Find billige fly til Estland

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor. 28.10
tor. 4.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Estland.
Se nuværende rejserestriktioner for Estland

De billigste fly til byer i Estland

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Estland fra Danmark
Tallinn
Tallinn

Brugbar information om dit fly til Estland

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Estland
  • Hvad er det billigste fly til Estland?

    Hvis du leder efter flybilletter til Estland billigere, så søg efter flyselsskaber som LOT, airBaltic og Norwegian med priser der starter på henholdsvis 460 kr., 590 kr. og 591 kr..


Kan jeg flyve til Estland fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Estland

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Estland.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Estland.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Estland.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Estland?

Hjemrejse til Danmark fra Estland

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Estland skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Estland er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Estland nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Estland? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Estland

Find fly til disse populære byer i Estland fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Estland

Se de billigste flyrejser til Estland fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnTallinn518 kr.

Estland, Letland og Litauen nævnes ofte sammen under betegnelsen Baltikum, men ved nærmere selvsyn i form af Estland rejser vil du opleve, at de er meget forskellige. Klimamæssigt er der dog mange ligheder, men Estlands nærhed til Finland betyder især koldere temperaturer om vinteren. Især byen Kuressaare, på den største ø Saaremaa, er kendt for sine lidt køligere somre samt lidt lunere vintre, hvor det i Tartu og nogle af de andre indlandsbyer er omvendt. Rejser med fly til Estland er for de fleste turister også lig med et besøg i hovedstaden Tallinn på nordkysten, hvis gamle middelalderbydel er på UNESCO’s verdensarvsliste. Du kan også med fordel besøge den smukke kurby Haapsalu hele året rundt. Søg blot på de forskellige destinationer og sammenlign priserne på fly til Estland. Estland og Danmark er forbundet i historien – ikke mindst med sagnet om Dannebrogs fald fra himlen. Andre fællestræk er årstiderne. Flyrejser til Estland kan nemlig foretages i fire forskellige sæsoner, hvor sommerperioden fra juni til august er mest populær. Ikke nok med, at der er gang i hovedstaden med udendørs-caféer og underholdning, men du kan også tage en dukkert i Østersøen, der snor sig i forlængelse af Den Finske Bugt, fra den russiske grænse og ned til Rigabugten samt grænsen til Letland.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Estland?

Du kan med fordel nyde en hurtig og direkte rejse med fly til Estland fra Danmark, da flere flyselskaber har pendulfart mellem de to lande. Det er eksempelvis muligt at flyve med SAS eller LOT Polish Airlines fra Københavns Lufthavn til Tallinn.

Hvor lang tid tager det at flyve til Estland?

En kort tur over Østersøen på en direkte rejse fra København til Tallinn tager ikke mere end ca. en time og 30 minutter. Ønsker du at rejse til den estiske hovedstad fra Billund Lufthavn kommer der en mellemlanding ind over, og dermed en mindste rejsetid på ca. tre timer. En rejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Tartu tager derimod ca. tre timer og 45 minutter.

Hvilken årstid skal man rejse til Estland?

Hvis du booker flybilletter til Estland med afrejse i sommermånederne, så gør du som rigtig mange andre turister. Det er dog også værd at overveje forårsmånederne april og maj samt efterårsmånederne september og oktober, hvor vejret er mildt og priserne ofte billigere. En stor del af Estland er desuden dækket af skov, hvor mange af dem er forsynet med vandrestier, og har du mod på en skiferie, så er vinteren lig med sneklædte pister.


Populære ruter til Estland

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Tallinn
Hurtigste flyvetid1t. 25min.
Laveste pris518 kr.

Find fly til Estland

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Estland