Find billige fly til Quebec fra 20.824 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Quebec

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Quebec

Bedste pris på returbillet

20.824 kr.

Hurtigste flyvetid

17t. 05min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Quebec fra Danmark i de seneste 72 timer er 20.824 kr. (København Kastrup til Quebec).
Det hurtigste fly til Quebec fra Danmark tager 17t. 05min. (København Kastrup til Quebec).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Quebec, herunder American Airlines og Lufthansa.

Indsigter og trends for flyrejser til Quebec

Få indsigter om din flyrejse til Quebec, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Quebec?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Quebec fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.660 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Quebec i januar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Quebec i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 4.099 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Quebec på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Quebec er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 3.518 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Quebec er tirsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 12.604 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Quebec?

Hvor lang tid tager det at flyve til Quebec?

Rejsetiden fra Danmark til Quebec varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Quebec (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 29t. 45min.. En anden populær rute fra Danmark til Quebec er at flyve fra Billund til Quebec, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Quebec?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Quebec på, er omkring 49 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 5.071 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Quebec

Find de billigste fly til disse Quebec-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Quebec

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Quebec

København (CPH) til Quebec (YQB)

Fly til Quebec ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Quebec, hvor den gennemsnitlige pris er 5.071 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL QUEBEC FRA KØBENHAVNjanuar28% billigereAt flyve fra København til Quebec ​​koster i gennemsnit blot 3.660 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL QUEBEC FRA KØBENHAVNaugust33% dyrereDet koster cirka 6.741 kr. at flyve til Quebec ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL QUEBEC FRA KØBENHAVNjuli475% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Quebec fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Quebec

Hvor lang tid tager det at flyve til Quebec City?

Turen fra Danmark til Quebec City Jean Lesage Internationale Lufthavn (YQB) tager typisk et sted mellem 14 og 18 timer med to mellemlandinger undervejs, hvad enten du flyver fra Københavns Lufthavn (CPH) eller Billund (BLL). Har du fundet et flytilbud fra Aalborg (AAL), vil rejsen typisk vare omkring 17 timer med to mellemlandinger. Fra Aarhus (AAR) vil flyvningen til Quebec City vare mindst 18 timer og ofte endnu længere med tre mellemlandinger. Det kan derfor være værd at undersøge, om det giver bedre mening at køre til Billund eller København først og tage flyveren derfra i stedet. Din flyrejse til Quebec City afhænger altså af mellemlandingernes placering og varighed.

Kan man flyve direkte til Quebec City fra Danmark?

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Quebec City i Canada. Fra Københavns Lufthavn vil du skulle mellemlande to gange. Typisk i Frankfurt (FRA) og Montreal P Trudeau Internationale Lufthavn (YUL). Alternativt i Lissabon (LIS) og Toronto (YYZ). Hvis der står Billund på dine flybilletter, vil dine mellemlandinger typisk være i Frankfurt og Montreal. Fra Aalborg mellemlander du i Amsterdam (AMS) og Toronto.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Quebec Lufthavn?

Priser for fly til Quebec Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Quebec Lufthavn?

Fra september 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Quebec Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Quebec Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Quebec Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Quebec Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Quebec Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Quebec Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Quebec

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Quebec fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
23. okt.
CPH04:50København Kastrup
17t. 05min.
2 stop
YQB21:55Quebec
26. okt.
YQB06:20Quebec
18t. 30min.
1 stop
CPH00:50København Kastrup
20.824 kr.
Find lignende
American Airlines
23. okt.
CPH09:45København Kastrup
28t. 49min.
3 stop
YQB14:34Quebec
26. okt.
YQB12:21Quebec
22t. 14min.
2 stop
CPH10:35København Kastrup
21.263 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. okt.
CPH16:25København Kastrup
31t. 30min.
1 stop
YQB23:55Quebec
26. okt.
YQB08:29Quebec
12t. 46min.
1 stop
CPH21:15København Kastrup
67.296 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Quebec

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Quebec, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Canada
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
29t. 45min.
YQBQuebec

Hvilke flyselskaber flyver til Quebec?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Quebec

Hvilke flyselskaber flyver til Quebec?


Populære fly til Quebec

Find dine flybilletter til Quebec blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Quebec
Hurtigste flyvetid29t. 45min.
Laveste pris8.937 kr.

Visumkrav for Quebec

Skal man bruge visum for at rejse til Quebec City?

For danskere er det visumfrit at rejse til Canada i op til 180 dage. Du skal dog søge om indrejsetilladelse (Electronic Travel Authorization) før afrejsen. Forlængede pas og provisoriske pas anerkendes til både ind- og udrejse. Husk, at dit pas skal være gyldigt under hele opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Quebec


De bedste oplevelser og seværdigheder i Quebec

Hvad skal man opleve i Quebec City

Quebec City er hovedstaden i den canadiske provins Quebec, og den gamle bydel, der hæver sig højt over St. Lawrence-floden er kendt for sine smukke historiske bygninger i europæisk stil. Byen er på UNESCOs verdensarvsliste og er den eneste by i Nordamerika, der stadig har sine gamle fæstningsværker. På Terrasse Dufferin-bakken kan du besøge det storslåede Château Frontenac, der åbnede som hotel i 1893. Herfra har du også en god udsigt over det gamle Quebec og St. Lawrence-floden. Under bakken ligger en krypt, hvor du kan få en guidet tour omkring Chateau Saint-Louis, der oprindeligt lå på stedet og var den officielle bolig for den franske guvernør i New France, som Quebec var en del af, indtil det overgik til den britiske guvernør. En kort gåtur fra Château Frontenac på gaden Rue Saint Pierre finder du en af de bedste restauranter i Canada. Her ligger Restaurant Taniere, der siden 1977 har henrykket québécois (som de lokale hedder) og besøgende med fremragende oplevelser. Et andet populært valg er den intime Beclub Bistro Bar på Rue Saint Stanislas. Her er menuen lidt mindre raffineret og fokusset er på lokale råvarer. Når du er i Quebec City, bør du ikke snyde dig selv for en dag med hvalsafari på St. Lawrence-flodens dybere vand. Her kan du blandt andet kan være heldig at opleve de smukke hvidhvaler.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Quebec?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Quebec.

Kan jeg finde fly til Quebec med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Quebec, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Quebec?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Quebec.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Quebec lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Quebec lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Quebec og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Quebec på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.