Find billige flybilletter til Halifax

fre.. 14.2.
fre.. 21.2.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Halifax

Find de billigste fly til disse Halifax-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Halifax?

Fly til Halifax er ofte dyre i april, juli og august. Som regel kan du finde billige flybilletter til Halifax i februar, marts og november. Flybilletter til Halifax varierer i pris og ligger på ca. 3.000-10.000 DKK. Vejret er mildt i sommermånederne med gennemsnitstemperaturer på ca. 20 °C. Om vinteren er det køligere med minusgrader fra december til marts.

Hvad er den billigste måned at flyve til Halifax?

De fleste rejsende finder den billigste returrejse med fly til Halifax, når de bestiller i løbet af marts måned.

Hvornår er det bedste tidspunkt at bestille et fly til Halifax?

Vores data viser, at på rejser fra de fleste lokationer til Halifax, fandt rejsende det bestilte deres billetter 60 dage før flyvningen, de billigste flyrejser.

På hvilken ugedag er det billigst at flyve til Halifax?

De fleste af vores brugere har fundet ud af, at det er den billigste at bestille din flyrejse til Halifax på en onsdag. Omvendt ser fredag ud til at være den dyreste dag at rejse på.

Hvilket tidspunkt på dagen er det billigste for at flyve til Halifax?

I de fleste tilfælde kan du finde de bedste tilbud på flybilletter til Halifax ​​ved at bestille en flyrejse med afgang om aftenen.


Hvilke flyselskaber flyver til Halifax?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Halifax

Skal du rejse til Halifax, kan du finde flyafgange med traditionelle flyselskaber som Air Canada, Air France, Lufthansa og lavprisselskabet WestJet. Flyver du med et lavprisselskab som WestJet, skal du være opmærksom på, at eksempelvis forplejning, bagage og sædevalg kan være ekskluderet i prisen på din flybillet.

Hvem flyver direkte til Halifax?

Der afgår ikke direkte fly til Halifax fra Danmark. Det betyder en mellemlanding i eksempelvis Paris, Toronto eller Boston, hvorfra der afgår direkte fly til Halifax.

Hvor lang tid tager det at flyve til Halifax?

Korteste rejsetid fra København til Halifax er ca. 12 t. Ønsker du at finde en billig rejse, kan du sammensætte din billet, så du har to mellemlandinger og en rejsetid på ca. 18-20 t. Derved kan du ofte spare flere tusinde kroner.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Halifax samt afstand til centrum

Halifax International Airport ligger ca. 26 km fra centrum af Halifax. Fra lufthavnen kan du tage en metro til centrum. Du kan også tage bus nummer 320, der kører hvert halve time. En billet koster ca. 3.5 CAD (ca. 17 DKK).


Populære fly til Halifax

Find dine flybilletter til Halifax blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Halifax
Korteste rejsetid
19t. 42min.
Laveste pris
3.955 kr
Fly fra Billund til Halifax
Korteste rejsetid
19t. 54min.
Laveste pris
7.814 kr

Hvordan kommer man nemmest rundt i Halifax?

Det er let at komme rundt i byen til fods, hvor mange af attraktionerne ligger forholdsvist kompakt. Herudover har Halifax et velfungerende busnetværk, der på let vis fragter dig rundt.


Kan man rejse til Halifax uden pas eller visum?

Rejser du på ferie til Canada, er der visumfri indrejse i seks måneder. Du skal dog søge om indrejsetilladelse (eTA), inden ankomst. Herudover skal du medbringe et gyldigt pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Halifax


Tips og gode råd til Halifax

Hvad skal man se i Halifax?

Halifax er omgivet af vand, som kan nydes på den fire km lange gåtur Habourwalk. Her kan du opleve den flotte havnefront, mens du mødes af historiske seværdigheder undervejs. Du finder her Maritime Museum of the Atlantic, som blandt andet har en kollektion af artefakter fra Titanic, der sank i Atlanten i starten af 1900-tallet. Halifax var den nærmeste havn, da skibet sank på tragisk vis. Det er også muligt at komme på bådture, hvor du kan være heldig at spotte hvaler. På Lower Street finder du et gammel bryggeri grundlagt af en tidligere borgmester. Fra en gammel fæstning nær havnefronten kan du nyde en af byens bedste udsigter. Fæstningen havde til formål at beskytte byen i det 18. århundrede. Rejser du med børn, kan I opleve de mange vilde dyr i Oaklawn Farm Zoo.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit danske sygesikringskort er ikke gældende i Canada, og hospitalsudgifterne kan være store i landet. Det er derfor en god idé at have en rejseforsikring. Der kræves ingen vaccinationer, når du rejser til Canada.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan sagtens drikkes i Halifax.

Giver man drikkepenge i Halifax?

I Canada er det normalt at give drikkepenge. På restauranter gives tjeneren 15 % for en god service. Det samme gælder taxichaufføren. På hotellerne giver du ofte stuepigerne 1 CAD (omkring 5 DKK).

Hvor er der gode shoppingområder?

Spring Garden Road byder på mange butikker og populære kvarterer med restauranter og caféer. Halifax huser også Farmer’s Market, der er Nordamerikas ældste. På markedet finder du alverdens friske produkter i form af alt fra hummer til friskpresset juice og lemonade. Du kan også finde et hav af blomster, souvenirs og smykker. (Priser checket: 30/04/2019).

*Flypriser til Halifax er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.