Find billige flybilletter til Victoria

Returrejse
Economy
Paris (PAR)
Victoria (YWH)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Victoria. De nuværende restriktioner til Victoria er baseret på Canada rejserestriktioner.

Se nuværende Canada rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Victoria

Find de billigste fly til disse Victoria-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Victoria

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Victoria

København (CPH) til Lufthavn: Vancouver Intl (YVR)

Fly til Victoria ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Vancouver Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.214 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VICTORIA FRA KØBENHAVNmarts14% billigereAt flyve fra København til Victoria ​​koster i gennemsnit blot 4.149 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VICTORIA FRA KØBENHAVNjuni43% dyrereDet koster cirka 6.861 kr. at flyve til Victoria ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VICTORIA FRA KØBENHAVNdecember240% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Victoria fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Victoria?

Fly til Victoria er ofte dyre i højsæsonen, som er fra slutningen af juni til starten af august. Her er priserne ca. 5000-9000 DKK. Køber du flybilletter til Victoria uden for højsæsonen, kan du få flyafgange billigt til ca. 3000 DKK.

Hvilket er det absolut billigste fly til Victoria?

626 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Victoria. Dette fly er fra Vancouver og er 84% billigere end de fleste andre flyrejser til Victoria. Hvis du vil finde den billigste pris til Victoria fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Victoria?

Den billigste måned at flyve til Victoria fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.149 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du bestille flyrejser til Victoria fra Danmark i januar i stedet. Fly til Victoria i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 4.372 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Victoria?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Victoria på, er omkring 59 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 4.804 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Victoria på?

Vores data viser at søndag er den billigste dag at flyve til Victoria på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 4.690 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en mandag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Victoria på en mandag på 5.724 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Victoria?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Victoria. Hvis du har planer om at flyve til Victoria, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Victoria Intl (25 km fra Victoria centrum), Lufthavn: Bedwell Harbor (37 km fra Victoria centrum), Lufthavn: Saturna Island Lyall Harbour (43 km fra Victoria centrum), Lufthavn: Maple Bay (45 km fra Victoria centrum) eller Lufthavn: Vancouver Intl (86 km fra Victoria centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Victoria på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Victoria er normalt Lufthavn: Victoria Intl med en gennemsnitspris på 2.973 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Victoria?

På nuværende tidspunkt inkluderer Canada rejserestriktioner rejser til Victoria. Indrejserestriktioner

Canada har begrænset alle udenlandske statsborgeres indrejse. Rejsende, der ikke er canadiske statsborgere, fastboende eller personer, der er registreret i henhold til den indiske lov, må kun rejse ind i Canada til væsentlige formål. Personer, der rejser med turisme, sightseeing, fritidsaktiviteter, underholdning, sociale besøg eller religiøse arrangementer for øje, vil ikke få adgang. Canada har suspenderet alle flyvninger til og fra Storbritannien indtil den 6. januar. Udenlandske statsborgere, der er berettiget til at rejse til Canada, er umiddelbare/udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende, personer, der af Canadas sundhedsmyndighed har tilladelse til at rejse til Canada af medfølelse, midlertidigt udenlandske arbejdstagere, internationale studerende, personer, der er godkendt til at blive fastboende, transitpassagerer, medlemmer af de canadiske styrker, akkrediterede diplomater og deres nærmeste familiemedlemmer til at rejse til Canada, til deres nærmeste familie, til at rejse til Canada, til flyvende fra Canada, personer, der er godkendt af viceministeren for canadisk arv til at rejse til Canada med henblik på en international sportsbegivenhed, nære familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fastboende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere. Udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere og have en skriftlig tilladelse fra immigration, flygtninge og statsborgerskab i Canada (IRCC).

Indrejsekrav

Alle passagerer på fem år eller derover skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der er udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende uden negativ test vil ikke få lov til at gå ombord på deres fly. Rejsende fra et land, hvor PCR-test ikke er tilgængelige, skal rapportere til et udpeget folkesundhedsagentur i Canadas karantænefacilitet i den periode, hvor de har obligatorisk 14-dages karantæne. Forsinkelser i opnåelsen af prøvningsresultater finder ikke anvendelse. De, der er fritaget fra dette krav, omfatter børn, der ikke er fem år eller ældre, andre undtagelser omfatter et besætningsmedlem eller en person, der kun ønsker at rejse ind i Canada for at blive et sådant besætningsmedlem, udbydere af beredskabstjenester, tekniske stop — påfyldning af flybrændstof. Fra den 1. februar skal alle internationale passagerer, der flyver til Toronto Pearson lufthavn, udover den obligatoriske test før rejsende for rejsende, der ankommer til Canada med fly, tage en yderligere COVID-19-test ved ankomsten. Rejsende skal gennemgå en helbredsundersøgelse. Rejsende med symptomer på COVID-19 kan ikke komme om bord på deres fly. Der kræves ikke-medicinske ansigtsmasker eller ansigtsbeklædning ved alle flyvninger til og fra canadiske lufthavne og i lufthavnsterminaler. Enhver, der af helbredsmæssige årsager ikke kan bære ansigtsmaske, skal være i besiddelse af en lægeattest. Rejsende skal indsende deres oplysninger digitalt via Canadas CAN app før de går om bord på deres fly. Dette omfatter rejse- og kontaktoplysninger, karantæneplan og selvvurdering af COVID-19-symptomer. De skal have dokumentation for, at de har indsendt deres oplysninger digitalt. Rejsende skal have en karantæneplan i 14 dage, når de ankommer til Canada (herunder et passende karantænested, hvordan de kommer til deres bestemmelsessted, få dagligvarer og få adgang til de nødvendige ydelser og lægehjælp). Se Den canadiske regerings website for yderligere information. Udenlandske statsborgere, der rejser til Canada af en medfølende grund, skal have tilladelse fra det canadiske sundhedsagentur. Udenlandske statsborgere der rejser uden forudgående skriftlig godkendelse for en undtagelse fra en grænsebegrænsning, kan nægtes adgang til Canada.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt en 14-dages obligatorisk karantæne, dette inkluderer en obligatorisk forudbetalt 3 nat-reservation på et autoriseret hotel på egen regning (ca. 2.000 CAD) og tager en COVID-19-molekylær test ved ankomsten på egen regning. Mod slutningen af karantæneperioden skal rejsende tage en ny COVID-19 test. De bliver bedt om at blive i deres karantæne, indtil de får et negativt testresultat. Visse personer er fritaget for det obligatoriske karantænekrav, når de rejser ind i Canada med henblik på at udføre et væsentligt job eller en væsentlig funktion som fastsat i bekendtgørelsen i henhold til karantæneloven. Fritagelsen vil blive godkendt for hver indgang til Canada.

Transitregler

Før passagerer rejser, skal de i god tid i forvejen foretage deres rejsearrangementer til transit gennem Canada, foretage flyvninger og forbindelser så direkte som muligt for at begrænse deres kontakt i Canada. Flere indenrigsforbindelser kan ikke anses for hensigtsmæssige, de skal foretage forbindelser, der er så korte som muligt. Hvis deres forbindelsesflyvning er mere end 24 timer fra hinanden, skal de i karantæne (selvisolation) indtil deres næste flyvning. Passagerer i transit skal forblive i et sikkert transitområde i en canadisk lufthavn for at fuldføre deres forbindelse. Hvis de har brug for at forlade lufthavnen eller det sikre transitområde på grund af aflysning eller forsinkelse, bliver de underlagt obligatorisk karantæne indtil deres fly afgår, de skal overholde eventuelle retningslinjer fra lufthavnsmyndigheden og følge alle disse rejserestriktioner, og følge provinsielle og territoriale begrænsninger, afhængigt af hvor de passerer igennem.

Alle andre oplysninger

Kun Toronto Pearson (YYYZ), Montreal Pierre Elliott Trudeau (YUL), Calgary Internationale Lufthavn (YYC) og Vancouver Internationale Lufthavn (YVR) flyver med internationale fly. Indenrigsflyvninger samt flyvninger fra Saint-Pierre-et-Miquelon og kun fragtflyvninger forbliver fritaget.

Hvis du planlægger rejser til Victoria nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Victoria Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Victoria Intl fundet af momondos brugere for nylig
Air France
8. jul.
BLL07:55Billund
36t. 09min.
2 stop
YYJ20:04Victoria Intl
11. jul.
YYJ05:10Victoria Intl
20t. 25min.
2 stop
BLL01:35Billund
6.576 kr.
Find lignende
Air France
8. jul.
BLL07:55Billund
36t. 09min.
2 stop
YYJ20:04Victoria Intl
11. jul.
YYJ05:10Victoria Intl
20t. 25min.
2 stop
BLL01:35Billund
6.589 kr.
Find lignende
KLM
3. jun.
CPH13:25København Kastrup
36t. 44min.
2 stop
YYJ02:09Victoria Intl
7. jun.
YYJ04:20Victoria Intl
29t. 10min.
2 stop
CPH09:30København Kastrup
6.155 kr.
Find lignende
KLM
3. jun.
CPH13:25København Kastrup
36t. 44min.
2 stop
YYJ02:09Victoria Intl
7. jun.
YYJ14:40Victoria Intl
31t. 25min.
2 stop
CPH22:05København Kastrup
6.168 kr.
Find lignende
Air France
3. jun.
CPH11:00København Kastrup
81t. 03min.
2 stop
YYJ20:03Victoria Intl
7. jun.
YYJ02:45Victoria Intl
22t. 25min.
2 stop
CPH01:10København Kastrup
5.561 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Victoria?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Victoria

Når du skal med fly til Victoria fra Danmark, skal du først mellemlande i en anden europæisk lufthavn, da der ikke findes direkte fly fra Danmark til Victoria. London Heathrow Airport og London Gatwick Airport har mange afgange til Canada med billige flybilletter, hvoraf det kan være oplagte mellemdestinationer. Fra London kan du flyve med Air Transat eller lavprisselskabet WestJet til Vancouver, hvorfra du kan flyve videre til Victoria. Flyver du med lavprisselskaber, kan der opkræves ekstra gebyrer for tillægsydelser, såsom sædevalg og mad.

Hvor lang tid tager det at flyve til Victoria?

Med billige flybilletter fra København tager det ca. 17-21 t at rejse til Victoria. Søger du en hurtig løsning, kan du finde fly til Victoria fra København, hvor rejsetiden er ca. 15 t i alt.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Victoria samt afstand til centrum

Victoria International Airport ligger ca. 25 km fra centrum. Når du skal fra lufthavnen til Victoria, kan du tage busruterne 83, 86 og 88. Det er blandt de billigste transportformer fra lufthavnen, da en billet blot koster ca. 2.5 CAD (ca. 12 DKK). Du skal forvente, at turen tager ca. en time til centrum. Det er også muligt at tage en shuttlebus. Det er hurtigere, men koster ca. 21 CAD (omkring 105 DKK). Taxaer koster omkring 60 CAD (omkring 300 DKK) til centrum.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Victoria?

Det er muligt at gå til de fleste attraktioner i indre Victoria. Specielt havnen og midtbyen opleves bedst til fods. Victoria er en cykelvenlig by med mange cykelstier. Der afgår mere end 40 buslinjer gennem byen fra tidlig morgen til midnat. En enkeltbillet koster ca. 2.5 CAD (ca. 12 DKK), mens en dagsbillet kan erhverves billigt til ca. 5 CAD (omkring 25 DKK).


Kan man rejse til Victoria uden pas eller visum?

Rejser du på ferie til Canada, er der visumfrit i seks måneder. Du skal dog ansøge om indrejsetilladelse, eTA, når du rejser med fly til Canada. Herudover skal du medbringe et gyldigt pas.


Tips og gode råd til Victoria

Hvad skal man se i Victoria?

I Victoria finder du Beacon Hill Park, der er et hit hos lokale og turister, og perfekt til dig, som rejser med børn. Parken er ca. 75 ha og rummer alt fra legepladser, til eksotiske planter og dyr. I centrum af byen finder du ikoniske bygninger som det flotte Empress Hotel, parlamentsbygningerne, Christ Church Cathedral og museet Royal British Columbia. Du finder også Canadas ældste Chinatown i Victoria.

Nord for Victoria ligger en af de mest populære seværdigheder for turister, nemlig Butchart Gardens. Hvert år besøger mere end en million haverne, der er berømt for sine imponerende blomster i adskillige farver. I Victoria har du en unik mulighed for at se hvaler i deres naturlige habitat, når de lægger vejen forbi den canadiske kyst. Tag med på bådcruise og se de fantastiske dyr med egne øjne.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit danske sygesikringskort er ikke gældende i Canada, og hospitalsudgifterne er store i landet. Det er derfor en god idé at have en rejseforsikring, inden du rejser til Victoria. Der kræves ingen vaccinationer, når du rejser til Canada.

Giver man drikkepenge i Victoria?

I Canada er det normalt at give drikkepenge. På restauranter giver du typisk 15 % for god service. Det samme gælder taxachaufføren. På hotellerne betaler du ofte stuepigerne ca. 1 CAD (omkring 5 DKK).

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er tre store indkøbscentre i Victoria i form af Bay Centre, Hillside Shopping Centre og Mayfair Shopping Centre. Sidstnævnte er blandt de største i Canada og huser mere end 100 butikker. (Priser checket: 10/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class