Find billige flybilletter til Kansas City

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Kansas City (MCI)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Kansas City. De nuværende restriktioner til Kansas City er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Kansas City

Find de billigste fly til disse Kansas City-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kansas City

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kansas City

København (CPH) til Kansas City (MCI)

Fly til Kansas City ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kansas City, hvor den gennemsnitlige pris er 5.626 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KANSAS CITY FRA KØBENHAVNfebruar20% billigereAt flyve fra København til Kansas City ​​koster i gennemsnit blot 4.507 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KANSAS CITY FRA KØBENHAVNjuli29% dyrereDet koster cirka 7.260 kr. at flyve til Kansas City ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KANSAS CITY FRA KØBENHAVNdecember383% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kansas City fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kansas City?

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kansas City?

Den billigste måned at flyve til Kansas City fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.507 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Kansas City i februar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 4.871 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Kansas City?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Kansas City er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 5.626 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kansas City på?

Vores data viser at søndag er den billigste dag at flyve til Kansas City på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 4.766 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 5.625 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Kansas City.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kansas City?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Kansas City, hvor du kan finde priser helt ned til 4.392 kr.. Hvis du flyver fra Kansas City om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 5.868 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kansas City?

Lufthavn: Kansas City kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kansas City.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Kansas City?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Kansas City. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Kansas City nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Kansas City

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kansas City fundet af momondos brugere for nylig
Air Canada
20. maj
08:10København Kastrup
15t. 56min.
2 stop
00:06Kansas City
23. maj
07:40Kansas City
15t. 15min.
2 stop
22:55København Kastrup
8.775 kr.
Find lignende
Air France
20. maj
08:15København Kastrup
16t. 25min.
2 stop
00:40Kansas City
23. maj
10:09Kansas City
17t. 01min.
2 stop
03:10København Kastrup
6.250 kr.
Find lignende
Air France
20. maj
02:25København Kastrup
18t. 29min.
2 stop
20:54Kansas City
23. maj
10:09Kansas City
17t. 01min.
2 stop
03:10København Kastrup
6.435 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Kansas City

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Kansas City, så se nogle af vores tilbud herunder fra SAS
SAS
1. apr.
11:45København Kastrup
12t. 21min.
1 stop
00:06Kansas City
9.908 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. apr.
08:50København Kastrup
30t. 36min.
2 stop
15:26Kansas City
3.165 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. apr.
16:15København Kastrup
35t. 19min.
3 stop
03:34Kansas City
2.408 kr.
Find lignende

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class