Find billige flybilletter til Kansas City

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Kansas City (MCI)
ons.. 16.6.
ons.. 23.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Kansas City. De nuværende restriktioner til Kansas City er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kansas City

Find de billigste fly til disse Kansas City-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kansas City

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kansas City

København (CPH) til Kansas City (MCI)

Fly til Kansas City ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kansas City, hvor den gennemsnitlige pris er 5.608 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KANSAS CITY FRA KØBENHAVNfebruar20% billigereAt flyve fra København til Kansas City ​​koster i gennemsnit blot 4.493 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KANSAS CITY FRA KØBENHAVNjuli29% dyrereDet koster cirka 7.236 kr. at flyve til Kansas City ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KANSAS CITY FRA KØBENHAVNdecember383% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kansas City fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kansas City?

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kansas City?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Kansas City i februar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 4.855 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Kansas City?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Kansas City fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Kansas City for omkring 5.608 kr., når du søger 60 dage forud.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kansas City på?

Ifølge vores data er søndag den billigste dag at flyve til Kansas City fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en søndag var 4.876 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Kansas City på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 5.611 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kansas City?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Kansas City på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Kansas City om formiddagen helt ned til 4.571 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 5.677 kr. i gennemsnit. Fly til Kansas City fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kansas City?

Lufthavn: Kansas City kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kansas City.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Kansas City?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Kansas City. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Kansas City nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Kansas City

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kansas City fundet af momondos brugere for nylig
KLM
4. nov.
CPH05:55København Kastrup
17t. 19min.
2 stop
MCI23:14Kansas City
8. nov.
MCI07:00Kansas City
14t. 10min.
2 stop
CPH21:10København Kastrup
5.708 kr.
Find lignende
Brussels Airlines
4. nov.
CPH03:30København Kastrup
17t. 32min.
2 stop
MCI21:02Kansas City
8. nov.
MCI07:37Kansas City
16t. 03min.
2 stop
CPH23:40København Kastrup
8.040 kr.
Find lignende
Air France
4. nov.
CPH02:10København Kastrup
16t. 59min.
2 stop
MCI19:09Kansas City
8. nov.
MCI09:09Kansas City
17t. 11min.
2 stop
CPH02:20København Kastrup
5.684 kr.
Find lignende
SAS
4. nov.
CPH11:40København Kastrup
31t. 41min.
1 stop
MCI19:21Kansas City
8. nov.
MCI13:37Kansas City
11t. 43min.
1 stop
CPH01:20København Kastrup
6.359 kr.
Find lignende
SAS
4. nov.
CPH11:40København Kastrup
31t. 41min.
1 stop
MCI19:21Kansas City
8. nov.
MCI13:37Kansas City
11t. 43min.
1 stop
CPH01:20København Kastrup
6.377 kr.
Find lignende
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class