Find billige flybilletter til George

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 23.10
lør. 30.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til George.
Se nuværende rejserestriktioner for Sydafrika

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til George?

George oplever sommer fra december til marts, hvor temperaturerne som regel overstiger 20 °C. Vinteren i George falder fra juni til august, hvor gennemsnitstemperaturen kommer ned i omegnen af ca. 13 °C. Det er ofte dyrt at finde fly til George i april, juni og juli. Omvendt kan du ofte finde billige flybilletter til George i årets første måneder, hvor prisen er ca. 3 000 DKK.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til George på?

  Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til George fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 4.207 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til George for omkring 9.120 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til George?

  Det billigste tidspunkt at flyve til George på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.448 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 9.759 kr. i gennemsnit. Fly til George fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af George?

  Lufthavn: Plettenberg Bay kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til George.


Kan jeg flyve til George fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til George

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i George.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til George.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i George.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra George?

Hjemrejse til Danmark fra George

COVID-19-testkrav
Rejsende fra George skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra George er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til George nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til George?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til George
 • Hvilke flyselskaber flyver til George?

  For fly fra Danmark til George, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som South African og Air France. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Lufthavne i nærheden af George

Neden for finder du alle lufthavne i George samt deres afstand til centrum

Lufthavnen i George ligger blot seks km fra centrum af byen. Herfra kan du tage en shuttlebus til centrum. En billet koster ca. 200 ZAR (ca. 93 DKK).


Hvordan rejser jeg rundt i George

I George kan du både komme rundt med tog og bus. Oftest er det nemmest og hurtigst at benytte de lokale busser.


Visumkrav for George

Det er påkrævet at søge visum, inden du rejser til Sydafrika. Skal du på ferie i George, kan du få udstedt et turistvisum, der gælder i op til 90 dage. Herudover skal du medbringe dit pas, som skal være gyldigt i minimum 30 dage efter endt ophold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til George


De bedste oplevelser og seværdigheder i George

Hvad skal man se i George?

På en ferie til George, kan du opleve det gamle egetræ Slave Tree, der er et nationalt monument. Træet blev i siden tid brugt til at fastgøre slaver. George byder også på gode golffaciliteter, hvoraf Oubaii, Le Grande George og Fancourt Golf Estate er gode bud på baner. Sidstnævnte har været vært for store golfbegivenheder. I Garden Routes Botaniske Have kan du opleve de karakteristiske træer Yellowwood og Stinkwood, der afgiver en særegen duft, når træsorten fældes. Pacaltdorp er den ældste kirke i George. Den blev bygget af slaver over en periode på 12 år og stod først klar i 1825. Du kan også opleve Skt. Mark katedralen, der frem til 1925, var den mindste katedral syd for ækvator. Det kan ligeledes anbefales at køre en tur med Outeniqua Choo Tjoe, der er det sidste damptog i Sydafrika og har endestation i George.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du til George med børn, kan I besøge den smukke Victoria Bugt, hvor der kan bades på sandstranden. De mange landbrug, der dyrker jordbær, er bestemt også værd at besøge.

Skal man købe rejseforsikring?

Da du ikke er dækket af din danske eller europæiske sygesikring i Sydafrika, anbefales det, at du investerer i en privat rejseforsikring. På den måde er du sikret, hvis du bliver syg eller kommer til skade på din ferie i George.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du bør ikke drikke vand fra hanen i George. I stedet bør du købe vand på flaske.

Giver man drikkepenge i George?

I Sydafrika er det normalt at give ca. 10 % i drikkepenge.