Find billige fly til Valencia

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 30.5
tir. 6.6

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Valencia

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Valencia

Bedste pris på enkeltbillet

145 kr.

Bedste pris på returbillet

311 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 10min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Valencia fra Danmark i de seneste 72 timer er 145 kr. (Billund til Valencia).
Den bedste pris på en returbillet til Valencia fra Danmark i de seneste 72 timer er 311 kr. (Billund til Valencia).
Det hurtigste fly til Valencia fra Danmark tager 3t. 10min. (Billund til Valencia).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Valencia, herunder KLM, SWISS og Vueling.

Indsigter og trends for flyrejser til Valencia

Få indsigter om din flyrejse til Valencia, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Valencia?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Valencia fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.245 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Valencia i januar, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Valencia i november har en gennemsnitlig pris på omkring 1.293 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Valencia?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Valencia, lå på 96 kr./pr. person fra Palma de Mallorca, hvilket er 89% billigere end gennemsnitsflyprisen til Valencia. Hvis du vil finde de billigste priser til Valencia fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Valencia på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Valencia fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 1.695 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Valencia for omkring 1.997 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Valencia?

Det billigste tidspunkt at flyve til Valencia på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.818 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.931 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Valencia?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Valencia (Alicante), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 3t. 20min. og 3t. 15min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Valencia?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Valencia er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.720 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Valencia

Find de billigste fly til disse Valencia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Valencia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Valencia

København (CPH) til Alicante (ALC)

Fly til Valencia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Alicante, hvor den gennemsnitlige pris er 1.437 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VALENCIA FRA KØBENHAVNjanuar28% billigereAt flyve fra København til Valencia ​​koster i gennemsnit blot 1.245 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VALENCIA FRA KØBENHAVNjuli47% dyrereDet koster cirka 2.524 kr. at flyve til Valencia ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VALENCIA FRA KØBENHAVNjuli369% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Valencia fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Valencia

Du kan nærmest ikke komme mere sydpå i Europa end Valencia, hvor der stortset er solskin hele året rundt. Byen byder på den perfekte kombination til drømmeferien: sol, strand, spændende kultur og lækker mad.

Gennemsnitstemperaturen kommer sjældent under 10 grader i Valencia, og det er derfor en populær destination for de solhungrende skandinavere. Sommeren er dog stadig det mest populære tidspunkt at rejse til Valencia på, hvor juli måned er tidsrummet du finder de dyreste flybilletter og hvor hotellerne også tager mest for en overnatning.

De forskellige sæsoner bringer forskellige begivenheder med sig, og dermed en grund til at rejse til byen for at opleve noget nyt. Du kan f.eks. opleve Fallas, årets største event i byen fra den 15-19.marts, hvor Sankt Josef bliver fejret og æret med masser af underholdning og fyrværkeri i byen.

 

Rejsende, som flyver til Valencia, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Castellón de la Plana (90 km fra Valencia centrum) eller Lufthavn: Alicante (133 km fra Valencia centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Valencia for 838 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Valencia

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Valencia fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
11. jun.
BLL06:00Billund
3t. 05min.
VLC09:05Valencia
14. jun.
VLC15:35Valencia
3t. 00min.
BLL18:35Billund
Ryanair
11. jun.
BLL06:00Billund
3t. 05min.
VLC09:05Valencia
14. jun.
VLC19:50Valencia
9t. 25min.
1 stop
BLL05:15Billund
Ryanair
14. jun.
BLL11:50Billund
3t. 10min.
VLC15:00Valencia
21. jun.
VLC19:50Valencia
9t. 25min.
1 stop
BLL05:15Billund
Ryanair
14. jun.
BLL11:50Billund
3t. 10min.
VLC15:00Valencia
21. jun.
VLC02:35Valencia
14t. 25min.
2 stop
BLL17:00Billund
Ryanair
11. jun.
BLL06:00Billund
3t. 05min.
VLC09:05Valencia
14. jun.
VLC02:20Valencia
26t. 55min.
2 stop
BLL05:15Billund
Flere flyselskaber
14. jun.
BLL10:25Billund
8t. 50min.
1 stop
VLC19:15Valencia
21. jun.
VLC02:35Valencia
14t. 25min.
2 stop
BLL17:00Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Valencia

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Valencia, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Vueling
Ryanair
26. jul.
BLL11:50Billund
3t. 10min.
VLC15:00Valencia
Ryanair
29. aug.
CPH04:40København Kastrup
14t. 55min.
1 stop
VLC19:35Valencia
Vueling
5. sep.
CPH16:25København Kastrup
11t. 30min.
1 stop
VLC03:55Valencia

Andre kabineklasser på fly til Valencia

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Valencia

Hvilke flyselskaber flyver til Valencia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Valencia

SWISS er et populært valg for brugere, der rejser til Valencia. Selskabet flyver 2 fly om ugen til Valencia, og de flyver oftest fra Zürich. Billetpriserne hos SWISS afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 932 kr. (fra Billund). I 217 anmeldelser har momondo-brugere givet SWISS en gennemsnitlig bedømmelse på 8,1/10.

Vueling (7,6/10, 204 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Valencia med tilbud fra helt ned til 1.090 kr. retur fra København Kastrup. Med 14 Vueling-fly til Valencia om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Populære fly til Valencia

Find dine flybilletter til Valencia blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Valencia
Hurtigste flyvetid8t. 30min.
Laveste pris996 kr.
Fly fra Billund til Valencia
Hurtigste flyvetid3t. 05min.
Laveste pris124 kr.
Fly fra Aalborg til Valencia
Hurtigste flyvetid12t. 25min.
Laveste pris1.826 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Valencia

De fleste seværdigheder i Valencia ligger i det historiske centrum, hvor det er nemmest at komme rundt på gåben. Men du kan også komme rundt med metroen eller busser. En enkeltbillet til metroen koster ca. 12 kr., og du kan spare penge ved at købe et 10-turskort til ca. 55 kr. hvor flere kan køre på. Busbilletter koster også 12 kr. og et 10-turskort til bussen koster ca. 65 kr.

Du kan naturligvis også benytte dig af taxaer for at komme rundt i byen. Her er startgebyret mellem 12-15 kr. mens kilometerprisen er ca. 9 kr.


Visumkrav for Valencia

Du behøver intet visum når du rejser til Spanien i mindre end 90 dage, du skal dog medbringe et gyldigt pas. Du kan også godt rejse med forlænget dansk pas, danske provisoriske pas samt EU-nødpas. Reglerne kan dog blive ændret løbende, og derfor bør du altid tjekke udenrigsministeriets hjemmeside før afrejse til Spanien.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Valencia


De bedste oplevelser og seværdigheder i Valencia

Skal du have de billigste flybilletter til Valencia er det statistisk set april måned, der er årets billigste. Sigt efter at købe din flybillet 60 dage før afrejse, hvor priserne er på deres bedste (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Valencia, marts 2018).

Valencia er både historisk og moderne. Der er en romersk by under Valencia, og du kan se nogle 2.000 år gamle gader ved at besøge L’Almoina-museet. Den spanske by på middelhavskysten er dog mest af alt kendt som byen for kunst og videnskab, og derfor bør du tage til de futuristiske seværdigheder omkring operahuset samt videnskabsmuseet. Det kan også anbefales at besøge La Devesa-stranden, som ligger ca. 15 minutter udenfor centrum. Få flere tips til hvad du skal se og lave i Valencia.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Valencia, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Valencia, så du sparer tid og penge.

Fly til Valencia med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.