Find billige fly til Canada fra 1.822 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Canada

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Canada

Bedste pris på enkeltbillet

1.822 kr.

Bedste pris på returbillet

2.291 kr.

Hurtigste flyvetid

11t. 10min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Canada fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.822 kr. (København Kastrup til Toronto Pearson Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Canada fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.291 kr. (København Kastrup til Toronto Pearson Intl).
Det hurtigste fly til Canada fra Danmark tager 11t. 10min. (København Kastrup til Toronto Pearson Intl).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Canada, herunder British Airways, Air Canada og Lufthansa.

Indsigter og trends for flyrejser til Canada

Få indsigter om din flyrejse til Canada, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly til Canada?

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Canada er:
427 kr. pr. person med Flair Airlines
444 kr. pr. person med Lynx Air
781 kr. pr. person med Swoop
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Canada?

For momondo-brugere er Toronto den mest populære by i Canada, som besøges ca. 42% oftere end nogen anden by i Canada. Andre byer, som vores brugere oftest rejser til, er Vancouver og Calgary.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Canada?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Canada afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Toronto Pearson Intl (den mest populære lufthavn i Canada), så tager det 8t. 10min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Toronto Pearson Intl, er den gennemsnitlige rejsetid 11t. 35min..

Hvilke flyselskaber flyver til Canada?

Air Canada, Lufthansa og KLM er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Canada, ifølge vores data. Air Canada er vores brugeres foretrukne valg, idet 49% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Canada. Vær opmærksom på, at der er 15 forskellige flyselskaber, der flyver til Canada regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

De billigste fly til byer i Canada

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Canada fra Danmark
Toronto
Toronto

Brugbar information om dit fly til Canada

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Canada

Hvad er den mest populære lufthavn i Canada at flyve til?

Hvor meget koster fly til Canada?

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 10.179 kr. på et fly til Canada. Vores brugere fandt dog fly til Canada for 2.674 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 20.581 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Canada, mens alt fra 9.161 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Canada?

Den bedste dag på ugen at flyve til Canada er torsdag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en onsdag, da denne dag også har tendens til at være billigere. søndag er omvendt den dyreste dag at flyve til Canada.

Hvor er det billigst at flyve til i Canada?

Toronto Pearson Intl lufthavn i Toronto har de billigste fly, når man skal besøge Canada, med en gennemsnitspris på 2.674 kr.. Montreal P Trudeau Intl lufthavn i Montreal er det næstbilligste sted i Canada, med en gennemsnitspris på 3.129 kr..

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Canada?

Priser for fly til Canada opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Canada?

Fra november 2023 er der 21 udbydere at vælge mellem for fly til Canada.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Canada?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Canada hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Canada?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Canada kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Canada

Find fly til disse populære byer i Canada fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Canada

Se de billigste flyrejser til Canada fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnToronto8t. 10min.1.427 kr.
BillundToronto11t. 35min.2.311 kr.
BillundMontreal26t. 55min.2.386 kr.
KøbenhavnMontreal11t. 20min.2.481 kr.
KøbenhavnVancouver12t. 50min.2.610 kr.
BillundVancouver18t. 36min.3.215 kr.
KøbenhavnWinnipeg27t. 57min.3.351 kr.
KøbenhavnQuebec32t. 18min.3.358 kr.
KøbenhavnHalifax23t. 25min.3.711 kr.
BillundHalifax27t. 45min.3.745 kr.
AarhusToronto29t. 10min.3.888 kr.
BillundCalgary11t. 25min.4.439 kr.
KøbenhavnMoncton15t. 28min.4.772 kr.
KøbenhavnVictoria19t. 04min.4.812 kr.
AalborgMontreal22t. 40min.5.112 kr.
BillundVictoria19t. 59min.5.180 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Canada

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Canada?

Du kan eksempelvis rejse med direkte fly til Canada fra Københavns Lufthavn med selskaber som SAS, Air Canada, Lufthansa og flere andre. Rejser du fra Billund Lufthavn eller Aarhus Lufthavn i Tirstrup, så kommer der mindst én mellemlanding på dine flybilletter til Canada.

Hvor lang tid tager det at flyve til Canada?

Ca. otte timer. Længere tid tager det ikke at rejse med direkte fly fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Toronto. Går turen fra en af de andre danske lufthavne, som eksempelvis Billund Lufthavn, så tager turen fra ca. 10,5 timer og opefter grundet stop undervejs.

Hvilken årstid skal man rejse til Canada?

Er du til sol og varme, så rejs med fly til Canada om sommeren, hvor juli og august er de tørreste og varmeste måneder. Det er også sæsonen, hvor langt de fleste turistattraktioner har åben. Især områderne langs den canadisk-amerikanske grænse er varm om sommeren, men du vil stadig kunne se sne på tinderne i nogle af bjergområderne som eksempelvis Rocky Mountains. Er du i øvrigt til sne og skiferie, så er perioden fra november til marts oplagt at rejse i.

Kan man rejse til Canada uden pas eller visum?

Du skal medbringe pas på rejser til Canada, og derudover kan du nyde godt af visumfrit ophold i op til seks måneder. Du skal dog på forhånd huske at udfylde en såkaldt ETA-registrering. Vi anbefaler også, at du tjekker de nyeste regler med den canadiske ambassade."


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Canada

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Canada?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Canada med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Canada?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Canada. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Canada med fleksibel booking på momondo?

Fly til Canada med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Canada?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Canada. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Canada lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Canada og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Canada på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.