Find billige flybilletter til Calgary

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Calgary. De nuværende restriktioner til Calgary er baseret på Canada rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Canada

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Calgary

Find de billigste fly til disse Calgary-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Calgary

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Calgary

København (CPH) til Calgary (YYC)

Fly til Calgary ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Calgary, hvor den gennemsnitlige pris er 4.570 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CALGARY FRA KØBENHAVNfebruar10% billigereAt flyve fra København til Calgary ​​koster i gennemsnit blot 4.110 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CALGARY FRA KØBENHAVNjuli39% dyrereDet koster cirka 6.351 kr. at flyve til Calgary ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CALGARY FRA KØBENHAVNjuli449% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Calgary fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Calgary?

Canada er et stort land med mange attraktive storbyer, som giver rejsende noget at vælge imellem. Du kan med fordel pakke kufferten og rejse med fly til Calgary, der ligger i den sydvestlige del af landet ikke langt fra den amerikanske grænse. Byen er rejsevenlig hele året, men vejret kan skifte flere gange i løbet af en dag, ligesom vi kender det fra Danmark. Mange turister vælger at rejse med fly til Calgary om sommeren, hvor det er varmt nok til at gå i shorts og T-shirt. Foråret og efteråret er også rejsevenlige sæsoner med milde temperaturer, mens vinteren byder på minusgrader og muligheden for en skiferie i Rocky Mountains, som ligger nær byen. Dermed kan du søge efter billige flybilletter til Calgary hele året og holde øje med de gode tilbud.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Calgary?

  Den billigste måned at flyve til Calgary fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.110 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i februar, kan du bestille flyrejser til Calgary fra Danmark i april i stedet. Fly til Calgary i april, selvom de ikke er helt så billige som dem i februar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 4.148 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Calgary?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Calgary 36 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Calgary for 4.570 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Calgary på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Calgary fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 4.770 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Calgary på en mandag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 5.446 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Calgary?

  Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Calgary på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Calgary om aftenen helt ned til 4.515 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Calgary på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 4.937 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Calgary?

  Rejsende, som flyver til Calgary, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Red Deer (126 km fra Calgary centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Calgary?

På nuværende tidspunkt inkluderer Canada rejserestriktioner rejser til Calgary. Indrejserestriktioner

Canada har begrænset alle udenlandske statsborgeres indrejse. Rejsende, der ikke er canadiske statsborgere, fastboende eller personer, der er registreret i henhold til den indiske lov, må kun rejse ind i Canada til væsentlige formål. Personer, der rejser med turisme, sightseeing, fritidsaktiviteter, underholdning, sociale besøg eller religiøse arrangementer for øje, vil ikke få adgang. Canada har suspenderet alle flyvninger til og fra Storbritannien indtil den 6. januar. Udenlandske statsborgere, der er berettiget til at rejse til Canada, er umiddelbare/udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende, personer, der af Canadas sundhedsmyndighed har tilladelse til at rejse til Canada af medfølelse, midlertidigt udenlandske arbejdstagere, internationale studerende, personer, der er godkendt til at blive fastboende, transitpassagerer, medlemmer af de canadiske styrker, akkrediterede diplomater og deres nærmeste familiemedlemmer til at rejse til Canada, til deres nærmeste familie, til at rejse til Canada, til flyvende fra Canada, personer, der er godkendt af viceministeren for canadisk arv til at rejse til Canada med henblik på en international sportsbegivenhed, nære familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fastboende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere. Udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere og have en skriftlig tilladelse fra immigration, flygtninge og statsborgerskab i Canada (IRCC).

Indrejsekrav

Alle passagerer på fem år eller derover skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der er udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende uden negativ test vil ikke få lov til at gå ombord på deres fly. Rejsende fra et land, hvor PCR-test ikke er tilgængelige, skal rapportere til et udpeget folkesundhedsagentur i Canadas karantænefacilitet i den periode, hvor de har obligatorisk 14-dages karantæne. Forsinkelser i opnåelsen af prøvningsresultater finder ikke anvendelse. De, der er fritaget fra dette krav, omfatter børn, der ikke er fem år eller ældre, andre undtagelser omfatter et besætningsmedlem eller en person, der kun ønsker at rejse ind i Canada for at blive et sådant besætningsmedlem, udbydere af beredskabstjenester, tekniske stop — påfyldning af flybrændstof. Fra den 1. februar skal alle internationale passagerer, der flyver til Toronto Pearson lufthavn, udover den obligatoriske test før rejsende for rejsende, der ankommer til Canada med fly, tage en yderligere COVID-19-test ved ankomsten. Rejsende skal gennemgå en helbredsundersøgelse. Rejsende med symptomer på COVID-19 kan ikke komme om bord på deres fly. Der kræves ikke-medicinske ansigtsmasker eller ansigtsbeklædning ved alle flyvninger til og fra canadiske lufthavne og i lufthavnsterminaler. Enhver, der af helbredsmæssige årsager ikke kan bære ansigtsmaske, skal være i besiddelse af en lægeattest. Rejsende skal indsende deres oplysninger digitalt via Canadas CAN app før de går om bord på deres fly. Dette omfatter rejse- og kontaktoplysninger, karantæneplan og selvvurdering af COVID-19-symptomer. De skal have dokumentation for, at de har indsendt deres oplysninger digitalt. Rejsende skal have en karantæneplan i 14 dage, når de ankommer til Canada (herunder et passende karantænested, hvordan de kommer til deres bestemmelsessted, få dagligvarer og få adgang til de nødvendige ydelser og lægehjælp). Se Den canadiske regerings website for yderligere information. Udenlandske statsborgere, der rejser til Canada af en medfølende grund, skal have tilladelse fra det canadiske sundhedsagentur. Udenlandske statsborgere der rejser uden forudgående skriftlig godkendelse for en undtagelse fra en grænsebegrænsning, kan nægtes adgang til Canada.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt en 14-dages obligatorisk karantæne, dette inkluderer en obligatorisk forudbetalt 3 nat-reservation på et autoriseret hotel på egen regning (ca. 2.000 CAD) og tager en COVID-19-molekylær test ved ankomsten på egen regning. Mod slutningen af karantæneperioden skal rejsende tage en ny COVID-19 test. De bliver bedt om at blive i deres karantæne, indtil de får et negativt testresultat. Visse personer er fritaget for det obligatoriske karantænekrav, når de rejser ind i Canada med henblik på at udføre et væsentligt job eller en væsentlig funktion som fastsat i bekendtgørelsen i henhold til karantæneloven. Fritagelsen vil blive godkendt for hver indgang til Canada.

Transitregler

Før passagerer rejser, skal de i god tid i forvejen foretage deres rejsearrangementer til transit gennem Canada, foretage flyvninger og forbindelser så direkte som muligt for at begrænse deres kontakt i Canada. Flere indenrigsforbindelser kan ikke anses for hensigtsmæssige, de skal foretage forbindelser, der er så korte som muligt. Hvis deres forbindelsesflyvning er mere end 24 timer fra hinanden, skal de i karantæne (selvisolation) indtil deres næste flyvning. Passagerer i transit skal forblive i et sikkert transitområde i en canadisk lufthavn for at fuldføre deres forbindelse. Hvis de har brug for at forlade lufthavnen eller det sikre transitområde på grund af aflysning eller forsinkelse, bliver de underlagt obligatorisk karantæne indtil deres fly afgår, de skal overholde eventuelle retningslinjer fra lufthavnsmyndigheden og følge alle disse rejserestriktioner, og følge provinsielle og territoriale begrænsninger, afhængigt af hvor de passerer igennem.

Alle andre oplysninger

Kun Toronto Pearson (YYYZ), Montreal Pierre Elliott Trudeau (YUL), Calgary Internationale Lufthavn (YYC) og Vancouver Internationale Lufthavn (YVR) flyver med internationale fly. Indenrigsflyvninger samt flyvninger fra Saint-Pierre-et-Miquelon og kun fragtflyvninger forbliver fritaget.

Hvis du planlægger rejser til Calgary nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Calgary

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Calgary fundet af momondos brugere for nylig
Air Canada
12. jan.
BLL05:55Billund
12t. 00min.
1 stop
YYC17:55Calgary
16. jan.
YYC12:50Calgary
11t. 45min.
1 stop
BLL00:35Billund
7.380 kr.
Find lignende
KLM
27. aug.
CPH02:00København Kastrup
15t. 20min.
1 stop
YYC17:20Calgary
30. aug.
YYC11:15Calgary
11t. 50min.
1 stop
CPH23:05København Kastrup
8.485 kr.
Find lignende
Air Canada
12. jan.
BLL02:00Billund
15t. 55min.
1 stop
YYC17:55Calgary
16. jan.
YYC12:50Calgary
11t. 45min.
1 stop
BLL00:35Billund
7.228 kr.
Find lignende
KLM
27. aug.
CPH02:00København Kastrup
15t. 20min.
1 stop
YYC17:20Calgary
30. aug.
YYC11:15Calgary
19t. 05min.
1 stop
CPH06:20København Kastrup
8.478 kr.
Find lignende
KLM
27. aug.
CPH02:00København Kastrup
22t. 20min.
2 stop
YYC00:20Calgary
30. aug.
YYC11:15Calgary
17t. 25min.
1 stop
CPH04:40København Kastrup
7.746 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. aug.
CPH03:20København Kastrup
22t. 34min.
2 stop
YYC01:54Calgary
30. aug.
YYC08:50Calgary
18t. 45min.
2 stop
CPH03:35København Kastrup
5.997 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Calgary

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Calgary, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
5. aug.
CPH07:20København Kastrup
11t. 50min.
1 stop
YYC19:10Calgary
3.838 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
5. aug.
CPH09:05København Kastrup
16t. 15min.
2 stop
YYC01:20Calgary
3.883 kr.
Find lignende

Lufthavne i nærheden af Calgary

Neden for finder du alle lufthavne i Calgary samt deres afstand til centrum

Du kan tage lufthavnsbus nummer 300 fra Calgary Lufthavn til centrum. Turen tager ca. 35 min, og billetprisen er ca. 10 CAD (ca. 50 DKK). Det er også muligt at tage en taxi, hvor rejsetiden er ca. 20 min og prisen ca. 40 CAD (ca. 199 DKK).


Populære fly til Calgary

Find dine flybilletter til Calgary blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Calgary
Hurtigste flyvetid33t. 40min.
Laveste pris5.372 kr.
Fly fra København til Calgary
Hurtigste flyvetid17t. 37min.
Laveste pris5.997 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Calgary?

Du kommer nemmest rundt i Calgary til fods samt med byens letbane kaldet C-Train, der består af en rød og blå linje. Det er gratis at køre med letbanen i dele af midtbyen langs 7 Avenue. Ellers koster en dagsbillet ca. 10.75 CAD (ca. 53 DKK).


Kan man rejse til Calgary uden pas eller visum?

Din status som dansk statsborger betyder, at du ikke skal søge om visum for at holde ferie i Calgary. Du skal dog ansøge om en eTA-tilladelse online. Samtidig gælder der særlige regler ved rejser med børn under 18 år. Derfor er den en god idé at kontakte den canadiske ambassade ved tvivlsspørgsmål.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Calgary


Tips og gode råd til Calgary

Hvad skal man se i Calgary?

Adskillige seværdigheder venter dig i Calgary. Med sine 191 m er Calgary Tower det perfekte sted at nyde udsigten. På en klar dag kan du se Rocky Mountains mod vest. Scotiabank Saddledome er også et besøg værd grundet arenaens sadelform. Prince’s Island Park er det ideelle sted til en picnic. Her kan du nyde en pause fra alle seværdighederne.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn til Calgary er en sjov oplevelse. En tur i Canada Olympic Park er et sikkert hit. Det er byens olympiske stadion fra 1988, der i dag bruges året rundt til alverdens sportsaktiviteter. Calgary Zoo og Botaniske Have er også underholdende steder for hele familien.

Skal man købe rejseforsikring?

På en udenlandsrejse til Calgary bør du investere i en rejseforsikring, der er din tryghed på ferien, hvis du får brug for lægehjælp. Derudover kan du få glæde af forskellige tillægsforsikringer, som eksempelvis tyveriforsikring og bagagedækning.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan sagtens drikkes i Calgary.

Giver man drikkepenge i Calgary?

I Calgary skal du regne med at give ca. 15-20 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Stephen Avenue er byens hovedindkøbsgade. Barclay Mall er også et populært sted at handle. (Priser checket: 04/05/2019).