Flyrejser Europa Spanien Andalusien Jerez de la Frontera

Find billige flybilletter til Jerez de la Frontera

Returrejse
Economy
Austin (AUS)
Jerez de la Frontera (XRY)
tir.. 3.8.
tir.. 10.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Jerez de la Frontera. De nuværende restriktioner til Jerez de la Frontera er baseret på Spanien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Jerez de la Frontera

Find de billigste fly til disse Jerez de la Frontera-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Jerez de la Frontera

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Jerez de la Frontera

København (CPH) til Malaga (AGP)

Fly til Jerez de la Frontera ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Malaga, hvor den gennemsnitlige pris er 1.333 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL JEREZ DE LA FRONTERA FRA KØBENHAVNnovember21% billigereAt flyve fra København til Jerez de la Frontera ​​koster i gennemsnit blot 1.655 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL JEREZ DE LA FRONTERA FRA KØBENHAVNdecember34% dyrereDet koster cirka 2.795 kr. at flyve til Jerez de la Frontera ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL JEREZ DE LA FRONTERA FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Jerez de la Frontera fra København i januar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Jerez de la Frontera?

Hvilket er det absolut billigste fly til Jerez de la Frontera?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Jerez de la Frontera for 132 kr./person, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Jerez de la Frontera. Hvis du vil finde den billigste pris til Jerez de la Frontera fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Jerez de la Frontera?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Jerez de la Frontera på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.655 kr.. marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Jerez de la Frontera med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.767 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Jerez de la Frontera?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Jerez de la Frontera er 40 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.093 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 1.053 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Jerez de la Frontera på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Jerez de la Frontera på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.789 kr.. Fly fra Danmark til Jerez de la Frontera på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.950 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Jerez de la Frontera?

Rejsende, som flyver til Jerez de la Frontera, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Sevilla (84 km fra Jerez de la Frontera centrum) eller Lufthavn: Malaga (146 km fra Jerez de la Frontera centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Jerez de la Frontera på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Sevilla for 1.515 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Jerez de la Frontera?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Jerez de la Frontera. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Jerez de la Frontera nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Jerez de la Frontera La Parra

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Jerez de la Frontera La Parra fundet af momondos brugere for nylig
Iberia
4. okt.
CPH11:35København Kastrup
5t. 20min.
1 stop
XRY16:55Jerez de la Frontera La Parra
5. okt.
XRY11:30Jerez de la Frontera La Parra
18t. 55min.
1 stop
CPH06:25København Kastrup
1.855 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. aug.
CPH02:05København Kastrup
9t. 40min.
1 stop
XRY11:45Jerez de la Frontera La Parra
7. sep.
XRY08:35Jerez de la Frontera La Parra
20t. 20min.
2 stop
CPH04:55København Kastrup
1.191 kr.
Find lignende
Ryanair
31. aug.
CPH05:35København Kastrup
24t. 55min.
1 stop
XRY06:30Jerez de la Frontera La Parra
7. sep.
XRY08:35Jerez de la Frontera La Parra
7t. 30min.
1 stop
CPH16:05København Kastrup
1.053 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. aug.
CPH13:25København Kastrup
21t. 30min.
2 stop
XRY10:55Jerez de la Frontera La Parra
7. sep.
XRY11:30Jerez de la Frontera La Parra
19t. 35min.
2 stop
CPH07:05København Kastrup
1.817 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Jerez de la Frontera La Parra

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Jerez de la Frontera, så se nogle af vores tilbud herunder fra Vueling
Vueling
23. aug.
CPH06:55København Kastrup
8t. 10min.
1 stop
XRY15:05Jerez de la Frontera La Parra
Vueling
20. aug.
CPH06:55København Kastrup
9t. 30min.
1 stop
XRY16:25Jerez de la Frontera La Parra
1.040 kr.
Find lignende
Vueling
13. aug.
CPH06:55København Kastrup
9t. 55min.
1 stop
XRY16:50Jerez de la Frontera La Parra
1.391 kr.
Find lignende

Populære fly til Jerez de la Frontera

Find dine flybilletter til Jerez de la Frontera blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Jerez de la Frontera
Korteste rejsetid
5t. 20min.
Laveste pris
1.053 kr.

Flyrejser Europa Spanien Andalusien Jerez de la Frontera
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class