0
Indsigter
FAQ
Flights to Kimberley

Find billige fly til Kimberley

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Tue 27.2
Tue 5.3
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Indsigter og trends for flyrejser til Kimberley

Få indsigter om din flyrejse til Kimberley, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kimberley på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Kimberley fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 6.115 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Kimberley på en lørdag på 6.835 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kimberley?

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Kimberley, hvor du kan finde priser helt ned til 6.115 kr.. Hvis du flyver fra Kimberley om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly til Kimberley koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 6.936 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kimberley

Hvor lang tid tager det at flyve til Kimberley?

Flyrejser til Kimberley i Sydafrika kræver som regel, at du sætter omkring et døgns tid af i optakten til din ankomst. De to primære faktorer for eventuelle udsving i rejsetiden vil være din indledende afstand til en af vores tre største lufthavne samt omfanget af ventetid på mellemlandinger hen over din ønskede afrejsedatoer. Bor du eksempelvis i Odense, så skal tillægge små to timer for turen mod CPH Københavns Lufthavn eller BLL Billund Lufthavn. Ellers vil du opleve, at tiderne langt hen ad vejen ligner hinanden, om du flyver fra de to førnævnte lufthavne eller fra AAL Aalborg Lufthavn i det nordlige Jylland. De læner sig typisk op ad ét døgns tid, såfremt afgangstiderne ved ophold passer hinanden godt.

Hvorfra kan du flyve direkte til Kimberley?

Du kan desværre ikke flyve direkte til Kimberley, når din rejse begynder fra Danmark. Her er der behov for to mellemlandinger, hvoraf den ene typisk finder sted i en stor lufthavn i Europa, mens stoppet før KIM Kimberley Airport i Kimberley sker ved enten CPT Cape Town International Airport eller JNB O. R. Tambo International Airport i Johannesburg. Fra Aalborg skal du som oftest forbi AMS Amsterdam Airport Schiphol, og Billund fører typisk hen over FRA Frankfurt Airport. Fra København finder du som regel flere muligheder for stoppene, hvilket også betyder, at flytilbud til Kimberley fra København i visse tilfælde godt kan komme ned på nærmere 20 timer rejsetid. Her kommer du typisk hen over IST Istanbul Airport, ZRH Zurich Airport, LHR London Heathrow Airport eller CDG Charles de Gaulle Airport i Paris forud for mellemlandingen i Sydafrika.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kimberley?

Rejsende, som flyver til Kimberley, kan måske finde bedre priser til Bloemfontein Intl Lufthavn (155 km fra Kimberley centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Kimberley på?

Kimberley Lufthavn har en gennemsnitspris på 1.022 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Kimberley. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Kimberley Lufthavn?

Priser for fly til Kimberley Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Kimberley Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Kimberley Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Kimberley Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Kimberley Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Kimberley Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Andre kabineklasser på fly til Kimberley

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Kimberley

Visumkrav for Kimberley

Hvilke regler for pas og visum gælder ved rejser til Kimberley?

Når du køber flybilletter til Kimberley, så skal du følge Sydafrikas regler og krav. Du skal have et visum ved ethvert ophold. Rejser du ind i landet med ferie som formål, så får du udstedt et turistvisum ved din ankomst, som giver opholdstilladelse i op til 90 dage. Gyldigheden af dit pas må ikke rinde ud før mindst 30 dage efter din hjemrejse, og det skal have to blanke sider samt være læsbart for maskiner.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kimberley

Hvad kan du se og opleve i Kimberley?

Sydafrikas Kimberley er en by, hvis navn omtales i et utal af historiske kapitler. Den centrale geografiske placering gør byen til et knudepunkt med adgang til adskillige af landets storslåede naturområder og historiske lokationer. Og er det ikke nok, så er det her, du finder The Big Hole. Som navnet antyder, så er det et koloenormt hul og et nødvendigt visit, når du rejser hertil. Her finder du også et af Kimberleys mange spændende museer, hvor du kan få indblik i, hvordan det menneskeskabte hul er blevet bragt til verden med diamanter for øje. Du bør navigere rundt i byen på den charmerende sporvogn, som kan føre mod flere monumenter og vartegn med fortællinger om Kimberley og Sydafrikas lange historie. Mange af byens besøgende bruger desuden beliggenheden som springbræt til ture mod Mokala National Park. Her kan du komme helt tæt på det fascinerende dyreliv i suveræne omgivelser, hvis betagende indtryk er svære at sætte ord på.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Kimberley?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Kimberley. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Kimberley med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Kimberley på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Kimberley?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Kimberley ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Kimberley lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Kimberley. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kimberley på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Kimberley
1 voksen
Tue 27.2
Tue 5.3
Send mig favorittilbud fra momondo