Find billige flybilletter til Bangkok

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Bangkok (BKK)
tir.. 15.6.
tir.. 22.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bangkok. De nuværende restriktioner til Bangkok er baseret på Thailand rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Thailand

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bangkok

Find de billigste fly til disse Bangkok-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Bangkok Suvarnabhumi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bangkok

København (CPH) til Lufthavn: Bangkok Suvarnabhumi (BKK)

Fly til Bangkok ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bangkok Suvarnabhumi, hvor den gennemsnitlige pris er 3.631 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BANGKOK FRA KØBENHAVNmaj16% billigereAt flyve fra København til Bangkok ​​koster i gennemsnit blot 3.058 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BANGKOK FRA KØBENHAVNdecember35% dyrereDet koster cirka 4.900 kr. at flyve til Bangkok ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BANGKOK FRA KØBENHAVNdecember581% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bangkok fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bangkok?

Der er mange oplagte feriedestinationer henover sommeren, når man søger varme og lækre strande. Men hvor rejser man hen når man gerne vil undslippe den lange, mørke vinter? Bangkok er et godt bud – og samtidig det bedste tidspunkt at rejse hertil på, da landets køligere sæson fra november til marts passer perfekt med de danske vintermåneder. Fra juli til oktober er der regnsæson i Bangkok, mens det fra marts til juni er det så varmt, at de færreste turister kan holde heden ud.

Kontrasternes by Bangkok har alt. Fra autentiske, lokale markeder til store shoppingcentre samt billige hostels og flerstjernede luksuriøse hoteller.

Hvilket er det absolut billigste fly til Bangkok?

119 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Bangkok. Dette fly er fra Udon Thani og er 96% billigere end de fleste andre flyrejser til Bangkok. Hvis du vil finde den billigste pris til Bangkok fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bangkok?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Bangkok på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.058 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Bangkok i maj, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.322 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Bangkok?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Bangkok fra Danmark er 52 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 3.632 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 2.972 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bangkok på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Bangkok er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 3.847 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en fredag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Bangkok på en fredag på 4.088 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bangkok?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Bangkok normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Bangkok om morgenen helt ned til 3.532 kr.. Fly til Bangkok koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 4.059 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvad kan man lave i Bangkok, når det regner?

Brugere, som har planer om at flyve til Bangkok i maj, juni eller juli måned bør forberede sig på regn. Der er dog stadig masser at lave i Bangkok, selvom det regner. Shoppingcentre som f.eks. Siam Square er meget populære besøgsmål blandt dem, der er i Bangkok og omegnen. Siam Square er et godt sted, hvis du gerne vil bruge noget tid indendørs.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bangkok?

Lufthavn: Bangkok Suvarnabhumi, Lufthavn: Rayong Utapao Rayong Pattaya eller Lufthavn: Hua Hin kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Bangkok.

Findes der en billigere måde at flyve til Bangkok på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Bangkok Don Muang for 1.620 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bangkok?

På nuværende tidspunkt inkluderer Thailand rejserestriktioner rejser til Bangkok. Indrejserestriktioner

Thailand har suspenderet alle normale kommercielle flyvninger fra at komme ind i lufthavnen i Thailand, undtagen under visse omstændigheder. Den thailandske regering organiserer dog repatriationsflyvninger for thailandske statsborgere at vende tilbage til Thailand med jævne mellemrum og visse luftfartsselskaber har tilladelse til at flyve semi-kommercielle flyvninger til Thailand. Indrejse til Thailand er tilladt for bestemte personer på den undtagne liste, herunder statsborgere og beboere i Thailand, nærmeste familie af en statsborger i Thailand, diplomater, ikke-thailandske statsborgere, der har arbejdstilladelse, studerende, ikke-thailandske statsborgere, der har brug for at modtage medicinsk behandling i Thailand, herunder deres ledsagende personer, undtagen behandling for COVID-19, ikke-thailandske statsborgere, der har tilladelse til at rejse ind i landet under en særlig aftale med et fremmed land straks efter deres mission, eller har fået tilladelse af premierministeren. Thailand har også tilladt udlændinge at komme ind i landet med fly under Special Tourist Visa og Fritagelsesordning for turistvisum til turistformål med længere ophold.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal tilmelde sig et indgangsbevis (COE) udstedt af Royal Thai Ambassade. Alle rejsende skal reservere en Alternative State Quarantine (ASQ) for deres egen regning. Alle rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 RT-PCR testresultat udstedt højst 72 timer før afgang. Udenlandske rejsende skal have en forsikring til dækning af lægeudgifter i Thailand med en dækningsomkostning på mindst USD 100.000. Rejsende skal have et certifikat til indrejse (COE) udstedt af Royal Thai Ambassade og et Fit to Fly-sundhedscertifikat udstedt højst 72 timer før afgang. Alle rejsende, der har modtaget COE'er, skal downloade og registrere via href = "https://thailandplus.in.th/da/"> ThailandPlus-applikationen .

Karantænekrav

Alle rejsende til Thailand skal gennemføre 14 dages karantæne på en statskarantæne eller Alternativ Stat Karantæne (ASQ) facilitet. Thailandske folkesundhedsbestemmelser kræver, at rejsende, der tester positivt for COVID-19, mens de er i karantæne, overføres til et hospital til opfølgende behandling og test. Sådanne personer er forpligtet til at blive på hospitalet, indtil de er godkendt til løsladelse af folkesundhedsmyndighederne, ofte i mindst 10 dage. Rejsende er ansvarlige for alle udgifter i forbindelse med denne indlæggelse.

Hvis du planlægger rejser til Bangkok nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Bangkok

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bangkok fundet af momondos brugere for nylig
KLM
3. aug.
CPH13:25København Kastrup
15t. 00min.
1 stop
BKK04:25Bangkok Suvarnabhumi
10. aug.
BKK19:20Bangkok Suvarnabhumi
14t. 20min.
1 stop
CPH09:40København Kastrup
3.162 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. jun.
CPH08:10København Kastrup
15t. 05min.
1 stop
BKK23:15Bangkok Suvarnabhumi
31. aug.
BKK19:20Bangkok Suvarnabhumi
14t. 20min.
1 stop
CPH09:40København Kastrup
3.015 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. jun.
CPH08:10København Kastrup
15t. 05min.
1 stop
BKK23:15Bangkok Suvarnabhumi
31. aug.
BKK19:20Bangkok Suvarnabhumi
16t. 45min.
1 stop
CPH12:05København Kastrup
3.021 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. sep.
CPH08:15København Kastrup
15t. 35min.
1 stop
BKK23:50Bangkok Suvarnabhumi
23. sep.
BKK19:35Bangkok Suvarnabhumi
16t. 30min.
1 stop
CPH12:05København Kastrup
3.064 kr.
Find lignende
KLM
26. aug.
CPH10:40København Kastrup
17t. 45min.
1 stop
BKK04:25Bangkok Suvarnabhumi
13. sep.
BKK19:35Bangkok Suvarnabhumi
16t. 30min.
1 stop
CPH12:05København Kastrup
3.174 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. jul.
CPH10:40København Kastrup
17t. 45min.
1 stop
BKK04:25Bangkok Suvarnabhumi
26. jul.
BKK18:45Bangkok Suvarnabhumi
16t. 35min.
1 stop
CPH11:20København Kastrup
3.051 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Bangkok

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Bangkok, så se nogle af vores tilbud herunder fra Aeroflot
Thai Airways
29. okt.
CPH10:25København Kastrup
10t. 35min.
BKK21:00Bangkok Suvarnabhumi
3.530 kr.
Find lignende
Thai Airways
29. okt.
CPH10:25København Kastrup
10t. 35min.
BKK21:00Bangkok Suvarnabhumi
3.537 kr.
Find lignende
Aeroflot
22. nov.
CPH07:55København Kastrup
13t. 25min.
1 stop
BKK21:20Bangkok Suvarnabhumi
2.640 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Bangkok?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Bangkok

Adskillige flyselskaber står klar til at transportere dig til Bangkok, heriblandt Air Berlin, Emirates, KLM, Norwegian, Air France m.fl.. Thai Airways er et af danskernes helt foretrukne selskaber med mange ugentlige afgange hele året rundt, samt direkte fly fra København til Bangkok. Med direkte fly tager turen ca. 11 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Bangkok samt afstand til centrum

Don Mueang er en af verdens ældste lufthavne, der oprindeligt lukkede for så senere at blive renoveret og åbnet igen, og dermed tage noget af presset fra den nyere Suvarnabhumi Lufthavn. Suvarnabhumi tager imod mere end 50 millioner rejsende om året og er en af de mest fotograferede i verden grundet den imponerende arkitektur af stål og glas.

Når du skal fra Suvarnabhumi Lufthavn til centrum er den billigste løsning at tage en lokal bus (busserne med nummer 549 til 559) til en pris på ca. 5 DKK og en rejsetid på omkring 1 time. Den hurtigste transportform er toget Airport Rail Link med en rejsetid på ca. 30 minutter til en pris på omkring 6 DKK.

Fra Don Mueang er det også bussen der er billigst og hurtigst med en pris på ca. 4 DKK og en rejsetid på omkring 45 minutter. Hop på nummer 29 ind til centrum (Information tjekket 08/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Bangkok?

Den nemmeste måde at komme rundt på i Bangkok er med det såkaldte Skytrain (også kaldt BTS), der har to linjer – en lysegrøn og en mørkegrøn. Ubegrænset kørsel i 24 timer koster ca. 23 DKK.

Der holder taxaer overalt i Bangkok, hvilket også gør dem til en oplagt transportform med en startpris på ca. 7 DKK. Man skal huske at vælge en vogn med taxameter, og samtidig skal man regne med kødannelse i myldretiden.


Kan man rejse til Bangkok uden pas eller visum?

Danske statsborgere, der rejser med fly til Bangkok, får 30 dages visumfrit ophold. Du skal medbringe pas der skal stemples ved ankomst, og det skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra ankomstdagen. Derudover skal du kunne vise en returbillet samt et beløb, der svarer til ca. 2000 DKK. Tjek altid de nyeste regler hos den thailandske ambassade.


Tips og gode råd til Bangkok

Hvordan får man den billigste flybillet til Bangkok?

Skal du finde de billigste billetter til Bangkok, er det månederne maj og november du skal kigge efter rejser i. Sigt efter at købe billetterne ca. 60 dage før afgang, hvor du typisk får de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bangkok, februar 2018).

Hvad skal man se i Bangkok?

Bangkok bugner med spændende markeder sender alle sanser på arbejde, og de er helt klart en oplevelse værd. De flydende markeder er en del af byens kendetegn samt en kulturoplevelse i sig selv, hvor navne som Taling Chan Market og Bang Ku Wiang Market er oplagte muligheder. Et andet kendetegn for byens arkitektur er templerne, som man ser overalt, med to af de mest oplagte som eksempelvis Wat Prakaew og Wat Arun. En liggende, guldbelagt Buddha på 46 meter i templet Wat Pho kommer man heller ikke udenom. Husk desuden at gå rundt i kvarteret, hvor nogle af de bedste massageklinikker findes. Farverige og eksotiske Chinatown er også et besøg værd – det er stedet, hvor man kan handle souvenirs og andre ting til en god pris. Varmen og støjen kan være overvældende, så trænger du til et afbræk kan du passende gøre det i en af Bangkoks grønne oaser.

Aktiviteter for børn

Der er mange børnefamilier i Bangkok, hvilket afspejles i de mange aktiviteter for de små. Samutprakarn Crocodile Farm og Zoo er en stor oplevelse, hvor de yngste kan fodre giraffer, se krokodilleshows og smage på forskellige specialiteter. Kidzania er et andet underholdende sted, der består af en miniby, hvor man kan lege læge, politimand, kok, slukke ildebrande og meget mere.

Skal man købe rejseforsikring?

Det kan kun anbefales at købe en rejseforsikring så du er dækket i tilfælde af du skulle være uheldig eller komme til skade under dit ophold i Bangkok.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Bangkok bør du holde dig til at drikke vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Bangkok?

Mange lønninger er lave i Bangkok, og derfor vækker drikkepenge stor glæde.

Hvor er der god shopping?

Thailands største by har shopping for enhver smag. Indkøbscentrene med aircondition er gode muligheder med navne som MBK, CentralWorld og Siam Paragon, som oplagte steder.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class