Find billige fly til Sevilla

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Sevilla

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sevilla

Bedste pris på enkeltbillet

151 kr.

Bedste pris på returbillet

208 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 30min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Sevilla fra Danmark i de seneste 72 timer er 151 kr. (Billund til Sevilla).
Den bedste pris på en returbillet til Sevilla fra Danmark i de seneste 72 timer er 208 kr. (Billund til Sevilla).
Det hurtigste fly til Sevilla fra Danmark tager 3t. 30min. (Billund til Sevilla).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Sevilla, herunder Vueling og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Sevilla

Få indsigter om din flyrejse til Sevilla, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sevilla?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Sevilla fra Danmark i marts i stedet. Fly til Sevilla i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.600 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Sevilla?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Sevilla, lå på 105 kr./pr. person fra Marrakech, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Sevilla. Hvis du vil finde de billigste priser til Sevilla fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sevilla på?

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Sevilla på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.837 kr.. Fly fra Danmark til Sevilla på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.210 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sevilla?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Sevilla, hvor du kan finde priser helt ned til 1.594 kr.. Hvis du flyver fra Sevilla om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.285 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Sevilla?

Rejsetiden fra Danmark til Sevilla afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Malaga tager det i gennemsnit 3t. 40min., imens det i gennemsnit tager 3t. 35min., hvis du flyver fra Billund til Malaga. Malaga er den mest populære lufthavn i Sevilla.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Sevilla?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Sevilla fra Danmark er 56 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.089 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sevilla

Find de billigste fly til disse Sevilla-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sevilla

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sevilla

Aarhus (AAR) til Malaga (AGP)

Fly til Sevilla ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Malaga, hvor den gennemsnitlige pris er 1.575 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SEVILLA FRA KØBENHAVNjanuar38% billigereAt flyve fra København til Sevilla ​​koster i gennemsnit blot 1.299 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SEVILLA FRA KØBENHAVNjuli38% dyrereDet koster cirka 2.878 kr. at flyve til Sevilla ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SEVILLA FRA KØBENHAVNoktober406% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sevilla fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Sevilla

Det er ikke uden grund, at Sevilla kaldes for Spaniens smeltedigel. Ofte forbindes byen med sin multikulturelle atmosfære, men også vejret kendetegner den andalusiske by. Du vil opleve Spaniens varmeste by, når du ankommer med fly til Sevilla. Derfor er det også bedst at besøge byen om foråret eller efteråret, så det ikke er for varmt at gå rundt i centrum. Elsker du varme, er højsæsonen om sommeren værd at planlægge din tur efter. For selvom byen ikke ligger ud til Middelhavet, så løber floden Guadalquivir gennem centrum og bidrager med frisk luft og en maritim atmosfære.

Lufthavn: Jerez de la Frontera La Parra eller Lufthavn: Malaga kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Sevilla.

Med en gennemsnitspris på 1.775 kr. pr. person er Lufthavn: Sevilla den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Sevilla. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Sevilla

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sevilla fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Sevilla

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Sevilla

Hvilke flyselskaber flyver til Sevilla?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sevilla

Hvilke flyselskaber flyver til Sevilla?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Sevilla fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Ryanair, Norwegian, Scandinavian Airlines og Vueling. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Sevilla, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Vueling-fly til Sevilla

Vueling flyver omkring 27 fly til Sevilla om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Barcelona, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Vueling var på 1.000 kr. (København Kastrup til Sevilla). Brugerne har bedømt Vueling med 7,6/10 i over 159 anmeldelser på momondo.

Air France-fly til Sevilla

Air France-fly til Sevilla kan fås fra helt ned til 1.160 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 5 fly, som Air France flyver til Sevilla på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Air France til Sevilla er fra Paris Charles De Gaulle. Air France er blevet bedømt med 7,6/10 af momondo-brugere i 277 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Sevilla

Neden for finder du alle lufthavne i Sevilla samt deres afstand til centrum

Der kører en lufthavnsbus i pendulfart mellem Sevilla Lufthavn og byens centrum. Bussen hedder linje EA Especial Aeropuerto. Turen tager ca. 35 min, og prisen for en returbillet er ca. 4,50 EUR (ca. 35 DKK).


Populære fly til Sevilla

Find dine flybilletter til Sevilla blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Sevilla
Hurtigste flyvetid3t. 30min.
Laveste pris208 kr.
Fly fra København til Sevilla
Hurtigste flyvetid10t. 10min.
Laveste pris696 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Sevilla

I Sevilla kommer du nemmest rundt til fods kombineret med offentlig transport. Byens metro består af en linje, hvilket gør det nemt og overskueligt. Metroen kører fra øst mod vest og omvendt. Prisen for en dagsbillet til ubegrænset kørsel er ca. 4,50 EUR (ca. 34 DKK).


Visumkrav for Sevilla

Da Spanien er medlem af Schengen-aftalen, behøver du ikke at ansøge om visum, når du planlægger et besøg. Du bør dog medbringe dit pas, der ligeledes fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sevilla


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sevilla

Den andalusiske by i Sydspanien byder på noget for både øjne og gane, som eksempelvis Pescado frito eller Pringa, der er to af byens tapasspecialiteter. En af byens helt store seværdigheder er Sevilla Katedralen, der er den største gotiske katedral i verden. Sevilla er også kendt for sine mange tablaos, hvor du kan opleve et ægte flamenco-show live. Det gamle jødiske kvarter Barrio Santa Cruz er også en oplevelse værdig samt Feria de Abril, der er årets byfest, som afholdes to uger efter påske.

Som EU-borger har du ret til behandling på lige fod med spanske statsborgere, når du er på ferie i Sevilla. Det kan betyde delvis egenbetaling, og derfor er det oplagt at overveje en privat rejseforsikring som supplement.

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Sevilla.

I Spanien giver du ca. 10 % i drikkepenge.

Calle Tetuán, Calle Sierpes og Plaza Nueva er tre populære indkøbsgader, som byder på butikker med moderne tøj. Står den på mere traditionelle varer, såsom flamencotøj og diverse souvenirs, så besøg gaderne Calle Álvarez Quintero og Calle Francos. I bydelen Nervión findes der desuden en del indkøbscentre.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Sevilla på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Sevilla, der passer dig bedst.

Ja. Alle fly til Sevilla på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Sevilla ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Sevilla, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Sevilla spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.