Find billige fly til Victoria

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Victoria

Få indsigter om din flyrejse til Victoria, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Victoria?

Den billigste måned at flyve til Victoria fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.746 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i maj, kan du booke flyrejser til Victoria fra Danmark i september i stedet. Fly til Victoria i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i maj, har stadig kun et gennemsnit på omkring 5.097 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Victoria på?

Vores data viser at fredag er den billigste dag at flyve til Victoria på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 5.396 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en tirsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Victoria på en tirsdag på 10.058 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Victoria?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Victoria normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Victoria om formiddagen helt ned til 6.048 kr.. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 6.758 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Victoria?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Victoria du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 12t. 50min. at flyve fra København Kastrup til Vancouver Intl. På den anden side tager det i gennemsnit 26t. 52min. at flyve fra Billund til Vancouver Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Victoria?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Victoria på, er omkring 32 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 6.505 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Victoria

Find de billigste fly til disse Victoria-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Victoria

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Victoria

København (CPH) til Vancouver Intl Lufthavn (YVR)

Fly til Victoria ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Vancouver Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.222 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VICTORIA FRA KØBENHAVNmaj28% billigereAt flyve fra København til Victoria ​​koster i gennemsnit blot 4.746 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VICTORIA FRA KØBENHAVNapril49% dyrereDet koster cirka 9.719 kr. at flyve til Victoria ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VICTORIA FRA KØBENHAVNjuli484% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Victoria fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Victoria

Fly til Victoria er ofte dyre i højsæsonen, som er fra slutningen af juni til starten af august. Her er priserne ca. 5000-9000 DKK. Køber du flybilletter til Victoria uden for højsæsonen, kan du få flyafgange billigt til ca. 3000 DKK.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Victoria?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Victoria. Hvis du har planer om at flyve til Victoria, kan du overveje at booke flyrejse til Victoria Intl Lufthavn (25 km fra Victoria centrum), Bedwell Harbor Lufthavn (37 km fra Victoria centrum), Saturna Island Lyall Harbour Lufthavn (43 km fra Victoria centrum), Maple Bay Lufthavn (45 km fra Victoria centrum) eller Vancouver Intl Lufthavn (86 km fra Victoria centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Victoria Intl Lufthavn?

Priser for fly til Victoria Intl Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Victoria Intl Lufthavn?

Fra december 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Victoria Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Victoria Intl Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Victoria Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Victoria Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Victoria Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Victoria Intl Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Victoria

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Victoria fundet af momondos brugere for nylig
KLM
BLLBillund
19t. 59min.
YYJVictoria Intl
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
19t. 04min.
YYJVictoria Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Victoria

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Victoria, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Canada og KLM
KLM
BLLBillund
19t. 59min.
YYJVictoria Intl
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
19t. 04min.
YYJVictoria Intl

Hvordan rejser jeg rundt i Victoria

Det er muligt at gå til de fleste attraktioner i indre Victoria. Specielt havnen og midtbyen opleves bedst til fods. Victoria er en cykelvenlig by med mange cykelstier. Der afgår mere end 40 buslinjer gennem byen fra tidlig morgen til midnat. En enkeltbillet koster ca. 2.5 CAD (ca. 12 DKK), mens en dagsbillet kan erhverves billigt til ca. 5 CAD (omkring 25 DKK).


De bedste oplevelser og seværdigheder i Victoria

Hvad skal man se i Victoria?

I Victoria finder du Beacon Hill Park, der er et hit hos lokale og turister, og perfekt til dig, som rejser med børn. Parken er ca. 75 ha og rummer alt fra legepladser, til eksotiske planter og dyr. I centrum af byen finder du ikoniske bygninger som det flotte Empress Hotel, parlamentsbygningerne, Christ Church Cathedral og museet Royal British Columbia. Du finder også Canadas ældste Chinatown i Victoria. Nord for Victoria ligger en af de mest populære seværdigheder for turister, nemlig Butchart Gardens. Hvert år besøger mere end en million haverne, der er berømt for sine imponerende blomster i adskillige farver. I Victoria har du en unik mulighed for at se hvaler i deres naturlige habitat, når de lægger vejen forbi den canadiske kyst. Tag med på bådcruise og se de fantastiske dyr med egne øjne.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit danske sygesikringskort er ikke gældende i Canada, og hospitalsudgifterne er store i landet. Det er derfor en god idé at have en rejseforsikring, inden du rejser til Victoria. Der kræves ingen vaccinationer, når du rejser til Canada.

Giver man drikkepenge i Victoria?

I Canada er det normalt at give drikkepenge. På restauranter giver du typisk 15 % for god service. Det samme gælder taxachaufføren. På hotellerne betaler du ofte stuepigerne ca. 1 CAD (omkring 5 DKK).

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er tre store indkøbscentre i Victoria i form af Bay Centre, Hillside Shopping Centre og Mayfair Shopping Centre. Sidstnævnte er blandt de største i Canada og huser mere end 100 butikker.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Victoria?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Victoria, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Victoria, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Victoria med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Victoria, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Victoria?

Når du har udført en søgning efter fly til Victoria, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Victoria lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Victoria og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Victoria på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.