Find billige flybilletter til Bodrum

Returrejse
Economy
Zürich (ZRH)
Bodrum (BJV)
fre.. 16.4.
fre.. 23.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bodrum. De nuværende restriktioner til Bodrum er baseret på Tyrkiet rejserestriktioner.

Se nuværende Tyrkiet rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bodrum

Find de billigste fly til disse Bodrum-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bodrum

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bodrum

København (CPH) til Izmir (IZM)

Fly til Bodrum ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Izmir, hvor den gennemsnitlige pris er 1.658 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BODRUM FRA KØBENHAVNmarts31% billigereAt flyve fra København til Bodrum ​​koster i gennemsnit blot 1.429 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BODRUM FRA KØBENHAVNjuli39% dyrereDet koster cirka 2.877 kr. at flyve til Bodrum ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BODRUM FRA KØBENHAVNseptember296% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bodrum fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bodrum?

Tyrkiet er blandt de mest populære feriedestinationer, når danske turister skal vælge hvor ferien skal gå hen. Badebyer er der også nok af, og en af favoritterne er Bodrum hvor du kan nyde godt af de lækre strande og masser af solskin. Tyrkiets sommervarme fra juni til august kan være svær at holde ud hvis man vil mere end bare ligge i poolen, og derfor er gode tidspunkter at rejse hertil også i det sene forår samt efterårsmånederne.

Vil du derimod vide hvornår du typisk finder de bedste priser på fly, så er det månederne november og januar du skal kigge nærmere på (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bodrum, januar 2018).

Bodrum er Tyrkiets Saint Tropez kombineret med en spændende fortid og historiske monumenter.

Hvilket er det absolut billigste fly til Bodrum?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Bodrum fra Antalya for 278 kr.. Det er 84% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Bodrum. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Bodrum fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bodrum?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du bestille flyrejser til Bodrum fra Danmark i januar i stedet. Fly til Bodrum i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.665 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Bodrum?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 22 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Bodrum. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.074 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 1.398 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bodrum på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Bodrum er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Bodrum på en onsdag kan finde billetter helt ned til 2.220 kr.. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Bodrum for omkring 2.551 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bodrum?

Når du flyver til Bodrum fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.421 kr. for fly med afgang om morgenen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Bodrum på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.803 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bodrum?

Rejsende, som flyver til Bodrum, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Dalaman (126 km fra Bodrum centrum) eller Lufthavn: Izmir Adnan Menderes (142 km fra Bodrum centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Bodrum på?

Lufthavn: Milas–Bodrum har en gennemsnitspris på 1.648 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Bodrum. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bodrum?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyrkiet rejserestriktioner rejser til Bodrum. Indrejserestriktioner

Tyrkiet har nu ophævet størstedelen af sine COVID-19-rejserestriktioner, men rejsende, der ikke er tyrkiske statsborgere eller statsborgere, må ikke rejse ind i Tyrkiet, hvis de ankommer fra Afghanistan eller Bangladesh. Tyrkiet har suspenderet indrejse for rejsende fra Storbritannien, Danmark, Holland, Brasilien og Sydafrika. I øjeblikket er det kun britiske statsborgere med opholdstilladelse i Tyrkiet, der har adgang til Tyrkiet.

Indrejsekrav

Rejsende skal være i besiddelse af en gyldig og negativ COVID-19 test udstedt inden for 72 timer før afgang. Uden dette certifikat vil rejsende blive nægtet ombordstigning. Rejsende skal udfylde en formular til lokalisering af passagerer før de ankommer til Tyrkiet.

Karantænekrav

Samtlige rejsende, der har besøgt Brasilien, Danmark,Storbritannien eller Sydafrika skal gennemgå en PCR-test for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende vil derefter blive bedt om at isolere sig selv i 7 dage fra den dato, de forlod Storbritannien. På dag 7 vil de blive underkastet en yderligere PCR-test. Hvis testen er negativ, vil karantænen blive ophævet. Rejsende i karantæne får en obligatorisk PCR-test på dag 10 i deres karantæne. Hvis resultatet er negativt, slutter karantæneperioden.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende skal bære ansigtsmaske på alle tidspunkter, når de er i lufthavnen, og under hele flyvningen til og fra Tyrkiet.

Hvis du planlægger rejser til Bodrum nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Milas–Bodrum

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Milas–Bodrum fundet af momondos brugere for nylig
Turkish Airlines
22. maj
07:25København Kastrup
8t. 50min.
2 stop
16:15Milas–Bodrum
24. maj
01:35Milas–Bodrum
6t. 15min.
1 stop
07:50København Kastrup
3.666 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
22. maj
07:25København Kastrup
8t. 50min.
2 stop
16:15Milas–Bodrum
24. maj
01:35Milas–Bodrum
6t. 15min.
1 stop
07:50København Kastrup
3.672 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
4. jun.
13:55Billund
6t. 20min.
1 stop
20:15Milas–Bodrum
7. jun.
22:05Milas–Bodrum
9t. 00min.
1 stop
07:05Billund
3.343 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
22. maj
07:25København Kastrup
9t. 25min.
1 stop
16:50Milas–Bodrum
24. maj
01:35Milas–Bodrum
6t. 15min.
1 stop
07:50København Kastrup
2.218 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
22. maj
07:25København Kastrup
8t. 50min.
2 stop
16:15Milas–Bodrum
24. maj
05:45Milas–Bodrum
8t. 40min.
2 stop
14:25København Kastrup
5.375 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. jun.
21:00København Kastrup
10t. 40min.
2 stop
07:40Milas–Bodrum
29. jun.
22:05Milas–Bodrum
8t. 45min.
1 stop
06:50København Kastrup
2.871 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Bodrum?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Bodrum

Når du rejser til Bodrum kan du vælge mellem tyrkiske udbydere som Pegasus Airlines og Turkish Airlines, men også SAS, SWISS, KLM m.fl. har denne destination på deres rutekort. Det er på nuværende tidspunkt (januar 2018) ingen direkte fly fra Danmark, men med et stop undervejs tager rejsen ca. 5 timer og 30 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Bodrum samt afstand til centrum

I 2012 åbnede Bodrums lufthavn Milas en ny terminal, som byder de mere end 3 millioner årlige rejsende velkommen. Fra lufthavnen kan du tage med Havas lufthavnsbusser som tager dig til en central busstation og tage ca. 60 minutter. Alternativt kan du også benytte dig af taxaer eller billeje.


Populære fly til Bodrum

Find dine flybilletter til Bodrum blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bodrum
Korteste rejsetid
9t. 25min.
Laveste pris
1.399 kr.
Fly fra Billund til Bodrum
Korteste rejsetid
22t. 55min.
Laveste pris
3.344 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Bodrum?

Størrelsen på Bodrum by svarer til en lidt større provinsby i Danmark, og derfor kommer du nemt rundt til fods til havnen, strande spisesteder og byens centrum. Vær dog opmærksom på varmen, og husk vand og godt med solbeskyttelse.

Skal du rundt i yderområderne eller på dagsture kan du benytte de populære minibusser kaldet Dolmus som stopper hvor man beder dem om. En taxa er også nemme at hyre, og prisen udregnes efter antal kilometer.


Kan man rejse til Bodrum uden pas eller visum?

Som dansk statsborger får du visumfrit ophold i 90 dage ved indrejse til Bodrum. Husk at du skal have tomme sider i passet til stempler, og samtidig skal passet være gyldigt i mindst 150 dage ved indrejse i landet. Tjek altid de nyeste visumregler hos den tyrkiske ambassade.


Tips og gode råd til Bodrum

Hvordan får man den billigste flybillet til Bodrum?

Det er i månederne november og januar du finder de billigste billetter til Bodrum (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bodrum, januar 2018). Sommersæsonen er det mest populære tidspunkt at rejse hertil, og derfor naturligvis også dyrere.

Hvad skal man se i Bodrum?

Når du er i Bodrum kan du opleve byens vartegn Bodrum Kalesi som er et af de bedst bevarede Middelalderslotte i verden, og er smukt placeret mellem byens to havne. I samme ombæring bør du også besøge det arkæologiske undervandsmuseum, hvor du kan se skibsvrag samt andre fund fra havbunden omkring den tyrkiske kyst. En tredje attraktion er et af antikkens syv underværker – mausoleet i Halikarnassos, der blev opført omkring år 335 før Kristi fødsel. Ingen ferie i Tyrkiet uden et lille strandbesøg, læg også turen forbi nogle af de populære strande: Ortakent, Yalikavak, Bagla eller Gumusluk.

Aktiviteter for børn

Dedeman Aqua Park er stedet, hvor børn kan prøve vandrutsjebaner i timevis og hygge sig med fontæner i skyggen. En bådtur er også et hit, hvor I gør stop undervejs, så der kan snorkles og bades til den helt store guldmedalje.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring er altid en god idé når du rejser udenlands, så du er dækket i tilfælde af der skulle ske et uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du skal ikke drikke vand fra hanen i Bodrum, men holde dig til vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Bodrum?

I en turistby som Bodrum er det normalt at give drikkepenge, og her kan du regne med omkring 10 %.

Hvor er der god shopping?

Midtown Shopping Mall og Oasis Shopping Center er to oplagte muligheder når der skal shoppes, sammen med byens mange markeder hvor du kan finde souvenirs i alle afskygninger og oftest til gode priser.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class