Flyrejser Afrika Sydafrika Johannesburg

Find billige flybilletter til Johannesburg

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Johannesburg (JNB)
tir.. 15.6.
tir.. 22.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Johannesburg. De nuværende restriktioner til Johannesburg er baseret på Sydafrika rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Sydafrika

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Johannesburg

Find de billigste fly til disse Johannesburg-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Johannesburg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Johannesburg

København (CPH) til Johannesburg (JNB)

Fly til Johannesburg ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Johannesburg OR Tambo, hvor den gennemsnitlige pris er 3.675 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL JOHANNESBURG FRA KØBENHAVNmarts13% billigereAt flyve fra København til Johannesburg ​​koster i gennemsnit blot 3.187 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL JOHANNESBURG FRA KØBENHAVNdecember30% dyrereDet koster cirka 4.789 kr. at flyve til Johannesburg ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL JOHANNESBURG FRA KØBENHAVNfebruar671% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Johannesburg fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Johannesburg?

Fly til Johannesburg varierer i pris og kan koste fra ca. 3.000-6.000 DKK. Ofte er det dyrere i juli og december, mens du som regel kan få billige flybilletter til Johannesburg fra slutningen af januar til slutningen af marts.

Hvilket er det absolut billigste fly til Johannesburg?

Brugere, der bestiller rejser til Johannesburg fra Kimberley, har fundet fly, der er 94% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Johannesburg. Hvis du vil finde den billigste pris til Johannesburg fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Johannesburg?

Hvis du ikke kan flyve til Johannesburg i marts, så er maj den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Johannesburg i maj har en gennemsnitlig pris på omkring 3.322 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Johannesburg?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Johannesburg 57 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Johannesburg for 3.675 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Johannesburg udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Johannesburg for 3.279 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Johannesburg på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Johannesburg på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 3.658 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.836 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Johannesburg.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Johannesburg?

Det billigste tidspunkt at flyve til Johannesburg på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 3.428 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Johannesburg på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 4.119 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Johannesburg?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Johannesburg. Hvis du har planer om at flyve til Johannesburg, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Johannesburg Lanseria (32 km fra Johannesburg centrum), Lufthavn: Pretoria Wonderboom (64 km fra Johannesburg centrum) eller Lufthavn: Sun City Pilansberg (130 km fra Johannesburg centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Johannesburg på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Johannesburg Lanseria for 3.344 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Johannesburg?

På nuværende tidspunkt inkluderer Sydafrika rejserestriktioner rejser til Johannesburg. Indrejserestriktioner

Sydafrika har genoptaget kommercielle flyvninger til landet. Internationale flyrejser er begrænset til følgende lufthavne: OR Tambo International Airport, King Shaka International Airport, Cape Towns internationale lufthavn.

Indrejsekrav

Rejsende skal have en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, som er taget inden for 72 timer før afgang. Rejsende skal fremvise bevis for indkvartering ved ankomsten, hvis de skal isolere sig under deres ophold. Rejsende skal have en sygeforsikring med international dækning, der dækker COVID-19, før de rejser. Rejsende skal udfylde og fremlægge et online rejsesundhedsspørgeskema på deres personlige udstyr, før de ankommer til Sydafrika. Spørgeskemaet kan ses på Sydafrikas sundhedsministeriums hjemmeside.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer til Sydafrika, underkastes en lægeundersøgelse. Rejsende, der har symptomer eller har været i kontakt med en smittet person, skal selv tage en obligatorisk COVID-19-test. Hvis testen er positiv, er de i karantæne i 10 dage på en statsautoriseret facilitet for egen regning. Rejsende uden gyldig helbredsgodkendelse med negative COVID-19 PCR-testresultater er underlagt karantæne på en statsudpeget facilitet for egen regning.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Sydafrika, skal have en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, som er taget inden for 72 timer før afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Johannesburg nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Johannesburg OR Tambo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Johannesburg OR Tambo fundet af momondos brugere for nylig
SWISS
14. okt.
CPH16:10København Kastrup
13t. 00min.
1 stop
JNB05:10Johannesburg OR Tambo
29. okt.
JNB15:25Johannesburg OR Tambo
13t. 20min.
1 stop
CPH04:45København Kastrup
4.949 kr.
Find lignende
SWISS
15. okt.
CPH16:10København Kastrup
13t. 00min.
1 stop
JNB05:10Johannesburg OR Tambo
27. okt.
JNB15:25Johannesburg OR Tambo
13t. 20min.
1 stop
CPH04:45København Kastrup
5.004 kr.
Find lignende
SWISS
17. okt.
CPH16:10København Kastrup
13t. 00min.
1 stop
JNB05:10Johannesburg OR Tambo
29. okt.
JNB15:25Johannesburg OR Tambo
13t. 20min.
1 stop
CPH04:45København Kastrup
5.065 kr.
Find lignende
SWISS
15. okt.
CPH16:10København Kastrup
13t. 00min.
1 stop
JNB05:10Johannesburg OR Tambo
29. okt.
JNB15:25Johannesburg OR Tambo
13t. 20min.
1 stop
CPH04:45København Kastrup
5.464 kr.
Find lignende
SWISS
18. okt.
CPH16:10København Kastrup
13t. 00min.
1 stop
JNB05:10Johannesburg OR Tambo
30. okt.
JNB16:25Johannesburg OR Tambo
18t. 45min.
1 stop
CPH11:10København Kastrup
4.599 kr.
Find lignende
SWISS
17. okt.
CPH16:10København Kastrup
13t. 00min.
1 stop
JNB05:10Johannesburg OR Tambo
30. okt.
JNB16:25Johannesburg OR Tambo
18t. 45min.
1 stop
CPH11:10København Kastrup
5.182 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Johannesburg?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Johannesburg

Fra København kan du rejse til Frankfurt med SAS, Lufthansa eller South African. Disse flyselskaber har flyafgange direkte til Johannesburg fra Frankfurt. Du kan også flyve til Zürich med SWISS, som herfra har afgange direkte til Johannesburg.

Hvem flyver direkte til Johannesburg?

Det er ikke muligt at flyve direkte til Johannesburg fra Danmark. I stedet kan du mellemlande i en anden europæisk lufthavn, hvorfra der flyves direkte til Johannesburg.

Hvor lang tid tager det at flyve til Johannesburg?

Fly til Johannesburg fra København tager ca. 13 t. inklusiv en mellemlanding.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Johannesburg samt afstand til centrum

Efter ankomst med fly til Johannesburg, kan du finde busser foran terminalerne, der kører til den centrale del af Johannesburg. Byen ligger ca. 20 km fra lufthavnen. Der kører bybusser samt Rea Vaya-bussen, der stopper jævnligt, så du kan blive sat af ved din endelige destination, uden at have besvær med bagagen. En Rea Vaya-bus til midtbyen koster ca. 13 ZAR (ca. 6 DKK) og er derved den billigste form for offentlige transport til centrum. Du kan også tage et tog direkte fra lufthavnen til for eksempel Pretoria.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Johannesburg?

Rea Vaya-busserne er sikre og holder sig som regel til tidsplanen. Der udbydes blandt andet en cirkulær rute i centrum af Johannesburg, hvorfor det er en god offentlig transportform, hvis du vil sikkert og billigt rundt i byen uden brug af bil. Det er også muligt at benytte metrobusserne til omtrent samme pris. Centrum er forbundet med et metronetværk, som går helt til Pretoria.


Kan man rejse til Johannesburg uden pas eller visum?

Visum er påkrævet, når du rejser til Sydafrika. Skal du rejse til Johannesburg på ferie, kan du få udstedt et turistvisum, der gælder i op til 90 dage. Herudover skal du medbringe dit pas, som skal være gyldigt i minimum 30 dage efter endt ophold. Der godkendes kun maskinlæsbare pas, hvorfor forlængede danske pas ikke anerkendes.


Tips og gode råd til Johannesburg

Hvad skal man se i Johannesburg?

Johannesburg og Sydafrika har et hav af attraktioner og seværdigheder, som du bør opleve. På Apartheid-museet får du indblik i, hvordan raceadskillelsen foregik i 1900-tallet. Herefter vil det være oplagt at besøge Mandela Museet i Soweto. I dette hus boede frihedskæmperen Nelson Mandela i 16 år. En anden populær attraktion er Gold Reef City, der er en temapark som skildrer 1800-tallets minedrift. Desuden kan du besøge Johannesburg Art Gallery, mens Museum of Africa giver dig et indblik i Johannesburg og Afrikas historie.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du til Johannesburg med børn, bør I opleve Afrikas fantastiske dyreliv på tæt hold. Johannesburg Zoo er blandt de største i Sydafrika. Her kan I opleve mere end 2000 dyr. Lion & Safari Park er fyldt med løver, hyæner og andre dyr, der er kendt fra den afrikanske savanne.

Skal man købe rejseforsikring?

Da du ikke er dækket af din danske eller europæiske sygesikring i Sydafrika, anbefales det, at du investerer i en privat rejseforsikring. Ellers kan du risikere at stå med en stor regning, hvis uheldet er ude, og du bliver syg eller kommer til skade.

Kan man drikke vand fra hanen?

Drikkevandet på de fleste hoteller og restauranter er som udgangspunkt i orden, men for at undgå at blive syg, anbefales det, at du køber vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Johannesburg?

I Sydafrika er det normalt at give ca. 10 % i drikkepenge. (Priser checket: 11/04/2019).


Flyrejser Afrika Sydafrika Johannesburg
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class