Find billige fly til Halifax

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Halifax

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Halifax

Bedste pris på returbillet

3.086 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 40min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Halifax fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.086 kr. (København Kastrup til Halifax Intl).
Det hurtigste fly til Halifax fra Danmark tager 12t. 40min. (København Kastrup til Halifax Intl).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Halifax, herunder Air Canada og Lufthansa.

Indsigter og trends for flyrejser til Halifax

Få indsigter om din flyrejse til Halifax, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Halifax?

Den billigste måned at flyve til Halifax fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.246 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. september måned er endnu en god mulighed for at rejse til Halifax med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 5.310 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Halifax på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Halifax er på en lørdag hvor priserne kan findes helt ned til 5.374 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 6.838 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Halifax.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Halifax?

Når du flyver til Halifax fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 4.379 kr. for fly med afgang om formiddagen. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Halifax, så priserne er ofte dyrere på omkring 6.093 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Halifax?

Rejsetiden fra Danmark til Halifax varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Halifax Intl (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 13t. 45min.. En anden populær rute fra Danmark til Halifax er at flyve fra Billund til Halifax Intl, hvilket tager ca. 26t. 30min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Halifax?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Halifax fra Danmark, når du booker 31 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Halifax for omkring 6.031 kr., når du søger 31 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Halifax

Find de billigste fly til disse Halifax-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Halifax

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Halifax

København (CPH) til Halifax (YHZ)

Fly til Halifax ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Halifax Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.031 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HALIFAX FRA KØBENHAVNnovember13% billigereAt flyve fra København til Halifax ​​koster i gennemsnit blot 5.246 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HALIFAX FRA KØBENHAVNapril23% dyrereDet koster cirka 7.420 kr. at flyve til Halifax ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HALIFAX FRA KØBENHAVNjuli413% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Halifax fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Halifax

Fly til Halifax er ofte dyre i april, juli og august. Som regel kan du finde billige flybilletter til Halifax i februar, marts og november. Flybilletter til Halifax varierer i pris og ligger på ca. 3.000-10.000 DKK. Vejret er mildt i sommermånederne med gennemsnitstemperaturer på ca. 20 °C. Om vinteren er det køligere med minusgrader fra december til marts.


Gode tilbud på fly til Halifax

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Halifax fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
16. feb.
CPH02:05København Kastrup
13t. 45min.
2 stop
YHZ15:50Halifax Intl
25. maj
YHZ18:00Halifax Intl
31t. 35min.
1 stop
CPH01:35København Kastrup
3.086 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. feb.
CPH14:55København Kastrup
21t. 10min.
1 stop
YHZ12:05Halifax Intl
25. maj
YHZ07:00Halifax Intl
20t. 45min.
1 stop
CPH03:45København Kastrup
4.184 kr.
Find lignende
Lufthansa
31. dec.
CPH08:25København Kastrup
15t. 57min.
2 stop
YHZ00:22Halifax Intl
14. jan.
YHZ05:35Halifax Intl
20t. 55min.
2 stop
CPH02:30København Kastrup
4.944 kr.
Find lignende
Air Canada
30. dec.
CPH09:50København Kastrup
26t. 15min.
1 stop
YHZ12:05Halifax Intl
13. jan.
YHZ11:35Halifax Intl
22t. 20min.
2 stop
CPH09:55København Kastrup
4.988 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. dec.
CPH09:50København Kastrup
26t. 15min.
1 stop
YHZ12:05Halifax Intl
13. jan.
YHZ05:35Halifax Intl
18t. 05min.
1 stop
CPH23:40København Kastrup
5.088 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. dec.
BLL08:10Billund
26t. 30min.
2 stop
YHZ10:40Halifax Intl
30. dec.
YHZ01:15Halifax Intl
24t. 55min.
2 stop
BLL02:10Billund
5.232 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Halifax

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Halifax, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Canada
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
13t. 45min.
YHZHalifax Intl
Air Canada
BLLBillund
26t. 30min.
YHZHalifax Intl

Andre kabineklasser på fly til Halifax

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Halifax

Hvilke flyselskaber flyver til Halifax?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Halifax

Hvilke flyselskaber flyver til Halifax?

Lufthansa er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Halifax. Air Canada, KLM og Icelandair er også populære valg på flyrejser til Halifax fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Halifax, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Halifax

Neden for finder du alle lufthavne i Halifax samt deres afstand til centrum

Halifax International Airport ligger ca. 26 km fra centrum af Halifax. Fra lufthavnen kan du tage en metro til centrum. Du kan også tage bus nummer 320, der kører hvert halve time. En billet koster ca. 3.5 CAD (ca. 17 DKK).


Populære fly til Halifax

Find dine flybilletter til Halifax blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Halifax
Hurtigste flyvetid13t. 45min.
Laveste pris3.086 kr.
Fly fra Billund til Halifax
Hurtigste flyvetid26t. 30min.
Laveste pris5.232 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Halifax

Det er let at komme rundt i byen til fods, hvor mange af attraktionerne ligger forholdsvist kompakt. Herudover har Halifax et velfungerende busnetværk, der på let vis fragter dig rundt.


Visumkrav for Halifax

Rejser du på ferie til Canada, er der visumfri indrejse i seks måneder. Du skal dog søge om indrejsetilladelse (eTA), inden ankomst. Herudover skal du medbringe et gyldigt pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Halifax


De bedste oplevelser og seværdigheder i Halifax

Halifax er omgivet af vand, som kan nydes på den fire km lange gåtur Habourwalk. Her kan du opleve den flotte havnefront, mens du mødes af historiske seværdigheder undervejs. Du finder her Maritime Museum of the Atlantic, som blandt andet har en kollektion af artefakter fra Titanic, der sank i Atlanten i starten af 1900-tallet. Halifax var den nærmeste havn, da skibet sank på tragisk vis. Det er også muligt at komme på bådture, hvor du kan være heldig at spotte hvaler. På Lower Street finder du et gammel bryggeri grundlagt af en tidligere borgmester. Fra en gammel fæstning nær havnefronten kan du nyde en af byens bedste udsigter. Fæstningen havde til formål at beskytte byen i det 18. århundrede. Rejser du med børn, kan I opleve de mange vilde dyr i Oaklawn Farm Zoo.

Dit danske sygesikringskort er ikke gældende i Canada, og hospitalsudgifterne kan være store i landet. Det er derfor en god idé at have en rejseforsikring. Der kræves ingen vaccinationer, når du rejser til Canada.

Vand fra hanen kan sagtens drikkes i Halifax.

I Canada er det normalt at give drikkepenge. På restauranter gives tjeneren 15 % for en god service. Det samme gælder taxichaufføren. På hotellerne giver du ofte stuepigerne 1 CAD (omkring 5 DKK).

Spring Garden Road byder på mange butikker og populære kvarterer med restauranter og caféer. Halifax huser også Farmer’s Market, der er Nordamerikas ældste. På markedet finder du alverdens friske produkter i form af alt fra hummer til friskpresset juice og lemonade. Du kan også finde et hav af blomster, souvenirs og smykker.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Halifax, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Halifax, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Halifax og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.