Find billige fly til Jerez de la Frontera

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Jerez de la Frontera

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Jerez de la Frontera

Bedste pris på enkeltbillet

382 kr.

Bedste pris på returbillet

887 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 30min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Jerez de la Frontera fra Danmark i de seneste 72 timer er 382 kr. (København Kastrup til Jerez de la Frontera La Parra).
Den bedste pris på en returbillet til Jerez de la Frontera fra Danmark i de seneste 72 timer er 887 kr. (København Kastrup til Jerez de la Frontera La Parra).
Det hurtigste fly til Jerez de la Frontera fra Danmark tager 6t. 30min. (København Kastrup til Jerez de la Frontera La Parra).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Jerez de la Frontera, herunder Lufthansa, SWISS og Iberia.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Jerez de la Frontera

Find de billigste fly til disse Jerez de la Frontera-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Jerez de la Frontera

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Jerez de la Frontera

Aarhus (AAR) til Malaga (AGP)

Fly til Jerez de la Frontera ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Malaga, hvor den gennemsnitlige pris er 1.572 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL JEREZ DE LA FRONTERA FRA KØBENHAVNjanuar33% billigereAt flyve fra København til Jerez de la Frontera ​​koster i gennemsnit blot 1.954 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL JEREZ DE LA FRONTERA FRA KØBENHAVNjuli45% dyrereDet koster cirka 4.268 kr. at flyve til Jerez de la Frontera ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL JEREZ DE LA FRONTERA FRA KØBENHAVNjuli298% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Jerez de la Frontera fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Jerez de la Frontera?

Rejsetiden til Jerez de la Frontera Lufthavn (XRY) i Spanien afhænger af, hvilken dansk lufthavn du rejser fra. Foregår flyvningen fra Københavns Lufthavn (CPH), er rejsetiden mindre, end hvis du flyver fra en af de jyske lufthavne. Forskellen er i imidlertid ikke så stor, at det kan betale sig at rejse til København, med mindre at du har fået et godt flytilbud. Du kan med fordel lede efter flybilletter online. Du skal forvente, at du skal mellemlande mindst én gang for at flyve til Jerez de la Frontera. Det vil som regel være en af de større europæiske lufthavne som Frankfurt eller Barcelona, du vil mellemlande i på vejen til Jerez de la Frontera, og rejsetiden vil være 15 timer.

Det er ikke muligt at flyve direkte til Jerez de la Frontera i Andalusien fra nogle af de danske lufthavne. Det gælder både fra København og Billund (BLL). I stedet skal du forvente at mellemlande. Det kan være i Frankfurt og Barcelona Lufthavn (BCN). Det giver dig dog mulighed for at vælge en mellemlanding i fx Barcelona og få et par dage i den smukke og spændende by, inden du rejser videre. En mellemlanding kan også være rar, især hvis det er en længere rejse, da det giver dig en chance for at komme af flyveren og strække benene. Mange gange er det blot at gå ud af det ene fly og så op i det næste. Så det ikke er en markant længere rejsetid, man har med en mellemlanding.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Jerez de la Frontera for 36 kr./person, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Jerez de la Frontera. Hvis du vil finde den billigste pris til Jerez de la Frontera fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Jerez de la Frontera på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.954 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Jerez de la Frontera med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 2.185 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Jerez de la Frontera er 18 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.937 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 887 kr..

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Jerez de la Frontera på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.818 kr.. Fly fra Danmark til Jerez de la Frontera på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.670 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Rejsende, som flyver til Jerez de la Frontera, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Sevilla (84 km fra Jerez de la Frontera centrum) eller Lufthavn: Malaga (146 km fra Jerez de la Frontera centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Jerez de la Frontera La Parra for 1.095 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Jerez de la Frontera

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Jerez de la Frontera fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
27. sep.
CPH03:20København Kastrup
26t. 00min.
2 stop
XRY05:20Jerez de la Frontera La Parra
5. okt.
XRY13:45Jerez de la Frontera La Parra
16t. 15min.
1 stop
CPH06:00København Kastrup
Flere flyselskaber
27. sep.
CPH18:15København Kastrup
12t. 20min.
1 stop
XRY06:35Jerez de la Frontera La Parra
5. okt.
XRY13:45Jerez de la Frontera La Parra
16t. 15min.
1 stop
CPH06:00København Kastrup
1.067 kr.
Find lignende
Ryanair
29. sep.
CPH18:20København Kastrup
12t. 10min.
1 stop
XRY06:30Jerez de la Frontera La Parra
5. okt.
XRY07:05Jerez de la Frontera La Parra
5t. 55min.
1 stop
CPH13:00København Kastrup
1.211 kr.
Find lignende
Ryanair
25. sep.
CPH19:20København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
XRY06:15Jerez de la Frontera La Parra
5. okt.
XRY07:05Jerez de la Frontera La Parra
5t. 55min.
1 stop
CPH13:00København Kastrup
1.262 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. sep.
CPH03:20København Kastrup
26t. 00min.
2 stop
XRY05:20Jerez de la Frontera La Parra
3. okt.
XRY13:35Jerez de la Frontera La Parra
16t. 25min.
1 stop
CPH06:00København Kastrup
1.269 kr.
Find lignende
Ryanair
26. sep.
CPH07:00København Kastrup
7t. 50min.
1 stop
XRY14:50Jerez de la Frontera La Parra
5. okt.
XRY07:05Jerez de la Frontera La Parra
10t. 35min.
1 stop
CPH17:40København Kastrup
1.298 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Jerez de la Frontera

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Jerez de la Frontera, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Vueling
Ryanair
27. sep.
CPH11:05København Kastrup
18t. 15min.
2 stop
XRY05:20Jerez de la Frontera La Parra
Ryanair
29. sep.
CPH17:10København Kastrup
17t. 50min.
2 stop
XRY11:00Jerez de la Frontera La Parra
Ryanair
11. okt.
CPH03:20København Kastrup
27t. 15min.
1 stop
XRY06:35Jerez de la Frontera La Parra

Hvilke flyselskaber flyver til Jerez de la Frontera?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Jerez de la Frontera

Hvilke flyselskaber flyver til Jerez de la Frontera?

På rejser til Jerez de la Frontera fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Iberia, Ryanair, Lufthansa eller Vueling. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Vueling-fly til Jerez de la Frontera

Vueling flyver omkring 9 fly til Jerez de la Frontera om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Barcelona, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Vueling var på 1.221 kr. (København Kastrup til Jerez de la Frontera). Brugerne har bedømt Vueling med 8,0/10 i over 125 anmeldelser på momondo.

Lufthansa-fly til Jerez de la Frontera

Lufthansa flyver normalt til Jerez de la Frontera 3 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Jerez de la Frontera fra Frankfurt Intl. Lufthansa (bedømmelse: 7,2, 348 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Jerez de la Frontera, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Lufthansa-billet, der er fundet på momondo til Jerez de la Frontera, var fra Billund (1.664 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Jerez de la Frontera

Neden for finder du alle lufthavne i Jerez de la Frontera samt deres afstand til centrum

Hvordan kan du komme til og fra centrum fra lufthavnen Jerez de la Frontera?

Der er gode muligheder for at komme til og fra centrum og lufthavnen. Du kan tage buslinje M-050, som går direkte ind til centrum. Du kan også vælge at tage toget. Det er linje C-1, som kører ind til byens centrum samt til andre byer i området. Er du mere til at tage en taxa, er dette også en mulighed. Det kan være rart at have sin egen bil, og det er selvfølgelig også muligt at leje bil. Det kan du enten gøre i lufthavnen, eller også kan du vælge at leje bilen hjemmefra. Ofte er der gode tilbud, hvis man køber flybilletter og lejer bil på samme tid. Du slipper også for at vente på bilen, da den vil stå klar, når du ankommer.


Populære fly til Jerez de la Frontera

Find dine flybilletter til Jerez de la Frontera blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Jerez de la Frontera
Hurtigste flyvetid8t. 35min.
Laveste pris1.485 kr.

Visumkrav for Jerez de la Frontera

Der er intet krav om visum, hvis du rejser til Spanien i mindre end 90 dage, da Spanien er en del af Schengen-samarbejdet. Dit pas skal dog være gyldig i hele den periode, du opholder dig i landet. Det er muligt at rejse ind og ud af Spanien på et provisorisk pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Jerez de la Frontera


De bedste oplevelser og seværdigheder i Jerez de la Frontera

Byen Jerez de la Frontera og det omkringlæggende område har et rigt udbud af seværdigheder. Her er alt lige fra historiske bygninger til vingårde, hvor du kan smage og eventuelt købe den lokale vin. Ingen spansk by uden dens egen katedal, og Jerez de la Frontera er inden undtagelse. Jerez de la Frontera-katedralen er en smuk middelalderbygning, som det er værd at få en rundtur med guide i og høre om, hvordan den blev bygget og om de mange historiske begivenheder, der også hører til området. Alcazar Jerez de la Frontera er bestemt også et besøg værd. Det er et morisk palads, der blev opført i det tidsrum, hvor byen var under muslimsk herredømme og indeholder blandt andet en smuk moske og en fantastisk have.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Jerez de la Frontera. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Jerez de la Frontera på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Jerez de la Frontera.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Jerez de la Frontera, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Jerez de la Frontera spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Jerez de la Frontera

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Jerez de la Frontera

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.