Find billige flybilletter til Diyarbakır

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor. 9.12
tor. 16.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Diyarbakır.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Diyarbakır

Find de billigste fly til disse Diyarbakır-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Diyarbakır

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Diyarbakır

København (CPH) til Diyarbakır (DIY)

Fly til Diyarbakır ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Diyarbakır, hvor den gennemsnitlige pris er 2.338 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DIYARBAKIR FRA KØBENHAVNfebruar52% billigereAt flyve fra København til Diyarbakır ​​koster i gennemsnit blot 1.118 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DIYARBAKIR FRA KØBENHAVNdecember45% dyrereDet koster cirka 3.395 kr. at flyve til Diyarbakır ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DIYARBAKIR FRA KØBENHAVNapril362% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Diyarbakır fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Diyarbakır?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Diyarbakır?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Diyarbakır, lå på 547 kr./pr. person fra Istanbul, hvilket er 70% billigere end gennemsnitsflyprisen til Diyarbakır. Hvis du vil finde de billigste priser til Diyarbakır fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Diyarbakır?

  Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Diyarbakır på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.118 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Diyarbakır i februar, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.993 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Diyarbakır?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Diyarbakır fra Danmark, når du booker 26 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Diyarbakır for omkring 2.338 kr., når du søger 26 dage forud.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Diyarbakır på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Diyarbakır fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 1.812 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Diyarbakır er fredag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.892 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Diyarbakır?

  Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Diyarbakır på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Diyarbakır om eftermiddagen helt ned til 1.389 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 2.401 kr. i gennemsnit. Fly til Diyarbakır fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Diyarbakır?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Diyarbakır. Hvis du har planer om at flyve til Diyarbakır, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Batman (79 km fra Diyarbakır centrum), Lufthavn: Mardin (85 km fra Diyarbakır centrum), Lufthavn: Bingöl (110 km fra Diyarbakır centrum), Lufthavn: Elazığ (111 km fra Diyarbakır centrum) eller Lufthavn: Sanliurfa GAP Intl (127 km fra Diyarbakır centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Diyarbakır på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Diyarbakır er normalt Lufthavn: Elazığ med en gennemsnitspris på 1.516 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Diyarbakır fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Diyarbakır

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Diyarbakır.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timer inden afrejse til Diyarbakır.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Diyarbakır.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Diyarbakır?

Hjemrejse til Danmark fra Diyarbakır

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Diyarbakır skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Diyarbakır er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Diyarbakır nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Diyarbakır?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Diyarbakır
 • Hvilke flyselskaber flyver til Diyarbakır?

  På rejser til Diyarbakır fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Turkish Airlines, Pegasus Airlines eller SunExpress. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Diyarbakır