Find billige flybilletter til Port Elizabeth

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 31.10
søn. 7.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Port Elizabeth.
Se nuværende rejserestriktioner for Sydafrika

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Port Elizabeth

Find de billigste fly til disse Port Elizabeth-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Port Elizabeth

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Port Elizabeth

København (CPH) til Port Elizabeth (PLZ)

Fly til Port Elizabeth ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Port Elizabeth, hvor den gennemsnitlige pris er 4.625 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PORT ELIZABETH FRA KØBENHAVNmaj21% billigereAt flyve fra København til Port Elizabeth ​​koster i gennemsnit blot 3.647 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PORT ELIZABETH FRA KØBENHAVNdecember26% dyrereDet koster cirka 5.809 kr. at flyve til Port Elizabeth ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PORT ELIZABETH FRA KØBENHAVNfebruar716% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Port Elizabeth fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Port Elizabeth?

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Port Elizabeth?

  maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Port Elizabeth fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.647 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Port Elizabeth i maj, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.992 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Port Elizabeth?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Port Elizabeth 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Port Elizabeth for 4.625 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Port Elizabeth på?

  Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Port Elizabeth fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 4.692 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Port Elizabeth er torsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 5.016 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Port Elizabeth?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Port Elizabeth normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Port Elizabeth om eftermiddagen helt ned til 4.456 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Port Elizabeth på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 5.809 kr..


Kan jeg flyve til Port Elizabeth fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Port Elizabeth

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Port Elizabeth.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Port Elizabeth.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Port Elizabeth.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Port Elizabeth?

Hjemrejse til Danmark fra Port Elizabeth

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Port Elizabeth skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Port Elizabeth er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Port Elizabeth nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Port Elizabeth?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Port Elizabeth
 • Hvilke flyselskaber flyver til Port Elizabeth?

  British Airways er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Port Elizabeth. Qatar Airways, South African og Lufthansa er også populære valg på flyrejser til Port Elizabeth fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Port Elizabeth, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Port Elizabeth