Find billige flybilletter til Sevilla

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 5.12
søn. 12.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Sevilla.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sevilla

Find de billigste fly til disse Sevilla-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sevilla

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sevilla

København (CPH) til Malaga (AGP)

Fly til Sevilla ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Malaga, hvor den gennemsnitlige pris er 1.402 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SEVILLA FRA KØBENHAVNseptember40% billigereAt flyve fra København til Sevilla ​​koster i gennemsnit blot 963 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SEVILLA FRA KØBENHAVNjuli28% dyrereDet koster cirka 2.044 kr. at flyve til Sevilla ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SEVILLA FRA KØBENHAVNoktober531% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sevilla fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sevilla?

Det er ikke uden grund, at Sevilla kaldes for Spaniens smeltedigel. Ofte forbindes byen med sin multikulturelle atmosfære, men også vejret kendetegner den andalusiske by. Du vil opleve Spaniens varmeste by, når du ankommer med fly til Sevilla. Derfor er det også bedst at besøge byen om foråret eller efteråret, så det ikke er for varmt at gå rundt i centrum. Elsker du varme, er højsæsonen om sommeren værd at planlægge din tur efter. For selvom byen ikke ligger ud til Middelhavet, så løber floden Guadalquivir gennem centrum og bidrager med frisk luft og en maritim atmosfære.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Sevilla?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Sevilla, lå på 160 kr./pr. person fra London, hvilket er 89% billigere end gennemsnitsflyprisen til Sevilla. Hvis du vil finde de billigste priser til Sevilla fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Sevilla?

  Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du booke flyrejser til Sevilla fra Danmark i januar i stedet. Fly til Sevilla i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.160 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Sevilla?

  Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Sevilla fra Danmark er 45 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.595 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Sevilla fra Danmark helt ned til 40 kr. på momondo.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sevilla på?

  Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Sevilla på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 795 kr.. Fly fra Danmark til Sevilla på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.701 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sevilla?

  Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Sevilla, hvor du kan finde priser helt ned til 1.311 kr.. Hvis du flyver fra Sevilla om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.940 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Sevilla?

  Lufthavn: Jerez de la Frontera La Parra eller Lufthavn: Malaga kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Sevilla.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Sevilla på?

  Med en gennemsnitspris på 1.028 kr. pr. person er Lufthavn: Sevilla den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Sevilla. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Kan jeg flyve til Sevilla fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Sevilla

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Sevilla.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timer inden afrejse til Sevilla.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Sevilla.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Sevilla?

Hjemrejse til Danmark fra Sevilla

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Sevilla skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Sevilla er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Sevilla nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Sevilla

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sevilla fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
11. dec.
BLL01:15Billund
3t. 30min.
SVQ04:45Sevilla
14. dec.
SVQ05:15Sevilla
3t. 30min.
BLL08:45Billund
Ryanair
11. dec.
BLL01:15Billund
3t. 30min.
SVQ04:45Sevilla
14. dec.
SVQ05:15Sevilla
3t. 30min.
BLL08:45Billund
Ryanair
11. dec.
BLL01:15Billund
3t. 30min.
SVQ04:45Sevilla
14. dec.
SVQ05:15Sevilla
3t. 30min.
BLL08:45Billund
Ryanair
18. jan.
BLL01:15Billund
3t. 30min.
SVQ04:45Sevilla
29. jan.
SVQ05:15Sevilla
3t. 30min.
BLL08:45Billund
Ryanair
11. dec.
BLL05:50Billund
8t. 20min.
1 stop
SVQ14:10Sevilla
14. dec.
SVQ05:15Sevilla
3t. 30min.
BLL08:45Billund
Ryanair
11. dec.
BLL01:15Billund
3t. 30min.
SVQ04:45Sevilla
14. dec.
SVQ14:35Sevilla
17t. 25min.
2 stop
BLL08:00Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Sevilla

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Sevilla, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
18. jan.
BLL01:15Billund
3t. 30min.
SVQ04:45Sevilla
Ryanair
21. dec.
BLL01:15Billund
3t. 30min.
SVQ04:45Sevilla
Ryanair
28. dec.
BLL01:15Billund
3t. 30min.
SVQ04:45Sevilla

Hvilke flyselskaber flyver til Sevilla?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sevilla
 • Hvilke flyselskaber flyver til Sevilla?

  Der kan være andre flyselskaber der flyver til Sevilla fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Ryanair, Lufthansa, KLM og Iberia. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Sevilla, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af Sevilla

Neden for finder du alle lufthavne i Sevilla samt deres afstand til centrum

Der kører en lufthavnsbus i pendulfart mellem Sevilla Lufthavn og byens centrum. Bussen hedder linje EA Especial Aeropuerto. Turen tager ca. 35 min, og prisen for en returbillet er ca. 4,50 EUR (ca. 35 DKK).


Populære fly til Sevilla

Find dine flybilletter til Sevilla blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Sevilla
Hurtigste flyvetid3t. 30min.
Laveste pris40 kr.
Fly fra København til Sevilla
Hurtigste flyvetid11t. 05min.
Laveste pris396 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Sevilla

I Sevilla kommer du nemmest rundt til fods kombineret med offentlig transport. Byens metro består af en linje, hvilket gør det nemt og overskueligt. Metroen kører fra øst mod vest og omvendt. Prisen for en dagsbillet til ubegrænset kørsel er ca. 4,50 EUR (ca. 34 DKK).


Visumkrav for Sevilla

Da Spanien er medlem af Schengen-aftalen, behøver du ikke at ansøge om visum, når du planlægger et besøg. Du bør dog medbringe dit pas, der ligeledes fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sevilla


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sevilla

Hvad skal man se i Sevilla?

Den andalusiske by i Sydspanien byder på noget for både øjne og gane, som eksempelvis Pescado frito eller Pringa, der er to af byens tapasspecialiteter. En af byens helt store seværdigheder er Sevilla Katedralen, der er den største gotiske katedral i verden. Sevilla er også kendt for sine mange tablaos, hvor du kan opleve et ægte flamenco-show live. Det gamle jødiske kvarter Barrio Santa Cruz er også en oplevelse værdig samt Feria de Abril, der er årets byfest, som afholdes to uger efter påske.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Parque de Maria Luisa er et hyggeligt sted med vandfald og fontæner, som børn kan soppe i, når vejret er varmt. Parken byder også på legepladser, isboder samt hestevogne, som hele familien kan få en tur i. En bådtur på Guadalquivir er et sikkert hit for dig, som rejser med små og store børn.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger har du ret til behandling på lige fod med spanske statsborgere, når du er på ferie i Sevilla. Det kan betyde delvis egenbetaling, og derfor er det oplagt at overveje en privat rejseforsikring som supplement.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Sevilla.

Giver man drikkepenge i Sevilla?

I Spanien giver du ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Calle Tetuán, Calle Sierpes og Plaza Nueva er tre populære indkøbsgader, som byder på butikker med moderne tøj. Står den på mere traditionelle varer, såsom flamencotøj og diverse souvenirs, så besøg gaderne Calle Álvarez Quintero og Calle Francos. I bydelen Nervión findes der desuden en del indkøbscentre.