Find billige fly til George

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til George

Få indsigter om din flyrejse til George, så du kan lave den bedste rejseplan

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til George på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til George fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 4.925 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til George for omkring 6.916 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til George?

Det billigste tidspunkt at flyve til George på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.826 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 6.922 kr. i gennemsnit. Fly til George fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af George

Find de billigste fly til disse George-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
George

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL George

København (CPH) til George (GRJ)

Fly til George ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til George, hvor den gennemsnitlige pris er 7.270 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GEORGE FRA KØBENHAVNoktober26% billigereAt flyve fra København til George ​​koster i gennemsnit blot 4.930 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GEORGE FRA KØBENHAVNaugust89% dyrereDet koster cirka 12.608 kr. at flyve til George ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GEORGE FRA KØBENHAVNnovember700% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til George fra København i november end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til George

George oplever sommer fra december til marts, hvor temperaturerne som regel overstiger 20 °C. Vinteren i George falder fra juni til august, hvor gennemsnitstemperaturen kommer ned i omegnen af ca. 13 °C. Det er ofte dyrt at finde fly til George i april, juni og juli. Omvendt kan du ofte finde billige flybilletter til George i årets første måneder, hvor prisen er ca. 3 000 DKK.

oktober måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til George fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.930 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i oktober, kan du booke flyrejser til George fra Danmark i januar i stedet. Fly til George i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i oktober, har stadig kun et gennemsnit på omkring 4.965 kr..

Lufthavn: Plettenberg Bay kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til George.

Den billigste lufthavn i nærheden af George er normalt Lufthavn: Plettenberg Bay med en gennemsnitspris på 5.389 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til George

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til George

Hvilke flyselskaber flyver til George?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til George

Hvilke flyselskaber flyver til George?

For fly fra Danmark til George, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som South African og Air France. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Lufthavne i nærheden af George

Neden for finder du alle lufthavne i George samt deres afstand til centrum

Lufthavnen i George ligger blot seks km fra centrum af byen. Herfra kan du tage en shuttlebus til centrum. En billet koster ca. 200 ZAR (ca. 93 DKK).


Hvordan rejser jeg rundt i George

I George kan du både komme rundt med tog og bus. Oftest er det nemmest og hurtigst at benytte de lokale busser.


Visumkrav for George

Det er påkrævet at søge visum, inden du rejser til Sydafrika. Skal du på ferie i George, kan du få udstedt et turistvisum, der gælder i op til 90 dage. Herudover skal du medbringe dit pas, som skal være gyldigt i minimum 30 dage efter endt ophold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til George


De bedste oplevelser og seværdigheder i George

På en ferie til George, kan du opleve det gamle egetræ Slave Tree, der er et nationalt monument. Træet blev i siden tid brugt til at fastgøre slaver. George byder også på gode golffaciliteter, hvoraf Oubaii, Le Grande George og Fancourt Golf Estate er gode bud på baner. Sidstnævnte har været vært for store golfbegivenheder. I Garden Routes Botaniske Have kan du opleve de karakteristiske træer Yellowwood og Stinkwood, der afgiver en særegen duft, når træsorten fældes. Pacaltdorp er den ældste kirke i George. Den blev bygget af slaver over en periode på 12 år og stod først klar i 1825. Du kan også opleve Skt. Mark katedralen, der frem til 1925, var den mindste katedral syd for ækvator. Det kan ligeledes anbefales at køre en tur med Outeniqua Choo Tjoe, der er det sidste damptog i Sydafrika og har endestation i George.

Da du ikke er dækket af din danske eller europæiske sygesikring i Sydafrika, anbefales det, at du investerer i en privat rejseforsikring. På den måde er du sikret, hvis du bliver syg eller kommer til skade på din ferie i George.

Du bør ikke drikke vand fra hanen i George. I stedet bør du købe vand på flaske.

I Sydafrika er det normalt at give ca. 10 % i drikkepenge.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til George, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til George, så du sparer tid og penge.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til George med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til George, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til George lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til George og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.