Find billige flybilletter til Trang

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Trang (TST)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Trang. De nuværende restriktioner til Trang er baseret på Thailand rejserestriktioner.

Se nuværende Thailand rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Trang

Find de billigste fly til disse Trang-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Phuket

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Trang

København (CPH) til Phuket (HKT)

Fly til Trang ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Phuket Intle, hvor den gennemsnitlige pris er 3.895 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Trang?

Thailand er en populær destination for danske og udenlandske turister, da landet har det hele. Vejret er skønt, befolkningen er gæstfri, og så er det billigt at bo der. Ofte hører du om Phuket og Krabi, men vil du prøve et sted, der endnu ikke er overrendt af turister, bør du rejse med fly til Trang. Byen ligger syd for Krabi ud til Andamanhavet i den Bengalske Bugt. De fleste rejser med fly til Trang fra december til maj, der er den tørre periode. På dette tidspunkt har mange brug for et afbræk fra kulden i Danmark. Du kan også rejse i den våde sæson, hvor der fortsat er varmt og solrigt. Har du ikke noget imod regnskyl og fugtigt vejr, er der gode chancer for billige flybilletter til Trang fra juni til november.

Hvilket er det absolut billigste fly til Trang?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Trang for 196 kr./person, hvilket er 89% billigere end gennemsnitsflyprisen til Trang. Hvis du vil finde den billigste pris til Trang fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Trang?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Trang. Hvis du har planer om at flyve til Trang, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Krabi (92 km fra Trang centrum), Lufthavn: Nakhon Si Thammarat (108 km fra Trang centrum), Lufthavn: Hat Yai (111 km fra Trang centrum) eller Lufthavn: Phuket Intle (156 km fra Trang centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Trang på?

Med en gennemsnitspris på 871 kr. pr. person er Lufthavn: Nakhon Si Thammarat den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Trang. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Trang?

På nuværende tidspunkt inkluderer Thailand rejserestriktioner rejser til Trang. Indrejserestriktioner

Thailand har suspenderet alle normale kommercielle flyvninger fra at komme ind i lufthavnen i Thailand, undtagen under visse omstændigheder. Den thailandske regering organiserer dog repatriationsflyvninger for thailandske statsborgere at vende tilbage til Thailand med jævne mellemrum og visse luftfartsselskaber har tilladelse til at flyve semi-kommercielle flyvninger til Thailand. Indrejse til Thailand er tilladt for bestemte personer på den undtagne liste, herunder statsborgere og beboere i Thailand, nærmeste familie af en statsborger i Thailand, diplomater, ikke-thailandske statsborgere, der har arbejdstilladelse, studerende, ikke-thailandske statsborgere, der har brug for at modtage medicinsk behandling i Thailand, herunder deres ledsagende personer, undtagen behandling for COVID-19, ikke-thailandske statsborgere, der har tilladelse til at rejse ind i landet under en særlig aftale med et fremmed land straks efter deres mission, eller har fået tilladelse af premierministeren. Thailand har også tilladt udlændinge at komme ind i landet med fly under Special Tourist Visa og Fritagelsesordning for turistvisum til turistformål med længere ophold.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal tilmelde sig et indgangsbevis (COE) udstedt af Royal Thai Ambassade. Alle rejsende skal reservere en Alternative State Quarantine (ASQ) for deres egen regning. Alle rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 RT-PCR testresultat udstedt højst 72 timer før afgang. Udenlandske rejsende skal have en forsikring til dækning af lægeudgifter i Thailand med en dækningsomkostning på mindst USD 100.000. Rejsende skal have et certifikat til indrejse (COE) udstedt af Royal Thai Ambassade og et Fit to Fly-sundhedscertifikat udstedt højst 72 timer før afgang. Alle rejsende, der har modtaget COE'er, skal downloade og registrere via href = "https://thailandplus.in.th/da/"> ThailandPlus-applikationen .

Karantænekrav

Alle rejsende til Thailand skal gennemføre 14 dages karantæne på en statskarantæne eller Alternativ Stat Karantæne (ASQ) facilitet. Thailandske folkesundhedsbestemmelser kræver, at rejsende, der tester positivt for COVID-19, mens de er i karantæne, overføres til et hospital til opfølgende behandling og test. Sådanne personer er forpligtet til at blive på hospitalet, indtil de er godkendt til løsladelse af folkesundhedsmyndighederne, ofte i mindst 10 dage. Rejsende er ansvarlige for alle udgifter i forbindelse med denne indlæggelse.

Hvis du planlægger rejser til Trang nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Hvilke flyselskaber flyver til Trang?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Trang

Det er især de store klassiske flyselskaber, der byder på flybilletter til Trang. Fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med udbydere som SAS, Thai Airways, Lufthansa og Aeroflot. Du kan også rejse med lavprisselskaber som eksempelvis Norwegian og Ryanair. Lavprisselskaberne er lig med billige flybilletter, men ofte er der ikke check-in bagage og frit sædevalg inkluderet i billetprisen.

Hvem flyver direkte til Trang?

Der er ingen flyselskaber, der tilbyder direkte fly til Trang fra Danmark. Derfor består rejsen af en kombination af flere udbydere, da den tilføjes en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Trang?

Fra Københavns Lufthavn er den hurtigste rejsetid ca. 19 t og 45 min med tre stop på turen undervejs. Som regel er en af mellemlandingerne i Bangkok. Den hurtigste flyafgang fra Billund Lufthavn tager ca. 23 tog 15 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Trang samt afstand til centrum

Du kan tage en minibus airport shuttle direkte fra Trang Lufthavn til centrum. Turen tager ca. 30 min og koster ca. 90 THB (ca. 19 DKK). Du kan også tage en taxi for ca. 110 THB (ca. 23 DKK) eller en såkaldt tuk-tuk for ca. 150 THB (ca. 31 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Trang?

Du kommer nemmest rundt ved at benytte byens blå busser, tuk-tuk, songthaews eller motorcykeltaxis. Der er mange muligheder, og en enkeltur koster ca. 30 THB (ca. seks DKK). Byen består af fire hovedstationer, der kan bruges som pejlemærker i form af Tha Klaang Road, Huay Yod Road, Rassada Road og Kantang Road.


Kan man rejse til Trang uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du rejse til Thailand som turist i op til 30 dage uden at søge om visum. Du skal medbringe dit pas på rejsen, der skal have en gyldighed på minimum seks måneder fra den dag, du lander i Trang.


Tips og gode råd til Trang

Hvad skal man se i Trang?

Der er mange smukke seværdigheder at vælge imellem på din ferie i Trang. Morakot Cave og Koh Muk er to af byens populære attraktioner. Attraktionerne er smukke klippehuler med tilhørende azurblåt vand og paradisomgivelser. Vandfaldene Ton Te og Ton Tok er også værd at besøge. Her kan du svømme i naturpoolen for enden af vandfaldene.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Det er populært at rejse med børn til Trang. Koh Libong er den største ø ud for Trang, og her er der mulighed for at se søkøer. Koh Sukon er en anden populær ø blot tre km fra kysten. Populariteten skyldes blandt andet de lækre badestrande. Hat Yao er byens attraktive strand på fastlandet, som indbyder til snorkling og solbadning.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring er et must på din ferie i Thailand. Dermed er du sygeforsikret, hvis du er uheldig at blive syg. En rejseforsikring kan også udvides med tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen er ikke drikkeligt i Trang.

Giver man drikkepenge i Trang?

I Thailand giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Robinson Department Store og Centrepoint Market byder på gode indkøbsmuligheder. (Priser checket: 01/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class