Find billige fly til Estland fra 333 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.12
tir. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Estland

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Estland

Bedste pris på enkeltbillet

333 kr.

Bedste pris på returbillet

903 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 30min.

Betjenes af

8 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Estland fra Danmark i de seneste 72 timer er 333 kr. (København Kastrup til Tallinn Ulemiste).
Den bedste pris på en returbillet til Estland fra Danmark i de seneste 72 timer er 903 kr. (København Kastrup til Tallinn Ulemiste).
Det hurtigste fly til Estland fra Danmark tager 1t. 30min. (København Kastrup til Tallinn Ulemiste).
Der er 8 flyselskaber, som flyver til Estland, herunder Lufthansa, Scandinavian Airlines og SWISS.

Indsigter og trends for flyrejser til Estland

Få indsigter om din flyrejse til Estland, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly til Estland?

Hvis du leder efter flybilletter til Estland billigere, så søg efter flyselsskaber som Ryanair, airBaltic og Norwegian med priser der starter på henholdsvis 69 kr., 572 kr. og 764 kr..
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Estland?

Estland er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (99%) er Tallinn den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Estland er Tartu og Kuressaare.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Estland?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Estland (Tallinn Ulemiste), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 1t. 30min. og .

Hvilke flyselskaber flyver til Estland?

airBaltic, Scandinavian Airlines og Ryanair er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Estland, ifølge vores data. airBaltic er vores brugeres foretrukne valg, idet 48% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Estland. Vær opmærksom på, at der er 7 forskellige flyselskaber, der flyver til Estland regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Estland? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Estland

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Estland fra Danmark
Tallinn
Tallinn

Brugbar information om dit fly til Estland

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Estland

Hvad er den mest populære lufthavn i Estland at flyve til?

Hvor meget koster fly til Estland?

Prisen for at flyve til Estland varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 519 kr. eller så høje som 3.702 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Estland for 945 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 1.066 kr. er den gennemsnitlige pris.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Estland?

tirsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Estland baseret på flypriserne. lørdag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Estland, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en fredag, da det er den dag, hvor priserne er højest.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Estland?

Priser for fly til Estland opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Estland?

Fra november 2023 er der 7 udbydere at vælge mellem for fly til Estland.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Estland?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Estland hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Estland?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Estland kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Estland. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Estland

Find fly til disse populære byer i Estland fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Estland

Se de billigste flyrejser til Estland fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnTallinn1t. 30min.726 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Estland

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Estland?

Du kan med fordel nyde en hurtig og direkte rejse med fly til Estland fra Danmark, da flere flyselskaber har pendulfart mellem de to lande. Det er eksempelvis muligt at flyve med SAS eller LOT Polish Airlines fra Københavns Lufthavn til Tallinn.

Hvor lang tid tager det at flyve til Estland?

En kort tur over Østersøen på en direkte rejse fra København til Tallinn tager ikke mere end ca. en time og 30 minutter. Ønsker du at rejse til den estiske hovedstad fra Billund Lufthavn kommer der en mellemlanding ind over, og dermed en mindste rejsetid på ca. tre timer. En rejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Tartu tager derimod ca. tre timer og 45 minutter.

Hvilken årstid skal man rejse til Estland?

Hvis du booker flybilletter til Estland med afrejse i sommermånederne, så gør du som rigtig mange andre turister. Det er dog også værd at overveje forårsmånederne april og maj samt efterårsmånederne september og oktober, hvor vejret er mildt og priserne ofte billigere. En stor del af Estland er desuden dækket af skov, hvor mange af dem er forsynet med vandrestier, og har du mod på en skiferie, så er vinteren lig med sneklædte pister.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Estland

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Estland?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Estland falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Estland med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi sammenligner priser fra mere end 700 konkurrenter for at kunne give dig den bedste pris. momondo opererer på over 30 markeder verden over for at give dig adgang til flest mulige ruter og tilbud. Søg efter din rejse på momondo for at få et bredt udvalg af tilbud fra flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Estland?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Estland på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Estland, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Estland med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Estland, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Estland?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Estland.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Estland lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Estland er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Estland på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.