Find billige fly til Port Elizabeth

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 11.12
søn. 18.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Port Elizabeth

Få indsigter om din flyrejse til Port Elizabeth, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Port Elizabeth?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Port Elizabeth fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.657 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Port Elizabeth i januar, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 5.031 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Port Elizabeth på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Port Elizabeth fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 4.935 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Port Elizabeth er fredag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 6.279 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Port Elizabeth?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Port Elizabeth normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Port Elizabeth om morgenen helt ned til 5.771 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Port Elizabeth på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 5.967 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Port Elizabeth?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Port Elizabeth 15 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Port Elizabeth for 6.076 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Port Elizabeth

Find de billigste fly til disse Port Elizabeth-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Port Elizabeth

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Port Elizabeth

København (CPH) til Port Elizabeth (PLZ)

Fly til Port Elizabeth ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Port Elizabeth, hvor den gennemsnitlige pris er 6.076 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PORT ELIZABETH FRA KØBENHAVNjanuar23% billigereAt flyve fra København til Port Elizabeth ​​koster i gennemsnit blot 4.657 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PORT ELIZABETH FRA KØBENHAVNdecember61% dyrereDet koster cirka 9.779 kr. at flyve til Port Elizabeth ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PORT ELIZABETH FRA KØBENHAVNfebruar781% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Port Elizabeth fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Port Elizabeth

Ligesom man siger, at alle veje fører til Rom, er der også en hel del forskellige måder at komme fra Danmark til Port Elizabeth i Sydafrika på. Fælles for dem alle er, at du som regel har to mellemlandinger undervejs, og du skal regne med, at turen varer fra godt 20 timer, hvis dine ventetider undervejs sidder lige i skabet, og helt op mod 50 timer, hvis du får sat en rejse sammen, hvor du må acceptere ekstra ventetid i en eller to undervejs lufthavne. Fra de tre største danske lufthavne, København Lufthavn (CPH), Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL), kan du sætte rejser sammen, der tager dig til din destination i Sydafrika på mindre end 25 timer.

Flyvningen mellem Danmark og Port Elizabeth kræver et par mellemlandinger, og der er desværre ingen direkte flyrejser mellem de to rejsemål. En af mulighederne fra København er at rejse med Qatar Airways, som flyver dig til Doha International og derfra videre til Johannesburg i Sydafrika, før du til slut rejser det sidste stykke til Port Elizabeth Lufthavn (PLZ). Har du udgangspunkt i Billund Lufthavn, kan du rejse med Air France, som først tager dig til Charles De Gaulle Lufthavnen og derfra videre til Cape Town, hvor du så skifter og flyver resten af turen med Airlink, som får dig helt frem til Port Elizabeth Lufthavn. Hvis dine flybilletter har afgang fra Aalborg Lufthavn, har du mulighed for at rejse med KLM, som først flyver dig til Amsterdam og derfra videre til Johannesburg, hvor Safair tager dig videre til Port Elizabeth.


Andre kabineklasser på fly til Port Elizabeth

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Port Elizabeth

Hvilke flyselskaber flyver til Port Elizabeth?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Port Elizabeth

Hvilke flyselskaber flyver til Port Elizabeth?

South African er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Port Elizabeth. Qatar Airways, British Airways og Lufthansa er også populære valg på flyrejser til Port Elizabeth fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Port Elizabeth, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Qatar Airways-fly til Port Elizabeth

Qatar Airways flyver omkring 18 fly til Port Elizabeth om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Johannesburg OR Tambo, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Qatar Airways var på 4.388 kr. (København Kastrup til Port Elizabeth). Brugerne har bedømt Qatar Airways med 7,9/10 i over 336 anmeldelser på momondo.


Lufthavne i nærheden af Port Elizabeth

Neden for finder du alle lufthavne i Port Elizabeth samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Port Elizabeth Lufthavn?

Når dit flytilbud til Port Elizabeth har fået dig godt frem til lufthavnen, skal du finde en måde at komme videre til centrum af Port Elizabeth på. Har du adgang til bil, kan du fra lufthavnen følge Brickmakers Kloof eller Allister Miller Drive, som begge fører dig ind til centrum på ganske kort tid, og det er begge forholdsvis korte ruter. En stribe forskellige biludlejningsfirmaer har kontor i lufthavnen, så du har også mulighed for at leje en bil. Har du ikke reserveret i forvejen, finder du biludlejningsfirmaerne i ankomsthallen. Endelig er det også muligt, afhængigt af hvor du skal hen i Port Elizabeth og i høj grad afhængigt af din mængde af bagage, at spadsere turen ind til byen.


Visumkrav for Port Elizabeth

Dit pas skal være gyldigt i en vis periode ud over dit ophold i Port Elizabeth, og når du ankommer til Sydafrika, får du et visum, som giver dig ret til et bestemt antal dages ophold i landet. Rejser du med børn, som endnu ikke er myndige, er det en god idé at have en personattest på både dansk og engelsk med.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Port Elizabeth


De bedste oplevelser og seværdigheder i Port Elizabeth

Du kan opleve næsten alt i Sydafrikas Port Elizabeth. Der er dejlig varmt og masser af sol og smukke strande, hvor du kan nyde begge dele. Vil du have et kulturelt input, er her masser af muligheder, ligesom du også kan shoppe, hvis du vil have et varigt minde med hjem fra rejsen. Når du alligevel er på stranden, kan du besøge de mange vogne med souvenirs, og så har du allerede to ting krydset af på din liste. Kultur- og naturhistorie finder du på Bayworld Oceanarium, hvor du kan se slanger og tage en stirrekonkurrence med en haj – dog gennem akvariets glas. Den første lørdag i hver måned kan du på byens Valley Market opleve lokal mad og drikke i overflod. Det er en god mulighed for at smage på byens delikatesser og opleve et virvar af retter og dufte, og husker du at kigge op, ser du, at markedet er placeret i en tidligere togstation.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Port Elizabeth med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Port Elizabeth, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Port Elizabeth, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Port Elizabeth spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.