Find billige flybilletter til Valencia

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Valencia. De nuværende restriktioner til Valencia er baseret på Spanien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Valencia

Find de billigste fly til disse Valencia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Valencia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Valencia

København (CPH) til Valencia (VLC)

Fly til Valencia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Valencia, hvor den gennemsnitlige pris er 1.165 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VALENCIA FRA KØBENHAVNmaj22% billigereAt flyve fra København til Valencia ​​koster i gennemsnit blot 909 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VALENCIA FRA KØBENHAVNjuli37% dyrereDet koster cirka 1.597 kr. at flyve til Valencia ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VALENCIA FRA KØBENHAVNoktober221% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Valencia fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Valencia?

Du kan nærmest ikke komme mere sydpå i Europa end Valencia, hvor der stortset er solskin hele året rundt. Byen byder på den perfekte kombination til drømmeferien: sol, strand, spændende kultur og lækker mad.

Gennemsnitstemperaturen kommer sjældent under 10 grader i Valencia, og det er derfor en populær destination for de solhungrende skandinavere. Sommeren er dog stadig det mest populære tidspunkt at rejse til Valencia på, hvor juli måned er tidsrummet du finder de dyreste flybilletter og hvor hotellerne også tager mest for en overnatning.

De forskellige sæsoner bringer forskellige begivenheder med sig, og dermed en grund til at rejse til byen for at opleve noget nyt. Du kan f.eks. opleve Fallas, årets største event i byen fra den 15-19.marts, hvor Sankt Josef bliver fejret og æret med masser af underholdning og fyrværkeri i byen.

 

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Valencia?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Valencia, lå på 96 kr./pr. person fra Palma de Mallorca, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Valencia. Hvis du vil finde de billigste priser til Valencia fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Valencia?

  maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Valencia fra Danmark, med flest priser fundet omkring 909 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Valencia i maj, så er september den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Valencia i september har en gennemsnitlig pris på omkring 922 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Valencia?

  Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Valencia er 52 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.165 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Valencia udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Valencia for 379 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Valencia på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Valencia fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 876 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Valencia for omkring 1.596 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Valencia?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Valencia på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 727 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.516 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Valencia?

  Rejsende, som flyver til Valencia, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Castellón de la Plana (90 km fra Valencia centrum) eller Lufthavn: Alicante (133 km fra Valencia centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Valencia på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Valencia for 1.215 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Valencia?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Valencia. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Valencia nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Valencia

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Valencia fundet af momondos brugere for nylig
TAP AIR PORTUGAL
12. sep.
CPH02:00København Kastrup
17t. 25min.
1 stop
VLC19:25Valencia
18. sep.
VLC01:55Valencia
10t. 55min.
1 stop
CPH12:50København Kastrup
TAP AIR PORTUGAL
12. sep.
CPH02:00København Kastrup
11t. 40min.
1 stop
VLC13:40Valencia
18. sep.
VLC14:20Valencia
17t. 45min.
1 stop
CPH08:05København Kastrup
TAP AIR PORTUGAL
23. aug.
CPH02:00København Kastrup
11t. 40min.
1 stop
VLC13:40Valencia
28. aug.
VLC14:20Valencia
17t. 45min.
1 stop
CPH08:05København Kastrup
TAP AIR PORTUGAL
9. sep.
CPH13:35København Kastrup
18t. 25min.
1 stop
VLC08:00Valencia
12. sep.
VLC01:55Valencia
17t. 00min.
1 stop
CPH18:55København Kastrup
TAP AIR PORTUGAL
9. sep.
CPH13:35København Kastrup
18t. 25min.
1 stop
VLC08:00Valencia
12. sep.
VLC01:55Valencia
17t. 00min.
1 stop
CPH18:55København Kastrup
Lufthansa
27. sep.
CPH10:55København Kastrup
8t. 35min.
1 stop
VLC19:30Valencia
4. okt.
VLC02:05Valencia
4t. 30min.
1 stop
CPH06:35København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Valencia

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Valencia, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
2. aug.
BLL06:15Billund
10t. 55min.
1 stop
VLC17:10Valencia
Ryanair
23. aug.
CPH15:55København Kastrup
24t. 05min.
1 stop
VLC16:00Valencia
Ryanair
2. aug.
CPH15:55København Kastrup
24t. 05min.
1 stop
VLC16:00Valencia

Lufthavne i nærheden af Valencia

Neden for finder du alle lufthavne i Valencia samt deres afstand til centrum

Der er en enkelt lufthavn i byen: Valencia Lufthavn (VLC), som ligger 9 kilometer vest fra centrum. Når du skal fra lufthavnen til Valencia centrum kan du tage med både metro og bus. Metrolinjerne 3 og 5 samt buslinje 150 går fra lufthavnen til centrum. Med metroen tager det ca. 20 minutter at komme til centrum.

Du kan købe forskellige billetter til den offentlige transport, som f.eks. et Valencia Tourist Card til 24, 48 eller 72 timer, som giver mulighed for at rejse med både bus og metro i zone A og B, og du kan endda nyde rabat på udvalget museer og restauranter. Turistkortet koster mellem 115 og 190 kr. (15-25 EUR) alt efter, hvor mange timer man ønsker, at det virker.


Populære fly til Valencia

Find dine flybilletter til Valencia blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Valencia
Hurtigste flyvetid4t. 25min.
Laveste pris379 kr.
Fly fra Billund til Valencia
Hurtigste flyvetid8t. 30min.
Laveste pris903 kr.
Fly fra Aalborg til Valencia
Hurtigste flyvetid34t. 00min.
Laveste pris5.997 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Valencia?

De fleste seværdigheder i Valencia ligger i det historiske centrum, hvor det er nemmest at komme rundt på gåben. Men du kan også komme rundt med metroen eller busser. En enkeltbillet til metroen koster ca. 12 kr., og du kan spare penge ved at købe et 10-turskort til ca. 55 kr. hvor flere kan køre på. Busbilletter koster også 12 kr. og et 10-turskort til bussen koster ca. 65 kr.

Du kan naturligvis også benytte dig af taxaer for at komme rundt i byen. Her er startgebyret mellem 12-15 kr. mens kilometerprisen er ca. 9 kr.


Kan man rejse til Valencia uden pas eller visum?

Du behøver intet visum når du rejser til Spanien i mindre end 90 dage, du skal dog medbringe et gyldigt pas. Du kan også godt rejse med forlænget dansk pas, danske provisoriske pas samt EU-nødpas. Reglerne kan dog blive ændret løbende, og derfor bør du altid tjekke udenrigsministeriets hjemmeside før afrejse til Spanien.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Valencia


Tips og gode råd til Valencia

Hvordan får man den billigste flybillet til Valencia?

Skal du have de billigste flybilletter til Valencia er det statistisk set april måned, der er årets billigste. Sigt efter at købe din flybillet 60 dage før afrejse, hvor priserne er på deres bedste (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Valencia, marts 2018).

Hvad skal man se i Valencia?

Valencia er både historisk og moderne. Der er en romersk by under Valencia, og du kan se nogle 2.000 år gamle gader ved at besøge L’Almoina-museet. Den spanske by på middelhavskysten er dog mest af alt kendt som byen for kunst og videnskab, og derfor bør du tage til de futuristiske seværdigheder omkring operahuset samt videnskabsmuseet. Det kan også anbefales at besøge La Devesa-stranden, som ligger ca. 15 minutter udenfor centrum. Få flere tips til hvad du skal se og lave i Valencia.

Aktiviteter for børn

Europas største akvarium, Oceanografic, ligger i Valencia. Hvis du har børn, som er vilde med fodbold, så kan I også tage ind og se en Valencia CF-kamp. Den spanske fodboldklub spiller i La Liga, og deres imponerende hjemmebanestadion har plads til op til 55.000 tilskuere.

Skal man købe rejseforsikring?

Med det blå sygesikringskort er du dækket ind, hvis du bliver akut syg og skal til lægen eller på hospitalet. Det er dog altid en god ide at købe en rejseforsikring, hvis du ønsker at være dækket ind i forbindelse med evt. billeje, mistet bagage, retshjælp eller andet, som flere rejseforsikringer kan tilbyde dig.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, du kan godt drikke vand fra hanen i Valencia. Modsat hvad de fleste tror, så man kan drikke vandet fra hanen overalt i Spanien, hvor der ikke har været sundhedsskadeligt drikkevand i mere end tyve år. Men der er flere, som vælger at købe flaskevand for at være på den sikre side.

Giver man drikkepenge i Valencia?

De lokale i Spanien plejer at lægge 1-2 EUR (som svarer til 8 eller 15 kr.) ekstra pr. person, hvis de har fået en god service på en restaurant. Men det er f.eks. ikke standard at give taxachauffører drikkepenge, selvom de sikkert vil sætte pris på det.

Hvor er der gode shoppingområder?

Calle Colón er det område med flest tøj- og skobutikker, hvor du kan finde stort alle modebrands. Derudover findes det populære stormagasin El Corte Inglés flere steder i byen. Navnet betyder “det engelsk snit”, og stedet minder om danske Magasin. Her kan du finde tøj, sko, skønhedsprodukter og mange andre ting til overkommelige priser.