Find billige flybilletter til Sevilla

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Sevilla (SVQ)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Sevilla. De nuværende restriktioner til Sevilla er baseret på Spanien rejserestriktioner.

Se nuværende Spanien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Sevilla

Find de billigste fly til disse Sevilla-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sevilla

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sevilla

København (CPH) til Malaga (AGP)

Fly til Sevilla ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Malaga, hvor den gennemsnitlige pris er 1.310 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SEVILLA FRA KØBENHAVNseptember40% billigereAt flyve fra København til Sevilla ​​koster i gennemsnit blot 899 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SEVILLA FRA KØBENHAVNjuli28% dyrereDet koster cirka 1.909 kr. at flyve til Sevilla ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SEVILLA FRA KØBENHAVNoktober531% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sevilla fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sevilla?

Det er ikke uden grund, at Sevilla kaldes for Spaniens smeltedigel. Ofte forbindes byen med sin multikulturelle atmosfære, men også vejret kendetegner den andalusiske by. Du vil opleve Spaniens varmeste by, når du ankommer med fly til Sevilla. Derfor er det også bedst at besøge byen om foråret eller efteråret, så det ikke er for varmt at gå rundt i centrum. Elsker du varme, er højsæsonen om sommeren værd at planlægge din tur efter. For selvom byen ikke ligger ud til Middelhavet, så løber floden Guadalquivir gennem centrum og bidrager med frisk luft og en maritim atmosfære.

Hvilket er det absolut billigste fly til Sevilla?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Sevilla, lå på 130 kr./pr. person fra Edinburgh, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Sevilla. Hvis du vil finde de billigste priser til Sevilla fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sevilla?

Den billigste måned at flyve til Sevilla fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 899 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Sevilla med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.084 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Sevilla?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Sevilla er 45 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.490 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Sevilla på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 597 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sevilla på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Sevilla fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 741 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Sevilla er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.580 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sevilla?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Sevilla på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Sevilla på dette tidspunkt kan findes helt ned til 994 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Sevilla på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 1.375 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Sevilla?

Lufthavn: Jerez de la Frontera La Parra eller Lufthavn: Malaga kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Sevilla.

Findes der en billigere måde at flyve til Sevilla på?

Med en gennemsnitspris på 1.414 kr. pr. person er Lufthavn: Sevilla den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Sevilla. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Sevilla?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Sevilla. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Sevilla nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Sevilla

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sevilla fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
12. jun.
02:50Billund
5t. 00min.
1 stop
07:50Sevilla
26. jun.
10:20Sevilla
8t. 15min.
2 stop
18:35Billund
3.836 kr.
Find lignende
Lufthansa
12. jun.
02:50Billund
5t. 00min.
1 stop
07:50Sevilla
26. jun.
10:20Sevilla
8t. 15min.
2 stop
18:35Billund
3.849 kr.
Find lignende
Lufthansa
12. jun.
02:50Billund
5t. 00min.
1 stop
07:50Sevilla
26. jun.
08:40Sevilla
9t. 55min.
1 stop
18:35Billund
3.368 kr.
Find lignende
Lufthansa
12. jun.
02:50Billund
5t. 00min.
1 stop
07:50Sevilla
26. jun.
08:40Sevilla
9t. 55min.
1 stop
18:35Billund
3.374 kr.
Find lignende
Vueling
7. maj
07:05København Kastrup
6t. 55min.
1 stop
14:00Sevilla
10. maj
16:20Sevilla
14t. 05min.
1 stop
06:25København Kastrup
1.952 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
29. mar.
13:35København Kastrup
16t. 25min.
1 stop
06:00Sevilla
3. apr.
06:40Sevilla
6t. 10min.
1 stop
12:50København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Sevilla

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Sevilla, så se nogle af vores tilbud herunder.
Vueling
25. mar.
13:40København Kastrup
5t. 15min.
1 stop
18:55Sevilla
1.324 kr.
Find lignende
Vueling
21. mar.
13:30København Kastrup
17t. 30min.
1 stop
07:00Sevilla
1.459 kr.
Find lignende
Lufthansa
18. mar.
14:15København Kastrup
17t. 30min.
1 stop
07:45Sevilla
1.866 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Sevilla?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Sevilla

Valgmulighederne er mange, når du skal med fly til Sevilla. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve med lavprisselskaber som Ryanair, Norwegian eller airBaltic, der tilbyder billige flybilletter til Sevilla. Vær opmærksom på, at du hos lavprisselskaberne ofte skal betale ekstra for check-in bagage samt sædevalg. Du kan også tage på ferie med klassiske selskaber som SAS, Lufthansa eller Iberia samt mange andre.

Hvem flyver direkte til Sevilla?

Ryanair er et af de få flyselskaber, der tilbyder direkte fly til Sevilla fra Københavns Lufthavn. Vælger du at rejse med et andet selskab eller at rejse fra eksempelvis Billund Lufthavn, er det nødvendigt med en eller flere mellemlandinger undervejs på rejsen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Sevilla?

En direkte rejse med fly til Sevilla fra København tager ca. 3 t og 40 min. Gør du brug af flybilletter til Sevilla med mellemlanding, er rejsetiden ca. 5 t. Alt efter flyselskab og afgang kan der være stop i Madrid, Bruxelles, Frankfurt eller andre byer undervejs.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Sevilla samt afstand til centrum

Der kører en lufthavnsbus i pendulfart mellem Sevilla Lufthavn og byens centrum. Bussen hedder linje EA Especial Aeropuerto. Turen tager ca. 35 min, og prisen for en returbillet er ca. 4,50 EUR (ca. 35 DKK).


Populære fly til Sevilla

Find dine flybilletter til Sevilla blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Sevilla
Korteste rejsetid
13t. 20min.
Laveste pris
1.306 kr.
Fly fra Billund til Sevilla
Korteste rejsetid
25t. 40min.
Laveste pris
2.168 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Sevilla?

I Sevilla kommer du nemmest rundt til fods kombineret med offentlig transport. Byens metro består af en linje, hvilket gør det nemt og overskueligt. Metroen kører fra øst mod vest og omvendt. Prisen for en dagsbillet til ubegrænset kørsel er ca. 4,50 EUR (ca. 34 DKK).


Kan man rejse til Sevilla uden pas eller visum?

Da Spanien er medlem af Schengen-aftalen, behøver du ikke at ansøge om visum, når du planlægger et besøg. Du bør dog medbringe dit pas, der ligeledes fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Sevilla

Hvad skal man se i Sevilla?

Den andalusiske by i Sydspanien byder på noget for både øjne og gane, som eksempelvis Pescado frito eller Pringa, der er to af byens tapasspecialiteter. En af byens helt store seværdigheder er Sevilla Katedralen, der er den største gotiske katedral i verden. Sevilla er også kendt for sine mange tablaos, hvor du kan opleve et ægte flamenco-show live. Det gamle jødiske kvarter Barrio Santa Cruz er også en oplevelse værdig samt Feria de Abril, der er årets byfest, som afholdes to uger efter påske.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Parque de Maria Luisa er et hyggeligt sted med vandfald og fontæner, som børn kan soppe i, når vejret er varmt. Parken byder også på legepladser, isboder samt hestevogne, som hele familien kan få en tur i. En bådtur på Guadalquivir er et sikkert hit for dig, som rejser med små og store børn.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger har du ret til behandling på lige fod med spanske statsborgere, når du er på ferie i Sevilla. Det kan betyde delvis egenbetaling, og derfor er det oplagt at overveje en privat rejseforsikring som supplement.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Sevilla.

Giver man drikkepenge i Sevilla?

I Spanien giver du ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Calle Tetuán, Calle Sierpes og Plaza Nueva er tre populære indkøbsgader, som byder på butikker med moderne tøj. Står den på mere traditionelle varer, såsom flamencotøj og diverse souvenirs, så besøg gaderne Calle Álvarez Quintero og Calle Francos. I bydelen Nervión findes der desuden en del indkøbscentre. (Priser checket: 08/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class