Find billige flybilletter til Pretoria

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 4.7
man. 11.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Pretoria

Find de billigste fly til disse Pretoria-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Johannesburg OR Tambo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Pretoria

København (CPH) til Lufthavn: Johannesburg OR Tambo (JNB)

Fly til Pretoria ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Johannesburg OR Tambo, hvor den gennemsnitlige pris er 4.191 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Pretoria?

254 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Pretoria. Dette fly er fra Durban og er 97% billigere end de fleste andre flyrejser til Pretoria. Hvis du vil finde den billigste pris til Pretoria fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Johannesburg Lanseria, Lufthavn: Johannesburg OR Tambo eller Lufthavn: Sun City Pilansberg kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Pretoria.

Den billigste lufthavn i nærheden af Pretoria er normalt Lufthavn: Johannesburg Lanseria med en gennemsnitspris på 7.790 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Pretoria?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Pretoria

Hvilke flyselskaber flyver til Pretoria?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Pretoria fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Emirates. Dette flyselskab bør have regelmæssige fly til Pretoria, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Pretoria


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Pretoria på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Pretoria, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Pretoria, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Pretoria spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.