Find billige fly til London, Ontario

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 1.10
lør. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til London, Ontario

Få indsigter om din flyrejse til London, Ontario, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til London, Ontario?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til London, Ontario fra Newark for 561 kr.. Det er 90% billigere end de fleste flyrejsetilbud til London, Ontario. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til London, Ontario fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
See prices from:

Hvor lang tid tager det at flyve til London, Ontario?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i London, Ontario (Toronto Pearson Intl), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 8t. 10min. og 11t. 40min..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af London, Ontario

Find de billigste fly til disse London, Ontario-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Toronto Pearson Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL London

København (CPH) til Toronto (YTO)

Fly til London ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Toronto, hvor den gennemsnitlige pris er 4.699 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LONDON, ONTARIO FRA KØBENHAVNdecember19% billigereAt flyve fra København til London, Ontario ​​koster i gennemsnit blot 4.018 kr. i december
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LONDON, ONTARIO FRA KØBENHAVNoktober63% dyrereDet koster cirka 8.128 kr. at flyve til London, Ontario ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LONDON, ONTARIO FRA KØBENHAVNjuni843% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til London, Ontario fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til London, Ontario

Hvor lang tid tager det at flyve til London, Ontario?

Det er måske ikke så overraskende, afstanden taget i betragtning, men det tager det meste af et døgn at flyve fra Danmark til London i den canadiske provins Ontario. På en del afgange skal du endda regne med at være på farten i noget længere tid, men det kan du heldigvis undgå, hvis du får fat i nogle flybilletter fra eksempelvis KLM, Air France, Lufthansa og Air Canada. Disse selskaber har nemlig flyrejser til London, Ontario med en transporttid på mellem 19 og 24 timer, og du har fine muligheder for at vælge både Københavns Lufthavn (CPH) og Billund Lufthavn (BLL) som udgangspunkt for flyvningen. Hvis du ikke har noget imod at betale lidt ekstra, kan du endda finde flytilbud med en samlet rejsetid på ned til 14 timer.

Hvorfra kan du flyve direkte til London, Ontario?

Når du skal flyve over Atlanterhavet fra Danmark, har du som regel mindst én mellemlanding undervejs, enten i en europæisk eller nordamerikansk lufthavn. Det er også tilfældet ved flyrejser til London, Ontario, og her kræver turen et flyskift på begge kontinenter. Den første mellemlanding kan for eksempel være i Amsterdam, Frankfurt eller Paris, alt efter hvilket selskab du vælger, mens andet stop i stort set samtlige tilfælde vil foregå i Toronto Pearson Internationale Lufthavn (YYZ). Som sagt kan den samlede rejsetid på nogle afgange være lang, ikke mindst på grund af ventetid i forbindelse med mellemlandingerne, men hvis du er i god tid, har du gode muligheder for at finde nogle attraktive flybilletter.

Generelt er december den billigste måned at flyve fra Danmark til London, Ontario på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.018 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i december, kan du booke flyrejser til London, Ontario fra Danmark i maj i stedet. Fly til London, Ontario i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i december, har stadig kun et gennemsnit på omkring 4.187 kr..

I de varmere måneder synes folk omkring London, at parker som Bruce Peninsula National Park er de bedste steder at gå lange ture med familie og/eller hunde. Dem, som gerne vil have denne oplevelse, kan passende flyve til London i maj, juni eller juli.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af London, Ontario. Hvis du har planer om at flyve til London, Ontario, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Toronto Kitchener-Waterloo (86 km fra London, Ontario centrum), Lufthavn: Sarnia (87 km fra London, Ontario centrum), Lufthavn: Chatham-Kent (102 km fra London, Ontario centrum), Lufthavn: Toronto Jc Munro Hamilton Intl (108 km fra London, Ontario centrum) eller Lufthavn: Toronto Pearson Intl (152 km fra London, Ontario centrum).

Lufthavn: Toronto Kitchener-Waterloo har en gennemsnitspris på 3.920 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge London, Ontario. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Andre kabineklasser på fly til London, Ontario

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til London, Ontario

Hvilke flyselskaber flyver til London, Ontario?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til London, Ontario

Hvilke flyselskaber flyver til London, Ontario?

På rejser til London, Ontario fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Air Canada, Lufthansa, Scandinavian Airlines eller Icelandair. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af London, Ontario

Neden for finder du alle lufthavne i London, Ontario samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra lufthavnen i London, Ontario?

Lufthavnen i London, Ontario (YXU) ligger i udkanten af byen, så afstanden til centrum er ikke den store. Det tager dog omtrent en times tid at komme ind til det centrale London med offentlige busser, fordi der ikke er direkte forbindelse hertil fra lufthavnen. Du starter med at tage rute 36, som afgår cirka hver halve time (i tidsrummet klokken 6.00 og klokken 19.00) med kurs mod Fanshawe College, hvorfra du kan køre videre med rute 17 eller rute 20. En hurtigere, men også dyrere, mulighed for at komme fra lufthavnen, er med taxa. Det er selskabet Checker, som står for driften af disse, og afhængig af trafikken tager det cirka 15 til 30 minutter at køre ind til centrum.


Visumkrav for London, Ontario

Hvilke krav er der til pas eller visum, når du besøger London, Ontario?

Du skal naturligvis være i besiddelse af et pas, som er gyldigt i hele den tid, du er i London, Ontario. Du vil sandsynligvis ikke få brug for et visum, da danske statsborgere må opholde sig i Canada i et halvt år visumfrit. Til gengæld skal du huske at søge om indrejsetilladelse, en såkaldt eTA (Electronic Travel Authorization), inden du påbegynder din rejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til London, Ontario


De bedste oplevelser og seværdigheder i London, Ontario

Hvad kan du se og lave i London, Ontario?

London er vært for mange forskellige festivaler hvert år, heriblandt mad- og musikfestivaler, så det vil være en gode idé at undersøge, hvad der sker i byen, mens du er på besøg. Under festivalerne er der selvfølgelig også mulighed for at prøve de lokale øl, og hvis det giver dig smag for mere, kan du lægge vejen forbi hovedkvarteret for Canadas største bryggeri, Labatt, til en grundig rundvisning. Er du mere til kultur og flot arkitektur, kan du for eksempel besøge London-museet, som har en meget stor samling på mere end 5.000 kunstværker. Et lidt mindre, men bestemt ikke mindre interessant, museum er Banting House, hvor opfinderen af insulin, Dr. Frederick Banting, tidligere havde adresse. Her kan du lære mere om én af de ting, som Danmark også er kendt for ude i verden gennem Novo Nordisk. Endelig er Sankt Peter-katedralen fra 1834 også et visit værd.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til London, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til London, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til London, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til London, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til London, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til London spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.