Søg og find billige fly til Estland

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 3.12
lør. 10.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Estland

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Estland

Bedste pris på enkeltbillet

186 kr.

Bedste pris på returbillet

471 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 30min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Estland fra Danmark i de seneste 72 timer er 186 kr. (København Kastrup til Tallinn Ulemiste).
Den bedste pris på en returbillet til Estland fra Danmark i de seneste 72 timer er 471 kr. (København Kastrup til Tallinn Ulemiste).
Det hurtigste fly til Estland fra Danmark tager 1t. 30min. (København Kastrup til Tallinn Ulemiste).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Estland, herunder Scandinavian Airlines, airBaltic og Norwegian.

Indsigter og trends for flyrejser til Estland

Få indsigter om din flyrejse til Estland, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Estland?

Prisen for at flyve til Estland varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 74 kr. eller så høje som 5.010 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Estland for 2.168 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 2.263 kr. er den gennemsnitlige pris.
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Estland?

Estland er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (397%) er Tallinn den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Estland er Tartu og Kuressaare.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Estland?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Estland (Tallinn Ulemiste), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 1t. 25min. og .

Hvilke flyselskaber flyver til Estland?

airBaltic, Ryanair og Scandinavian Airlines er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Estland, ifølge vores data. airBaltic er vores brugeres foretrukne valg, idet 42% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Estland. Vær opmærksom på, at der er 9 forskellige flyselskaber, der flyver til Estland regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Estland? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Estland

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Estland fra Danmark
Tallinn
Tallinn

Brugbar information om dit fly til Estland

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Estland

Hvis du leder efter flybilletter til Estland billigere, så søg efter flyselsskaber som Ryanair, FlexFlight og Norwegian med priser der starter på henholdsvis 45 kr., 179 kr. og 411 kr..

fredag er den bedste dag på ugen at flyve til Estland baseret på flypriserne. mandag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Estland, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en søndag, da det er den dag, hvor priserne er højest.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Estland

Find fly til disse populære byer i Estland fra din nærmeste lufthavn.

Andre kabineklasser på fly til Estland

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Estland

Billige flybilletter til Estland

Se de billigste flyrejser til Estland fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnTallinn1t. 25min.457 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Estland

Du kan med fordel nyde en hurtig og direkte rejse med fly til Estland fra Danmark, da flere flyselskaber har pendulfart mellem de to lande. Det er eksempelvis muligt at flyve med SAS eller LOT Polish Airlines fra Københavns Lufthavn til Tallinn.

En kort tur over Østersøen på en direkte rejse fra København til Tallinn tager ikke mere end ca. en time og 30 minutter. Ønsker du at rejse til den estiske hovedstad fra Billund Lufthavn kommer der en mellemlanding ind over, og dermed en mindste rejsetid på ca. tre timer. En rejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Tartu tager derimod ca. tre timer og 45 minutter.

Hvis du booker flybilletter til Estland med afrejse i sommermånederne, så gør du som rigtig mange andre turister. Det er dog også værd at overveje forårsmånederne april og maj samt efterårsmånederne september og oktober, hvor vejret er mildt og priserne ofte billigere. En stor del af Estland er desuden dækket af skov, hvor mange af dem er forsynet med vandrestier, og har du mod på en skiferie, så er vinteren lig med sneklædte pister.


Populære ruter til Estland

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Tallinn
Hurtigste flyvetid1t. 25min.
Laveste pris457 kr.

Find fly til Estland

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Estland


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Estland på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Estland, der passer dig bedst.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Estland, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Estland.

Prisagenter på fly til Estland er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.