Find billige flybilletter til Cape Town

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Cape Town (CPT)
fre.. 11.6.
fre.. 18.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Cape Town. De nuværende restriktioner til Cape Town er baseret på Sydafrika rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Sydafrika

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cape Town

Find de billigste fly til disse Cape Town-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cape Town

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cape Town

København (CPH) til Cape Town (CPT)

Fly til Cape Town ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cape Town Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.321 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CAPE TOWN FRA KØBENHAVNmaj28% billigereAt flyve fra København til Cape Town ​​koster i gennemsnit blot 3.094 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CAPE TOWN FRA KØBENHAVNdecember31% dyrereDet koster cirka 5.676 kr. at flyve til Cape Town ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CAPE TOWN FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cape Town fra København i januar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Cape Town?

Der er få steder på jorden, som har hele pakken – og Cape Town er en af den. Den sydafrikanske by byder på imponerende natur, interessant historie, nervepirrende safarier samt fantastisk mad og vin. For danskerne er det nærmest sommer hele året rundt i Cape Town, hvor gennemsnitstemperaturen kun når ned under 15 grader fra maj til september. Du kan opleve spændende hestevæddeløb i januar eller nyde sommerkoncerter i november måned, hvor temperaturen for alvorlig stiger i Cape Town.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Cape Town?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Cape Town fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.094 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Cape Town i maj, så er august den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Cape Town i august har en gennemsnitlig pris på omkring 3.296 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Cape Town?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Cape Town på, er omkring 13 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 4.321 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 2.881 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Cape Town på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Cape Town fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 4.386 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.829 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Cape Town.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Cape Town?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Cape Town på er om morgenen. Fly fra Danmark til Cape Town på dette tidspunkt kan findes helt ned til 4.466 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 4.789 kr. i gennemsnit. Fly til Cape Town fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Cape Town?

På nuværende tidspunkt inkluderer Sydafrika rejserestriktioner rejser til Cape Town. Indrejserestriktioner

Sydafrika har genoptaget kommercielle flyvninger til landet. Internationale flyrejser er begrænset til følgende lufthavne: OR Tambo International Airport, King Shaka International Airport, Cape Towns internationale lufthavn.

Indrejsekrav

Rejsende skal have en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, som er taget inden for 72 timer før afgang. Rejsende skal fremvise bevis for indkvartering ved ankomsten, hvis de skal isolere sig under deres ophold. Rejsende skal have en sygeforsikring med international dækning, der dækker COVID-19, før de rejser. Rejsende skal udfylde og fremlægge et online rejsesundhedsspørgeskema på deres personlige udstyr, før de ankommer til Sydafrika. Spørgeskemaet kan ses på Sydafrikas sundhedsministeriums hjemmeside.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer til Sydafrika, underkastes en lægeundersøgelse. Rejsende, der har symptomer eller har været i kontakt med en smittet person, skal selv tage en obligatorisk COVID-19-test. Hvis testen er positiv, er de i karantæne i 10 dage på en statsautoriseret facilitet for egen regning. Rejsende uden gyldig helbredsgodkendelse med negative COVID-19 PCR-testresultater er underlagt karantæne på en statsudpeget facilitet for egen regning.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Sydafrika, skal have en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, som er taget inden for 72 timer før afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Cape Town nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Cape Town Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Cape Town Intl fundet af momondos brugere for nylig
KLM
15. nov.
CPH01:00København Kastrup
15t. 30min.
1 stop
CPT16:30Cape Town Intl
23. nov.
CPT19:20Cape Town Intl
14t. 20min.
1 stop
CPH09:40København Kastrup
4.059 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. nov.
CPH01:10København Kastrup
16t. 30min.
1 stop
CPT17:40Cape Town Intl
22. nov.
CPT19:20Cape Town Intl
17t. 15min.
1 stop
CPH12:35København Kastrup
3.875 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. nov.
CPH01:10København Kastrup
16t. 30min.
1 stop
CPT17:40Cape Town Intl
23. nov.
CPT13:10Cape Town Intl
17t. 45min.
1 stop
CPH06:55København Kastrup
4.046 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. nov.
CPH01:10København Kastrup
16t. 30min.
1 stop
CPT17:40Cape Town Intl
24. nov.
CPT21:05Cape Town Intl
18t. 40min.
2 stop
CPH15:45København Kastrup
4.010 kr.
Find lignende
KLM
15. nov.
CPH01:00København Kastrup
15t. 30min.
1 stop
CPT16:30Cape Town Intl
23. nov.
CPT13:30Cape Town Intl
20t. 10min.
2 stop
CPH09:40København Kastrup
4.120 kr.
Find lignende
KLM
1. sep.
CPH02:00København Kastrup
15t. 25min.
1 stop
CPT17:25Cape Town Intl
15. sep.
CPT19:10Cape Town Intl
23t. 20min.
1 stop
CPH18:30København Kastrup
4.022 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Cape Town?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Cape Town

Når rejsen går til Cape Town er der masser af valgmuligheder i forhold til flyselskaber. Det er bl.a. Safair, Iberia, Qatar Airways, KLM, Deutsche Lufthansa og Turkish Airlines der står til rådighed. Der er ingen direkte fly Fra Danmark til Cape Town, så du må påregne minimum én mellemlanding der typisk vil være i en af Europas storbyer såsom Amsterdam, Paris eller London.

 


Lufthavne tæt på Cape Town

Herunder finder du alle lufthavne i Cape Town samt afstand til centrum

Der er en enkelt lufthavn i Cape Town, som hedder Cape Town International Airport, og den ligger omkring 20 km udenfor byen. Der går My CiTi-lufthavnsbusser fra lufthavnen til den centrale busstation, som ligger på Hertzog Boulevard. Bussen går hver tyvende minut i tidsrummet fra omkring 04.30 om morgen indtil kl. 22.00 om aften. Priserne varierer mellem fra 25-40 kr. .


Hvordan kommer man nemmest rundt i Cape Town?

Cape Towns offentlige transport består af toge og busser. Tognetværket Metrorail transporterer dig rundt mellem centrum og yderområderne, og de går fra tidlig morgen til 20-21 om aftenen. Den billigste transport i indre by er med bussen The Golden Arrow Bus. Det skal dog siges at busserne ofte er forsinkede og ikke det letteste at navigere rundt i som turist, så det kan være en fordel f.eks. selv at leje en bil, eller benytte sig af taxaer.

Alternativt er der også “The City Sightseeing Bus” som er turistbussen der tager dig rundt til alle seværdighederne. Du kan hoppe af og på bussen, lige så meget du vil, og billetten koster omkring 60 kr.

 


Kan man rejse til Cape Town uden pas eller visum?

Som dansk statsborger behøver du ikke søge om visum til Cape Town hvis dit ophold er kortere end 90 dage. Du skal dog medbringe et gyldigt pas som skal have en gyldighed der strækker minimum 30 dage udover opholdets varighed.


Tips og gode råd til Cape Town

Hvordan får man den billigste flybillet til Cape Town?

De billigste flybilletter fra København til Cape Town finder du i månederne januar og april, som er uden for højsæsonen der løber fra juli til december. Stræb efter at købe dine flybilletter omtrent 59 dage før afrejse, da det er her vores data viser du får de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Cape Town, marts 2018).

Hvad skal man se i Cape Town?

Der er masser af oplevelser i vente når turen går til Cape Town. Gå ikke glip af Taffelbjerget, som ligger 1.085 meter over havoverfladen – en god fysisk udfordring og det perfekte sted at tage et par billeder. Overvej også at tage en halv times bådtur ud til Robben Island, hvor Nelson Mandela sad i fængsel i 18 ud af 27 år.

Aktiviteter for børn

I Two Oceans Aquarium kan familiens yngste beundre nogle af havets kæmper og de farverige eksistenser der lever under vandoverfladen. Kan de ikke få nok af dyr? Så er det oplagt med en tur på Iziko South African Museum, det naturhistoriske museum, der bl.a. har dinosaurskeletter.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid en god idé at købe en rejseforsikring når du rejser udenlands.

Kan man drikke vand fra hanen?

Uanset om du drikker vand eller blot børster tænder, anbefales det at købe flaskevand.

Giver man drikkepenge i Cape Town?

Det anbefales at lægge 10% ekstra til regningen på restaurantbesøg og guidede ture i Cape Town.

Hvor er der gode shoppingområder?

Indkøbscentret Victoria & Alfred Waterfront tæt på havet er et af de bedste shoppingområder i Cape Town, og butikscentret Cape Quarter Lifestyle Village ligger ikke langt derfra. Der er også et marked med lokale produkter hver lørdag fra 10.00 til 15.00.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class