Find billige flybilletter til Bodrum

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bodrum. De nuværende restriktioner til Bodrum er baseret på Tyrkiet rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bodrum

Find de billigste fly til disse Bodrum-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bodrum

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bodrum

København (CPH) til Izmir (IZM)

Fly til Bodrum ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Izmir, hvor den gennemsnitlige pris er 1.679 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BODRUM FRA KØBENHAVNmarts31% billigereAt flyve fra København til Bodrum ​​koster i gennemsnit blot 1.447 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BODRUM FRA KØBENHAVNjuli39% dyrereDet koster cirka 2.913 kr. at flyve til Bodrum ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BODRUM FRA KØBENHAVNseptember296% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bodrum fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bodrum?

Tyrkiet er blandt de mest populære feriedestinationer, når danske turister skal vælge hvor ferien skal gå hen. Badebyer er der også nok af, og en af favoritterne er Bodrum hvor du kan nyde godt af de lækre strande og masser af solskin. Tyrkiets sommervarme fra juni til august kan være svær at holde ud hvis man vil mere end bare ligge i poolen, og derfor er gode tidspunkter at rejse hertil også i det sene forår samt efterårsmånederne.

Vil du derimod vide hvornår du typisk finder de bedste priser på fly, så er det månederne november og januar du skal kigge nærmere på (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bodrum, januar 2018).

Bodrum er Tyrkiets Saint Tropez kombineret med en spændende fortid og historiske monumenter.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Bodrum?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Bodrum fra Antalya for 282 kr.. Det er 84% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Bodrum. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Bodrum fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Bodrum?

  Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Bodrum i marts, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.686 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Bodrum?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Bodrum fra Danmark, når du bestiller 22 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Bodrum for omkring 2.101 kr., når du søger 22 dage forud. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Bodrum helt ned til 1.120 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bodrum på?

  Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Bodrum fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 2.248 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.583 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Bodrum.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bodrum?

  Når du flyver til Bodrum fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.451 kr. for fly med afgang om morgenen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Bodrum på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.839 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bodrum?

  Rejsende, som flyver til Bodrum, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Dalaman (126 km fra Bodrum centrum) eller Lufthavn: Izmir Adnan Menderes (142 km fra Bodrum centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Bodrum på?

  Lufthavn: Milas–Bodrum har en gennemsnitspris på 1.669 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Bodrum. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bodrum?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyrkiet rejserestriktioner rejser til Bodrum. Indrejserestriktioner

Tyrkiet har nu ophævet størstedelen af sine COVID-19-rejserestriktioner, men rejsende, der ikke er tyrkiske statsborgere eller statsborgere, må ikke rejse ind i Tyrkiet, hvis de ankommer fra Afghanistan eller Bangladesh. Tyrkiet har suspenderet indrejse for rejsende fra Storbritannien, Danmark, Holland, Brasilien og Sydafrika. I øjeblikket er det kun britiske statsborgere med opholdstilladelse i Tyrkiet, der har adgang til Tyrkiet.

Indrejsekrav

Rejsende skal være i besiddelse af en gyldig og negativ COVID-19 test udstedt inden for 72 timer før afgang. Uden dette certifikat vil rejsende blive nægtet ombordstigning. Rejsende skal udfylde en formular til lokalisering af passagerer før de ankommer til Tyrkiet.

Karantænekrav

Samtlige rejsende, der har besøgt Brasilien, Danmark,Storbritannien eller Sydafrika skal gennemgå en PCR-test for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende vil derefter blive bedt om at isolere sig selv i 7 dage fra den dato, de forlod Storbritannien. På dag 7 vil de blive underkastet en yderligere PCR-test. Hvis testen er negativ, vil karantænen blive ophævet. Rejsende i karantæne får en obligatorisk PCR-test på dag 10 i deres karantæne. Hvis resultatet er negativt, slutter karantæneperioden.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende skal bære ansigtsmaske på alle tidspunkter, når de er i lufthavnen, og under hele flyvningen til og fra Tyrkiet.

Hvis du planlægger rejser til Bodrum nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Bodrum

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bodrum fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
23. sep.
CPH11:40København Kastrup
6t. 25min.
1 stop
BJV18:05Milas–Bodrum
30. sep.
BJV02:35Milas–Bodrum
6t. 10min.
1 stop
CPH08:45København Kastrup
1.542 kr.
Find lignende
Lufthansa
10. okt.
CPH02:05København Kastrup
7t. 00min.
1 stop
BJV09:05Milas–Bodrum
17. okt.
BJV11:00Milas–Bodrum
8t. 50min.
2 stop
CPH19:50København Kastrup
1.561 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
5. sep.
CPH08:55København Kastrup
5t. 50min.
1 stop
BJV14:45Milas–Bodrum
11. sep.
BJV20:10Milas–Bodrum
12t. 35min.
1 stop
CPH08:45København Kastrup
1.630 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. sep.
CPH11:40København Kastrup
6t. 55min.
1 stop
BJV18:35Milas–Bodrum
30. sep.
BJV03:50Milas–Bodrum
14t. 00min.
2 stop
CPH17:50København Kastrup
1.328 kr.
Find lignende
Lufthansa
10. okt.
CPH02:05København Kastrup
7t. 00min.
1 stop
BJV09:05Milas–Bodrum
17. okt.
BJV15:10Milas–Bodrum
16t. 25min.
1 stop
CPH07:35København Kastrup
1.472 kr.
Find lignende
Lufthansa
18. sep.
CPH15:30København Kastrup
17t. 35min.
1 stop
BJV09:05Milas–Bodrum
25. sep.
BJV11:00Milas–Bodrum
7t. 45min.
1 stop
CPH18:45København Kastrup
1.460 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Bodrum

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bodrum, så se nogle af vores tilbud herunder fra Pegasus Airlines og SunExpress
Pegasus Airlines
20. aug.
CPH11:40København Kastrup
6t. 25min.
1 stop
BJV18:05Milas–Bodrum
1.026 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
20. aug.
CPH11:40København Kastrup
6t. 25min.
1 stop
BJV18:05Milas–Bodrum
1.038 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
26. aug.
CPH11:40København Kastrup
8t. 10min.
1 stop
BJV19:50Milas–Bodrum

Lufthavne i nærheden af Bodrum

Neden for finder du alle lufthavne i Bodrum samt deres afstand til centrum

I 2012 åbnede Bodrums lufthavn Milas en ny terminal, som byder de mere end 3 millioner årlige rejsende velkommen. Fra lufthavnen kan du tage med Havas lufthavnsbusser som tager dig til en central busstation og tage ca. 60 minutter. Alternativt kan du også benytte dig af taxaer eller billeje.


Populære fly til Bodrum

Find dine flybilletter til Bodrum blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bodrum
Hurtigste flyvetid6t. 35min.
Laveste pris1.233 kr.
Fly fra Billund til Bodrum
Hurtigste flyvetid17t. 05min.
Laveste pris1.548 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Bodrum?

Størrelsen på Bodrum by svarer til en lidt større provinsby i Danmark, og derfor kommer du nemt rundt til fods til havnen, strande spisesteder og byens centrum. Vær dog opmærksom på varmen, og husk vand og godt med solbeskyttelse.

Skal du rundt i yderområderne eller på dagsture kan du benytte de populære minibusser kaldet Dolmus som stopper hvor man beder dem om. En taxa er også nemme at hyre, og prisen udregnes efter antal kilometer.


Kan man rejse til Bodrum uden pas eller visum?

Som dansk statsborger får du visumfrit ophold i 90 dage ved indrejse til Bodrum. Husk at du skal have tomme sider i passet til stempler, og samtidig skal passet være gyldigt i mindst 150 dage ved indrejse i landet. Tjek altid de nyeste visumregler hos den tyrkiske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bodrum


Tips og gode råd til Bodrum

Hvordan får man den billigste flybillet til Bodrum?

Det er i månederne november og januar du finder de billigste billetter til Bodrum (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bodrum, januar 2018). Sommersæsonen er det mest populære tidspunkt at rejse hertil, og derfor naturligvis også dyrere.

Hvad skal man se i Bodrum?

Når du er i Bodrum kan du opleve byens vartegn Bodrum Kalesi som er et af de bedst bevarede Middelalderslotte i verden, og er smukt placeret mellem byens to havne. I samme ombæring bør du også besøge det arkæologiske undervandsmuseum, hvor du kan se skibsvrag samt andre fund fra havbunden omkring den tyrkiske kyst. En tredje attraktion er et af antikkens syv underværker – mausoleet i Halikarnassos, der blev opført omkring år 335 før Kristi fødsel. Ingen ferie i Tyrkiet uden et lille strandbesøg, læg også turen forbi nogle af de populære strande: Ortakent, Yalikavak, Bagla eller Gumusluk.

Aktiviteter for børn

Dedeman Aqua Park er stedet, hvor børn kan prøve vandrutsjebaner i timevis og hygge sig med fontæner i skyggen. En bådtur er også et hit, hvor I gør stop undervejs, så der kan snorkles og bades til den helt store guldmedalje.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring er altid en god idé når du rejser udenlands, så du er dækket i tilfælde af der skulle ske et uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du skal ikke drikke vand fra hanen i Bodrum, men holde dig til vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Bodrum?

I en turistby som Bodrum er det normalt at give drikkepenge, og her kan du regne med omkring 10 %.

Hvor er der god shopping?

Midtown Shopping Mall og Oasis Shopping Center er to oplagte muligheder når der skal shoppes, sammen med byens mange markeder hvor du kan finde souvenirs i alle afskygninger og oftest til gode priser.