Find billige fly til Calgary

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Calgary

Få indsigter om din flyrejse til Calgary, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Calgary?

Den billigste måned at flyve til Calgary fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.406 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til Calgary fra Danmark i januar i stedet. Fly til Calgary i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 4.814 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Calgary på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Calgary fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 5.327 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Calgary på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 6.169 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Calgary?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Calgary på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Calgary om aftenen helt ned til 4.117 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Calgary på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 6.713 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Calgary?

Det tager i gennemsnit 33t. 57min. at flyve fra Danmark til Calgary, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Calgary Intl (den mest populære lufthavn i Calgary). Hvis du flyver fra Billund til Calgary Intl, tager det omkring 12t. 25min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Calgary?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Calgary 46 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Calgary for 5.407 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Calgary

Find de billigste fly til disse Calgary-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Calgary

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Calgary

København (CPH) til Calgary (YYC)

Fly til Calgary ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Calgary Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.407 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CALGARY FRA KØBENHAVNnovember19% billigereAt flyve fra København til Calgary ​​koster i gennemsnit blot 4.406 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CALGARY FRA KØBENHAVNjuli18% dyrereDet koster cirka 6.428 kr. at flyve til Calgary ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CALGARY FRA KØBENHAVNjuli405% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Calgary fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Calgary

Canada er et stort land med mange attraktive storbyer, som giver rejsende noget at vælge imellem. Du kan med fordel pakke kufferten og rejse med fly til Calgary, der ligger i den sydvestlige del af landet ikke langt fra den amerikanske grænse. Byen er rejsevenlig hele året, men vejret kan skifte flere gange i løbet af en dag, ligesom vi kender det fra Danmark. Mange turister vælger at rejse med fly til Calgary om sommeren, hvor det er varmt nok til at gå i shorts og T-shirt. Foråret og efteråret er også rejsevenlige sæsoner med milde temperaturer, mens vinteren byder på minusgrader og muligheden for en skiferie i Rocky Mountains, som ligger nær byen. Dermed kan du søge efter billige flybilletter til Calgary hele året og holde øje med de gode tilbud.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Calgary?

Rejsende, som flyver til Calgary, kan måske finde bedre priser til Red Deer Lufthavn (126 km fra Calgary centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Calgary Intl Lufthavn?

Priser for fly til Calgary Intl Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Calgary Intl Lufthavn?

Fra november 2023 er der 11 udbydere at vælge mellem for fly til Calgary Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Calgary Intl Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Calgary Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Calgary Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Calgary Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Calgary Intl Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Calgary

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Calgary fundet af momondos brugere for nylig
Air Canada
BLLBillund
12t. 25min.
YYCCalgary Intl
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
33t. 57min.
YYCCalgary Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Calgary

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Calgary, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Canada
Air Canada
BLLBillund
12t. 25min.
YYCCalgary Intl
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
33t. 57min.
YYCCalgary Intl

Hvordan rejser jeg rundt i Calgary

Du kommer nemmest rundt i Calgary til fods samt med byens letbane kaldet C-Train, der består af en rød og blå linje. Det er gratis at køre med letbanen i dele af midtbyen langs 7 Avenue. Ellers koster en dagsbillet ca. 10.75 CAD (ca. 53 DKK).


Visumkrav for Calgary

Din status som dansk statsborger betyder, at du ikke skal søge om visum for at holde ferie i Calgary. Du skal dog ansøge om en eTA-tilladelse online. Samtidig gælder der særlige regler ved rejser med børn under 18 år. Derfor er den en god idé at kontakte den canadiske ambassade ved tvivlsspørgsmål.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Calgary

Hvad skal man se i Calgary?

Adskillige seværdigheder venter dig i Calgary. Med sine 191 m er Calgary Tower det perfekte sted at nyde udsigten. På en klar dag kan du se Rocky Mountains mod vest. Scotiabank Saddledome er også et besøg værd grundet arenaens sadelform. Prince’s Island Park er det ideelle sted til en picnic. Her kan du nyde en pause fra alle seværdighederne.

Skal man købe rejseforsikring?

På en udenlandsrejse til Calgary bør du investere i en rejseforsikring, der er din tryghed på ferien, hvis du får brug for lægehjælp. Derudover kan du få glæde af forskellige tillægsforsikringer, som eksempelvis tyveriforsikring og bagagedækning.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan sagtens drikkes i Calgary.

Giver man drikkepenge i Calgary?

I Calgary skal du regne med at give ca. 15-20 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Stephen Avenue er byens hovedindkøbsgade. Barclay Mall er også et populært sted at handle.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Calgary?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Calgary.

Kan jeg finde fly til Calgary med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Calgary med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Calgary?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Calgary ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Calgary lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Calgary. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Calgary på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.