Find billige fly til Kansas City

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kansas City

Få indsigter om din flyrejse til Kansas City, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kansas City?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Kansas City i januar, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 3.513 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kansas City på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Kansas City fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 3.124 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Kansas City på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.763 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kansas City?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Kansas City på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Kansas City om morgenen helt ned til 3.383 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 7.572 kr. i gennemsnit. Fly til Kansas City fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kansas City?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Kansas City (Kansas City Intl), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 17t. 37min. og .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kansas City?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Kansas City fra Danmark, når du booker 41 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Kansas City for omkring 5.407 kr., når du søger 41 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kansas City

Find de billigste fly til disse Kansas City-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kansas City

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kansas City

København (CPH) til Kansas City (MCI)

Fly til Kansas City ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kansas City Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.407 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KANSAS CITY FRA KØBENHAVNjanuar39% billigereAt flyve fra København til Kansas City ​​koster i gennemsnit blot 3.338 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KANSAS CITY FRA KØBENHAVNjuli45% dyrereDet koster cirka 7.852 kr. at flyve til Kansas City ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KANSAS CITY FRA KØBENHAVNjuli452% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kansas City fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kansas City

Hvor lang tid tager det at flyve til Kansas City?

Flybilletter og flytilbud til Kansas City vil veksle i rejsetid. Staten Missouri i USA er langt væk, hvorfor du skal regne med at sætte en af dine dage af til hver tur frem og tilbage hen over Atlanterhavet. Du kan påbegynde din rejse fra CPH Københavns Lufthavn eller BLL Billund Lufthavn, hvor rejsetyder lyder på lidt over 12 timer. Afhængigt af din bopæl skal du naturligvis medregne en smule rejsetid i henhold hertil. I visse perioder kan det være muligt for dig, som bor i det nordlige Jylland, at spare tid ved flyvning til den danske hovedstad. Ellers vil flyrejserne variere afhængigt af de opholdenes varighed ved mellemlandinger.

Hvor kan du flyve direkte til Kansas City fra?

Det er ikke muligt at flyve direkte til MCI Kansas City International Airport i Kansas City, Missouri i USA fra Danmark. Ved rejser fra Danmark er det denne lufthavn, som du lander i. I bymidten finder du også MKC Kansas City Downtown Airport, som også kaldes Charles B. Wheeler Downtown Airport. Den benyttes dog primært til indenlandske flyvninger. Når du rejser fra enten Billund eller København, så udformer ruterne sig oftest med to mellemlandinger. Her vil den første være i en større europæisk lufthavn, hvorefter et kort stop i en amerikansk lufthavn følger trop. De europæiske mellemlandinger ligger ofte ved AMS Amsterdam Airport Schiphol, CDG Charles de Gaulle i Paris eller en af de store tyske lufthavne. Inden du lander i Kansas City, så vil stoppet i USA typisk være ved ORD O'Hare International i Chicago eller ATL Hartsfield–Jackson i Atlanta.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kansas City?

Kansas City Intl Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kansas City.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Kansas City Intl Lufthavn?

Priser for fly til Kansas City Intl Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Kansas City Intl Lufthavn?

Fra september 2023 er der 10 udbydere at vælge mellem for fly til Kansas City Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Kansas City Intl Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Kansas City Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Kansas City Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Kansas City Intl Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Kansas City Intl Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Kansas City

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kansas City fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
17t. 37min.
MCIKansas City Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Kansas City

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Kansas City, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
17t. 37min.
MCIKansas City Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Kansas City?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kansas City

Hvilke flyselskaber flyver til Kansas City?

Delta-fly til Kansas City

Delta flyver til Kansas City ca. 35 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Delta, men der er fundet priser på helt ned til 2.562 kr. fra Billund til Kansas City. Delta er blevet bedømt med 7,8/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Finnair-fly til Kansas City

Finnair flyver normalt til Kansas City 3 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Kansas City fra Dallas/Fort Worth. Finnair (bedømmelse: 7,7, 368 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Kansas City, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Finnair-billet, der er fundet på momondo til Kansas City, var fra København Kastrup (3.191 kr. retur).


Populære fly til Kansas City

Find dine flybilletter til Kansas City blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kansas City
Hurtigste flyvetid17t. 37min.
Laveste pris3.135 kr.

Visumkrav for Kansas City

Hvilke pas- og visum regler gør sig gældende ved rejse til Kansas City?

Ved flyrejser til Kansas City i Missouri, USA kan du opholde dig i landet i op til 90 dage, hvor dit pas skal være gyldigt under hele perioden. Skal du på krydstogt eller andre former for indenlandske rejser, så bør du sikre, at udløbsdaton ej heller ligger seks måneder efter udrejse. Forud for besøget skal du søge ESTA. Gør det i god tid, da du ved afslag herpå skal søge visum.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kansas City


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kansas City

Hvad kan du se og opleve i Kansas City?

Kansas City er den største by i Missouri, og her er et væld af ting, som du kan opleve, når du sætter kurs mod byen. Det er først og fremmest en storby, som naturligvis medfører, at der er suveræne muligheder for dig, som er glad for at shoppe. Er det lige dig, så er et besøg ved Country Club Plaza et must. Hvis du har børn med på rejsen, eller hvis du selv har et lille barn gemt i dig, så skal du forbi Science City og Kaleidoscope. Her kan du få udfordret kreativiteten og få adskillige timer udfyldt med både skæg og fornøjelse. Er du vild med historie, så er der mange enorme museer. Du kan finde helt klassiske museer, fantastiske gallerier for samtidskunst, og så kan du gå på opdagelse i en lang række særudstillinger som The Arabia Steamboat Museum. Du vil finde mindesmærker, historiske monumenter og vartegn en masse. Byen kan også nydes langs Missouri-floden på en lejet cykel, så køb en sandwich og udforsk cykelstiernes små gyldne, gemte sidde- og spisesteder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Kansas City?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Kansas City på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Kansas City, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Kansas City med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Kansas City med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Kansas City?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Kansas City.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Kansas City lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Kansas City lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Kansas City og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kansas City på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.