Find billige fly til London, Ontario

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 9.12
lør. 16.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til London, Ontario

Få indsigter om din flyrejse til London, Ontario, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til London, Ontario?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til London, Ontario på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.217 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du booke flyrejser til London, Ontario fra Danmark i november i stedet. Fly til London, Ontario i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 3.450 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til London, Ontario på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til London, Ontario fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 4.289 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 5.955 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til London, Ontario?

Det billigste tidspunkt at flyve til London, Ontario på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.281 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 4.999 kr. i gennemsnit. Fly til London, Ontario fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til London, Ontario?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i London, Ontario (Toronto Pearson Intl), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 8t. 10min. og 17t. 31min..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af London, Ontario

Find de billigste fly til disse London, Ontario-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
London, Ontario

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL London

København (CPH) til Hamilton (YHM)

Fly til London ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hamilton Jc Munro Hamilton Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.485 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LONDON, ONTARIO FRA KØBENHAVNmarts35% billigereAt flyve fra København til London, Ontario ​​koster i gennemsnit blot 3.217 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LONDON, ONTARIO FRA KØBENHAVNoktober54% dyrereDet koster cirka 7.599 kr. at flyve til London, Ontario ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LONDON, ONTARIO FRA KØBENHAVNjuli766% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til London, Ontario fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til London, Ontario

Hvor lang tid tager det at flyve til London, Ontario?

Det er måske ikke så overraskende, afstanden taget i betragtning, men det tager det meste af et døgn at flyve fra Danmark til London i den canadiske provins Ontario. På en del afgange skal du endda regne med at være på farten i noget længere tid, men det kan du heldigvis undgå, hvis du får fat i nogle flybilletter fra eksempelvis KLM, Air France, Lufthansa og Air Canada. Disse selskaber har nemlig flyrejser til London, Ontario med en transporttid på mellem 19 og 24 timer, og du har fine muligheder for at vælge både Københavns Lufthavn (CPH) og Billund Lufthavn (BLL) som udgangspunkt for flyvningen. Hvis du ikke har noget imod at betale lidt ekstra, kan du endda finde flytilbud med en samlet rejsetid på ned til 14 timer.

Hvorfra kan du flyve direkte til London, Ontario?

Når du skal flyve over Atlanterhavet fra Danmark, har du som regel mindst én mellemlanding undervejs, enten i en europæisk eller nordamerikansk lufthavn. Det er også tilfældet ved flyrejser til London, Ontario, og her kræver turen et flyskift på begge kontinenter. Den første mellemlanding kan for eksempel være i Amsterdam, Frankfurt eller Paris, alt efter hvilket selskab du vælger, mens andet stop i stort set samtlige tilfælde vil foregå i Toronto Pearson Internationale Lufthavn (YYZ). Som sagt kan den samlede rejsetid på nogle afgange være lang, ikke mindst på grund af ventetid i forbindelse med mellemlandingerne, men hvis du er i god tid, har du gode muligheder for at finde nogle attraktive flybilletter.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af London, Ontario?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af London, Ontario. Hvis du har planer om at flyve til London, Ontario, kan du overveje at booke flyrejse til Toronto Kitchener-Waterloo Lufthavn (86 km fra London, Ontario centrum), Sarnia Lufthavn (87 km fra London, Ontario centrum), Chatham-Kent Lufthavn (102 km fra London, Ontario centrum), Hamilton Jc Munro Hamilton Intl Lufthavn (108 km fra London, Ontario centrum) eller Toronto Pearson Intl Lufthavn (152 km fra London, Ontario centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til London Lufthavn?

Priser for fly til London Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til London Lufthavn?

Fra december 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til London Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til London Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til London Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til London Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til London Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til London Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for London, Ontario

Hvilke krav er der til pas eller visum, når du besøger London, Ontario?

Du skal naturligvis være i besiddelse af et pas, som er gyldigt i hele den tid, du er i London, Ontario. Du vil sandsynligvis ikke få brug for et visum, da danske statsborgere må opholde sig i Canada i et halvt år visumfrit. Til gengæld skal du huske at søge om indrejsetilladelse, en såkaldt eTA (Electronic Travel Authorization), inden du påbegynder din rejse.


De bedste oplevelser og seværdigheder i London, Ontario

Hvad kan du se og lave i London, Ontario?

London er vært for mange forskellige festivaler hvert år, heriblandt mad- og musikfestivaler, så det vil være en gode idé at undersøge, hvad der sker i byen, mens du er på besøg. Under festivalerne er der selvfølgelig også mulighed for at prøve de lokale øl, og hvis det giver dig smag for mere, kan du lægge vejen forbi hovedkvarteret for Canadas største bryggeri, Labatt, til en grundig rundvisning. Er du mere til kultur og flot arkitektur, kan du for eksempel besøge London-museet, som har en meget stor samling på mere end 5.000 kunstværker. Et lidt mindre, men bestemt ikke mindre interessant, museum er Banting House, hvor opfinderen af insulin, Dr. Frederick Banting, tidligere havde adresse. Her kan du lære mere om én af de ting, som Danmark også er kendt for ude i verden gennem Novo Nordisk. Endelig er Sankt Peter-katedralen fra 1834 også et visit værd.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til London?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til London, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til London, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til London med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til London, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til London?

Når du har udført en søgning efter fly til London, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til London lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til London, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til London spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til London, Ontario på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.