Find billige flybilletter til Valencia

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Valencia (VLC)
ons.. 25.11.
ons.. 2.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Valencia

Find de billigste fly til disse Valencia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Valencia?

Du kan nærmest ikke komme mere sydpå i Europa end Valencia, hvor der stortset er solskin hele året rundt. Byen byder på den perfekte kombination til drømmeferien: sol, strand, spændende kultur og lækker mad.

Gennemsnitstemperaturen kommer sjældent under 10 grader i Valencia, og det er derfor en populær destination for de solhungrende skandinavere. Sommeren er dog stadig det mest populære tidspunkt at rejse til Valencia på, hvor juli måned er tidsrummet du finder de dyreste flybilletter og hvor hotellerne også tager mest for en overnatning.

De forskellige sæsoner bringer forskellige begivenheder med sig, og dermed en grund til at rejse til byen for at opleve noget nyt. Du kan f.eks. opleve Fallas, årets største event i byen fra den 15-19.marts, hvor Sankt Josef bliver fejret og æret med masser af underholdning og fyrværkeri i byen.

 

Hvilket er det absolut billigste fly til Valencia?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Valencia, lå på 96 kr./pr. person fra Palma de Mallorca, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Valencia. Hvis du vil finde de billigste priser til Valencia fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Valencia?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Valencia på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 904 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Valencia i maj, så er september den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Valencia i september har en gennemsnitlig pris på omkring 916 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Valencia?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Valencia på, er omkring 52 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.158 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 728 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Valencia på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Valencia er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 865 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.580 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Valencia.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Valencia?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Valencia normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Valencia om aftenen helt ned til 715 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 1.551 kr. i gennemsnit. Fly til Valencia fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Valencia?

Rejsende, som flyver til Valencia, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Castellón de la Plana (90 km fra Valencia centrum) eller Lufthavn: Alicante (133 km fra Valencia centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Valencia på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Valencia for 1.350 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Valencia

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Valencia fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
SWISS
13. dec.
CPH
København Kastrup
22t. 20min.
1 stop
VLC
Valencia
28. dec.
VLC
Valencia
10t. 10min.
1 stop
CPH
København Kastrup
Lufthansa
29. apr.
CPH
København Kastrup
13t. 50min.
1 stop
VLC
Valencia
1. maj
VLC
Valencia
13t. 35min.
1 stop
CPH
København Kastrup
TAP AIR PORTUGAL
21. dec.
CPH
København Kastrup
24t. 45min.
1 stop
VLC
Valencia
10. jan.
VLC
Valencia
21t. 50min.
1 stop
CPH
København Kastrup
Flere flyselskaber
24. dec.
CPH
København Kastrup
9t. 20min.
1 stop
VLC
Valencia
11. jan.
VLC
Valencia
11t. 35min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.067 kr.
Find lignende
SWISS
22. dec.
CPH
København Kastrup
4t. 50min.
1 stop
VLC
Valencia
29. dec.
VLC
Valencia
22t. 40min.
1 stop
CPH
København Kastrup
Lufthansa
29. apr.
CPH
København Kastrup
13t. 50min.
1 stop
VLC
Valencia
1. maj
VLC
Valencia
13t. 35min.
1 stop
CPH
København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Valencia

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Valencia, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM
Billigst
Bedst
Hurtigst
KLM
29. nov.
CPH
København Kastrup
9t. 20min.
1 stop
VLC
Valencia
1.343 kr.
Find lignende
KLM
30. nov.
CPH
København Kastrup
21t. 45min.
1 stop
VLC
Valencia
1.525 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Valencia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Valencia

Når rejsen går til Valencia foregår der med flyselskaber som Lufthansa, Ryanair, KLM, Norwegian m.fl. Med en direkte flyvning til Valencia ligger rejsetiden på omtrent 3 timer.


Lufthavne tæt på Valencia

Herunder finder du alle lufthavne i Valencia samt afstand til centrum

Der er en enkelt lufthavn i byen: Valencia Lufthavn (VLC), som ligger 9 kilometer vest fra centrum. Når du skal fra lufthavnen til Valencia centrum kan du tage med både metro og bus. Metrolinjerne 3 og 5 samt buslinje 150 går fra lufthavnen til centrum. Med metroen tager det ca. 20 minutter at komme til centrum.

Du kan købe forskellige billetter til den offentlige transport, som f.eks. et Valencia Tourist Card til 24, 48 eller 72 timer, som giver mulighed for at rejse med både bus og metro i zone A og B, og du kan endda nyde rabat på udvalget museer og restauranter. Turistkortet koster mellem 115 og 190 kr. (15-25 EUR) alt efter, hvor mange timer man ønsker, at det virker.


Populære fly til Valencia

Find dine flybilletter til Valencia blandt disse populære flyafgange
Fly fra Copenhagen til Valencia
Korteste rejsetid
8t. 50min.
Laveste pris
904 kr.
Fly fra Billund til Valencia
Korteste rejsetid
14t. 15min.
Laveste pris
1.482 kr.
Fly fra Aalborg til Valencia
Korteste rejsetid
16t. 30min.
Laveste pris
1.958 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Valencia?

De fleste seværdigheder i Valencia ligger i det historiske centrum, hvor det er nemmest at komme rundt på gåben. Men du kan også komme rundt med metroen eller busser. En enkeltbillet til metroen koster ca. 12 kr., og du kan spare penge ved at købe et 10-turskort til ca. 55 kr. hvor flere kan køre på. Busbilletter koster også 12 kr. og et 10-turskort til bussen koster ca. 65 kr.

Du kan naturligvis også benytte dig af taxaer for at komme rundt i byen. Her er startgebyret mellem 12-15 kr. mens kilometerprisen er ca. 9 kr.


Kan man rejse til Valencia uden pas eller visum?

Du behøver intet visum når du rejser til Spanien i mindre end 90 dage, du skal dog medbringe et gyldigt pas. Du kan også godt rejse med forlænget dansk pas, danske provisoriske pas samt EU-nødpas. Reglerne kan dog blive ændret løbende, og derfor bør du altid tjekke udenrigsministeriets hjemmeside før afrejse til Spanien.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Valencia


Tips og gode råd til Valencia

Hvordan får man den billigste flybillet til Valencia?

Skal du have de billigste flybilletter til Valencia er det statistisk set april måned, der er årets billigste. Sigt efter at købe din flybillet 60 dage før afrejse, hvor priserne er på deres bedste (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Valencia, marts 2018).

Hvad skal man se i Valencia?

Valencia er både historisk og moderne. Der er en romersk by under Valencia, og du kan se nogle 2.000 år gamle gader ved at besøge L’Almoina-museet. Den spanske by på middelhavskysten er dog mest af alt kendt som byen for kunst og videnskab, og derfor bør du tage til de futuristiske seværdigheder omkring operahuset samt videnskabsmuseet. Det kan også anbefales at besøge La Devesa-stranden, som ligger ca. 15 minutter udenfor centrum. Få flere tips til hvad du skal se og lave i Valencia.

Aktiviteter for børn

Europas største akvarium, Oceanografic, ligger i Valencia. Hvis du har børn, som er vilde med fodbold, så kan I også tage ind og se en Valencia CF-kamp. Den spanske fodboldklub spiller i La Liga, og deres imponerende hjemmebanestadion har plads til op til 55.000 tilskuere.

Skal man købe rejseforsikring?

Med det blå sygesikringskort er du dækket ind, hvis du bliver akut syg og skal til lægen eller på hospitalet. Det er dog altid en god ide at købe en rejseforsikring, hvis du ønsker at være dækket ind i forbindelse med evt. billeje, mistet bagage, retshjælp eller andet, som flere rejseforsikringer kan tilbyde dig.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, du kan godt drikke vand fra hanen i Valencia. Modsat hvad de fleste tror, så man kan drikke vandet fra hanen overalt i Spanien, hvor der ikke har været sundhedsskadeligt drikkevand i mere end tyve år. Men der er flere, som vælger at købe flaskevand for at være på den sikre side.

Giver man drikkepenge i Valencia?

De lokale i Spanien plejer at lægge 1-2 EUR (som svarer til 8 eller 15 kr.) ekstra pr. person, hvis de har fået en god service på en restaurant. Men det er f.eks. ikke standard at give taxachauffører drikkepenge, selvom de sikkert vil sætte pris på det.

Hvor er der gode shoppingområder?

Calle Colón er det område med flest tøj- og skobutikker, hvor du kan finde stort alle modebrands. Derudover findes det populære stormagasin El Corte Inglés flere steder i byen. Navnet betyder “det engelsk snit”, og stedet minder om danske Magasin. Her kan du finde tøj, sko, skønhedsprodukter og mange andre ting til overkommelige priser.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class