Find billige flybilletter til Udon Thani

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 31.10
søn. 7.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Udon Thani.
Se nuværende rejserestriktioner for Thailand

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Udon Thani

Find de billigste fly til disse Udon Thani-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Udon Thani

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Udon Thani

København (CPH) til Khon Kaen (KKC)

Fly til Udon Thani ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Khon Kaen, hvor den gennemsnitlige pris er 4.696 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL UDON THANI FRA KØBENHAVNnovember28% billigereAt flyve fra København til Udon Thani ​​koster i gennemsnit blot 3.653 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL UDON THANI FRA KØBENHAVNdecember39% dyrereDet koster cirka 7.031 kr. at flyve til Udon Thani ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL UDON THANI FRA KØBENHAVNseptember592% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Udon Thani fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Udon Thani?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Udon Thani?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Udon Thani fra Bangkok for 156 kr.. Det er 87% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Udon Thani. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Udon Thani fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Udon Thani?

  Hvis du ikke kan flyve til Udon Thani i november, så er maj den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Udon Thani i maj har en gennemsnitlig pris på omkring 3.723 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Udon Thani?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Udon Thani 17 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Udon Thani for 5.055 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Udon Thani på?

  Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Udon Thani fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 4.076 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 5.341 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Udon Thani?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Udon Thani normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Udon Thani om formiddagen helt ned til 4.390 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 5.907 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Udon Thani?

  Rejsende, som flyver til Udon Thani, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Khon Kaen (105 km fra Udon Thani centrum), Lufthavn: Loei (113 km fra Udon Thani centrum) eller Lufthavn: Sakon Nakhon (146 km fra Udon Thani centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Udon Thani på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Udon Thani er normalt Lufthavn: Loei med en gennemsnitspris på 403 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Udon Thani fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Udon Thani

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Udon Thani.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Udon Thani.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Udon Thani.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Udon Thani?

Hjemrejse til Danmark fra Udon Thani

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Udon Thani skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Udon Thani er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Udon Thani nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Udon Thani?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Udon Thani
 • Hvilke flyselskaber flyver til Udon Thani?

  For fly fra Danmark til Udon Thani, bestiller de fleste af momondos brugere med et populært flyselskab som Thai Airways. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Udon Thani