Find billige flybilletter til Kansas City

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor. 7.7
tor. 14.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Kansas City

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Kansas City

Bedste pris på returbillet

10.810 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 38min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Kansas City fra Danmark i de seneste 72 timer er 10.810 kr. (København Kastrup til Kansas City Intl).
Det hurtigste fly til Kansas City fra Danmark tager 12t. 38min. (København Kastrup til Kansas City Intl).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Kansas City, herunder Scandinavian Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kansas City

Find de billigste fly til disse Kansas City-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kansas City

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kansas City

København (CPH) til Kansas City (MCI)

Fly til Kansas City ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kansas City Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.524 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KANSAS CITY FRA KØBENHAVNmarts11% billigereAt flyve fra København til Kansas City ​​koster i gennemsnit blot 5.829 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KANSAS CITY FRA KØBENHAVNdecember10% dyrereDet koster cirka 7.205 kr. at flyve til Kansas City ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KANSAS CITY FRA KØBENHAVNnovember215% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kansas City fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kansas City?

Flybilletter og flytilbud til Kansas City vil veksle i rejsetid. Staten Missouri i USA er langt væk, hvorfor du skal regne med at sætte en af dine dage af til hver tur frem og tilbage hen over Atlanterhavet. Du kan påbegynde din rejse fra CPH Københavns Lufthavn eller BLL Billund Lufthavn, hvor rejsetyder lyder på lidt over 12 timer. Afhængigt af din bopæl skal du naturligvis medregne en smule rejsetid i henhold hertil. I visse perioder kan det være muligt for dig, som bor i det nordlige Jylland, at spare tid ved flyvning til den danske hovedstad. Ellers vil flyrejserne variere afhængigt af de opholdenes varighed ved mellemlandinger.

Det er ikke muligt at flyve direkte til MCI Kansas City International Airport i Kansas City, Missouri i USA fra Danmark. Ved rejser fra Danmark er det denne lufthavn, som du lander i. I bymidten finder du også MKC Kansas City Downtown Airport, som også kaldes Charles B. Wheeler Downtown Airport. Den benyttes dog primært til indenlandske flyvninger. Når du rejser fra enten Billund eller København, så udformer ruterne sig oftest med to mellemlandinger. Her vil den første være i en større europæisk lufthavn, hvorefter et kort stop i en amerikansk lufthavn følger trop. De europæiske mellemlandinger ligger ofte ved AMS Amsterdam Airport Schiphol, CDG Charles de Gaulle i Paris eller en af de store tyske lufthavne. Inden du lander i Kansas City, så vil stoppet i USA typisk være ved ORD O'Hare International i Chicago eller ATL Hartsfield–Jackson i Atlanta.

1.385 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Kansas City. Dette fly er fra Washington D.C. og er 81% billigere end de fleste andre flyrejser til Kansas City. Hvis du vil finde den billigste pris til Kansas City fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Kansas City i marts, så er det også billigt at flyve i april. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 5.865 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Kansas City fra Danmark, når du booker 30 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Kansas City for omkring 6.524 kr., når du søger 30 dage forud.

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Kansas City fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 6.003 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Kansas City på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 7.508 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Kansas City på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Kansas City om aftenen helt ned til 6.003 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 7.816 kr. i gennemsnit. Fly til Kansas City fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Lufthavn: Kansas City Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kansas City.

Lufthavn: Kansas City Downtown har en gennemsnitspris på 7.435 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Kansas City. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Kansas City

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kansas City fundet af momondos brugere for nylig
Scandinavian Airlines
30. jul.
CPH19:00København Kastrup
30t. 39min.
2 stop
MCI01:39Kansas City Intl
6. aug.
MCI14:16Kansas City Intl
12t. 04min.
1 stop
CPH02:20København Kastrup
10.810 kr.
Find lignende
Scandinavian Airlines
30. jul.
CPH11:30København Kastrup
38t. 09min.
2 stop
MCI01:39Kansas City Intl
6. aug.
MCI14:16Kansas City Intl
45t. 04min.
2 stop
CPH11:20København Kastrup
11.445 kr.
Find lignende
Scandinavian Airlines
30. jul.
CPH11:40København Kastrup
12t. 38min.
1 stop
MCI00:18Kansas City Intl
6. aug.
MCI14:16Kansas City Intl
12t. 04min.
1 stop
CPH02:20København Kastrup
11.452 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Kansas City

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Kansas City, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
35t. 59min.
MCIKansas City Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Kansas City?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kansas City

Hvilke flyselskaber flyver til Kansas City?

KLM er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Kansas City. Scandinavian Airlines, British Airways og Delta er også populære valg på flyrejser til Kansas City fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Kansas City, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Delta-fly til Kansas City

Delta flyver til Kansas City ca. 30 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Delta, men der er fundet priser på helt ned til 5.471 kr. fra Aalborg til Kansas City. Delta er blevet bedømt med 7,8/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

KLM-fly til Kansas City

KLM flyver normalt til Kansas City 14 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Kansas City fra Detroit Alle lufthavne. KLM (bedømmelse: 7,7, 133 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Kansas City, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en KLM-billet, der er fundet på momondo til Kansas City, var fra Aalborg (5.246 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Kansas City

Neden for finder du alle lufthavne i Kansas City samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Kansas City International Airport?

Du har vidtgående muligheder for at komme mod centrum, når du lander i den internationale lufthavn i Kansas City. Den er beliggende i den nordlige del af byen, hvorfor en kortere køretur er nødvendig. Selskaber og apps såsom Uber og Lyft kan hurtigt sikre taxature mod bymidten, og der er også en organiseret og professionel infrastruktur med muligheder for at hoppe på en taxa uden for lufthavnen. Det er muligt at booke pladser i shuttlebusser forud for din ankomst, og buslinje 229 går også fra lufthavnen med stop nær centrum.


Populære fly til Kansas City

Find dine flybilletter til Kansas City blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kansas City
Hurtigste flyvetid30t. 39min.
Laveste pris10.810 kr.

Visumkrav for Kansas City

Ved flyrejser til Kansas City i Missouri, USA kan du opholde dig i landet i op til 90 dage, hvor dit pas skal være gyldigt under hele perioden. Skal du på krydstogt eller andre former for indenlandske rejser, så bør du sikre, at udløbsdaton ej heller ligger seks måneder efter udrejse. Forud for besøget skal du søge ESTA. Gør det i god tid, da du ved afslag herpå skal søge visum.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kansas City


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kansas City

Kansas City er den største by i Missouri, og her er et væld af ting, som du kan opleve, når du sætter kurs mod byen. Det er først og fremmest en storby, som naturligvis medfører, at der er suveræne muligheder for dig, som er glad for at shoppe. Er det lige dig, så er et besøg ved Country Club Plaza et must. Hvis du har børn med på rejsen, eller hvis du selv har et lille barn gemt i dig, så skal du forbi Science City og Kaleidoscope. Her kan du få udfordret kreativiteten og få adskillige timer udfyldt med både skæg og fornøjelse. Er du vild med historie, så er der mange enorme museer. Du kan finde helt klassiske museer, fantastiske gallerier for samtidskunst, og så kan du gå på opdagelse i en lang række særudstillinger som The Arabia Steamboat Museum. Du vil finde mindesmærker, historiske monumenter og vartegn en masse. Byen kan også nydes langs Missouri-floden på en lejet cykel, så køb en sandwich og udforsk cykelstiernes små gyldne, gemte sidde- og spisesteder.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Kansas City på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Kansas City, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Kansas City med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Kansas City.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Kansas City lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Kansas City og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.