Find billige flybilletter til Halifax

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Halifax (YHZ)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Halifax. De nuværende restriktioner til Halifax er baseret på Canada rejserestriktioner.

Se nuværende Canada rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Halifax

Find de billigste fly til disse Halifax-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Halifax

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Halifax

København (CPH) til Halifax (YHZ)

Fly til Halifax ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Halifax Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.341 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HALIFAX FRA KØBENHAVNfebruar15% billigereAt flyve fra København til Halifax ​​koster i gennemsnit blot 3.703 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HALIFAX FRA KØBENHAVNjuli34% dyrereDet koster cirka 5.802 kr. at flyve til Halifax ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HALIFAX FRA KØBENHAVNdecember507% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Halifax fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Halifax?

Fly til Halifax er ofte dyre i april, juli og august. Som regel kan du finde billige flybilletter til Halifax i februar, marts og november. Flybilletter til Halifax varierer i pris og ligger på ca. 3.000-10.000 DKK. Vejret er mildt i sommermånederne med gennemsnitstemperaturer på ca. 20 °C. Om vinteren er det køligere med minusgrader fra december til marts.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Halifax?

Den billigste måned at flyve til Halifax fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.703 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Halifax med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 3.746 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Halifax?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Halifax fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Halifax for omkring 4.341 kr., når du søger 60 dage forud.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Halifax på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Halifax er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 4.240 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.775 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Halifax.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Halifax?

På nuværende tidspunkt inkluderer Canada rejserestriktioner rejser til Halifax. Indrejserestriktioner

Canada har begrænset alle udenlandske statsborgeres indrejse. Rejsende, der ikke er canadiske statsborgere, fastboende eller personer, der er registreret i henhold til den indiske lov, må kun rejse ind i Canada til væsentlige formål. Personer, der rejser med turisme, sightseeing, fritidsaktiviteter, underholdning, sociale besøg eller religiøse arrangementer for øje, vil ikke få adgang. Canada har suspenderet alle flyvninger til og fra Storbritannien indtil den 6. januar. Udenlandske statsborgere, der er berettiget til at rejse til Canada, er umiddelbare/udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende, personer, der af Canadas sundhedsmyndighed har tilladelse til at rejse til Canada af medfølelse, midlertidigt udenlandske arbejdstagere, internationale studerende, personer, der er godkendt til at blive fastboende, transitpassagerer, medlemmer af de canadiske styrker, akkrediterede diplomater og deres nærmeste familiemedlemmer til at rejse til Canada, til deres nærmeste familie, til at rejse til Canada, til flyvende fra Canada, personer, der er godkendt af viceministeren for canadisk arv til at rejse til Canada med henblik på en international sportsbegivenhed, nære familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fastboende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere. Udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere og have en skriftlig tilladelse fra immigration, flygtninge og statsborgerskab i Canada (IRCC).

Indrejsekrav

Alle passagerer på fem år eller derover skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der er udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende uden negativ test vil ikke få lov til at gå ombord på deres fly. Rejsende fra et land, hvor PCR-test ikke er tilgængelige, skal rapportere til et udpeget folkesundhedsagentur i Canadas karantænefacilitet i den periode, hvor de har obligatorisk 14-dages karantæne. Forsinkelser i opnåelsen af prøvningsresultater finder ikke anvendelse. De, der er fritaget fra dette krav, omfatter børn, der ikke er fem år eller ældre, andre undtagelser omfatter et besætningsmedlem eller en person, der kun ønsker at rejse ind i Canada for at blive et sådant besætningsmedlem, udbydere af beredskabstjenester, tekniske stop — påfyldning af flybrændstof. Fra den 1. februar skal alle internationale passagerer, der flyver til Toronto Pearson lufthavn, udover den obligatoriske test før rejsende for rejsende, der ankommer til Canada med fly, tage en yderligere COVID-19-test ved ankomsten. Rejsende skal gennemgå en helbredsundersøgelse. Rejsende med symptomer på COVID-19 kan ikke komme om bord på deres fly. Der kræves ikke-medicinske ansigtsmasker eller ansigtsbeklædning ved alle flyvninger til og fra canadiske lufthavne og i lufthavnsterminaler. Enhver, der af helbredsmæssige årsager ikke kan bære ansigtsmaske, skal være i besiddelse af en lægeattest. Rejsende skal indsende deres oplysninger digitalt via Canadas CAN app før de går om bord på deres fly. Dette omfatter rejse- og kontaktoplysninger, karantæneplan og selvvurdering af COVID-19-symptomer. De skal have dokumentation for, at de har indsendt deres oplysninger digitalt. Rejsende skal have en karantæneplan i 14 dage, når de ankommer til Canada (herunder et passende karantænested, hvordan de kommer til deres bestemmelsessted, få dagligvarer og få adgang til de nødvendige ydelser og lægehjælp). Se Den canadiske regerings website for yderligere information. Udenlandske statsborgere, der rejser til Canada af en medfølende grund, skal have tilladelse fra det canadiske sundhedsagentur. Udenlandske statsborgere der rejser uden forudgående skriftlig godkendelse for en undtagelse fra en grænsebegrænsning, kan nægtes adgang til Canada.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt en 14-dages obligatorisk karantæne, dette inkluderer en obligatorisk forudbetalt 3 nat-reservation på et autoriseret hotel på egen regning (ca. 2.000 CAD) og tager en COVID-19-molekylær test ved ankomsten på egen regning. Mod slutningen af karantæneperioden skal rejsende tage en ny COVID-19 test. De bliver bedt om at blive i deres karantæne, indtil de får et negativt testresultat. Visse personer er fritaget for det obligatoriske karantænekrav, når de rejser ind i Canada med henblik på at udføre et væsentligt job eller en væsentlig funktion som fastsat i bekendtgørelsen i henhold til karantæneloven. Fritagelsen vil blive godkendt for hver indgang til Canada.

Transitregler

Før passagerer rejser, skal de i god tid i forvejen foretage deres rejsearrangementer til transit gennem Canada, foretage flyvninger og forbindelser så direkte som muligt for at begrænse deres kontakt i Canada. Flere indenrigsforbindelser kan ikke anses for hensigtsmæssige, de skal foretage forbindelser, der er så korte som muligt. Hvis deres forbindelsesflyvning er mere end 24 timer fra hinanden, skal de i karantæne (selvisolation) indtil deres næste flyvning. Passagerer i transit skal forblive i et sikkert transitområde i en canadisk lufthavn for at fuldføre deres forbindelse. Hvis de har brug for at forlade lufthavnen eller det sikre transitområde på grund af aflysning eller forsinkelse, bliver de underlagt obligatorisk karantæne indtil deres fly afgår, de skal overholde eventuelle retningslinjer fra lufthavnsmyndigheden og følge alle disse rejserestriktioner, og følge provinsielle og territoriale begrænsninger, afhængigt af hvor de passerer igennem.

Alle andre oplysninger

Kun Toronto Pearson (YYYZ), Montreal Pierre Elliott Trudeau (YUL), Calgary Internationale Lufthavn (YYC) og Vancouver Internationale Lufthavn (YVR) flyver med internationale fly. Indenrigsflyvninger samt flyvninger fra Saint-Pierre-et-Miquelon og kun fragtflyvninger forbliver fritaget.

Hvis du planlægger rejser til Halifax nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Halifax Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Halifax Intl fundet af momondos brugere for nylig
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
15t. 27min.
YHZHalifax Intl
YHZHalifax Intl
CPHKøbenhavn Kastrup
Air Canada
BLLBillund
35t. 10min.
YHZHalifax Intl
YHZHalifax Intl
BLLBillund

Find de billigste enkeltbilletter til Halifax Intl

Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
15t. 27min.
YHZHalifax Intl
Air Canada
BLLBillund
35t. 10min.
YHZHalifax Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Halifax?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Halifax

Skal du rejse til Halifax, kan du finde flyafgange med traditionelle flyselskaber som Air Canada, Air France, Lufthansa og lavprisselskabet WestJet. Flyver du med et lavprisselskab som WestJet, skal du være opmærksom på, at eksempelvis forplejning, bagage og sædevalg kan være ekskluderet i prisen på din flybillet.

Hvem flyver direkte til Halifax?

Der afgår ikke direkte fly til Halifax fra Danmark. Det betyder en mellemlanding i eksempelvis Paris, Toronto eller Boston, hvorfra der afgår direkte fly til Halifax.

Hvor lang tid tager det at flyve til Halifax?

Korteste rejsetid fra København til Halifax er ca. 12 t. Ønsker du at finde en billig rejse, kan du sammensætte din billet, så du har to mellemlandinger og en rejsetid på ca. 18-20 t. Derved kan du ofte spare flere tusinde kroner.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Halifax samt afstand til centrum

Halifax International Airport ligger ca. 26 km fra centrum af Halifax. Fra lufthavnen kan du tage en metro til centrum. Du kan også tage bus nummer 320, der kører hvert halve time. En billet koster ca. 3.5 CAD (ca. 17 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Halifax?

Det er let at komme rundt i byen til fods, hvor mange af attraktionerne ligger forholdsvist kompakt. Herudover har Halifax et velfungerende busnetværk, der på let vis fragter dig rundt.


Kan man rejse til Halifax uden pas eller visum?

Rejser du på ferie til Canada, er der visumfri indrejse i seks måneder. Du skal dog søge om indrejsetilladelse (eTA), inden ankomst. Herudover skal du medbringe et gyldigt pas.


Tips og gode råd til Halifax

Hvad skal man se i Halifax?

Halifax er omgivet af vand, som kan nydes på den fire km lange gåtur Habourwalk. Her kan du opleve den flotte havnefront, mens du mødes af historiske seværdigheder undervejs. Du finder her Maritime Museum of the Atlantic, som blandt andet har en kollektion af artefakter fra Titanic, der sank i Atlanten i starten af 1900-tallet. Halifax var den nærmeste havn, da skibet sank på tragisk vis. Det er også muligt at komme på bådture, hvor du kan være heldig at spotte hvaler. På Lower Street finder du et gammel bryggeri grundlagt af en tidligere borgmester. Fra en gammel fæstning nær havnefronten kan du nyde en af byens bedste udsigter. Fæstningen havde til formål at beskytte byen i det 18. århundrede. Rejser du med børn, kan I opleve de mange vilde dyr i Oaklawn Farm Zoo.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit danske sygesikringskort er ikke gældende i Canada, og hospitalsudgifterne kan være store i landet. Det er derfor en god idé at have en rejseforsikring. Der kræves ingen vaccinationer, når du rejser til Canada.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan sagtens drikkes i Halifax.

Giver man drikkepenge i Halifax?

I Canada er det normalt at give drikkepenge. På restauranter gives tjeneren 15 % for en god service. Det samme gælder taxichaufføren. På hotellerne giver du ofte stuepigerne 1 CAD (omkring 5 DKK).

Hvor er der gode shoppingområder?

Spring Garden Road byder på mange butikker og populære kvarterer med restauranter og caféer. Halifax huser også Farmer’s Market, der er Nordamerikas ældste. På markedet finder du alverdens friske produkter i form af alt fra hummer til friskpresset juice og lemonade. Du kan også finde et hav af blomster, souvenirs og smykker. (Priser checket: 30/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class