Find billige fly til Udon Thani

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 11.12
søn. 18.12

Indsigter og trends for flyrejser til Udon Thani

Få indsigter om din flyrejse til Udon Thani, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Udon Thani?

Hvis du ikke kan flyve til Udon Thani i marts, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Udon Thani i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 5.412 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Udon Thani?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Udon Thani fra Bangkok for 128 kr.. Det er 96% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Udon Thani. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Udon Thani fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Udon Thani på?

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Udon Thani fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 5.778 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er tirsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 6.882 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Udon Thani?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Udon Thani normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Udon Thani om formiddagen helt ned til 6.470 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 7.205 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Udon Thani?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Udon Thani 53 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Udon Thani for 6.250 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Udon Thani

Find de billigste fly til disse Udon Thani-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Udon Thani

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Udon Thani

København (CPH) til Udon Thani (UTH)

Fly til Udon Thani ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Udon Thani, hvor den gennemsnitlige pris er 6.250 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL UDON THANI FRA KØBENHAVNmarts21% billigereAt flyve fra København til Udon Thani ​​koster i gennemsnit blot 4.953 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL UDON THANI FRA KØBENHAVNdecember23% dyrereDet koster cirka 7.705 kr. at flyve til Udon Thani ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL UDON THANI FRA KØBENHAVNoktober308% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Udon Thani fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Udon Thani

Har du planer om at rejse til Udon Thani fra Kastrup Lufthavn (CPH) skal du regne med at det tager omkring 17 timer og 40 minutter. Der er to mellemlandinger inden du når til Udon Thani Lufthavn, Thailand (UTH). Den ene vil være i Amsterdam Lufthavn (AMS) og igen i Bangkok Lufthavn (BKK). Flyrejser fra Billund Lufthavn (BLL) til Udon Thani tager 20 timer og 40 minutter, og der er tre mellemlandinger. Den ene er i Frankfurt (FRA), den næste er i Phuket Intl. (HKT) og til slut i Bangkok før du er fremme i Udon Thani. Har du valgt at flyve fra Aalborg, skal du forvente at flyvningen tager 17 timer og 5 minutter, og at du skal mellemlande i Amsterdam og i Bangkok. Det kan godt betale sig at booke flybilletter og hotel på samme tid, da der kan være mange penge at spare ved at gøre det på samme tid.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til Udon Thani Lufthavn fra en dansk lufthavn. Du skal forvente at du skal mellemlande i mindst to lufthavne undervejs. Der er som regel en mellemlanding i Amsterdam og igen i Bangkok. Mellemlandingerne i f.eks. Bangkok giver mulighed for at bruge en dag eller to i byen inden turen går videre til Udon Thani.

Rejsende, som flyver til Udon Thani, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Khon Kaen (105 km fra Udon Thani centrum), Lufthavn: Loei (113 km fra Udon Thani centrum) eller Lufthavn: Sakon Nakhon (146 km fra Udon Thani centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Udon Thani er normalt Lufthavn: Loei med en gennemsnitspris på 1.251 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Udon Thani

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Udon Thani

Hvilke flyselskaber flyver til Udon Thani?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Udon Thani

Hvilke flyselskaber flyver til Udon Thani?

For fly fra Danmark til Udon Thani, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Thai Airways og THAI Smile. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

THAI Smile-fly til Udon Thani

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Udon Thani på momondo er THAI Smile, som flyver 20 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Bangkok Suvarnabhumi, hvor det bedste tilbud på THAI Smile-fly til Udon Thani kostede 5.727 kr. (returrejse fra København Kastrup til Udon Thani fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 3 anmeldelser af THAI Smile giver momondo-brugere bedømmelsen 8,0.

Thai Airways-fly til Udon Thani

Et andet populært valg for fly til Udon Thani er Thai Airways (7,7/10, 25 anmeldelser). De fleste Thai Airways-fly, der lander i Udon Thani, kommer fra Bangkok Suvarnabhumi, men der er 20 Thai Airways-fly til Udon Thani fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Thai Airways, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 4.350 kr. (Aalborg til Udon Thani, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Udon Thani

Neden for finder du alle lufthavne i Udon Thani samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Udon Thani fra lufthavnen?

Der er flere måder du kan komme fra Udon Thani Lufthavn og videre til centrum af Udon Thani. Mange af hotellerne tilbyder afhentning af gæster i lufthavnen, så undersøg den mulighed først. Alternativt er der taxa udenfor ankomsthallen, og der går dagligt fire forskellige busser fra lufthavnen. Har du lyst til at blive kørt med stil, kan du også vælge at blive kørt i en limousine. Du kan også vælge at leje en bil. Det kan du med fordel gøre allerede hjemmefra og gerne samtidig med at du bestiller dine flybilletter. Det vil som regel være nemmere, billigere og du vil have et bedre udvalg af biler at vælge ud fra.


Visumkrav for Udon Thani

Det er muligt at besøge Udon Thani, Thailand, visumfrit i 30 dage. Du kan rejse ind og ud af Thailand uden at skulle have nyt visum, men max opholde dig i landet i 90 dage i en periode på seks måneder. Ophold over 30 dage kræver visum, og dit pas skal være gyldig seks måneder efter endt rejse. Et forlænget dansk pas, kan bruges både ved ind og udrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Udon Thani


De bedste oplevelser og seværdigheder i Udon Thani

Udon Thani har et godt og bredt udvalg af aktiviteter og seværdigheder. Den mest populære er Nong Projak Public Park, som er et rart sted at gå, løbe eller cykle i. Der er et godt udvalg af shopping centre i byen. En af dem er CentralPlaza Udonthani. Er du mere til gade- eller loppemarkeder er der også flere af dem. En af dem hedder UD Night Market. Holder du af naturoplevelser mixet med historie, så er et besøg i Phu Prabhat Historical Park et oplagt valg. Der er flere museer, et af dem er Thai-Chinese Cultural Center. Udon Thani har også flere gode steder i kan besøge hvis i har børn. Et af dem er Playport Udon Thani Water Park. Er du interesseret i religiøse bygninger, er City Pillar Shine et godt valg sammen med Sanjoo Phuya Chinese Temple. Orkideer er smukke og meget specielle og der findes et utal af forskellige arter, som du med fordel kan se på Udon Sunshine Fragrant Orchid Farm.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Udon Thani på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Udon Thani, der passer dig bedst.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Udon Thani, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Udon Thani.

Prisagenter på fly til Udon Thani er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.