Find billige fly til Bodrum

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 13.8
lør. 20.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bodrum

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bodrum

Bedste pris på enkeltbillet

745 kr.

Bedste pris på returbillet

1.637 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 15min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bodrum fra Danmark i de seneste 72 timer er 745 kr. (Billund til Milas–Bodrum).
Den bedste pris på en returbillet til Bodrum fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.637 kr. (København Kastrup til Milas–Bodrum).
Det hurtigste fly til Bodrum fra Danmark tager 3t. 15min. (København Kastrup til Milas–Bodrum).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Bodrum, herunder Lufthansa, SWISS og AnadoluJet.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bodrum

Find de billigste fly til disse Bodrum-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bodrum

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bodrum

København (CPH) til Lufthavn: Izmir Adnan Menderes (ADB)

Fly til Bodrum ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Izmir Adnan Menderes, hvor den gennemsnitlige pris er 2.224 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BODRUM FRA KØBENHAVNjanuar25% billigereAt flyve fra København til Bodrum ​​koster i gennemsnit blot 2.002 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BODRUM FRA KØBENHAVNdecember43% dyrereDet koster cirka 3.822 kr. at flyve til Bodrum ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BODRUM FRA KØBENHAVNjuli643% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bodrum fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bodrum?

Tyrkiet er blandt de mest populære feriedestinationer, når danske turister skal vælge hvor ferien skal gå hen. Badebyer er der også nok af, og en af favoritterne er Bodrum hvor du kan nyde godt af de lækre strande og masser af solskin. Tyrkiets sommervarme fra juni til august kan være svær at holde ud hvis man vil mere end bare ligge i poolen, og derfor er gode tidspunkter at rejse hertil også i det sene forår samt efterårsmånederne.

Vil du derimod vide hvornår du typisk finder de bedste priser på fly, så er det månederne november og januar du skal kigge nærmere på (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bodrum, januar 2018).

Bodrum er Tyrkiets Saint Tropez kombineret med en spændende fortid og historiske monumenter.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Bodrum fra Izmir for 171 kr.. Det er 92% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Bodrum. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Bodrum fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Bodrum i januar, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.075 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Bodrum fra Danmark, når du booker 37 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Bodrum for omkring 2.683 kr., når du søger 37 dage forud. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Bodrum helt ned til 1.637 kr..

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Bodrum fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 2.751 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.105 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Bodrum.

Når du flyver til Bodrum fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.750 kr. for fly med afgang om formiddagen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Bodrum på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 3.080 kr..

Rejsende, som flyver til Bodrum, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Dalaman (126 km fra Bodrum centrum) eller Lufthavn: Izmir Adnan Menderes (142 km fra Bodrum centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Izmir Adnan Menderes har en gennemsnitspris på 1.908 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Bodrum. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Bodrum

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bodrum fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
29. sep.
CPH18:20København Kastrup
24t. 45min.
1 stop
BJV19:05Milas–Bodrum
4. okt.
BJV14:45Milas–Bodrum
3t. 25min.
CPH18:10København Kastrup
1.637 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. sep.
CPH18:20København Kastrup
20t. 40min.
2 stop
BJV15:00Milas–Bodrum
4. okt.
BJV14:45Milas–Bodrum
3t. 25min.
CPH18:10København Kastrup
1.725 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. sep.
CPH09:00København Kastrup
7t. 15min.
1 stop
BJV16:15Milas–Bodrum
4. okt.
BJV05:10Milas–Bodrum
12t. 10min.
2 stop
CPH17:20København Kastrup
1.783 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. sep.
CPH20:50København Kastrup
19t. 30min.
2 stop
BJV16:20Milas–Bodrum
4. okt.
BJV14:45Milas–Bodrum
3t. 25min.
CPH18:10København Kastrup
1.805 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. sep.
CPH06:50København Kastrup
12t. 05min.
1 stop
BJV18:55Milas–Bodrum
29. sep.
BJV04:30Milas–Bodrum
7t. 20min.
1 stop
CPH11:50København Kastrup
1.863 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. okt.
CPH15:35København Kastrup
29t. 05min.
2 stop
BJV20:40Milas–Bodrum
23. okt.
BJV17:10Milas–Bodrum
15t. 45min.
1 stop
CPH08:55København Kastrup
1.944 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Bodrum

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bodrum, så se nogle af vores tilbud herunder fra Corendon Airlines og Pegasus Airlines
Corendon Airlines
9. sep.
BLL11:30Billund
3t. 30min.
BJV15:00Milas–Bodrum
Corendon Airlines
9. sep.
BLL11:30Billund
3t. 30min.
BJV15:00Milas–Bodrum
Corendon Airlines
13. sep.
CPH09:30København Kastrup
3t. 15min.
BJV12:45Milas–Bodrum

Hvilke flyselskaber flyver til Bodrum?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bodrum

Hvilke flyselskaber flyver til Bodrum?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Bodrum fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Corendon Airlines, Pegasus Airlines, Turkish Airlines og Hahn Air Systems. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Bodrum, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Turkish Airlines-fly til Bodrum

Turkish Airlines er et populært valg for brugere, der rejser til Bodrum. Selskabet flyver 51 fly om ugen til Bodrum, og de flyver oftest fra Istanbul. Billetpriserne hos Turkish Airlines afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 2.523 kr. (fra Aalborg). I 135 anmeldelser har momondo-brugere givet Turkish Airlines en gennemsnitlig bedømmelse på 8,1/10.

SunExpress-fly til Bodrum

Et andet populært valg for fly til Bodrum er SunExpress (7,3/10, 23 anmeldelser). De fleste SunExpress-fly, der lander i Bodrum, kommer fra Duesseldorf Intl, men der er 3 SunExpress-fly til Bodrum fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med SunExpress, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 2.671 kr. (København Kastrup til Bodrum, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Bodrum

Neden for finder du alle lufthavne i Bodrum samt deres afstand til centrum

I 2012 åbnede Bodrums lufthavn Milas en ny terminal, som byder de mere end 3 millioner årlige rejsende velkommen. Fra lufthavnen kan du tage med Havas lufthavnsbusser som tager dig til en central busstation og tage ca. 60 minutter. Alternativt kan du også benytte dig af taxaer eller billeje.


Populære fly til Bodrum

Find dine flybilletter til Bodrum blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bodrum
Hurtigste flyvetid3t. 15min.
Laveste pris2.097 kr.
Fly fra Billund til Bodrum
Hurtigste flyvetid3t. 30min.
Laveste pris1.695 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Bodrum

Størrelsen på Bodrum by svarer til en lidt større provinsby i Danmark, og derfor kommer du nemt rundt til fods til havnen, strande spisesteder og byens centrum. Vær dog opmærksom på varmen, og husk vand og godt med solbeskyttelse.

Skal du rundt i yderområderne eller på dagsture kan du benytte de populære minibusser kaldet Dolmus som stopper hvor man beder dem om. En taxa er også nemme at hyre, og prisen udregnes efter antal kilometer.


Visumkrav for Bodrum

Som dansk statsborger får du visumfrit ophold i 90 dage ved indrejse til Bodrum. Husk at du skal have tomme sider i passet til stempler, og samtidig skal passet være gyldigt i mindst 150 dage ved indrejse i landet. Tjek altid de nyeste visumregler hos den tyrkiske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bodrum


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bodrum

Det er i månederne november og januar du finder de billigste billetter til Bodrum (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bodrum, januar 2018). Sommersæsonen er det mest populære tidspunkt at rejse hertil, og derfor naturligvis også dyrere.

Når du er i Bodrum kan du opleve byens vartegn Bodrum Kalesi som er et af de bedst bevarede Middelalderslotte i verden, og er smukt placeret mellem byens to havne. I samme ombæring bør du også besøge det arkæologiske undervandsmuseum, hvor du kan se skibsvrag samt andre fund fra havbunden omkring den tyrkiske kyst. En tredje attraktion er et af antikkens syv underværker – mausoleet i Halikarnassos, der blev opført omkring år 335 før Kristi fødsel. Ingen ferie i Tyrkiet uden et lille strandbesøg, læg også turen forbi nogle af de populære strande: Ortakent, Yalikavak, Bagla eller Gumusluk.

En rejseforsikring er altid en god idé når du rejser udenlands, så du er dækket i tilfælde af der skulle ske et uheld.

Du skal ikke drikke vand fra hanen i Bodrum, men holde dig til vand på flaske.

I en turistby som Bodrum er det normalt at give drikkepenge, og her kan du regne med omkring 10 %.

Midtown Shopping Mall og Oasis Shopping Center er to oplagte muligheder når der skal shoppes, sammen med byens mange markeder hvor du kan finde souvenirs i alle afskygninger og oftest til gode priser.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Bodrum på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Bodrum, der passer dig bedst.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Bodrum, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Bodrum.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Bodrum og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Bodrum

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Bodrum

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.