30 jan.
Lufthavn: Kapstaden Cape Town Intl
20t 10m
2 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
4.247 kr
Turkish Airlines
Turkish Airlines
BLL
31 jan.
Lufthavn: Billund
25t 10m
1 stop
CPT
Lufthavn: Kapstaden Cape Town Intl
Turkish Airlines
CPT
17 feb.
Lufthavn: Kapstaden Cape Town Intl
24t 50m
1 stop
BLL
Lufthavn: Billund
4.311 kr
SWISS
SWISS
CPH
03 jan.
Lufthavn: København Kastrup
33t 50m
1 stop
CPT
Lufthavn: Kapstaden Cape Town Intl
SWISS
CPT
18 jan.
Lufthavn: Kapstaden Cape Town Intl
13t 55m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
4.547 kr

Hvilke flyselskaber flyver til Kapstaden?

Når rejsen går til Cape Town er der masser af valgmuligheder i forhold til flyselskaber. Det er bl.a. Safair, Iberia, Qatar Airways, KLM, Deutsche Lufthansa og Turkish Airlines der står til rådighed. Der er ingen direkte fly Fra Danmark til Cape Town, så du må påregne minimum én mellemlanding der typisk vil være i en af Europas storbyer såsom Amsterdam, Paris eller London.

 


Lufthavne tæt på Kapstaden

Herunder finder du alle lufthavne i Kapstaden samt afstand til centrum
Lufthavn: Kapstaden Cape Town Intl
16 km fra centrum

Der er en enkelt lufthavn i Cape Town, som hedder Cape Town International Airport, og den ligger omkring 20 km udenfor byen. Der går My CiTi-lufthavnsbusser fra lufthavnen til den centrale busstation, som ligger på Hertzog Boulevard. Bussen går hver tyvende minut i tidsrummet fra omkring 04.30 om morgen indtil kl. 22.00 om aften. Priserne varierer mellem fra 25-40 kr. .


Hvordan kommer man nemmest rundt i Cape Town?

Cape Towns offentlige transport består af toge og busser. Tognetværket Metrorail transporterer dig rundt mellem centrum og yderområderne, og de går fra tidlig morgen til 20-21 om aftenen. Den billigste transport i indre by er med bussen The Golden Arrow Bus. Det skal dog siges at busserne ofte er forsinkede og ikke det letteste at navigere rundt i som turist, så det kan være en fordel f.eks. selv at leje en bil, eller benytte sig af taxaer.

Alternativt er der også “The City Sightseeing Bus” som er turistbussen der tager dig rundt til alle seværdighederne. Du kan hoppe af og på bussen, lige så meget du vil, og billetten koster omkring 60 kr.

 


Kan man rejse til Cape Town uden pas eller visum?

Som dansk statsborger behøver du ikke søge om visum til Cape Town hvis dit ophold er kortere end 90 dage. Du skal dog medbringe et gyldigt pas som skal have en gyldighed der strækker minimum 30 dage udover opholdets varighed.


Hurtige facts om Kapstaden

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i Kapstaden
Lokal tid
Valuta
Sydafrikansk rand
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
8,88 DKK
Mad
Billig restaurant
54 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
5,35 DKK

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kapstaden


Tips og gode råd til Cape Town

Hvordan får man den billigste flybillet til Cape Town?

De billigste flybilletter fra København til Cape Town finder du i månederne januar og april, som er uden for højsæsonen der løber fra juli til december. Stræb efter at købe dine flybilletter omtrent 59 dage før afrejse, da det er her vores data viser du får de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Cape Town, marts 2018).

Hvad skal man se i Cape Town?

Der er masser af oplevelser i vente når turen går til Cape Town. Gå ikke glip af Taffelbjerget, som ligger 1.085 meter over havoverfladen – en god fysisk udfordring og det perfekte sted at tage et par billeder. Overvej også at tage en halv times bådtur ud til Robben Island, hvor Nelson Mandela sad i fængsel i 18 ud af 27 år.

Aktiviteter for børn

I Two Oceans Aquarium kan familiens yngste beundre nogle af havets kæmper og de farverige eksistenser der lever under vandoverfladen. Kan de ikke få nok af dyr? Så er det oplagt med en tur på Iziko South African Museum, det naturhistoriske museum, der bl.a. har dinosaurskeletter.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid en god idé at købe en rejseforsikring når du rejser udenlands.

Kan man drikke vand fra hanen?

Uanset om du drikker vand eller blot børster tænder, anbefales det at købe flaskevand.

Giver man drikkepenge i Cape Town?

Det anbefales at lægge 10% ekstra til regningen på restaurantbesøg og guidede ture i Cape Town.

Hvor er der gode shoppingområder?

Indkøbscentret Victoria & Alfred Waterfront tæt på havet er et af de bedste shoppingområder i Cape Town, og butikscentret Cape Quarter Lifestyle Village ligger ikke langt derfra. Der er også et marked med lokale produkter hver lørdag fra 10.00 til 15.00.

*Flypriser til Kapstaden Cape Town Intl er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.