Find billige fly til Port Elizabeth

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Port Elizabeth

Få indsigter om din flyrejse til Port Elizabeth, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Port Elizabeth?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Port Elizabeth fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.465 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Port Elizabeth i maj, så rejs fra Danmark i juli, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 5.880 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Port Elizabeth på?

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Port Elizabeth fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 6.681 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Port Elizabeth er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 8.933 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Port Elizabeth?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Port Elizabeth normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Port Elizabeth om morgenen helt ned til 5.784 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Port Elizabeth på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 8.583 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Port Elizabeth

Find de billigste fly til disse Port Elizabeth-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Port Elizabeth

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Port Elizabeth

København (CPH) til Port Elizabeth (PLZ)

Fly til Port Elizabeth ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Port Elizabeth, hvor den gennemsnitlige pris er 7.479 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PORT ELIZABETH FRA KØBENHAVNmaj27% billigereAt flyve fra København til Port Elizabeth ​​koster i gennemsnit blot 5.465 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PORT ELIZABETH FRA KØBENHAVNoktober84% dyrereDet koster cirka 13.792 kr. at flyve til Port Elizabeth ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PORT ELIZABETH FRA KØBENHAVNseptember700% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Port Elizabeth fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Port Elizabeth

Hvor lang tid tager det at flyve til Port Elizabeth?

Ligesom man siger, at alle veje fører til Rom, er der også en hel del forskellige måder at komme fra Danmark til Port Elizabeth i Sydafrika på. Fælles for dem alle er, at du som regel har to mellemlandinger undervejs, og du skal regne med, at turen varer fra godt 20 timer, hvis dine ventetider undervejs sidder lige i skabet, og helt op mod 50 timer, hvis du får sat en rejse sammen, hvor du må acceptere ekstra ventetid i en eller to undervejs lufthavne. Fra de tre største danske lufthavne, København Lufthavn (CPH), Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL), kan du sætte rejser sammen, der tager dig til din destination i Sydafrika på mindre end 25 timer.

Hvorfra flyver man direkte til Port Elizabeth?

Flyvningen mellem Danmark og Port Elizabeth kræver et par mellemlandinger, og der er desværre ingen direkte flyrejser mellem de to rejsemål. En af mulighederne fra København er at rejse med Qatar Airways, som flyver dig til Doha International og derfra videre til Johannesburg i Sydafrika, før du til slut rejser det sidste stykke til Port Elizabeth Lufthavn (PLZ). Har du udgangspunkt i Billund Lufthavn, kan du rejse med Air France, som først tager dig til Charles De Gaulle Lufthavnen og derfra videre til Cape Town, hvor du så skifter og flyver resten af turen med Airlink, som får dig helt frem til Port Elizabeth Lufthavn. Hvis dine flybilletter har afgang fra Aalborg Lufthavn, har du mulighed for at rejse med KLM, som først flyver dig til Amsterdam og derfra videre til Johannesburg, hvor Safair tager dig videre til Port Elizabeth.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Port Elizabeth Lufthavn?

Priser for fly til Port Elizabeth Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Port Elizabeth Lufthavn?

Fra november 2023 er der 4 udbydere at vælge mellem for fly til Port Elizabeth Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Port Elizabeth Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Port Elizabeth Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Port Elizabeth Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Port Elizabeth Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Visumkrav for Port Elizabeth

Er der krav til pas og visum for at komme til Port Elizabeth?

Dit pas skal være gyldigt i en vis periode ud over dit ophold i Port Elizabeth, og når du ankommer til Sydafrika, får du et visum, som giver dig ret til et bestemt antal dages ophold i landet. Rejser du med børn, som endnu ikke er myndige, er det en god idé at have en personattest på både dansk og engelsk med.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Port Elizabeth

Hvad kan man se i Port Elizabeth?

Du kan opleve næsten alt i Sydafrikas Port Elizabeth. Der er dejlig varmt og masser af sol og smukke strande, hvor du kan nyde begge dele. Vil du have et kulturelt input, er her masser af muligheder, ligesom du også kan shoppe, hvis du vil have et varigt minde med hjem fra rejsen. Når du alligevel er på stranden, kan du besøge de mange vogne med souvenirs, og så har du allerede to ting krydset af på din liste. Kultur- og naturhistorie finder du på Bayworld Oceanarium, hvor du kan se slanger og tage en stirrekonkurrence med en haj – dog gennem akvariets glas. Den første lørdag i hver måned kan du på byens Valley Market opleve lokal mad og drikke i overflod. Det er en god mulighed for at smage på byens delikatesser og opleve et virvar af retter og dufte, og husker du at kigge op, ser du, at markedet er placeret i en tidligere togstation.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Port Elizabeth?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Port Elizabeth med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Port Elizabeth med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Port Elizabeth?

Når du har udført en søgning efter fly til Port Elizabeth, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Port Elizabeth lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Port Elizabeth, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Port Elizabeth spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Port Elizabeth på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.