Find billige fly til Quebec

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Quebec

Få indsigter om din flyrejse til Quebec, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Quebec?

oktober måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Quebec fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.643 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Quebec i oktober, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Quebec i november har en gennemsnitlig pris på omkring 4.679 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Quebec på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Quebec er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 4.878 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Quebec er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 6.488 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Quebec?

Rejsetiden fra Danmark til Quebec varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Quebec (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 21t. 15min.. En anden populær rute fra Danmark til Quebec er at flyve fra Billund til Quebec, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Quebec?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Quebec på, er omkring 15 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 5.451 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Quebec

Find de billigste fly til disse Quebec-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Quebec

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Quebec

København (CPH) til Quebec (YQB)

Fly til Quebec ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Quebec, hvor den gennemsnitlige pris er 5.451 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL QUEBEC FRA KØBENHAVNoktober15% billigereAt flyve fra København til Quebec ​​koster i gennemsnit blot 4.643 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL QUEBEC FRA KØBENHAVNaugust27% dyrereDet koster cirka 6.940 kr. at flyve til Quebec ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL QUEBEC FRA KØBENHAVNjuli489% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Quebec fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Quebec

Turen fra Danmark til Quebec City Jean Lesage Internationale Lufthavn (YQB) tager typisk et sted mellem 14 og 18 timer med to mellemlandinger undervejs, hvad enten du flyver fra Københavns Lufthavn (CPH) eller Billund (BLL). Har du fundet et flytilbud fra Aalborg (AAL), vil rejsen typisk vare omkring 17 timer med to mellemlandinger. Fra Aarhus (AAR) vil flyvningen til Quebec City vare mindst 18 timer og ofte endnu længere med tre mellemlandinger. Det kan derfor være værd at undersøge, om det giver bedre mening at køre til Billund eller København først og tage flyveren derfra i stedet. Din flyrejse til Quebec City afhænger altså af mellemlandingernes placering og varighed.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Quebec City i Canada. Fra Københavns Lufthavn vil du skulle mellemlande to gange. Typisk i Frankfurt (FRA) og Montreal P Trudeau Internationale Lufthavn (YUL). Alternativt i Lissabon (LIS) og Toronto (YYZ). Hvis der står Billund på dine flybilletter, vil dine mellemlandinger typisk være i Frankfurt og Montreal. Fra Aalborg mellemlander du i Amsterdam (AMS) og Toronto.


Gode tilbud på fly til Quebec

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Quebec fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
21t. 15min.
YQBQuebec

Find de billigste enkeltbilletter til Quebec

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Quebec, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
21t. 15min.
YQBQuebec

Andre kabineklasser på fly til Quebec

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Quebec

Hvilke flyselskaber flyver til Quebec?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Quebec

Hvilke flyselskaber flyver til Quebec?

Air Canada, Lufthansa, Air France og Brussels Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Quebec regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Quebec med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Quebec

Neden for finder du alle lufthavne i Quebec samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum af Quebec City?

Fra Jean Lesage Lufthavn er det let at komme til centrum eller andre steder i Quebec by. Buslinje 76 forbinder dig med Sainte Foy Station og kører hver dag fra tidlig morgen til sen aften med cirka 30 minutters interval. Fra Sainte Foy Station kan du skifte til rute 800 og 801, der kører til centrum. Buslinje 80 kører dig til Les Saules Busterminal, hvor du også kan skifte til rute 800 og 801. Uber og andre rideshare-selskaber opererer alle i Quebec City, så der er rig mulighed for at benytte en delebil. I lufthavnen er der også flere biludlejningsfirmaer, og endelig kan du praje en taxa eller booke limousineservice.


Populære fly til Quebec

Find dine flybilletter til Quebec blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Quebec
Hurtigste flyvetid21t. 15min.
Laveste pris4.693 kr.

Visumkrav for Quebec

For danskere er det visumfrit at rejse til Canada i op til 180 dage. Du skal dog søge om indrejsetilladelse (Electronic Travel Authorization) før afrejsen. Forlængede pas og provisoriske pas anerkendes til både ind- og udrejse. Husk, at dit pas skal være gyldigt under hele opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Quebec


De bedste oplevelser og seværdigheder i Quebec

Hvad skal man opleve i Quebec City

Quebec City er hovedstaden i den canadiske provins Quebec, og den gamle bydel, der hæver sig højt over St. Lawrence-floden er kendt for sine smukke historiske bygninger i europæisk stil. Byen er på UNESCOs verdensarvsliste og er den eneste by i Nordamerika, der stadig har sine gamle fæstningsværker. På Terrasse Dufferin-bakken kan du besøge det storslåede Château Frontenac, der åbnede som hotel i 1893. Herfra har du også en god udsigt over det gamle Quebec og St. Lawrence-floden. Under bakken ligger en krypt, hvor du kan få en guidet tour omkring Chateau Saint-Louis, der oprindeligt lå på stedet og var den officielle bolig for den franske guvernør i New France, som Quebec var en del af, indtil det overgik til den britiske guvernør. En kort gåtur fra Château Frontenac på gaden Rue Saint Pierre finder du en af de bedste restauranter i Canada. Her ligger Restaurant Taniere, der siden 1977 har henrykket québécois (som de lokale hedder) og besøgende med fremragende oplevelser. Et andet populært valg er den intime Beclub Bistro Bar på Rue Saint Stanislas. Her er menuen lidt mindre raffineret og fokusset er på lokale råvarer. Når du er i Quebec City, bør du ikke snyde dig selv for en dag med hvalsafari på St. Lawrence-flodens dybere vand. Her kan du blandt andet kan være heldig at opleve de smukke hvidhvaler.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Quebec.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Quebec, som overholder denne regel.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Quebec.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Quebec lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Quebec og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.