Find billige fly til Kimberley

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 3.12
lør. 10.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kimberley

Få indsigter om din flyrejse til Kimberley, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Kimberley?

Brugere, der booker rejser til Kimberley fra Cape Town, har fundet fly, der er 90% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Kimberley. Hvis du vil finde den billigste pris til Kimberley fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kimberley

Flyrejser til Kimberley i Sydafrika kræver som regel, at du sætter omkring et døgns tid af i optakten til din ankomst. De to primære faktorer for eventuelle udsving i rejsetiden vil være din indledende afstand til en af vores tre største lufthavne samt omfanget af ventetid på mellemlandinger hen over din ønskede afrejsedatoer. Bor du eksempelvis i Odense, så skal tillægge små to timer for turen mod CPH Københavns Lufthavn eller BLL Billund Lufthavn. Ellers vil du opleve, at tiderne langt hen ad vejen ligner hinanden, om du flyver fra de to førnævnte lufthavne eller fra AAL Aalborg Lufthavn i det nordlige Jylland. De læner sig typisk op ad ét døgns tid, såfremt afgangstiderne ved ophold passer hinanden godt.

Du kan desværre ikke flyve direkte til Kimberley, når din rejse begynder fra Danmark. Her er der behov for to mellemlandinger, hvoraf den ene typisk finder sted i en stor lufthavn i Europa, mens stoppet før KIM Kimberley Airport i Kimberley sker ved enten CPT Cape Town International Airport eller JNB O. R. Tambo International Airport i Johannesburg. Fra Aalborg skal du som oftest forbi AMS Amsterdam Airport Schiphol, og Billund fører typisk hen over FRA Frankfurt Airport. Fra København finder du som regel flere muligheder for stoppene, hvilket også betyder, at flytilbud til Kimberley fra København i visse tilfælde godt kan komme ned på nærmere 20 timer rejsetid. Her kommer du typisk hen over IST Istanbul Airport, ZRH Zurich Airport, LHR London Heathrow Airport eller CDG Charles de Gaulle Airport i Paris forud for mellemlandingen i Sydafrika.

Rejsende, som flyver til Kimberley, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Bloemfontein Intl (155 km fra Kimberley centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Kimberley har en gennemsnitspris på 5.677 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Kimberley. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Andre kabineklasser på fly til Kimberley

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Kimberley

Hvilke flyselskaber flyver til Kimberley?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kimberley

Hvilke flyselskaber flyver til Kimberley?

South African er det mest populære flyselskab der flyver fra Danmark til Kimberley regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Kimberley med dette flyselskab og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Kimberley

Neden for finder du alle lufthavne i Kimberley samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du mod centrum fra Kimberley Airport?

Lufthavnen giver plads til shuttlebusser, som du kan booke forud for starten på din rejse. Det samme gør sig gældende, hvis du hellere vil tage taxa. Er der ikke allerede ledige vogne, så finder du derudover adskillige, større firmaer, hvor du kan bestille din kørsel eller leje en bil. Køreturen er ikke lang, men det er typisk de nemmere løsninger. Du kan desuden benytte dig af appen Uber, når du rejser hertil. Også her kan du bestille afhentningen forud for ankomst.


Visumkrav for Kimberley

Når du køber flybilletter til Kimberley, så skal du følge Sydafrikas regler og krav. Du skal have et visum ved ethvert ophold. Rejser du ind i landet med ferie som formål, så får du udstedt et turistvisum ved din ankomst, som giver opholdstilladelse i op til 90 dage. Gyldigheden af dit pas må ikke rinde ud før mindst 30 dage efter din hjemrejse, og det skal have to blanke sider samt være læsbart for maskiner.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kimberley


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kimberley

Sydafrikas Kimberley er en by, hvis navn omtales i et utal af historiske kapitler. Den centrale geografiske placering gør byen til et knudepunkt med adgang til adskillige af landets storslåede naturområder og historiske lokationer. Og er det ikke nok, så er det her, du finder The Big Hole. Som navnet antyder, så er det et koloenormt hul og et nødvendigt visit, når du rejser hertil. Her finder du også et af Kimberleys mange spændende museer, hvor du kan få indblik i, hvordan det menneskeskabte hul er blevet bragt til verden med diamanter for øje. Du bør navigere rundt i byen på den charmerende sporvogn, som kan føre mod flere monumenter og vartegn med fortællinger om Kimberley og Sydafrikas lange historie. Mange af byens besøgende bruger desuden beliggenheden som springbræt til ture mod Mokala National Park. Her kan du komme helt tæt på det fascinerende dyreliv i suveræne omgivelser, hvis betagende indtryk er svære at sætte ord på.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Kimberley. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Kimberley på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Kimberley ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Kimberley. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.