Find billige flybilletter til Calgary

fre.. 20.9.
fre.. 27.9.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Calgary?

+90.0%
+60.0%
+30.0%
Grundpris
Pris
4.054 - 7.282 DKK

Canada er et stort land med mange attraktive storbyer, som giver rejsende noget at vælge imellem. Du kan med fordel pakke kufferten og rejse med fly til Calgary, der ligger i den sydvestlige del af landet ikke langt fra den amerikanske grænse. Byen er rejsevenlig hele året, men vejret kan skifte flere gange i løbet af en dag, ligesom vi kender det fra Danmark. Mange turister vælger at rejse med fly til Calgary om sommeren, hvor det er varmt nok til at gå i shorts og T-shirt. Foråret og efteråret er også rejsevenlige sæsoner med milde temperaturer, mens vinteren byder på minusgrader og muligheden for en skiferie i Rocky Mountains, som ligger nær byen. Dermed kan du søge efter billige flybilletter til Calgary hele året og holde øje med de gode tilbud.


Hvilke flyselskaber flyver til Calgary?

Det er de store klassiske flyselskaber, der tilbyder flybilletter til Calgary. Du kan eksempelvis rejse med Air Canada, SWISS eller Lufthansa fra Københavns Lufthavn. Det samme gælder fra Billund Lufthavn, hvor udbydere som KLM, British Airways og Air France tilbyder fly til Calgary. Det er kendetegnende for de klassiske flyselskaber, at der som regel er check-in bagage, forplejning ombord samt sædevalg inkluderet i billetprisen.

Hvem flyver direkte til Calgary?

For tiden er der ingen flyselskaber, der tilbyder direkte fly til Calgary fra Danmark. I stedet kan du vælge blandt mange flyafgange med en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Calgary?

Du kan komme fra Københavns Lufthavn til Calgary på ca. 12 t med et stop undervejs. Fra Billund Lufthavn tage den hurtigste rejse til sammenligning ca. 11 t og 20 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Calgary samt afstand til centrum
Calgary Intl
8 km fra centrum

Du kan tage lufthavnsbus nummer 300 fra Calgary Lufthavn til centrum. Turen tager ca. 35 min, og billetprisen er ca. 10 CAD (ca. 50 DKK). Det er også muligt at tage en taxi, hvor rejsetiden er ca. 20 min og prisen ca. 40 CAD (ca. 199 DKK).


Populære fly til Calgary

Find dine flybilletter til Calgary blandt disse populære flyafgange
Fly København til Calgary
Korteste rejsetid
19t. 58min.
Laveste pris
4.425 DKK
Fly Billund til Calgary
Korteste rejsetid
54t. 48min.
Laveste pris
4.736 DKK

Hvordan kommer man nemmest rundt i Calgary?

Du kommer nemmest rundt i Calgary til fods samt med byens letbane kaldet C-Train, der består af en rød og blå linje. Det er gratis at køre med letbanen i dele af midtbyen langs 7 Avenue. Ellers koster en dagsbillet ca. 10.75 CAD (ca. 53 DKK).


Kan man rejse til Calgary uden pas eller visum?

Din status som dansk statsborger betyder, at du ikke skal søge om visum for at holde ferie i Calgary. Du skal dog ansøge om en eTA-tilladelse online. Samtidig gælder der særlige regler ved rejser med børn under 18 år. Derfor er den en god idé at kontakte den canadiske ambassade ved tvivlsspørgsmål.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Calgary


Tips og gode råd til Calgary

Hvad skal man se i Calgary?

Adskillige seværdigheder venter dig i Calgary. Med sine 191 m er Calgary Tower det perfekte sted at nyde udsigten. På en klar dag kan du se Rocky Mountains mod vest. Scotiabank Saddledome er også et besøg værd grundet arenaens sadelform. Prince’s Island Park er det ideelle sted til en picnic. Her kan du nyde en pause fra alle seværdighederne.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn til Calgary er en sjov oplevelse. En tur i Canada Olympic Park er et sikkert hit. Det er byens olympiske stadion fra 1988, der i dag bruges året rundt til alverdens sportsaktiviteter. Calgary Zoo og Botaniske Have er også underholdende steder for hele familien.

Skal man købe rejseforsikring?

På en udenlandsrejse til Calgary bør du investere i en rejseforsikring, der er din tryghed på ferien, hvis du får brug for lægehjælp. Derudover kan du få glæde af forskellige tillægsforsikringer, som eksempelvis tyveriforsikring og bagagedækning.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan sagtens drikkes i Calgary.

Giver man drikkepenge i Calgary?

I Calgary skal du regne med at give ca. 15-20 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Stephen Avenue er byens hovedindkøbsgade. Barclay Mall er også et populært sted at handle. (Priser checket: 04/05/2019).

*Flypriser til Calgary er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.